nu dadea!! uite, rodi o zis si de fomei si de barbati! ia te rog, anakin, sa te iei si de barbati!! pai se poate? |
||
zambila Postat pe 28 Octombrie 2009 09:39 |
||
---|---|---|
anakine, nene... pai rodika e mic copil, fatza de alti obsedati netalentati cu incontinenta rau mirositoare... eu zic ca nu te-ai orientat, daca tot vrei sange... | ||
zambil Postat pe 28 Octombrie 2009 09:40 |
||
bre, fratilor! dupa cum spunea si marele Thor, invatat de renume mondial (care tot io ieream, he he heee! ): una si cu unu fac unu, doi, trei sau mai multi, ca nu mai stiu care e recordu' mondial la nasteri... ROdiko: faptul ca Anakin a postat "doar despre femei" este cu totul si cu totul irelevant. Mai uita-te o data la ce titlu i-am dat EU acestui topic. Si iti garantez eu ca Anakin mai posteaza si in favoarea femeilor, nu numai in "defavoarea" lor. Aici nu suntem pe "credeti ca femeia e vesnic credincioasa" sau pe "poate berbatul sa se f...ta doar cu nevasta o viatza intreaga"... |
||
|
||
ready_vivus Postat pe 28 Octombrie 2009 09:42 |
||
Rodiko, hai sa simplificam lucrurile: tu pe mine m-ai jignit, astept scuzele. Ma doare in basca pe mine ca postezi bancuri si despre barbati si despre femei. Zambilu, tu ai dreptate, dar daca-i dai nas lui Ivan, mujicul se suie pe divan. Si abia l-am curatat de la ceilalti mujici. |
||
anakin Postat pe 28 Octombrie 2009 09:45 |
||
Suzele au fost spuse....care mai este treaba...o tinem asa toata ziua? Hai fratilor sa mergem mai departe... Un arab se pierde de caravana lui si ram�ne singur �n pustiu. Se aseaza �n genunchi si �ncepe sa se roage la Alah, sa-i trimita un bulgare de gheata sau un pistol, ca sa-si curme chinurile. Deodata, �n fata arabului apare o t�nara superba si goala, cu un bulgare de gheata �ntr-o m�na si cu un pistol �n cealalta m�na. Arabul se �nchina si zice : - �nvata-ma ce sa fac! Sa ling sau sa trag? |
||
ROdika_201157 Postat pe 28 Octombrie 2009 09:47 |
||
Scuzele se spun asa :"Anakin, imi cer scuze ca te-am jignit".. hai sa nu ne mai ascundem in tufisuri ca ne murdarim. |
||
anakin Postat pe 28 Octombrie 2009 09:49 |
||
"Trrrageoooo!!! BOULE!!! Dupe aia poti s-o si lingi!!!" (ii raspunse Allah ) |
||
ready_vivus Postat pe 28 Octombrie 2009 09:50 |
||
Se pare anakin ca vrei mai mult decat scuze...eu le-am cerut in stilul meu...poti sa nu le accepti, nici o paguba...eu merg mai departe. | ||
ROdika_201157 Postat pe 28 Octombrie 2009 09:54 |
||
- Care este culmea cutremurului? - Sa te urci �n pod cu scara Richter. |
||
ROdika_201157 Postat pe 28 Octombrie 2009 09:56 |
||
deh, fomei orgolioase si barbati pe masura | ||
zambila Postat pe 28 Octombrie 2009 09:56 |
||
Eu vreau doar atat "Anakin, imi cer scuze ca te-am jignit". Nimic mai mult. M-ai jignit personal, ai "argumentat" de ce m-ai facut "frustrat", am dreptul sa pretind scuze in nume personal. Insa prin tot ceea ce faci acum, observ ca incerci sa eviti aceasta propozitie. Zambilico, nu e vorba de orgoliu aici. E vorba de mitocanie ascunsa sub un pseudonim de femeie, si asta nu am suportat niciodata. Daca ai demnitate in tine, vii si spui : "imi pare rau" sau "nu imi pare rau", dar nu o scalzi ca un las, postezi bancuri si spui ca iti ceri scuze in stilul tau personal. |
||
anakin Postat pe 28 Octombrie 2009 09:56 |
||
Dragul meu ready_vivus incep sa fiu frustata de anakin o tine una si buna sa cer scuze ...este ca un copil care i sa luat jucaria si acum nu se mai oreste din plans...Scuzele se spun asa :"Anakin, imi cer scuze ca te-am jignit".. hai sa nu ne mai ascundem in tufisuri ca ne murdarim.Eu vreau doar atat "Anakin, imi cer scuze ca te-am jignit". Nimic mai mult. M-ai jignit personal, imi ceri scuze personal. Insa prin tot ceea ce faci acum, observ ca incerci sa eviti aceasta propozitie.Fa-l sa inteleaga ca scuzele au fost spuse.... se pare ca vrea ceva ce eu nu pot ...Of ! ce frustata sunt de EL... |
||
ROdika_201157 Postat pe 28 Octombrie 2009 10:07 |
||
zambila Postat pe 28 Octombrie 2009 10:09 |
||
Observ ca esti doar de o nesimtire crasa. Poti sa imi vizitezi profilul de nu stiu cate ori pe zi, daca asta te satisface in plan mental (vezi ca aduni prea multa informatie pentru nivelul tau dejectional), insa comportamentul tau nu face decat sa imi confirme faptul ca esti o "nikita" a saitului, iar asemanarea fizica nu este intamplatoare. | ||
anakin Postat pe 28 Octombrie 2009 10:14 |
||
rodica, da' de ce nu i te adresezi personal? ai nevoie de purtator de cuvant? | ||
garbo_C Postat pe 28 Octombrie 2009 10:14 |
||
Scuzati-ma voi toti dar nu imi pot cere scuze fata de o poza oarecare...eu nu ma ascund,sunt eu cea adevarata in poza...nu imi da credibilitate o poza oarecare...Daca as cunoaste omul care se ascunde chiar doar vazandu-i poza as sti cui sa-i cer scuze...altfel nu pot.Asta este conceptul meu.Mi-am cerut scuze prin postare,asa consider ca este normal fata de o persoana pe care nu o cunosc. | ||
ROdika_201157 Postat pe 28 Octombrie 2009 10:18 |
||
Da am vizitat profilul tau ca sa vad o poza care sa te reprezinte ...nu am gasit decat poza afisata...o persoana duala ce se piteste. | ||
ROdika_201157 Postat pe 28 Octombrie 2009 10:21 |
||
hai, fetita, sa fim seriosi... poti cunoaste omul dupa ideile pe care le exprima in comentarii, nu dupa avatar. In definitiv, cine poate garanta ca poza aia iti apartine? | ||
garbo_C Postat pe 28 Octombrie 2009 10:23 |
||
Esti patetica.. Dar de jignit cum m-ai jignit, desi aveam in avatar poza actorului care l-a jucat pe Anakin Skywalker in Star Wars? ori te pomeni ca lui i te-ai adresat? Apropo, bre Nikito, ce inseamna dupa tine "persoana duala"? aceeasi persoana cu Constantin Brancoveanu? |
||
anakin Postat pe 28 Octombrie 2009 10:24 |
||
Anakine... Azi ai chef sa bagi intrebari grele, ha? |
||
ready_vivus Postat pe 28 Octombrie 2009 10:28 |
||
Vivache, am eu o banuiala ca prostanaca asta de nikita a terminat scoala primara cu cartonas rosu si are pauza pe termen nedeterminat. | ||
anakin Postat pe 28 Octombrie 2009 10:31 |
||
Constantin Brancoveanu...Domnitor al tarii Romanesti ce a fost decapitat impreuna cu cei 4 fii ai lui (il consideti un dual?) | ||
ROdika_201157 Postat pe 28 Octombrie 2009 10:35 |
||
De la: anakin, la data 2009-10-28 10:31:20Vivache, am eu o banuiala ca prostanaca asta de nikita a terminat scoala primara cu cartonas rosu si are pauza pe termen nedeterminat.Se pare ca esti ...dar nu are rost sa-ti mai spun ca te vei simti iar frustat... |
||
ROdika_201157 Postat pe 28 Octombrie 2009 10:37 |
||
Merge wikipedia? ori de acolo ai invatat doar sa te balbai? ia spune tu, cu cuvintele tale, cate ai reusit sa parcurgi pana acuma, de ce sunt eu o persoana duala? |
||
anakin Postat pe 28 Octombrie 2009 10:37 |
||
e relevant? mda, iar sunt cu 2 postari mai jos |
||
zambila Postat pe 28 Octombrie 2009 10:37 |
||
Imi pare rau ca ai prieteni care tin cu tine,nu pe tine te faci de ras ci pe ei...datorita lor ti-am cerut indirect scuze... | ||
ROdika_201157 Postat pe 28 Octombrie 2009 10:40 |
||
Zambilo, mi-e teama ca nici cu tine nu va vorbi rodika.. unde naiba ai vazut oameni inteligenti sa se adreseze unei pisici?!? | ||
anakin Postat pe 28 Octombrie 2009 10:41 |
||
Sotia catre sot: -dragul meu,ce facem astaseara? -draga mea,mergem la curve. eu mi-am tras o blonda,tu te duci la ma-ta |
||
eladaela Postat pe 28 Octombrie 2009 10:41 |
||
anakine, si nici scuze nu poti sa-mi ceri, asa-i?? | ||
zambila Postat pe 28 Octombrie 2009 10:42 |
||
M-am referit la poza...nici asta nu ai inteles... | ||
ROdika_201157 Postat pe 28 Octombrie 2009 10:43 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cum putem scapa de Michelle????????????? | 196 | De la: barboneli 5 Septembrie 2011 07:17 |
MOMENT DE CUMPANA | 53 | De la: Ana_Cata_1 19 Decembrie 2013 14:46 |
Pocainta | 252 | De la: xenaluptatoareainimoasa 5 Octombrie 2010 17:22 |
|
||
abilitati practice,formarea deprinderilor de munca (pt.varsta prescolara si scolara mica) -educatoare,invatatori,parinti,bunici,bone,case de copii | 2 | De la: mamytzy56 10 Ianuarie 2013 22:32 |
As vrea sa-mi fac un blog pe wordpress. Vreau ajutor, va rog! | 1 | De la: garbo000384 7 Iulie 2009 11:28 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural