Si ce crezi Soro?....nu este placut sa te simti....CINEVA??? | ||
TEODORRD Postat pe 27 Septembrie 2009 16:12 |
||
---|---|---|
..."Dintr-un sondaj rezulta ca femeile se simt mai in largul lor cand se dezbraca in fata barbatilor decat in fata femeilor. Ele zic ca femeile judeca prea aspru, in timp ce barabtii sunt pur si simplu recunoscatori!" - Robert De Niro |
||
susidallyama Postat pe 27 Septembrie 2009 16:12 |
||
asa-i ca si tu esti...cineva la tine acasa??? | ||
|
||
eladaela Postat pe 27 Septembrie 2009 16:15 |
||
Sa stii ca ai dreptate,numai ca,...la mine acasa eu comand,eu execut..... | ||
TEODORRD Postat pe 27 Septembrie 2009 16:17 |
||
si eu sunt cineva la mine acasa...daaaaaaaaaa...imi spun: cineva trebuie sa duca gunoiul!...si-l duc eu... | ||
Ines Postat pe 27 Septembrie 2009 16:18 |
||
Dar nu este mai putin adevarat,ca uneori simti nevoia ca ,,Altcineva'' sa iti spuna,fa asta ,fa aia,....hai sa o facem..... | ||
TEODORRD Postat pe 27 Septembrie 2009 16:22 |
||
Durerile unui barbat: "Eu si sotia mea cunoastem secretul pentru a mentine o casatorie solida: 1. De doua ori pe saptamana mergem intr-un restaurant dragut -companie placuta, mancare buna... Ea merge marti si joi;eu,miercuri si vineri... 2. Dormim in paturi separate, eu la Bucuresti, ea la Cluj. 3. O duc peste tot, dar ea reuseste mereu sa gaseasca drumul inapoi. 4. Am intrebat-o unde vrea sa mearga pentru aniversarea casatoriei si mi-a raspuns:"intr-un loc unde nu am mai fost demult". I-am sugerat bucataria... 5. Ne tinem de mana mereu. Daca nu o fac, incepe sa cheltuiasca. 6. Are un robot de bucatarie electric, un storcator electric, un prajitor electric si zice ca sunt prea multe in casa, nu are loc de ele unde sa stea. Asa ca i-am cumparat un scaun electric. 7. A fugit dupa camionul de gunoi, urland: "Sunt in intirziere pt. gunoi?" Soferul i-a raspuns: "Nu, salta inauntru!" 8. Aminteste-ti mereu, casatoria e prima cauza a divortului. 9. Nu i-am vorbit sotiei timp de 11 luni. Nu indrazneam sa o intrerup. 10. Ultima cearta a fost din cauza mea. A intrebat:: "Ce e pe televizor?", iar eu i-am raspuns: "Praf". 11. La inceput, Dumnezeu a creat pamantul si s-a odihnit. Apoi a creat barbatul si s-a odihnit. Apoi a creat femeia. Si nimeni nu s-a mai odihnit niciodata. ...." |
||
yyoana_62 Postat pe 4 Octombrie 2009 13:27 |
||
Bune reguli,......cu o mica complectare la partea cu electricul.....vibrator?? |
||
TEODORRD Postat pe 4 Octombrie 2009 15:58 |
||
Despre barbai numai de bine Si, in consecinta, stiti de ce a creat D-zeu barbatul inaintea femeii? Pentru ca inainte de a crea perfectiunea a fost nevoit sa faca o proba. |
||
dihoritza Postat pe 4 Octombrie 2009 16:15 |
||
Ce mai poti comenta la replica asta???? | ||
TEODORRD Postat pe 4 Octombrie 2009 17:28 |
||
nimic.... perfectiunea te lasa mut ... |
||
preciouss Postat pe 4 Octombrie 2009 17:31 |
||
Stii,cei mai multi dintre noi,suntem sclavii perfectiunii....... | ||
TEODORRD Postat pe 4 Octombrie 2009 18:35 |
||
Un cuplu era in vacanta in Pakistan. La un moment dat au intrat intr-un mic magazin de sandale. Vinzatorul le spuse: - Am niste sandale speciale de care voi doi sunt sigur ca ati fi interesati. Cu ele se poate face sex salbatic, cum face o mare camila a desertului. Sotul simtea ca nu are nevoie neaparata de ele, considerandu-se un maestru al sexului, asa incat il intreaba pe vanzator: - Cum ar putea niste sandale sa imi mareasca potenta? Pakistanezul a replicat : - De ce nu le incerci si vezi de unul singur ? Sotul, s-a hotarat in cele din urma sa le incerce. Imediat ce si le-a pus in picioare, privirea lui a devenit salbatica. Era ceva ce sotia lui nu mai vazuse de multi ani - putere sexuala pura. Cat ai clipi din ochi, sotul l-a impins pe pakistanez, l-a aruncat pe masa si a inceput sa traga de pantalonii tipului. In tot acest timp pakistanezul zbiera: - LE-AI PUS INVERS ! LE-AI PUS INVERS!!! |
||
yyoana_62 Postat pe 4 Octombrie 2009 20:47 |
||
De la: DrkShad0w, la data 2009-09-14 23:21:39.... Hotii iti cer banii sau viata; femeile le vor pe amandoua......� Samuel Butler |
||
sophia Postat pe 5 Octombrie 2009 15:09 |
||
Intr-un sat, un autobuz de campanie plin cu politicieni intra frontal intr-un zid. Vine un taran, ii scoate din autobuz si-i ingroapa. Cam pe cand termina apare si politia sa investigheze accidentul: - Bade Ioane, cum fu accidentu' ? Mai erau careva in viata cand ai ajuns aici ? - Apoi ei asa ziceau, da' cine-i mai crede ? |
||
blanca Postat pe 5 Octombrie 2009 15:42 |
||
bun asta | ||
zambila Postat pe 5 Octombrie 2009 15:46 |
||
suupeeeeeeeeeer taree asta! |
||
fleur_de_lis Postat pe 5 Octombrie 2009 15:50 |
||
Un batran intra la medicul de familie izbind usa de perete . -Dom.doctor,dom doctor,Minune dumnezeiasca,o sa fiu tatic. Doctorul il priveste socat si-l intreaba. -Da cati ani ai, omule bun? -88 -Si nevasta ta? -24,nu-i asa ca e minune dumnezeiasca? Doctorul ramase putin in cumpana si-i spuse. -In urma cu multi ani, am fost in Angola sti, medicii fara frontiere. Acolo intr-o seara dupa orele de program am iesit sa ma plimb pe strazile prafuite ale Luandei.La un moment dat ma trezesc in fata cu un leu,Un leu adevarat. Am paralizat,singurul gest pe care l-am putut face a fost sa deschid umbrela de soare ,moment in care se auzi o detunatura,las umbrela jos si vad animalul intins la 2 metri de mine ,cu capul sfaramat. -Dom doctor ,si la tine ca si la mine a fost minune dumnezeiasca. -Nu,mosule si la mine ca si la tine a fost in spate cineva cu o pusca adevarata. |
||
ROdika_201157 Postat pe 6 Octombrie 2009 00:56 |
||
Un tigan era �n padure, la furat de lemne. Deodata, din spatele lui vine padurarul. - Te-am prins, tigane! zice padurarul. - M�ncati-as gura ta, zice tiganul, taiam si eu niste lemne sa le duc la caprele mele sa man�nce. - Pai, caprele nu man�nca lemne. - Ei, fir-ar ele ale dracului, zice tiganul, daca nu le man�nca atunci le dau foc! |
||
ROdika_201157 Postat pe 6 Octombrie 2009 00:58 |
||
Dupa ce Dumnezeu l-a chemat pe Moise pe munte, sa-i dicteze cele zece porunci, Moise i-a adunat pe oameni sa le vorbeasca despre ele. C�nd a ajuns la a saptea porunca, �Sa nu r�vnesti la nevasta aproapelui tau�, cei mai multi dintre barbati au �nceput sa strige: - Taiati saptele, taiati saptele! De atunci, cifra sapte este scrisa taiat. |
||
ROdika_201157 Postat pe 6 Octombrie 2009 00:59 |
||
Un b�rbat �i spune vecinului s�u c� se poart� cam indecent. - De ce, m�i? - Te vede toat� strada cum ��i �mbr��i�ezi nevasta �n fiecare sear� dup� ora zece. �i nici m�car nu tragi perdeaua. - Ei, vezi cum vorbe�te lumea? P�i eu �n fiecare sear�, dup� ora zece, s�nt la club. |
||
eladaela Postat pe 9 Octombrie 2009 08:03 |
||
sotul o intreaba pe sotie: - ceea ce simti tu pentru mine e dragoste adevarata sau iubire din interes? - cred ca e dragoste adevarata ca de interesat nu ma mai interesezi de mult, rsp ea. |
||
iamonica_kissu Postat pe 13 Octombrie 2009 11:47 |
||
MAMELE DE BAIETI ! John isi invita mama la cina. In timpul mesei, mama nu isi poate dezlipi ochii de la colega de apartament a lui J., Julie. O frumoasa! Mama, mama ! De mult banuia mama ca cei doi nu sunt doar amici, iar John banuind ce se leaga la mama lui in cap, o invita discret in bucatarie si-i spuse a mia oara ca nu este nimic intre el si Julie in afara de plata fifty-fifty la chirie. A doua zi, Julie il anunta pe John ca nu mai gaseste sosiera de argint folosita la cina aseara si ca ea, personal, o banuieste pe mama lui ca prea se uita la ea urat peste masa. John ii scrie imediat o scrisoare mamei : "Draga mama, Nu spun ca AI LUAT sau NU AI LUAT sosiera de argint aseara dar adevarul este ca ea lipseste si trebuia sa-ti trimit o notificare. Cu drag al tau John." Raspunsul mamei a fost prompt: "Draga John, NU spun CA TE F... sau NU TE F... cu Julie dar adevarul este ca daca ar fi dormit azi noapte la ea in pat ar fi gasit sosiera ascunsa de mine sub perna. Cu mult drag, mama" |
||
rasarit Postat pe 13 Octombrie 2009 15:14 |
||
rasarit Postat pe 13 Octombrie 2009 15:14 |
||
Un emo urca intr-un autobuz. Parul sau era facut spice, colorat verde,rosu,albastru si portocaliu. Hainele ii erau o amestecatura de carpe si piele, picioarele ii erau goale si corpul ii era plin de cercei. Se asaza pe singurul loc liber, exact in fata unui batran, care se tot holba la el. - Ce te tot holbezi, mosule? Ce, tu n-ai facut nimic aiurea cind erai tinar? Batrinul: - Ba da. Odata, cind eram in marina, m-am imbatat in Singapore si am violat un papagal. Ma gindeam acum daca nu cumva esti fiul meu... |
||
daria_ Postat pe 13 Octombrie 2009 16:35 |
||
TEODORRD Postat pe 13 Octombrie 2009 20:14 |
||
Sotia,isi verifica sotul cu cine a fost dupa firele de par de pe haina.Odata era o blonda,odata o buneta,o roscata,...si asa mai departe..... De la un timp,sotul nu mai umbla cu alte femei,si sotia,negasind fire de par,il cearta..... -Bine ma,acuma ma traduci cu ...chele ????? |
||
TEODORRD Postat pe 13 Octombrie 2009 20:18 |
||
Povesteste tiganu: "Ma duc dimineata la pescuit, si stau, si stau, si seara prind un amaratde pestisor galben... Ma uit in galeata- goala, manca-ti-as... Zic:Dute-n amaru tau, amaratule! Ma duc spre casa cu bicicleta, ce sa vezi:se face-n Mertzanu' asta, de zic toti ca l-am furat; ajung acasa, o vila,manca-ti-as... O inthreb pe phiranda: De unde-i vila asta tu, ca-ti mananc pipota! Nu stiu, ma tigane! Ii povestesc ce-am patit si-atunci imi zice tiganca: Ia o oala cu rame si-i du la peste si-i multumeste! Si-ajung la lac, il strig pe pestisor si-l intreb: Cum sa te rasplatesc,pestisorule? Si el zice ca are tot ce vrea, ca-i fermecat, manca-mi-ar, da' zice ca ar vrea o partida de amor. Si se da de trei ori peste cap, si se face o mandrete de fata de 14 ani... onorata instanta... |
||
blanca Postat pe 14 Octombrie 2009 11:17 |
||
tiganul la ora de instructie in armata.. caporalul il instruieste si ii spune sa jure: am sa trec prin foc tiganul zice:am sa trec pe langa foc prin apa tiganul raspunde: pe langa apa prin gard normal tiganul raspunde: pe sub gard. |
||
LILO Postat pe 14 Octombrie 2009 16:20 |
||
DIPLOMAT = Este cineva care-ti poate spune sa te duci la dracu in asa fel incat sa astepti cu nerabdare calatoria. | ||
eladaela Postat pe 21 Octombrie 2009 15:08 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Un cuvant frumos | 3 | De la: garbo_1568 16 Aprilie 2012 12:02 |
Amintiri din copilarie... | 854 | De la: zambila 28 Iunie 2012 21:23 |
confidence | 8 | De la: garbo119242 26 August 2012 15:14 |
|
||
Ce faci cand nu iti mai place viata ta ??? Si nu ai nici cum sa o schimbi ! | 19 | De la: garbo134266 22 August 2010 20:49 |
sarcina sau nu? | 52 | De la: fleurdelis 11 Ianuarie 2011 23:07 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural