identic |
||
LILO Postat pe 2 Decembrie 2009 11:10 |
||
---|---|---|
bine ai venit!Flory labirint(fazan) |
||
alexxandra Postat pe 2 Decembrie 2009 11:10 |
||
cell.... ...dar ia-ma incet ca m-am culcat la 4 .....mdeh...sarbatoarea romanilor.....si nu s-o baut niika......dar am facut bradul si am cautat programe de computer si crackuri....sau le zice craci????...nu stiu...abia vad cana de cafea... ps. am bradut in trend....cu moav si aiuriu... |
||
|
||
tutankhamon Postat pe 2 Decembrie 2009 11:14 |
||
tuty inseamna ca la tine o vinit moshu cu daruri.. ne ai mai lasat si noua? ca io nu vreau decat un catelus de..plus.. |
||
LILO Postat pe 2 Decembrie 2009 11:18 |
||
tuuth .povesteste tu de bradutul tau cel frumoos cu stelutza-n varf, mai! sml-ashamed0001: | ||
fleurdelis Postat pe 2 Decembrie 2009 11:19 |
||
lilo...faza cu pomu e miscare subtila....ca inca nu o venit mosu....dar sper ca daca am facut bradutu mai devreme...o sa-l atrag...si ii mai infig si o cafea din-aia cu alint aroma......de-aia de se duce aburul in sus.....si vine sigur.....adica speram.. | ||
tutankhamon Postat pe 2 Decembrie 2009 11:22 |
||
ioooi.....pai na....o sa pun niste poaze cu el ...chit ca mai sunt si de la cracila trecut....si...asa...povestit, de el, nu are farmec...trebe vazut...bradutul meu trendy-flendy...aiuriu cu moav... | ||
tutankhamon Postat pe 2 Decembrie 2009 11:24 |
||
si cu stelutza luminoasa-n varf | ||
fleurdelis Postat pe 2 Decembrie 2009 11:32 |
||
si cu un ingeras cuminte si pazitor dedesubt mai.... | ||
tutankhamon Postat pe 3 Decembrie 2009 00:06 |
||
oooo ... | ||
fleurdelis Postat pe 3 Decembrie 2009 00:08 |
||
...aha...te am luat de pretenara...si mi furasi ideea ... cu mov...ha??? si eu ...ce color sa l mai fac acu???zi fuga ...gata ,nici o bere nu mai vazi...sac!!! |
||
ultramoava Postat pe 3 Decembrie 2009 00:10 |
||
tutankhamon Postat pe 3 Decembrie 2009 00:10 |
||
...doar o cafa maine dimi rau...si un telefon sa te trezesc ...cand ti e lumea mai draga... | ||
ultramoava Postat pe 3 Decembrie 2009 00:11 |
||
auriu cu argintiu....mai | ||
fleurdelis Postat pe 3 Decembrie 2009 00:12 |
||
moavo.....nu e mov-mov...e un ciclamen mai turbat, spre moav-suav......cu cafa ma poti astepta.....si tel poti sa-mi dai dupe 8 jumate, 9 fara un sfert sa plec de acasa.....iti dau beeep....bine??? | ||
tutankhamon Postat pe 3 Decembrie 2009 00:14 |
||
stai linistita...nu sun ...sti ca e treaba la serv ...ca la fabrica...si nu prea am timp.. ...nu s supi ...pup |
||
ultramoava Postat pe 3 Decembrie 2009 00:16 |
||
eu ...o tai ca tare i tarziu ...si maine dimi ...iar la 5 of ...somnic pufos...si noapte linistita... |
||
ultramoava Postat pe 3 Decembrie 2009 00:18 |
||
pupici tuth ai pus pozele cu puomuul? |
||
fleurdelis Postat pe 3 Decembrie 2009 00:20 |
||
haidi bre... noapte buna si week end placut! | ||
ready_vivus Postat pe 3 Decembrie 2009 00:21 |
||
moavo...fleur e martora ca nu am mai gasit niste decoratiuni care cred ca sunt in alta parte ....adica mai am inca o cutie de gloabe de pom...ca io vroiam sa-l fac bleumarin cu argintiu.....dar mai am o cutie de ornamente si nu-sh unde sunt.....puse bine prin balcon.....le gasesc la urmatoarea dezghetare mondiala....cand se topeste ghetarili si si viede cutiili....ca ie ciatza la liondra amu....oricum, nu fi supi pi mini nici ca azi eram morocanoasa la tel....hai pup....ma suni cand vrei tu si cand ai chef si daca ai chef.....nu ma deranjeaza sa vb cu tine.....chiar imi place.... | ||
tutankhamon Postat pe 3 Decembrie 2009 00:23 |
||
care...week end???...nu mai e ...pana atunci???aaaaaa e de la 1 Decembrie... ok ...hai somn usor!!! |
||
ultramoava Postat pe 3 Decembrie 2009 00:24 |
||
fleur...maine dupa masa....pun sigur....tre sa conectez camera la laptop.... | ||
tutankhamon Postat pe 3 Decembrie 2009 00:26 |
||
moavo, week-endul la romani incepe de luni si se termina duminica apropos: ca tot vroiam sa o intreb pe cea care a initiat formula aia cu somnicul pufos si nu am mai apucat. cum e, dom'le, somnicul ala pufos, ha? ca vaz ca ai preluat si tu urarea |
||
ready_vivus Postat pe 3 Decembrie 2009 00:28 |
||
fetelee nu-ma'ntereseazaaa...anu astaa ce faceti..da mie sa mi-l aduceti pe mos craciun!!!!!!!!!1 | ||
fleurdelis Postat pe 3 Decembrie 2009 00:28 |
||
pup fata nu s suparata ,doar sti ca l fac si eu tot mov...am si spus E MOV ...si gata ...stai tranquila... ...neaparat ...web cam..tre ca te mananc... ciao ...si o noapte linistita |
||
ultramoava Postat pe 3 Decembrie 2009 00:29 |
||
bre redii, adica-i din ala de vata de zahhar somnu bre! | ||
fleurdelis Postat pe 3 Decembrie 2009 00:30 |
||
moavoooo nu fugi pana nu imi raspunzi la intrebareeee |
||
ready_vivus Postat pe 3 Decembrie 2009 00:30 |
||
draga R V...sora mea din Franta ...ne ura asa... si mi place mie si fiului meu ...asa ne uram... ai ceva impotriva? si daca ai ...voi ceti maine... ms de intelegere |
||
ultramoava Postat pe 3 Decembrie 2009 00:32 |
||
mai, voi mazti bagat la idei acuma....io oare-n ce stil o sa-l fac oare?? cr3ez ko sa-l fac mai eclectiic asa |
||
fleurdelis Postat pe 3 Decembrie 2009 00:32 |
||
...somnic ...pufos...R V... | ||
ultramoava Postat pe 3 Decembrie 2009 00:33 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
INTELECTUALII | 2 | De la: VOIAJOR 30 Martie 2012 19:25 |
Am nevoie urgenta de un sfat. | 9 | De la: garbo001423 28 Februarie 2010 06:51 |
Buna dimineata ! | 109 | De la: garbo_468271 20 Iulie 2017 14:36 |
|
||
suferinta...dragoste....suferinta....pana cand? | 9 | De la: kyra 22 August 2009 22:17 |
cum depasesc momentul? | 16 | De la: cosmina25 30 Iulie 2012 21:08 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri