Vorbe de duh despre barbati, femei si nu numai ...

Ce reprezinta codul de bare de pe ambalajul unui produs somalez?
- Poza cu muncitorii din fabrica.
phoenix
Postat pe 22 Decembrie 2009 13:13
Culmea politetii: Sa-i cedezi locul unei babe pe scaunul electric...ultimul si va las
phoenix
Postat pe 22 Decembrie 2009 13:20
stai bre aici, cum sa ne lasi? si cui?
tot ziceai ca imi lipsesti

PS: ca sarea-n ochi
ready_vivus
Postat pe 22 Decembrie 2009 13:22
Doua prietene virgine isi povesteau tot ce faceau. Odata, una dintre ele pleaca intr-o excursie si se intoarce ne-virgina. Cealalta o intreaba:
- Cum e? Povesteste-mi!
- Prima data este oribil, doare de nu-ti imaginezi; dar apoi e nemaipomenit!
Prietena sa, intrigata, �ntreaba:
- Cam cum doare? Ca durerea de cap, de stomac?
- Nuuuu!!
- Atunci cum? Ca durerea de spate, de masea, de urechi?
- Da! E ca durerea de masea!
- De ce ca durerea de masea?
- Pentru ca te doare, dar nu vrei sa ti-o scoata!

ready_vivus
Postat pe 22 Decembrie 2009 13:23
Dintr-un dialog feminin :
-Vai tu ce rau arati ! Auzisem ca o sa te lase sotul, dar nu chiar de la etajul trei.

La serviciul "Personal" se prezinta un barbat.
- Va rog sa ma angajati, zice el, am 9 copii !
- Bine, bine, i se raspunde, dar ce altceva mai stii sa faci ?

Doi prieteni discuta pe strada:
- Tu ai facut vreodata sex in trei?
- Nu!
- Atunci, du-te repede acasa, poate mai apuci!

ready_vivus
Postat pe 22 Decembrie 2009 13:25
cred ca da .. nu iti sunt indiferenta...
phoenix
Postat pe 22 Decembrie 2009 13:26

Culmea matematicii: Sa stai de unu singur si sa te simti in plus...uite pt tine..sa vezi ca nu te las asa
phoenix
Postat pe 22 Decembrie 2009 13:27
De la: phoenix, la data 2009-12-22 13:26:04 cred ca da .. nu iti sunt indiferenta...

ei-ei! don't push your luck!
nu de alta dar ai putea sa te crezi important(a) si nu as vrea sa suferi vreo deziluzie acum de "sfintele" nenorocite de sarbautori!
ready_vivus
Postat pe 22 Decembrie 2009 13:29
http://www.youtube.com/watch?v=OS8F5x07pl8.
phoenix
Postat pe 22 Decembrie 2009 13:30
De la: ready_vivus, la data 2009-12-22 13:29:47
De la: phoenix, la data 2009-12-22 13:26:04 cred ca da .. nu iti sunt indiferenta...

ei-ei! don't push your luck!
nu de alta dar ai putea sa te crezi important(a) si nu as vrea sa suferi vreo deziluzie acum de "sfintele" nenorocite de sarbautori!
importanta sunt .. cu deziluziile ...nici o problema ...sufar in tacere
phoenix
Postat pe 22 Decembrie 2009 13:33
fleoshc!!!
cely
Postat pe 22 Decembrie 2009 13:35
mare vorba, mare caracter!

banc:
Intrebare la Radio Erevan: Ce trebuie sa facem daca suntem in savana si ne intalnim cu un leu? Raspuns: Daca sunteti in savana si va intalniti cu un leu nu trebuie sa faceti nimic, leul stie singur ce are de facut.
anakin
Postat pe 22 Decembrie 2009 17:10
So�ul se �ntoarce de la medic �i so�ia �ngrijorat� �l �ntreab� :
"Ei, ce �i-a zis medicul ?"
El r�spunde :
"�ncep�nd de azi, nu mai putem face dragoste. Mi-a spus doctorul s� nu m� mai ating de gr�simi."
sora_ilsi
Postat pe 22 Decembrie 2009 17:13

Un om de afaceri ii trimite un fax sotiei sale:
"Draga mea sotie, o sa intelegi ca acum cand tu ai 54 de ani, eu am anumite nevoi pe care tu nu mi le mai poti satisface. Sunt f. fericit alaturi de tine, te consider o sotie minunata si, sincer, sper ca nu te vei simti ranita sau jignita cand vei afla ca in momentul in care tu primesti acest fax, eu fac sex in hotelul Camino Real cu Nicole, secretara mea, care are 18 ani. Totusi, voi ajunge acasa inainte de miezul noptii."
Cand se intoarce tipul acasa, gaseste pe masa din sufragerie un biletel in care scria:
"Dragul meu sot, am primit faxul tau si nu pot decit sa-ti multumesc ca m-ai anuntat. Profit de aceasta ocazie sa iti reamintesc ca si tu ai tot 54 de ani. In acelasi timp, te anunt ca atunci cand vei citi acest mesaj, eu voi fi in mijlocul unei partide de sex la Grand Hotel cu John, profesorul meu de tenis care, la fel ca si secretara ta, are tot 18 ani. Si cum, pe langa faptul ca esti un om de afaceri de succes esti si licentiat in matematica, vei intelege cu usurinta ca ne aflam in aceleasi imprejurari, dar... cu o mica diferenta: 18 intra de mai multe ori in 54 decit 54 in 18.
Deci nu ma astepta in aceasta seara, ma voi intoarce maine. Te saruta sotia ta care te intelege cu adevarat.>
jasmine30
Postat pe 25 Decembrie 2009 19:22

O femeie pleaca fara sotul ei in vacanta in Caraibe. De abia ce ajunge si face cunostinta cu un negru aratos. Dupa o noapte de amor inflacarat ea il intreaba :
- Cum te cheama?
- Nu pot sa-ti spun, ii raspunde el.
In fiecare seara ei se reintalnesc, fac dragoste, ea il intreaba acelasi lucru iar el ii da intotdeauna acelasi raspuns.
Intr-o seara ea ii spune:
- Este ultima mea seara aici, maine plec acasa. O sa-mi spui totusi cum te cheama?
- Nu pot sa-ti spun, ca o sa razi de mine, zice negru'.
- Hai zi, ca nu rad, n-am de ce.
- Bine... Pe mine ma cheama Zapada.
Tipa incepe sa rade mai sa se sparga, la care negrul furios :
- Eram sigur ca o sa razi de mine, mai bine nu-ti ziceam...!
- Nuuuu, ma gandeam ca sotul meu n-o sa creada cand o sa-i spun ca am avut 30 cm de zapada in fiecare zi in Caraibe...!!!
jasmine30
Postat pe 25 Decembrie 2009 19:25
Ion o �ntreab� pe Maria:
- M�rie, �ie �i-ar pl�cea s� fii b�rbat?
Maria r�spunde:
- Da, Ioane, da' �ie?
bluelight
Postat pe 4 Ianuarie 2010 14:10
Vine Ion acas� de la ora� �i zice c�tre Maria, hot�r�t:
- M�rie, stinge lumina, trage perdelele �i hai iute-n �n pat.
- M� Ioane, da' mai am de lucru.
- Dac-am zis, am zis!
Vede Maria c� n-are �ncotro, se conformeaz�. Se pune �i Ion �n pat, trage plapuma peste ei �i zice:
- No, amu M�rie, s�-�i ar�t ce ceas cu fosfor mi-am cump�rat.
bluelight
Postat pe 4 Ianuarie 2010 14:11
Ion �i Maria pe teras�. Ion cite�te "Times". La un moment dat, Maria �i spune lui Ion:
- M� Ioane, vezi c� vine ploaia! Acoper� f�nul �la cu ceva, c-o s�-l ude!
Ion nu zice nimic �i cite�te �n continuare "Times". �ncepe s� picure. Maria se �mpacienteaz�:
- M� Ioane, �ncepu ploaia! Pune m�na �i acoper� f�nul �la c�-l ud�, ce naiba!
Ion n-o ascult�. Plou�, f�nul este ud, iar Maria sup�rat�:
- Hai, m� Ioane, d�-o dracului de treab�! S-a udat f�nul �i tu stai �i nu faci nimic!
Ion, tacticos, pune "Times" la o parte �i spune:
- F� Mario, you have an obsession!
bluelight
Postat pe 4 Ianuarie 2010 14:12
Sotul ii spune sotiei:
Draga, suntem casatoriti de peste 10 ani si am observat ca
am inceput sa facem dragoste numai cand ai tu nevoie de bani... Sotia:
- Si ce, dupa tine acest lucru nu se intampla suficient de des? ca se poate rezolva.....

bluelight
Postat pe 4 Ianuarie 2010 15:06
Sotul asteapta langa salonul de infrumusetare. Dupa un timp indelungat iese de acolo sotia sa... El se uita la ea, respira adanc si spuse :
Bine, macar ai incercat!
bluelight
Postat pe 4 Ianuarie 2010 15:07
tare de tot:

Intr-o zi sotul vine de la servici si nu poate baga masina in garaj deoarece pe drumul spre garaj erau trantite bicicletele copiilor.
Da sa bage bicicletele in garaj si gaseste jeepul deschis si cainele plin de noroi intins pe bancheta. Intrigat, intra in curte unde vede copiii intr-o balta de noroi, piscina era si ea plina de noroi, copii se jucau cu furtunul. Intra in bucatarie, nu fara a observa ca geamul de la usa era plin cu palmute de ciocolata, clanta imbracata in felii de sunca si gaura cheii infundata cu un carnat. In bucatarie curgea apa, frigiderul era deschis si continutul lui varsat pe podea, farfurii si pahare murdare peste tot.
Pe masa o balta de suc. Pe jos nu se putea calca altfel decat pe mancarea catelului sau in continutul borcanelor de muraturi. Incepe sa isi caute sotia prin toata casa. Era un vacarm.... televizorul si calculatorul cu jocuri erau date la maximum... Intra in baie unde prosoapele pluteau pe podea intr-o balta de apa murdara si sulurile de hartie igienica erau derulate pe pereti, tavan, prin cada si pe manerul de la usa .

In sfarsit isi gaseste sotia in dormitor relaxata cu o masca pe fata, bigudiuri in par. Citea o carte si asculta muzica cu castile pe urechi.
O intreaba ce s-a intamplat.
Ea ii raspunde. "Iti aduci aminte cand te intorceai acasa si ma intrebai ce am facut toata ziua? Eehh ... astazi nu am facut nimic!!!
bluelight
Postat pe 4 Ianuarie 2010 15:10
DORI_
Postat pe 4 Ianuarie 2010 15:11

http://www.youtube.com/watch?v=-95IIV6pGYg

LILO
Postat pe 6 Ianuarie 2010 19:53
stiu ca-l stiti, pt ca eu sunt intotdeauna in contratimp cu bancurile,nu stiu de ce,da' am ras cu lacrimi....

Cabinetul unui psihiatru. Se deschide usa si intra un barbat, in patru
labe cu ceva in gura. Psihiatrul :

-Vai! Cine a venit la noi? O pisicuta?

Barbatul se taraie pana in coltul cabinetului. Doctorul il urmareste.

- Un catelus?

Barbatul trece cu mana pe langa perete si se taraie in celalalt colt.

Doctorul nu renunta:

- Ah! Cred ca e un arici! Nu? O broasca testoasa?

Barbatul scoate un cablu din gura si zice :

- Auziti? Ma lasati si pe mine sa va trag internetul sau nu?!

iasomia
Postat pe 8 Ianuarie 2010 09:16
Doi tipi sun� la usa unei batr�ne.
- Cine e acolo? intreab� baba.
- Suntem de la prim�rie, doamn�, am venit sa v� schimb�m pragurile de jos de la usi.
- Sa le schimbati? P�i cu ce?
- Cu borduri, fireste�

Mica publicitate: "Ghicesc in palm� . Nu mai spun la nimeni."

Mica publicitate: "T�n�r�, blond�, virgin�, caut cadru militar care s� m� cread�."

Anunt la mica publicitate: "Batr�nel, putin pervers, cump�r apartament cu dou� camere in zon� verde, aproape de scoal� sau gr�dinit�."
anakin
Postat pe 25 Ianuarie 2010 11:44
Potrivit expertilor OMS, in viitorul apropiat lumea va fi cuprinsa de o pandemie de guturai elefantin african, de diaree si gonoreea furnico-ariceasca din Rusia. Deosebit de ingrijoratoare pentru epidemiologi este amenintarea proliferarii a tulpinilor
australiene de schizofrenie a ornitorincului si de hemoroizi "mama Kangaroo". Dar oamenii de stiinta cred ca virusul cel mai periculos este cel al impotentei caprine, care, desi nu e o boala mortala, in mod fatal ameninta omenirea cu disparitia.

Ca urmare a gripei aviare, ne vom confrunta cu boli cumplite, cum ar fi pojarul gandacului de bucatarie, guturaiul pisicesc, scolioza canina si diareea cetaceica.

Amenintarea sifilisului de popandau este mai puternica ca niciodata.
anakin
Postat pe 1 Februarie 2010 22:07
Trei blonde blocate �n lift strigau pe r�nd "ajutor, ajutor". La un moment dat, una dintre ele:
- Ce-ar fi s� strig�m simultan?
- Simultaaan, simultaaan!

Ce este o brunet� �ntre 2 blonde? Translator.

- Mam�, se vait� o blond�, am ramas �ns�rcinat�!
- �nsarcinat�?!... Unde �i-a fost capul?
- Cum unde, pe pern�.

2 blonde se plimb� pe strad�.
- Vezi barul �sta? E deschis 24 de ore pe zi!
- Ce proast� e�ti! E deschis mai mult.
victor68
Postat pe 26 August 2010 14:22
Ia uiteeee... mi-am regasit toapicu'
Iote un tratament special for women

Inside me lives a skinny woman crying to get out...but I can usually shut the bitch up with cookies.
Thor_again
Postat pe 26 August 2010 17:55
thorele...dar ce le stii maica....
tutankhamon
Postat pe 26 August 2010 20:19
immm
fleurdelis
Postat pe 26 August 2010 21:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cofetarie pt noi! 5 De la: Iryna_Iry 1 Aprilie 2012 22:36
Sfaturi si indemnuri ale parintelui Arsenie Boca 5 De la: nazirra 12 August 2010 16:31
ce ar trebui sa faca o femeie cand ea este sotie de weekend iar fetita ei are tatik de weekend? 15 De la: garbo109225 30 Martie 2010 19:33
12 lucruri care te pot ajuta 7 De la: Thor_again 29 Noiembrie 2010 16:08
Ce ne place... 256 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:35
Setari Cookie-uri