Buna, tuturor forumistilor ! Am o mare, mare rugaminte, daca ma poate ajuta cineva cu un sfat : am un westie de 10 luni si am descoperit o problema la piciorul din spate, ii "fuge" rotula - nu stiu denumirea medicala - daca ma puteti indruma catre un doctor vet foarte bun...stiu ca se poate rezolva prin operatie, dar este foarte invaziva si exista riscul de a se fisura incheietura. Poate o mai fi si alta solutie, nu stiu.... Daca s-a confruntat cineva - care are catelus de talie mica - cu astfel de situatie si ma poate indruma....eu multumesc foarte mult, oricum. Va doresc o zi cu multe, multe bucurii. Las si e-mailul meu: [email protected]. Multumesc !!! |
||
SelenaM Postat pe 18 August 2009 10:46 |
||
---|---|---|
displazie de sold... nu se prea vindeca, ti-au vandut un caine cu defect... e o afectiune cauzata de incrucisari intre rude apropiate, mai rar la rase mici, da' nu imposibil... |
||
zambil Postat pe 18 August 2009 11:12 |
||
Da stiu, m-am gandit ca imperecheaza intre rude, dragii nostri crescatori - si apar defecte genetice. Dar daca problema este de rotula - asa se chiama "displazie de sold" ? Eu am auzit si de asta, dar credeam ca este ceva de sus, din coloana cumva... Ce ar fi de facut ? Este atat de mic.... Multumesc mult de tot pentru interventia ta , zambil ! |
||
|
||
SelenaM Postat pe 18 August 2009 11:32 |
||
Am si eu un catelus westie...si nu stiu de ce ii se ingalbeneste blanita,i se face aproape roscata in jurul labutelor,la gurita si la burtica! ce poate fi??? | ||
tamaruka Postat pe 24 Ianuarie 2011 20:25 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
horoscop | 1 | De la: garbo252973 6 Decembrie 2011 03:21 |
El pesti , ea balanta ? | 5 | De la: alpha222222 25 Martie 2011 05:41 |
se spune ca femeia fecioara face casa buna cu barbatul taur.oare asa e? | 3 | De la: aly_fab 18 Noiembrie 2010 12:22 |
|
||
buna fetelor | 5 | De la: Dor_marunt 22 Martie 2010 18:35 |
femeia fecioara cu barbatul pesti | 8 | De la: me_reloaded 5 Octombrie 2010 15:10 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn