merci..ella ...dupa mine cu barbatii stau lucrurile cam asa cu cit ii tii mai stins lantulcu atit se zmucesc mai tare din zgarda ...ia lasa l otira mai slobod....sa vezi cum vine .... ![]() ![]() |
||
nazirra Postat pe 19 August 2009 12:11 |
||
---|---|---|
![]() ![]() ![]() |
||
LILO Postat pe 19 August 2009 12:13 |
||
asa-i, nazirro...acuma vezi, depinde si de om...ca vezi ca era unul care zicea pe aici ca de aia isi inseala nevasta ca banuieste ca si ea il inseala ![]() |
||
|
||
lady_corina Postat pe 19 August 2009 12:14 |
||
De la: nazirra, la data 2009-08-19 12:11:51merci..ella ...dupa mine cu barbatii stau lucrurile cam asa cu cit ii tii mai stins lantulcu atit se zmucesc mai tare din zgarda ...ia lasa l otira mai slobod....sa vezi cum vine .... Si cu cat e latul mai lung cu atat se spanzura mai tare in el. |
||
Tzantzarika Postat pe 19 August 2009 12:14 |
||
De la: LILO, la data 2009-08-19 12:09:15numai sa nu se termine cu "atingeri suave",ca e lovit unde-l doare.. |
||
Dalimi Postat pe 19 August 2009 12:15 |
||
stiu cori,dar stii cum e ...citi bolnavi nu au aceasi boal si nu se pot trata cu acelas medicament???????? incearca daca ..nu observa schimbarea ta atunci e o problema ... ![]() |
||
nazirra Postat pe 19 August 2009 12:16 |
||
Multumesc pentru raspunsuri. Eu sunt o tipa foarte hotarata si stiu foarte bine ce vreau. Nimeni nu mi-a raspuns la intrebarea cu microfoanele. Am nevoie de un sfat ce sa iau mai bun. Cum s-ar spune "mi s-a pus pata" si pana ce nu imi cumpar un gadget din asta ca sa il pot asculta nu ma pot linisti. Dati-mi niste sugestii, firme, ceva. Va pup! Muhahaha, 007 era minciuna :)) |
||
mariaremetan Postat pe 19 August 2009 12:19 |
||
![]() ![]() |
||
LILO Postat pe 19 August 2009 12:20 |
||
schimba "tratamentul" - nu exista boli ci "bolnavi", asa este ![]() |
||
lady_corina Postat pe 19 August 2009 12:20 |
||
maria, se pare ca tu esti deja hotarata - incearca sa dai o cautare pe google - sigur vei gasi ![]() eu am primit o oferta cu un "spy" care se pune in telefonul mobil dar cred ca am sters-o - am sa caut - precis pe site-ul respectiv gasesti si ce cauti tu ![]() |
||
lady_corina Postat pe 19 August 2009 12:24 |
||
De la: LILO, la data 2009-08-19 12:20:14lilo,nu poti lasa la nesfarsit si sa tot incerci sa ti langa tine pe cineva care nu te mai prea vrea,dar te accepta ca ii prezinta siguranta ca e cineva care sa-l ingrijeasca,ca de restul are el grija...Numai cine trece prin asa ceva stie ce e in sufletul ei/lui. |
||
Dalimi Postat pe 19 August 2009 12:25 |
||
De la: mariaremetan, la data 2009-08-19 12:19:58Multumesc pentru raspunsuri. "To spy or not to spy..." asta, era doar asa, la deruta? Auzi, tu cum te-ai simti daca ai afla intr-o zi, ca iubitul tau ti-a montat microfoane si a ascultat toate convorbirile tale? Ai mai vrea sa ai de-a face cu el? |
||
Ella34 Postat pe 19 August 2009 12:26 |
||
De ce nu faci sa va intalniti cu colega , undeva...in oras . Tu cu el , ea cu....un el daca are . Poti vedea multe din reactiile omului, daca-l cunosti . Stiti ce nu inteleg eu??? De ce vorbitul cu "omul" e ultima optiune sau printre ele ... cand un om se indeparteaza de tine se intampla intr-o perioada de timp nu brusc deci exista cauze pe care le poti intui...doar sa fii atent. ![]() |
||
blanca Postat pe 19 August 2009 12:28 |
||
uite, maria - aici e prezentarea lor: http://www.youtube.com/watch?v=wmY3bMKwlic si zice ca: "Microfon GSM pentru interceptari audio UN GADGET INDEAL PT.A ASCULTA CE SE INTAMPLA IN LISPA DVS. IN LOCUINTA,BIROU,ETC. FARA A VA FACE PROBLEME DE DISTANTA,CALITATEA SUNETULUI,DISTORSIUNI Acest dispozitiv poate fi folosit pentru supraveghere audio oriunde si in aproape orice coditii. Dispozitivul functioneaza pe principiul unui telefon mobil, cu o cartela sim cu numar. Odata introdusa aceasta cartela in dispozitiv si apelarea numarului aferent cartelei, veti putea asculta de oriunde v-ati afla tot ce se intampla in jurul acestui dispozitiv pe o raza de 5-6 metri. Are un aspect banal, fara a iesi in evidenta, poate fi plasat discret pe mobila, birou, ghiveci de flori, geanta etc. Functioneaza pe o raza de 5-6 m, avand un microfon foarte fiabil. Dimensiuni:5.8 x 3.8 x 1.8 cm Pretul microfonului este de 430 + taxe curier Contact: [email protected] 0728 510588 Comanda se onoreaza prin curier rapid cu plata la livrare Atentie: Puteti vedea prezentarea produsului accesand link-ul: Nota:Pentru detalii si comenzi accesati adresa [email protected]" Eu as zice sa te gandesti totusi bine - astfel de decizii pot fi fatale unei relatii - mai ales daca e nevinovat ![]() |
||
lady_corina Postat pe 19 August 2009 12:29 |
||
pai cred ca si daca e vinovat tot fatal va fi ![]() |
||
eladaela Postat pe 19 August 2009 12:31 |
||
asta inseamna ca-si va taia singura craca de sub picioare - anuleaza orice sansa de a supravietui a relatiei, pentru ca el va afla la un moment dat ca a fost spionat... ![]() |
||
lady_corina Postat pe 19 August 2009 12:33 |
||
fara microfoane ca e mai bine ,decat sa te amarasti si mai mult...cel mai bine prinde-l intr-o zi cand e bine dispus,scoate-l la o plimbare,nu discutati acasa si pune-i intrebarea direct,in mijlocul unei alte discutii,ce simte el pentru tine...si uita-te la reactia pe care o are... | ||
Dalimi Postat pe 19 August 2009 12:33 |
||
te bucuri, Elado!!?? ![]() Mario , daca-l iubesti pe om nu e deloc metoda potrivita. Daca nu , nu merita cheltuiala . Deci oricum ai da-o e cu nu ! |
||
blanca Postat pe 19 August 2009 12:35 |
||
asta ziceam si eu... ![]() |
||
lady_corina Postat pe 19 August 2009 12:39 |
||
De la: mielutza, la data 2009-08-19 12:35:24te bucuri, Elado!!??cat ai iubi un om daca vezi ca s-a schimbat si orice faci nu-i mai intri in gratii,eu cel putin la concluzia asta am ajuns,dar ai o sursa de venit sa te descurci ,e bine sa vezi ce se intampla,ca tot se va da de gol si ...pa si la gara... |
||
Dalimi Postat pe 19 August 2009 12:44 |
||
poate vrea fata sa incheie ...legal, nah ! ![]() ... nu inteleg eu insa unele forme de sadism... |
||
blanca Postat pe 19 August 2009 12:44 |
||
eu ma gandesc la faptul ca nici mie nu mi-ar place sa fiu spionata si cu cat tii la cineva mai mult cu atat te doare mai tare neincrederea lui - uneori atat de tare incat nu mai poti ierta... ![]() |
||
lady_corina Postat pe 19 August 2009 12:48 |
||
lady_corina esti o scumpa, merci tare mult, m-ai ajutat mult. In urma mai multor cautari am gasit microfonul pe un site de specialitate ( http://www.power-on.ro/Microfoane-spionaj/Microfon-spionaj.html , poate mai sunt oameni in aceeasi situatie si au nevoie) si mi se pare un produs bun, plus ca e si la reducere :)). Gata! Let's spy! :d Am sa va tin la curent, urmand sa postez femeie indragostita si linistita sau ca femeie libera. Voi sti in curand. Spor in toate! |
||
mariaremetan Postat pe 19 August 2009 12:51 |
||
mai nici mie.... si daca as banui ca sunt spionata ce m-as mai jucaaa !!! uite-asa ! si pe urma , nu m-as mai juca deloc! cu spay-ul ![]() |
||
blanca Postat pe 19 August 2009 12:51 |
||
nu ma bucur mielutzo. era haz de necaz.ca vorba ta,oricum o dai tot cu nu e. |
||
eladaela Postat pe 19 August 2009 12:52 |
||
maria, eu sper ca ai luat, cu maturitate, decizia corecta! ![]() iti doresc sa fie bine si sa nu regreti! succes ![]() |
||
lady_corina Postat pe 19 August 2009 12:54 |
||
nu ie bine!!!!!!!!!deloc!!! ma rog !!!!fata stia exact ce vrea !!!! ![]() |
||
nazirra Postat pe 19 August 2009 12:54 |
||
De la: nazirra, la data 2009-08-19 12:54:38nu ie bine!!!!!!!!!deloc!!!nazirra ai dreptate,finalul ar putea fi dureros... ![]() |
||
Dalimi Postat pe 19 August 2009 12:57 |
||
pai zii asa, bre! ca ma derutezi.... ![]() |
||
blanca Postat pe 19 August 2009 12:59 |
||
maria, daca mai esti - asculta asta: http://www.youtube.com/watch?v=bYT46Ngdm8M |
||
lady_corina Postat pe 19 August 2009 13:09 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
redefineste-ti tineretea! | 2 | De la: vuvuzela 16 Mai 2012 18:48 |
un machiaj perfect | 2 | De la: garbo049302 5 Noiembrie 2009 23:06 |
Cearcane | 3 | De la: andreeaiovici 16 Mai 2012 18:41 |
|
||
as dori si eu un sfat! | 16 | De la: anonima20 16 Mai 2012 18:38 |
UNGHII TEHNICE 50 RON LA SALON CLUJ | 1 | De la: garbo202286 20 Aprilie 2011 22:02 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9