mady Postat pe 14 August 2009 02:23 |
||
---|---|---|
�nt�lnirea erotica dintre barbatul Berbec si femeia Scorpion poate fi incitanta sau frustranta. Am�ndoi sunt dinamici, plini de viata, dar sunt firi independente si doresc sa detina controlul. �ntre barbatul Berbec si femeia Scorpion vor exista mereu dispute, care le vor pune la grea �ncercare fericirea izvor�ta din pasiunea reciproca. Un alt mare obstacol �l reprezinta gelozia Scorpionului. Relatia dintre barbatul Berbec si femeia Scorpion va fi instabila, iar o casnicia va fi cel putin neconventionala. |
||
pik_nik Postat pe 14 August 2009 02:32 |
||
buna, am o foarte buna prietena scorpion maritata cu un berbec. e o casnicie intr-adevar neconventionala. faza cu gelozia scorpionului, pe care o zice piknik, la ei se aplica mai degraba prin gelozia berbecului. in principiu insa sunt amandoi destul de gelosi, el fiind mai posesiv. el, berbecul, e introvertit si incapatanat. la orice ii propune ea primul raspuns e nu. nu vorbeste foarte mult cu ea cand sunt acasa in schimb e cumplit de gelos cand ea sta prea mult de vorba la telefon. e stapanul telecomenzii, si se supara daca ea nu vrea sa urmareasca cu el emisiunile care-i plac lui. este insa un tip pe care te poti baza si tine foarte mult la ea. e o casnicie in care amandoi lucreaza foarte mult. cand insa au probleme iese cu scantei si partea proasta e ca nici unul nu prea are tactul sa se retraga si sa lase conflictul sa se aplaneze. parerea mea e ca iti trebuie multa rabdare. dar pana la urma oamenii au caracteristici proprii independente de zodie. Seara frumoasa! |
||
|
||
snowflake Postat pe 30 August 2009 22:45 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Femeia balanta si barbatul rac | 2 | De la: cricat 25 Mai 2011 01:58 |
sagetator-taur | 3 | De la: itza_mesesan 24 Ianuarie 2010 12:00 |
eu taur el rac | 3 | De la: alinpoe 16 Februarie 2009 14:52 |
|
||
Femeia Berbec - barbaul Leu | 14 | De la: goldname 5 Octombrie 2009 21:55 |
tot compatibilitate | 1 | De la: dianavlad71 19 Februarie 2009 13:21 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară