Vorbe de duh despre barbati, femei si nu numai ...

Te-am trezit de tot
scrichy
Postat pe 4 Septembrie 2009 04:23
MA refeream ,ca idee dupa primul emotic,postat de tine,esti pe alt fus orar
scrichy
Postat pe 4 Septembrie 2009 04:24
da//
eu cred ca ne despart doar cateva statii mey!...de fus...orar
fleur_de_lis
Postat pe 4 Septembrie 2009 04:25
numai....chiar mi-e frica de somn! acum... am shieva treaba, d'oh!
fleur_de_lis
Postat pe 4 Septembrie 2009 04:26
Trebuia sa postez si eu aici,am multe le-am citit pe cele de aici,m-am tavalit de ras
scrichy
Postat pe 4 Septembrie 2009 04:29
imda.... curata cura de dezintoxicare topicul asta!
fleur_de_lis
Postat pe 4 Septembrie 2009 04:31
Si mie imi pace il citesc primul,ma destind cu el,da,e super,sunt cam obosita de altfel si nu am timp sa intru,o sa mai scriu aici,cand pot
scrichy
Postat pe 4 Septembrie 2009 04:34
fleur_de_lis
Postat pe 4 Septembrie 2009 04:36
PUPUCI,si eu nu am emoticuri din acelea,toti au numai eu ,nu
scrichy
Postat pe 4 Septembrie 2009 04:39
nu se poate trebe sa ai!
fleur_de_lis
Postat pe 4 Septembrie 2009 04:41
Un pitic in autobuz:-Domnisoara te dai jos?...EA:-Da...Cu ce miroase tare frumosss.....
scrichy
Postat pe 4 Septembrie 2009 04:43
fleur_de_lis
Postat pe 4 Septembrie 2009 04:50
O tipa super eleganta sifrumoasa foc iese dintr-un bar cu un indice de alcool ridicat in sange,leganindu-se,merge spre masina ei un BW ultimul tip al anului si incearca sa deschida masina ,dar se impiedica si cade in fund langa usa masinii...Cu picioarele deschise si fara chiloti isi vede" pasarica" si incepe sa vorbeasca cu ea....Din cauza ta am masina,..din cauza ta am bijuterii,...din cuza ta am bani,...din cauza ta pot sa am pe barbatul pe care il vreau eu...din cauza ta am....si deodata incepe sa faca pipi....si...duios ii spune:-Nu,nu, plange,mai,ca nu te cert!!!
scrichy
Postat pe 4 Septembrie 2009 04:56
pai zi si continuarea...e f tare asta!
fleur_de_lis
Postat pe 4 Septembrie 2009 04:58
La mine acum apare toata
scrichy
Postat pe 4 Septembrie 2009 05:02
aha!
si la mine acum,! noapte buna!hai ca...dispar si eu te pup!
fleur_de_lis
Postat pe 4 Septembrie 2009 05:03
Somnic placut!!!
scrichy
Postat pe 4 Septembrie 2009 05:05
salut din draga si frumoasa romanie
yanyacharberet
Postat pe 4 Septembrie 2009 10:35
O fetita se duce la un magazin de animale si intreaba
"Va log, aveti iepulasi dlagalasi ?"
Inima vanzatorului se topeste brusc. Se aseaza pe vine langa fetita, si o intreaba:
"Vlei un iepulas dlagalas alb, sau unul dlagalas moale si neglu si pufos ? Sau poate pe cel dlagalas si maloniu de acolo?".
Fetita se inroseste, se leagana putin pe calcaie, isi pune manutele pe genunchi, se apleaca in fata si raspunde in soapta:
"Cled ca pe pitonul meu il doale in cul de cale".
blanca
Postat pe 4 Septembrie 2009 15:49

Asa sunt femeile de mici........isi urmaresc scopul,.....chiar daca le ,,Doale in cul"...de noi...barbatii...
TEODORRD
Postat pe 4 Septembrie 2009 20:39
Cica, un tip fffffffff. gras merge la doctor, ca voia sa slabeasca...-O, nicio problema, zice doctorul.Dar sunteti f. sigur ca doriti asta? -Da, cu orice risc, raspunde pacientul. Doctorul il cheama sa vina a doua zi in tinuta sport. Grasul vine. Este introdus intr-o sala enorma...Sta el si se uita intrigat in jur cand, deodata, se deschide incet o usa mascata in perete si apare o blonda goala, superba...Se uita provocator la el si-i spune : -Daca ma prinzi, ma ... Fuge tipul si intr-un tarziu o prinde... A doua oara apare o bruneta si tratamentul se repeta...A treia oara apare o roscata...De-acum, tipul de-abia astepta sa vina la tratament, cat mai des, deja daduse jos binisor...A patra oara, tipul astepta nerabdator in sala enorma, gandindu-se la ce placeri sa se mai astepte cand, o alta usa mascata in perete se izbeste cu putere de perete si apare un negru enorm...Se uita la pacient cu mila si-i spune : - Ma, grasule, daca te prind, te.......
Nathaly_Albu
Postat pe 4 Septembrie 2009 23:24
Bun...
TEODORRD
Postat pe 4 Septembrie 2009 23:58
Eu si sotia mea am descoperit secretul unei casatorii durabile si fericite. Citeste cateva din experientele de viata prin care am trecut, fara a uita insa ca exista pericolul intoxicarii cu ras.
De doua ori pe saptamana mergem intr-un restaurant dragut... un vin bun si mancare delicioasa intr-o companie placuta. (ea merge marti, eu vineri)
Dormim in paturi separate. (eu la Monaco, ea la Bucuresti)
O duc peste tot, dar reuseste intotdeauna sa gaseasca drumul inapoi.
Am intrebat-o unde vrea sa mearga pentru aniversarea casatoriei si mi-a raspuns: 'Intr-un loc unde nu am mai fost demult'. (i-am sugerat bucataria)
Ne tinem de mana mereu. (daca nu o fac, incepe sa cheltuiasca)
Are un robot de bucatarie electric, un storcator electric, un prajitor electric, dar se plange ca sunt prea multe si nu are loc de ele. Asa ca i-am cumparat un scaun electric.
Mi-a spus ca masina nu merge, ca are apa in carburator. Am intrebat unde e masina... 'In lac', mi-a raspuns.
Si-a facut o masca de argila. Pentru doua zile a fost frumoasa foc. Apoi si-a spalat masca de pe fata.
Aminteste-ti mereu - casatoria e prima cauza a divortului.
Nu i-am mai vorbit sotiei mele de 11 luni. Pur si simplu nu indrazneam sa o intrerup.
Ultima cearta a fost din cauza mea. A intrebat 'ce e pe televizor', iar eu am raspuns: 'Praf'.
La inceput, Dumnezeu a creat pamantul si s-a odihnit. Apoi a creat barbatul si s-a odihnit. Apoi a creat femeia. Si nici omul, nici Dumnezeu nu s-au mai odihnit vreodata.
ROdika_201157
Postat pe 7 Septembrie 2009 15:21
cand vreau sa ma destind, deschid acest topic si citesc....uneori imi mai vine si mie in minte cate ceva.. azi nu-mi vine
daria_
Postat pe 7 Septembrie 2009 22:42
De la: sophia, la data 2009-09-03 21:50:31- Cum se numeste un barbat incatusat ?
Unul in care poti avea incredere.....................

-
De ce a creat Dumnezeu intai barbatul si mai apoi femeia ?
Pentru ca inainte sa realizezi capodopera trebuie sa faci o proba........................

-De ce psihanaliza, ca metoda de tratament, e mult mai usoara la barbati dec�t la femei ?
Pentru ca barbatilor nu le trebuie deloc timp sa se intoarca in copilarie- EI sunt deja acolo..................

De ce le plac barbatilor femeile istete ?
Deoarece contrariile se atrag.......................

- Cand crede un barbat ca e sincer intr-o relatie ?
Atunci cand iti spune, pe bune, cum il cheama.................

-De ce numai 10% dintre barbati ajung in rai ?
Pentru ca, daca ar ajunge toti, acolo ar fi iadul.............

-Care-i lucrul cel mai inteligent pe care-l poate spune un barbat ?
Asa cum zice nevasta mea, asa este.........

.......Hotii iti cer banii sau viata; femeile le vor pe amandoua................................... � Samuel Butler
sophia1971
Postat pe 8 Septembrie 2009 19:28
Intamplari adevarate mai tatri ca bancurile :
"Un caleg trebuia sa plece in delegatie la Bucuresti, dar a pierdut acceleratul. Asa ca merge frumusel la ocazi. Face cu mana si opreste o tipa dichisita, stilata, masinuta decapotabila...discuta ei tot drumul, ii face omului o impresie buna. Inainte de coborare, isi schimba numerele de telefon..deschide usa..coboara si da cam taricel cu usa...aude in spate: Ba, boule, da mai incet cu usa ca nici nu stii cate p... am supt pana am reusit sa cumpar masinuta asta"
daria_
Postat pe 9 Septembrie 2009 16:06
Cand eram copil, la mine la tara era una Marita nebuna. Se spunea ca in urma cu 20-25 de ani (eu aveam cand povestea bunica, cam 8-9 ani)ii murise barbatul si mergea des in cimitir sa puna o floare, sa de-a cu ciobul (sa tamaie)...Odata, niste draci de copii se jucau prin cimitir boiti pe fata cu tacinii din locul de la iesirea din cimitir unde se arunca taciunii si se pune la plecare o lumanare pentru toti mortii la care nu mai vine nimeni (este un morman de nisip). Au vazut femeia venind ingandurata pe ulita satului, si-au intors hainele pe dos si s-au pitit dupa cruci. Marita, care pe atunci nu era nebuna, a inceput sa-si jeleasca omu mort: Gheorghe, Gheorghe, hai acasa ca-i tare greu fara tine..
Unul din copii s-a ridicat si a strigat "Hai mai, iesiti din morminti ca ne cheama Marita". toti s-au ridicat in picioare cu dintii ranjiti in spatele crucilor. Biata femeie a trantit oala de tamaiat si a rupt-o la fuga scotand niste sunete infundate. Dupa cateva zile in care nu a stiut nimeni de ea, a aparut pe ulitele satului fara broboada, cu parul despletit (pe atunci femeile isi faceau cozi impletite, apoi le strangeau in coc si purtau basma)inganand cuvinte numai de ea stiute...
daria_
Postat pe 9 Septembrie 2009 16:09
E foarte adevarata povestea ta,Daria!
margelatu_68
Postat pe 9 Septembrie 2009 16:14

erai si tu acolo???
eladaela
Postat pe 9 Septembrie 2009 16:33
.. normal - nu o mai plecat ca io fujit calu
daria_
Postat pe 9 Septembrie 2009 16:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Relatiile cu veciinii din bloc. 68 De la: andreea_n_c 29 Decembrie 2012 16:20
Ce parere aveti despre stiinta lumeasca? Si despre stiinta duhovniceasca? 92 De la: ROI2009 7 Mai 2011 17:47
Sănătate mentală la locul de muncă 1 De la: garbo_500955 16 Aprilie 2020 00:58
De ce oamenii destepti isi gasesc greu parteneriii? 2 De la: xenaluptatoareainimoasa 20 August 2010 11:14
Olimpiada Sandvisurilor 3 De la: cricat 18 Octombrie 2011 10:48
Setari Cookie-uri