Buna, tuturor forumistilor ! Am o mare, mare rugaminte, daca ma poate ajuta cineva cu un sfat : am un westie de 10 luni si am descoperit o problema la piciorul din spate, ii "fuge" rotula - nu stiu denumirea medicala - daca ma puteti indruma catre un doctor vet foarte bun...stiu ca se poate rezolva prin operatie, dar este foarte invaziva si exista riscul de a se fisura incheietura. Poate o mai fi si alta solutie, nu stiu.... Daca s-a confruntat cineva - care are catelus de talie mica - cu astfel de situatie si ma poate indruma....eu multumesc foarte mult, oricum. Va doresc o zi cu multe, multe bucurii. Las si e-mailul meu: [email protected]. Multumesc !!! |
||
SelenaM Postat pe 18 August 2009 10:46 |
||
---|---|---|
displazie de sold... nu se prea vindeca, ti-au vandut un caine cu defect... e o afectiune cauzata de incrucisari intre rude apropiate, mai rar la rase mici, da' nu imposibil... |
||
zambil Postat pe 18 August 2009 11:12 |
||
Da stiu, m-am gandit ca imperecheaza intre rude, dragii nostri crescatori - si apar defecte genetice. Dar daca problema este de rotula - asa se chiama "displazie de sold" ? Eu am auzit si de asta, dar credeam ca este ceva de sus, din coloana cumva... Ce ar fi de facut ? Este atat de mic.... Multumesc mult de tot pentru interventia ta , zambil ! |
||
|
||
SelenaM Postat pe 18 August 2009 11:32 |
||
Am si eu un catelus westie...si nu stiu de ce ii se ingalbeneste blanita,i se face aproape roscata in jurul labutelor,la gurita si la burtica! ce poate fi??? | ||
tamaruka Postat pe 24 Ianuarie 2011 20:25 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ajutor .... | 47 | De la: garbo178917 29 Decembrie 2010 20:38 |
ZODIA LEU | 20 | De la: mimymorena 13 Noiembrie 2011 09:53 |
aer foc pamant apa | 1 | De la: adiere 28 Februarie 2009 02:16 |
|
||
informatie | 22 | De la: Laura_M 2 Noiembrie 2010 12:46 |
buna | 7 | De la: anaROBERT 14 Decembrie 2010 13:53 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară