E un oximoron topicul asta! Sex si monotonie nu merg impreuna.Din moment ce e sex e.....care e opusul monotoniei???? Si Picnicel, cu gaurile alea....mai numara-le o data.Eu oricum as da-o tot doua imi ies disponibile! |
||
Aemulus Postat pe 18 August 2009 19:16 |
||
---|---|---|
De la: elle, la data 2009-08-18 19:04:55hai ca pana una alta imi ia foc mancarea si n-are barbatelu' ce sa bage in el. Nu mai scrieti asa repede k pierd firu' uite o idee, ca tot duci lipsa. pe aragaz, fata ! pe plita, ca vinetele sau ca gogosarii. asta asa, sa rupi monotonia aiasta groaznica |
||
si_totusi Postat pe 18 August 2009 19:21 |
||
sa simta...focu` pasiunii | ||
|
||
kyra Postat pe 18 August 2009 19:29 |
||
mica, le-as numara daca nu le-am invatat inca, da' n-am de unde sa copiez | ||
pik_nik Postat pe 18 August 2009 19:50 |
||
ptiu, batu-var sa va bata alti nu au de loc si alti se plang ca e monoton in pat, sub pat, pe dulap, pe masa, pe covor..... vreti sa nu doarma oamenii de grija monotoniei? pikule sa nu incepi sa dai copy/past ca stii tu cine si ne arunci si cu o biblie in cap |
||
daria_ Postat pe 20 August 2009 01:31 |
||
De la: elle, la data 2009-08-18 16:08:45Orice loc, dar sa nu fie in pat sau in casa ca nu vreau sa aud! Parca imi piere orice chef in casa intre 4 pereti..pai cel mai ok a fost in wc avion..e super..acolo cu atat lume si inghesuiala..de la wc...beton |
||
AGAPI_MOU Postat pe 22 August 2009 12:39 |
||
mai vecinii mei duminica de dimineata o fac in bucatarie... pe un scaun(banuiesc!) care are o usoara bataie...astfel incat, le percep ritmul...in somn, cu cateva minute inainte de a ma trezi... | ||
fleur_de_lis Postat pe 22 August 2009 17:49 |
||
La oricare locuinta unde suntem gazduiti cand plecam ca musafiri. | ||
florin_c76 Postat pe 30 August 2009 10:46 |
||
Eu zic sa incercati oriunde, e palpitant, creste adrenalina si cu siguranta nu va veti plictisi, incercati in tren, in parc, pe capota masinii, intr-o cabina de proba, in lift, va veti bucura de senzatii unice, dar aveti grija...exista si riscuri | ||
andra4iubi Postat pe 2 Septembrie 2009 15:05 |
||
eheee... ce m-am distrat pana acu.... dar sa revin..si pe topicul acesta... hihi ce sa ma fac??: am ales sa continui viata cu sotul meu, dupa ce i-am terminat psihic pe amandoi (sotul si celelalt) si pe mine la fel...oricum nu sunt normala... imi asum comentariile de dupa ! dar...ok, hotarasc sa repar ce am stricat... el nu prea vede problema sau nu o recunoaste... el ma vrea, eu nu.. sa ma ia naiba daca pot sa fac dragoste... sex sau cum drac ii mai zice ca am uitat... sunt amnezica! Citesc fel de fel de minuni de reaprindere a hmm... pasiunii... mai aplec urechea la prietene... o lenjerie... un vin... lumanarele .. treburi de-astea...nu sunt sf-uri, zic ele! Cand zic ... gata acum pun in aplicare minunea! Nu pot si pace...parca ar fi frate-miu... tin la el... n-as vrea sa sufere... stiu ca ma iubeste ...dar cum sa fac dragoste cu un amic?? nu reusesc sa inteleg asta! Deci... monotonie e putin spus...!! ma gandesc in fel si chip... e vina mea, clar... ca el vrea! unde sa ma duc? ma duc la psiholog? la biserica? citesc OSHO? (zicea cineva p-aci la un moment dat ca a ajutat-o)... deocamdata am comandat OSHO... dar voi ce ziceti? |
||
Llorenna Postat pe 3 Septembrie 2009 11:05 |
||
.. la psiholog | ||
daria_ Postat pe 3 Septembrie 2009 23:23 |
||
naspa.. | ||
kyra Postat pe 4 Septembrie 2009 20:28 |
||
kyro... sa nu-i dai adreasa adrisantei,ca io sigur nu i-o dau p'a mea! nu de alta,da' mie-mi place monotonia... |
||
preciouss Postat pe 4 Septembrie 2009 20:31 |
||
n-am io destule batai de cap? he, he..iaca pozna... | ||
kyra Postat pe 4 Septembrie 2009 20:33 |
||
buei... deci nu mai stiu cum sa scap de monotonia asta... nu mai e niciun loc liber la mine-n casa in care as putea face si io secs linistita... poate decat pe forum...asta se pune? |
||
preciouss Postat pe 6 Septembrie 2009 12:56 |
||
daca vrei orgie... | ||
pik_nik Postat pe 6 Septembrie 2009 12:58 |
||
eeee... poate o orgie mica m-ar scoate din monotonie.. |
||
preciouss Postat pe 6 Septembrie 2009 13:00 |
||
iote dracie! | ||
kyra Postat pe 6 Septembrie 2009 13:12 |
||
vad ca ne adunam! mie imi convine asa cum e acum |
||
pik_nik Postat pe 6 Septembrie 2009 13:14 |
||
pikule , vrei sa ne incalzim ? bai, e un frig la mine acum.. |
||
kyra Postat pe 6 Septembrie 2009 13:19 |
||
pikane,io stiu ca nu poti mai mult(e),da macar asea...de amoru' virtual al artei,prefa-te ca poti,ce dreaq?!? |
||
preciouss Postat pe 6 Septembrie 2009 13:20 |
||
he he, kyro. ai ajuns la vorba mea de ieri cu frigul | ||
Poison Postat pe 6 Septembrie 2009 16:53 |
||
razi tu, razi, Harap Alb...ai trimis frigul la mine | ||
kyra Postat pe 6 Septembrie 2009 16:55 |
||
nu mai e vorba de "unde" facem sex ci de motiv: de frig, sa ne incalzim? | ||
nefertiti_dana Postat pe 6 Septembrie 2009 16:56 |
||
Pe cojocul lui intins pe zapada, printre brazi, sub luna noua. Uite aici o idee, haide Pretioasa mica ca acusi vine iarna, scoate cojocul ala o data! |
||
Ciresica Postat pe 6 Septembrie 2009 17:58 |
||
ciresico...da' pot sa-mi las palaria pe cap daca tot ma apuc de striptiz d'ala? | ||
preciouss Postat pe 6 Septembrie 2009 19:50 |
||
Yes, you can leave your hat on! | ||
Ciresica Postat pe 6 Septembrie 2009 21:15 |
||
ce bine! ca ma simt de-a dreptu' dezbracata fara ea! si-i frig,ce dreaq?! hihi.. |
||
preciouss Postat pe 6 Septembrie 2009 21:20 |
||
Lasa frigul ca te incalzeste luna...si pasiunea...si uite iar ai topit zapada sub tine...tze, tze, tze.... | ||
Ciresica Postat pe 6 Septembrie 2009 21:24 |
||
a dat cu chisioru in ciocolata, de aia | ||
blanca Postat pe 6 Septembrie 2009 21:44 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Scorpionii astia ... | 42 | De la: full_color 1 Februarie 2014 13:42 |
cum sa te vineci de o iubire interzisa | 333 | De la: ready_vivus 13 Decembrie 2009 22:04 |
Anticonceptionale yaz | 47 | De la: estela 3 Mai 2010 03:47 |
|
||
retinere | 59 | De la: claudia_ank 18 Februarie 2010 13:49 |
Nu inteleg de ce evita acest subiect dupa 1 an de relatie. | 11 | De la: garbo_454875 28 Septembrie 2016 13:20 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară