o rugaminte...nu strica si topicul asta si daca nu iti place mocirla asta,nu mai intra exista libertatea de a alege...deci foloseste-o |
||
eladaela Postat pe 22 Septembrie 2009 11:39 |
||
---|---|---|
Eu sunt de putin timp pe forumul asta si chiar imi place sa va citesc, da e pacat ca in ultimul timp apar prea multi care arunca vorbe urate. De ce sa fim rai mai ca eu nu inteleg cum e sa faci rau asa gratuit, pe bune ca nu. |
||
nelly05 Postat pe 22 Septembrie 2009 12:40 |
||
nelly...io cred ca e vorba de o mica invidie.....cum ne intelegem, cum ne completam, cum ne distram...etc... | ||
|
||
tutankhamon Postat pe 22 Septembrie 2009 12:50 |
||
Vaz ca sofica-avocatzica se ataca atunci cand vorbim despre nebuni, cel mai probabil camarazi de-ai ei, de pe la sectii, si tzop! apare acolo unde crede ca se vorbeste despre ea, ca sa confirme parerea generala. | ||
blairwitch Postat pe 22 Septembrie 2009 12:56 |
||
blair.... ai grija cum folosesti denumirea data de mine..... s-or gasi nebuni care sa zica ca tu este eu si eu este tu... | ||
tutankhamon Postat pe 22 Septembrie 2009 12:59 |
||
asa e, tovarasha faraon! ca s-a mai gasit un nebun cu ardeii umpluti! | ||
Nelu_Cotrocelu Postat pe 22 Septembrie 2009 13:04 |
||
Ai dreptate, tuth, ne putem deconspira reteaua! pfffoaiiii, parca am fi in Miami Vice sau in NYPD Blue | ||
blairwitch Postat pe 22 Septembrie 2009 13:05 |
||
poui????? | ||
tutankhamon Postat pe 22 Septembrie 2009 13:14 |
||
dom tuntancamone, guarda aqui,certo, nu dam pe topic que cosa succesa in nostra famiglia. Si acum imagineaza-ti pe Marlon Brando sau pe Huidu spunand chestiile astea... |
||
blairwitch Postat pe 22 Septembrie 2009 13:23 |
||
que cosa ...que cosa....ma comme se faciami con la pazza???? parlerei con la camorra? | ||
tutankhamon Postat pe 22 Septembrie 2009 13:28 |
||
Pazza... vine cumva de la o patzachina care ne survoleaza profilul zilnic? pentru ea as vorbi cu echipajul mobil al spitalului 9, e mai indicat. | ||
blairwitch Postat pe 22 Septembrie 2009 16:45 |
||
O femeie d� un anun� la ziar: Schimb b�rbat �nalt� fidelitate pe b�rbat �nalt� frecven��.... ............................................................. femeie c�tre un b�rbat la o petrecere: - Dumneata tare semeni cu al treilea so� al meu. - Dar de c�te ori a�i fost c�s�torit�? - De dou� ori p�n� acum.............. ...........Domnule doctor, sotia mea ma consedera nebun...... -De ce? -Findca eu dupa ce beau cafeaua, maninc ceasca. -Cum, maninci ceasca cu totul? -Nu, ramine numai toarta. -Chiar esti nebun, apai toarta e cea mai gustoasa....... |
||
sophia1971 Postat pe 22 Septembrie 2009 21:08 |
||
Sultanul, super incalzit, vrea sa-si satisfaca nevestele. Astfel, dupa ce se imbaiaza si se da cu uleiuri aromate, striga: -Eunuc...adu-mi prima nevasta! Se duce eunucul , aduce nevasta, sultanul face treaba si iar striga: -Eunuc, adu-mi a doua nevasta! O rezolva si pe asta si tot asa pana la a 70-a nevasta, dupa care striga: -Eunuc..., eunuc..., EUNUC, eunucul.. pauza. Se ridica sultanul sa caute eunucul. Cand intra in camera nevestelor, eunucul mort. MORALA Nu sexul te omoara, ci alergatul dupa .. |
||
blanca Postat pe 22 Septembrie 2009 22:34 |
||
Mi-era dor de bancurile blancai .. blanca, multumesc | ||
blairwitch Postat pe 23 Septembrie 2009 09:36 |
||
Un prieten il intreaba pe celalalt: - Ce pot face, cand am venit acasa de la lucru am gasit-o pe nevasta mea in pat cu un barbat? - Fa ore suplimentare, ii sugereaza prietenul. |
||
eladaela Postat pe 23 Septembrie 2009 10:24 |
||
Sotul veni acasa cam baut si cu hainele murdare de noroi. Dimineata, dupa ce se trezi, ii spune sotiei: - Mi-ai curatit pantalonii? - Curatat. - Dar vestonul? - Si vestonul. - Dar pantofii? - Dar ce, si-n pantofi aveai bani? |
||
eladaela Postat pe 23 Septembrie 2009 10:37 |
||
El: Inimioara, chiar sunt eu primul care-ti cere sa faci aceste lucruri? Ea: Da iubire, bineinteles; El: Ce fetita cuminte! Chiar de-adevaratelea? Ea: Eh! Tuturor celorlalti a trebuit sa le cer eu! Sotia: Dragul meu, tu preferi o femeie frumoasa sau una inteligenta? Sotul: Nici una din cele doua, te iubesc asa cum esti! Elada |
||
susidallyama Postat pe 23 Septembrie 2009 10:41 |
||
Sotul vine acasa seara putin cam vesel. Nevasta ii pune farfuria cu mancare in fata, el o vede, si o arunca pe geam. Nevasta cand il vede, ia masa si o arunca si pe asta pe geam. - Ce faci nebuno? De ce ai aruncat masa? - Pai am crezut ca vrei sa mananci in gradina! |
||
eladaela Postat pe 23 Septembrie 2009 11:06 |
||
- Vreme de 26 de ani lungi si luminosi, sotia mea si cu mine am fost perfect fericiti! - Si apoi ? - Apoi ne-am intalnit... |
||
eladaela Postat pe 23 Septembrie 2009 11:41 |
||
aveam o cunostinta, un prof, care zicea:" de ce sa strici o relatie frumoasa?? nu e mai simplu sa dai un telefon cu juma' de ora inainte sa ajungi acasa??" |
||
zambila Postat pe 23 Septembrie 2009 11:46 |
||
Sotul meu e un ingeras! Ferice de tine, al meu e inca viu! Un tip isi analizeaza sotia, cu un suras angelic pe fata... -E extraordinar cum un paharel de whisky poate sa-ti dea un aer atat de dulce si suav... -Eu nu am baut! - raspunde sec sotia -Eu DA.. |
||
susidallyama Postat pe 23 Septembrie 2009 11:48 |
||
Sotul: - Draga, suntem casatoriti de peste 10 ani si am observat ca am inceput sa facem dragoste numai cand ai tu nevoie de bani... Sotia: - Si ce, dupa tine acest lucru nu se intampla suficient de des? |
||
eladaela Postat pe 23 Septembrie 2009 11:50 |
||
3 barbati povestesc: Primul: - Mai, cand simt ca relatia mea nu mai merge perfect, imi trimit nevasta 2 saptamani la tratament la bai in Grecia. Face acolo tratamente cu namol, cu ape naturale, cu ultraviolete cand se intoarce arata intinerita, zambeste mai multe, este radioasa! Si si noi suntem un cuplu mai fericit! Al doilea: - Mai si eu, o data pe an imi trimit sotia la o statiune de munte in Austria. Face acolo tratamente naturiste, diete naturale, aer curat, apa de munte, ozon. Se intoarce dupa doua saptamani mult mai radioasa, cu pofta de viata, si si noi suntem un cuplu mai fericit Al treilea: - Bah, ... nu stiu. Eu unul imi regulez singur nevasta. |
||
eladaela Postat pe 23 Septembrie 2009 13:32 |
||
Cei 4 pasi ai unui barbat catre fericire - 1. Gaseste o femeia care gateste, spala si face curat. 2. Gaseste o femeia care castiga bine. 3. Gaseste o femeia slaba care adora sa faca sex. 4. Fii atent sa nu se intalnesca intre ele niciodata |
||
eladaela Postat pe 23 Septembrie 2009 14:23 |
||
O femeie are intotdeauna ultimul argument intr-o cearta. Orice va spune barbatul dupa aceea va insemna alta cearta. Sunt doua momente in viata cand un barbat nu intelege o femeie: inainte de casatorie si dupa casatorie. |
||
eladaela Postat pe 24 Septembrie 2009 12:56 |
||
..m-am gandit sa impart cu voi si pe acest topic o intamplare adevarata care mi s-a parut amuzanta... ...azi am intrat intr-un magazin de imbracaminte...vanzatoarea vorbea cu sotul ei la telefon: iubu, apasa pe butonul ala mare din dreapta...acum da enter ca nu i-am pus parola...e o tasta mai mare in dreapta si scrie pe ea....asteapta putin ca apar niste icoane...nu de alea draga....niste dreptunghiuri pe care scrie ceva...vezi ca trebuie sa-mi intre mess-ul direct.....ai rabdare draga sa se incarce....pune sageata pe linia aia din dreapta si trage in jos de ea....mai incearca...cum sa nu se traga draga? ....... tot asa au continuat discutiile timp de cateva minute bune...toata lumea din magazin nu se indura sa plece - era foarte distractiva conversatia..... ..intr-un final ii zice: acum inchide din X-uri ...stiu ca ti s-au terminat x-urile...vezi ca in dreapta este o casuta unde scrie star.....asa..ai o optiune shut down...pune sageata pe ea....apasa de doua ori...nu asa draga...mai rapid.... nu te speria ca s-a inegrit ecranul si totusi mai se aude zgomot...o sa-ti mai apara o fereastra.....asa..da iara shut down...acum apasa pe ok....te rog sa-mi aduci si incarcatorul de la telefon - este in tripla in care e bagat calculatorul.....nu ala care are cablul bagat in chestia aia cu beculete care se aprind - ala e modemul, draga..... In momentul acela toata lumea din magazin a inceput sa rada.... |
||
daria_ Postat pe 25 Septembrie 2009 00:28 |
||
Un tip vine acasa si-i spune sotiei sale: -Iubito, am o problema foarte grava la birou. Sotia ii raspunde foarte frumos: -Nu-ti fa griji, iubitule, sa nu mai spui niciodata "am" o problema, spune "avem" o problema. La care sotul raspunde: -OK, atunci secretara noastra o sa ne faca un copil... |
||
eladaela Postat pe 25 Septembrie 2009 13:18 |
||
tare asta | ||
zambila Postat pe 25 Septembrie 2009 13:21 |
||
tovarasha eladaela, tovarashul sotul dumneatale lucreaza la birou? | ||
Nelu_Cotrocelu Postat pe 25 Septembrie 2009 13:27 |
||
la birou nea nelule,la birou | ||
eladaela Postat pe 25 Septembrie 2009 13:29 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cand un om e prea bun... | 85 | De la: garbo_1399 3 Mai 2012 10:32 |
buna ziua | 3 | De la: garbo004807 31 Mai 2009 16:44 |
voi ati crede? | 48 | De la: sora_ilsi 29 Septembrie 2009 00:43 |
|
||
DINTR-O SINGURA LACRIMA S-AU CROIT SERPII... | 806 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:38 |
cum i priviti pe tinerii din ziua de azi? | 57 | De la: ANTA 29 Iulie 2009 16:59 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural