blanca... | ||
fleur_de_lis Postat pe 10 Septembrie 2009 16:32 |
||
---|---|---|
Un arab statea la bar si bea o bere. La un moment dat intra un tip si striga: - Ahmed... nevasta-ta te inseala! Arabul se face rosu la fata... scoate cutitul si fuge catre casa. Pe drum, este calcat de o masina. In ambulanta, in drum spre spital, incepe sa reflecteze: `Ar trebui sa ma calmez un pic. Intai si intai - sunt burlac... al doilea - nici nu ma cheama Ahmed`! |
||
blanca Postat pe 10 Septembrie 2009 17:09 |
||
|
||
fleur_de_lis Postat pe 10 Septembrie 2009 17:11 |
||
asta etare de tot !!!!! cum de nu l-am retinut??? Saptamana trecuta eram impreuna cu niste amici. Discutam despre una despre alta, cand unul dintre noi spune: `Hei! Am citit undeva ca ar fi hormoni feminini in bere!` Avand in vedere ca suntem dotati cu un oarecare spirit stiintific am decis sa verificam. Foarte rapid am golit 20 de beri, in interesul stiintei, bineinteles! Rezultatul acestei experiente `in vivo` a fost stupefiant. Dupa cele 20 doze: 1- Toti am prins ceva greutate in plus; 2- Vorbeam prea mult fara sa spunem nimic; 3- Am intampinat dificultati in a conduce corect; 4- Ne era imposibil sa efectuam chiar cel mai simplu rationament; 5- Refuzam cu incapatanare sa recunoastem ca nu avem dreptate, chiar daca era evident; 6- Ca sa fie complet, mergeam la toaleta la fiecare 5 minute, si in plus: impreuna! Cred ca e inutil sa continuam sa experimentam acest subiect. E clar ca berea contine hormoni feminini. |
||
blanca Postat pe 10 Septembrie 2009 17:12 |
||
eladaela Postat pe 10 Septembrie 2009 17:15 |
||
Buna dimineata!!! Ce-a mai ramas din ea . pentru cei care vor sa devina parinti si au nelamuriri uite un test 1. Pentru a va pregati sa deveniti MAMA, imbracati un halat de baie si fixati-va pe burta un sac plin cu fasole. Dupa 9 luni, scoateti doar 10% din continutul sacului! Pentru TATICI: fugiti repede la farmacie, goliti-va portofelul pe tejghea si invitati farmacistul sa se serveasca. Dupa aceea, mergeti la supermarket si cereti ca salariul dvs sa fie varsat direct in contul magazinului. 2. Pentru a avea o idee despre cum va veti petrece serile, intre orele 17h si 22h parcurgeti in lung si in lat sufrageria purt�nd in brate un sac umed care c�ntareste intre 4 si 6 kg. La ora 22h lasati sacul, reglati desteptatorul la 00h00 si mergeti la culcare. La miezul noptii, treziti-va si parcurgeti din nou sufrageria purt�nd sacul timp de o ora. Reglati desteptatorul la ora 3h00. Imposibil sa mai adormiti, evident, asa ca treziti-va la ora 2h00 si serviti-va ceva de baut. Intoarcerea in pat la 2h45. C�nd suna desteptatorul, un sfert de ora mai t�rziu, trezirea! C�ntati c�ntecele de leagan p�na la ora 4h00. Reglati desteptatorul la 5h00. Treziti-va si preparati micul dejun. Mentineti acest ritm timp de 5 ani...fara sa va pierdeti buna dispozitie! 3. Goliti un pepene si practicati in mijloc o gaura de talia unei mingi de golf. Suspendati-l de tavan cu o sfoara si balansati-l de la st�nga la dreapta. Dintr-o farfurie cu supa (foarte lichida) incercati sa hraniti "pepenele" (care e in miscare), juc�ndu-va de-a avionul cu o lingurita. Continuati exercitiul p�na c�nd farfuria e pe jumatate golita, varsati restul... pe genunchii dvs...bravo! acum stiti sa hraniti un bebelus! Pentru a avea o idee despre ceea ce se va int�mpla c�nd va incepe sa mearga, intindeti dulceata pe canapea si pe perdele, puneti un pic de peste congelat in spatele televizorului si lasati-l acolo timp de o luna sau doua... 4. Imbracatul celor mici nu e chiar o formalitate. Incepeti prin a cumpara o caracatita si o plasa pentru peste. Incercati sa introduceti caracatita in plasa. Timp prevazut: toata dimineata. 5. Nu sperati ca veti mai avea o masina curata si stralucitoare ca in ziua c�nd ati cumparat-o. Cumparati o inghetata de vanilie si uitati-o in cutia de pe bord. Introduceti o moneda in casetofon (sau CD player). Sfar�mati un pachet de biscuti sau de ciocolata pe scaunele din spate. In final, zg�riati fiecare portiera cu un cui. Perfect! 6. Mergeti la supermarket insotiti de ceva care se apropie cel mai mult de un copil mic: o capra adulta de preferinta. Daca intentionati sa aveti mai multi copii, folositi mai multe capre. Faceti cumparaturile fara sa le scapati din ochi si platiti fara comentarii tot ceea ce au distrus. SUCCES!!!!! |
||
blanca Postat pe 11 Septembrie 2009 12:57 |
||
TEODORRD Postat pe 11 Septembrie 2009 16:22 |
||
Uneori e mai bine sa fii un sef mititel in Iad, decat o sluga oarecare in Rai. (Milton) | ||
panty_C Postat pe 14 Septembrie 2009 05:46 |
||
O fi bine in Rai, dar cele mai interesante persoane nu ajung acolo. (Nietzsche) |
||
panty_C Postat pe 14 Septembrie 2009 05:46 |
||
Orice femeie poate sa mimeze singura ca are un orgasm, dar numai cu ajutorul unui barbat poate sa mimeze ca este indragostita. (Woody Allen) | ||
panty_C Postat pe 14 Septembrie 2009 05:47 |
||
Daca te lasi de fumat, de baut si de femei nu traiesti mai mult... doar ca ti se pare ca timpul trece prea incet. (Clement Freud) | ||
panty_C Postat pe 14 Septembrie 2009 05:54 |
||
.... Hotii iti cer banii sau viata; femeile le vor pe amandoua................................... � Samuel Butler |
||
sophia Postat pe 14 Septembrie 2009 23:21 |
||
Jurnalul unui prefect maghiar ajuns la olteni Ziua 1: Cred ca azi fost zi liber la ei. Nu venit niciuna din angajat. Plimbat prin biroul meu lung si lat. Deschis fiset acte oficial dar plin de o bautur tulbure. Oare unde tinut la ei dosare? Ziua 2: Nu fost ieri zi liber. Verificat in calendar, fost miercur. Poate nu lucreaza miercur la ei! Dar nici azi nu venit!?! Am vrut dau telefon, dar nu am gasit agenda .... Toate sertarele plin cu acel bautur tulbur ... Ziua 10: Azi fost un secretara care zis ceva care nu inteles la mine si plecat nervos! Oi, oi! Gustat o pahar din acel bautur tulbur gasit in seif ... Putin acrisor... Ziua 20: Aici nimeni nu vorbesc ungureste. Toti nervos ca nu pricepe la ei. Oare e politic corect sa invat eu romanesc? Hm, bauturul acela tulbur nu e chiar rea. Ziua 30: Descoperit intamplare un caset cu muzica folcloric si prinde bine sa invat romaneste. Azi putut spune unei director apa-canal-investitii europene: "Dunare daca n-aveam / Jiul , Dunare-l faceam la noi!" Simpatica baiat. Am baut cu el, putin, din acel bautur tulbur exceptional ... Ziua 100: La ce dracu sa muncesti in fiecare zi? Ma dadui lovit si drojdii niste zaibar cu nea Stelica, subprefectul. Ziua 200: Fatale, treaba merge unsa. Fura toti in prefectura. Puseram un CD cu Maria Dragomiroiu si ne facuram muci. Il trimisei pe Stelica la Segarcea, dupa doua vedre de molan, sa nu ramanem pe uscat. Ziua 300: Nenica, astia din UDMR chiar ma enerveaza. Ma sunara de la partid, sa ma intrebe cum stau cu nu-s-ce investitie. O sa-l sun pe Stelica, cand s-o-ntoarce cu cisterna de la Panciu. Ziua 350: Mimisor, secretara zise ca ma tot cauta unii din UDMR. O pusei sa le zica ca-s intr-o sedinta. Sanchi, batu Craiova acasa si ne facuram pulbere. Ce treaba au ungurii cu Mehedintiul? Juvete Attila |
||
anakin Postat pe 17 Septembrie 2009 09:58 |
||
- Iubita, pt vara asta am o surpriza: ce-ai zice sa organizez un concediu inteligent? - Hmm...cum ar fi asta? Tu nu vei veni, asa-i? - Tati, tati, zi-mi si mie: de ce te-ai insurat cu mami? - Iti pui si tu intrebarea asta, asa-i? Sotia: Daca mai scoti un singur cuvant, ma intorc la mama! Sotul: TAXI! El: De ce ti-ai cumparat un sutien cand nu ai ce pune in el? Ea: Pai daca e asa, si tu porti boxeri! |
||
susidallyama Postat pe 17 Septembrie 2009 17:44 |
||
Un barbat la librarie: - As dori cartea cu titlul "Superioritatea barbatului fata de femeie" Vinzatoarea: - Utopie si SF-uri, la etajul 1 va rog. ............. |
||
sophia1971 Postat pe 17 Septembrie 2009 21:56 |
||
*RUGACIUNEA UNEI FEMEI* Doamne, acuma, inainte de a merge la culcare, ma rog cu multa credinta, sa-mi daruiesti un barbat care sa nu fie urat, sa fie inteligent, dragastos, puternic, supus si dragut. De asemeni sa fie compozitor, poet si cu mult umor, din acela pe care eu il inteleg. Sa-i placa familia si prietenii mei, si nu fotbalul. Sa nu sforaie si sa urineze asezat, fara sa stropeasca prin baie. Sa nu ma faca sa astept atunci cand spune ca ma va suna. Sa ajunga la timp acasa, fara sa miroasa a sapun necunoscut. Sa stiu mereu unde este, mai putin cand imi cumpara flori si cadouri, sau sa-mi faca serenade. Sa-mi dea 3 ore sa ma aranjez atunci cand spune ca vom iesi, sa lesine de emotie cand ma vede, sa danseze mai bine decat Fred Astaire . Sa aibe un serviciu foarte bine remunerat. Sa fie generos si cand cheltuiesc banii sa nu se supere. Sa stie sa gateasca si sa-i placa sa ajute la treburile casei. Sa-i placa sa ramana ore intregi ascultandu-ma.. Sa gandeasca inainte de a vorbi si sa spuna adevarul, numai adevarul si nimic altceva decat adevarul. Sa-mi traga scaunul cand ma asez la masa, sa-mi deschida portiera la masina si sa stie sa-mi faca masaj pe spate. Sa ma vada slaba mereu, mereu. Sa facem dragoste pana cand ramane "moarta". Sa inteleaga durerile mele de cap si sa-mi aduca micul dejun la pat. Aaa!!! Da-mi Doamne un barbat fidel, dragastos, care sa ma iubeasca cu respect si cu pasiune, numai pentru mine si nu pentru marimea sanilor mei. Sa nu aiba ochi pentru nicio alta femeie si sa-mi spuna mereu ce frumoasa ma vede si ce noroc a avut sa ma intalneasca. Te rog Doamne, da-mi barbatul care ma va iubi pana la moarte ! * A M I N.* * RUGACIUNEA UNUI BARBAT* Doamne , te rog, daruieste-mi o blonda, surdo-muta si nimfomana, cu niste tzatze enorme, sa fie fiica unui distribuitor national de bere si sa aiba o casa pe plaja. * A M I N* |
||
yyoana_62 Postat pe 17 Septembrie 2009 22:06 |
||
De la: sophia, la data 2009-09-17 21:56:25 Un barbat la librarie: |
||
sophia1971 Postat pe 21 Septembrie 2009 22:42 |
||
De la: sophia, la data 2009-09-17 21:56:25 Un barbat la librarie: |
||
sophia1971 Postat pe 21 Septembrie 2009 22:42 |
||
0721.21 | ||
panty_C Postat pe 21 Septembrie 2009 22:43 |
||
-Genialitatea poate avea limitarile sale , dar prostia nu are acest handicap.................................... |
||
sophia1971 Postat pe 22 Septembrie 2009 09:37 |
||
De la: sophia, la data 2009-09-22 09:37:31 Oooo... ce vorba mare ai citat!!! |
||
Ella34 Postat pe 22 Septembrie 2009 09:46 |
||
Ellutzo, si-a facut o autocaracterizare, si-apoi stii cum e cu nebunii, in mintea lor ei se cred geniali. Insa cu partea a doua chiar a nimerit-o. | ||
blairwitch Postat pe 22 Septembrie 2009 10:27 |
||
......Vaz�nd rautatile oamenilor, Dumnezeu se hotaraste sa-si trimita Fiul din nou pe pam�nt, spun�ndu-i �Te vei re�ntoarce dupa 31 de ani�. Au trecut cele trei decenii si nici-o veste. Dupa �nca ceva timp, toata lumea �l si uitase. �n sf�rsit, dupa vreo 84 de ani apare un mosnegut prapadit, pe care nimeni, �n afara de Dumnezeu, nu l-a mai recunoscut. �Ce s-a �nt�mplat, Fiule?� �Sfinte Tata, cei de pe pam�nt au abolit pedeapsa cu moartea��........... |
||
sophia1971 Postat pe 22 Septembrie 2009 10:48 |
||
E o problema daca vrei sa scapi de un barbat fara sa-l ranesti. Expresii ca "iesi afara" sau "nu vreau sa te mai vad" nu fac decat sa te oblige sa-i dai explicatii ca sa scapi de el. Incearca sa-i spui "Te iubesc, vreau sa ma marit cu tine, vreau sa avem copii". Va pleca fara sa ceara explicatii |
||
Lady_Di Postat pe 22 Septembrie 2009 10:59 |
||
De la: Ella34, la data 2009-09-22 09:46:14............................De la: sophia, la data 2009-09-22 09:37:31 ......UN SFAT BUN....... "Sophia,iesi de aici,din mahala,astea-s mai rele decat 10 barbati adunati in grup.Ei macar au un bun simt inascut si respecta ceea ce merita respectat......."- |
||
sophia1971 Postat pe 22 Septembrie 2009 11:15 |
||
De la: Ella34, la data 2009-09-22 09:46:14De la: sophia, la data 2009-09-22 09:37:31 |
||
sophia1971 Postat pe 22 Septembrie 2009 11:16 |
||
ce face omul nebun cand nu e bagat in seama??? isi face singur de lucru...vorbeste cu el insusi....se aproba, se citeaza, se afirma, se confirma....q.e.d | ||
tutankhamon Postat pe 22 Septembrie 2009 11:18 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-09-22 11:18:07ce face omul nebun cand nu e bagat in seama??? isi face singur de lucru...vorbeste cu el insusi....se aproba, se citeaza, se afirma, se confirma....q.e.d................ ...draga mea"nebunia" trece dar....prostia ta, niciodata.... |
||
sophia1971 Postat pe 22 Septembrie 2009 11:34 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-09-22 11:18:07ce face omul nebun cand nu e bagat in seama??? isi face singur de lucru...vorbeste cu el insusi....se aproba, se citeaza, se afirma, se confirma....q.e.d................ ...draga mea"nebunia" trece dar....prostia ta, niciodata.... am sa ascult sfatul prietenei mele si ...am sa va las in pace... in "mocirla "in care sunteti nu va mai salveaza nimeni, niciodata... |
||
sophia1971 Postat pe 22 Septembrie 2009 11:34 |
||
mamica...nu vezi ca ai o problema de comportament??? am rostit pe undeva numele tau? am facut o referire directa la numele tau? de ce te ataci aiurea si arunci cu sudalme??? te simti cumva cu musca pe caciula???esti dusa rau femeie.....controleaza-te... | ||
tutankhamon Postat pe 22 Septembrie 2009 11:39 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
card de sanatate pierdut,problema urgenta | 5 | De la: garbo_455882 26 Noiembrie 2016 20:11 |
Ce sperante aveti pe 2011? | 55 | De la: garbo134266 21 Februarie 2011 13:25 |
Sa nu murdarim trandafirii !!!!!!!!!!!! | 15 | De la: elisabeta_boia 20 Noiembrie 2011 12:18 |
|
||
afla | 5 | De la: dancris 23 August 2010 10:29 |
Mai credeti in superstitii?? | 71 | De la: garbo_19362 23 Ianuarie 2014 21:08 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural