super sfat nazirrra | ||
miredo Postat pe 19 August 2009 15:17 |
||
---|---|---|
as fi curioasa daca il prinzi. si daca e asa cum banui, ce ai sa faci? aici e aici. | ||
si_totusi Postat pe 19 August 2009 15:27 |
||
totusico, ne-a promis ca revine si ne spune deznodamantul desi...nu stiu daca va putea sau va avea chef de garbo... ![]() |
||
|
||
lady_corina Postat pe 19 August 2009 15:31 |
||
o sa se puna pe plans..daca il prinde ![]() |
||
fleur_de_lis Postat pe 19 August 2009 15:41 |
||
Eu cred ca e mai bine asa... Cum a hotarat ea. Rupe pisica si gata! Ori e alba ori e neagra! Decat sa ramana in suflet cu indoieli, mai bine asa. Vede exact cum sta. Si daca e ok, el nu va afla niciodata. Iar daca va afla si e corect, nu trebuie sa se supere. Doar nu are nimic de ascuns.Va intelege daca o iubeste. |
||
picaturaderoua Postat pe 19 August 2009 15:44 |
||
teama mi-e ca plansul va fi mai "plans"(cu hohotele si regrete) daca se dovedeste ca l-a banuit pe nedrept... ![]() |
||
lady_corina Postat pe 19 August 2009 15:45 |
||
Picatura, eu nu mi-as putea ierta "jumatatea" de o asemenea dovada de lipsa de incredere... ![]() |
||
lady_corina Postat pe 19 August 2009 15:46 |
||
Corina... Daca ti-ar dovedi ca o face din prea multa dragoste.... Si iti cere apoi ajutorul pentru rezolvarea "paranoii", constientizand si el cu ocazia asta ca o are.... Oare nu ai fi toleranta? |
||
picaturaderoua Postat pe 19 August 2009 16:20 |
||
![]() cred ca-s demodata ![]() |
||
blanca Postat pe 19 August 2009 16:36 |
||
hmmm... ia stati voi acilishea, pre pozitii, sa se docomenteze si moshu' cu ce si cum... ![]() si-i spui io dupe aia ce are de facut! ![]() |
||
Thor Postat pe 19 August 2009 16:38 |
||
De la: picaturaderoua, la data 2009-08-19 16:20:47Corina... nu stiu, poate ![]() ![]() |
||
lady_corina Postat pe 19 August 2009 16:39 |
||
ei, am sa ies si eu - ne mai citim ![]() |
||
lady_corina Postat pe 19 August 2009 16:44 |
||
Ok Corina! ![]() ![]() |
||
picaturaderoua Postat pe 19 August 2009 16:47 |
||
Hai mosulica... te-ai documentat? Ce zici? ![]() |
||
picaturaderoua Postat pe 19 August 2009 16:48 |
||
he he... hai ca mai cetii si io cate ceva de aici. mario, grija mare, mami, cu gadgeturile alea, sa nu ajungi prin alte parti. asculta-l pe moshu', e foarte usoara si imposibil de depistat trecerea de la o "joaca" nevinovata - supravegherea nashparlului - la alte infractiuni gen violarea corespondentei si altele asimilate. daca tot vrei o treaba gospodareasca, ia-ti matale un detectiv, aia macar stiu cum sa iasa din rahat in caz de ceva ![]() da' io tot as face altceva in locul tau: de ce sa dau gramada de bani, mai bine imi caut de lucru prin oras cand e el acasa. mai o terasa, mai o barfa cu pretenarele, vezi tu, ca probabil esti majora. si mai aranjeaza-te si tu, nepoata, inainte de a iesi din casa, ce naiba? ![]() in ultima instanta, asta nu era un subiect de barfa pe garbo, da' deocamdata te iert, ca tocmai ce am revenit dupa o absenta milenara de vreo 3 zile ![]() |
||
Thor Postat pe 19 August 2009 16:48 |
||
Greu, greu.... tataie Thor! ![]() Ii zisesi fetii ce au mai spus si altii. Dar ai scuza. Stiu ca batranii uita repede ce citesc! ![]() |
||
picaturaderoua Postat pe 19 August 2009 16:55 |
||
poi ce sa fac, picaturico, io cetii doar postarea fietii, 'ai de batranetile mele! | ||
Thor Postat pe 19 August 2009 16:58 |
||
De la: mariaremetan, la data 2009-08-19 10:25:34Buna ziua tuturor, Incepi frumos prin a cere sfatul apoi esti hotarata sa spionezi. Ai incercat sa vezi ce s-a schimbat in ultimul an si cine e responsabil de schimbari? Sa discuti deschis cu el? Eu am fost la un pas de a distruge o casnicie de 13 ani datorita lipsei de comunicare. Te mai iubeste? Discuta cu el si nu incerca sa faci o tragedie din faptul ca a fost cu o alta femeie. Discuta sau spioneaza - pana la urma e alegerea ta. Sfatul meu este, indiferent ce decizi, sa o faci cat mai repede. Te distruge nesiguranta si neincrederea. |
||
dctvR Postat pe 19 August 2009 17:16 |
||
Cand te iubeste si simti asta nu apar suspiciuni, cand exista incredere reciproca lucrurile merg ok dar, cand te gandesti la spy ca sa salvezi o relatie... deja se produce o fisura mica.. mai devreme sau mai tarziu compromisurile nu vor mai fi de folos. Parerea mea ? trateaza-l cu indiferenta, ignora-l ! O zi buna sa aveti ! ![]() |
||
Bunica Postat pe 20 August 2009 13:03 |
||
De la: Thor, la data 2009-08-19 16:38:59hmmm... ia stati voi acilishea, pre pozitii, sa se docomenteze si moshu' cu ce si cum... ![]() Eu am fost la un pas de a distruge o casnicie de 13 ani datorita lipsei de comunicare............. Te mai iubeste? Discuta cu el si nu incerca sa faci o tragedie din faptul ca a fost cu o alta femeie. Discuta sau spioneaza - pana la urma e alegerea ta.............. Sfatul meu este, indiferent ce decizi, sa o faci cat mai repede. Te distruge nesiguranta si neincrederea. ![]() |
||
sophia1971 Postat pe 21 August 2009 21:32 |
||
cascati ochii acilea...ambele sexe !! | ||
kyra Postat pe 21 August 2009 21:39 |
||
![]() la ce, kyritzo? ![]() |
||
lady_corina Postat pe 21 August 2009 21:41 |
||
corino, la ce scrise sophia.. e o idee buna, dupa mine! | ||
kyra Postat pe 21 August 2009 21:44 |
||
S-a mai spus si inainte Kyrut. Dar ea luase deja hotararea. | ||
blanca Postat pe 21 August 2009 21:47 |
||
da, dar parca am mai citit asta ![]() |
||
lady_corina Postat pe 21 August 2009 21:47 |
||
Mielu, am vazut. Sa speram ca poate sa duca.. | ||
kyra Postat pe 21 August 2009 21:48 |
||
Ce sa duca ?? efectele ? poate aberez eu ..dar am impresia ca unii se poarta ca niste "propretari" , cu oameni pe care pretind ca-i iubesc ... ![]() |
||
blanca Postat pe 21 August 2009 21:55 |
||
cam asa, mielutzo, nu gresesti ![]() |
||
lady_corina Postat pe 21 August 2009 21:57 |
||
Mielu, mare adevar..aia nu-i iubire.. | ||
kyra Postat pe 21 August 2009 21:59 |
||
Eu cred ca iti poti da seama daca este infidel si fara sa ii pui microfoane ! Daca zici ca sotul tau isi conduce acasa colega respectiva, ai putea sa ii faci o vizita supriza la munca inainte sa plece si sa mergi cu ei cu masina...sau nu stiu, sa ii propui sa va intalniti toti 3 si atunci vei vedea reactiile lui ! | ||
Summer_ Postat pe 21 August 2009 22:24 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
tatuaje timisoara | 18 | De la: iasomia 29 Aprilie 2010 10:45 |
sani mari | 52 | De la: ovidiu42 10 Iulie 2009 21:34 |
masaj la domiciliu | 1 | De la: barbumirella 21 Februarie 2010 16:40 |
|
||
Varsta in dragoste | 1 | De la: byanka_rcv 29 Martie 2010 09:56 |
solar | 4 | De la: zambil 24 Mai 2009 17:43 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9