super sfat nazirrra | ||
miredo Postat pe 19 August 2009 15:17 |
||
---|---|---|
as fi curioasa daca il prinzi. si daca e asa cum banui, ce ai sa faci? aici e aici. | ||
si_totusi Postat pe 19 August 2009 15:27 |
||
totusico, ne-a promis ca revine si ne spune deznodamantul desi...nu stiu daca va putea sau va avea chef de garbo... | ||
|
||
lady_corina Postat pe 19 August 2009 15:31 |
||
o sa se puna pe plans..daca il prinde si printre sughituri o sa vina sa ne spuna si noua....ceva! | ||
fleur_de_lis Postat pe 19 August 2009 15:41 |
||
Eu cred ca e mai bine asa... Cum a hotarat ea. Rupe pisica si gata! Ori e alba ori e neagra! Decat sa ramana in suflet cu indoieli, mai bine asa. Vede exact cum sta. Si daca e ok, el nu va afla niciodata. Iar daca va afla si e corect, nu trebuie sa se supere. Doar nu are nimic de ascuns.Va intelege daca o iubeste. |
||
picaturaderoua Postat pe 19 August 2009 15:44 |
||
teama mi-e ca plansul va fi mai "plans"(cu hohotele si regrete) daca se dovedeste ca l-a banuit pe nedrept... | ||
lady_corina Postat pe 19 August 2009 15:45 |
||
Picatura, eu nu mi-as putea ierta "jumatatea" de o asemenea dovada de lipsa de incredere... | ||
lady_corina Postat pe 19 August 2009 15:46 |
||
Corina... Daca ti-ar dovedi ca o face din prea multa dragoste.... Si iti cere apoi ajutorul pentru rezolvarea "paranoii", constientizand si el cu ocazia asta ca o are.... Oare nu ai fi toleranta? |
||
picaturaderoua Postat pe 19 August 2009 16:20 |
||
....deh, o fii facand si asta parte din joc . cred ca-s demodata |
||
blanca Postat pe 19 August 2009 16:36 |
||
hmmm... ia stati voi acilishea, pre pozitii, sa se docomenteze si moshu' cu ce si cum... si-i spui io dupe aia ce are de facut! |
||
Thor Postat pe 19 August 2009 16:38 |
||
De la: picaturaderoua, la data 2009-08-19 16:20:47Corina... nu stiu, poate dar barbatii sunt mult mai putin toleranti si foarte orgoliosi... |
||
lady_corina Postat pe 19 August 2009 16:39 |
||
ei, am sa ies si eu - ne mai citim | ||
lady_corina Postat pe 19 August 2009 16:44 |
||
Ok Corina! |
||
picaturaderoua Postat pe 19 August 2009 16:47 |
||
Hai mosulica... te-ai documentat? Ce zici? |
||
picaturaderoua Postat pe 19 August 2009 16:48 |
||
he he... hai ca mai cetii si io cate ceva de aici. mario, grija mare, mami, cu gadgeturile alea, sa nu ajungi prin alte parti. asculta-l pe moshu', e foarte usoara si imposibil de depistat trecerea de la o "joaca" nevinovata - supravegherea nashparlului - la alte infractiuni gen violarea corespondentei si altele asimilate. daca tot vrei o treaba gospodareasca, ia-ti matale un detectiv, aia macar stiu cum sa iasa din rahat in caz de ceva da' io tot as face altceva in locul tau: de ce sa dau gramada de bani, mai bine imi caut de lucru prin oras cand e el acasa. mai o terasa, mai o barfa cu pretenarele, vezi tu, ca probabil esti majora. si mai aranjeaza-te si tu, nepoata, inainte de a iesi din casa, ce naiba? in ultima instanta, asta nu era un subiect de barfa pe garbo, da' deocamdata te iert, ca tocmai ce am revenit dupa o absenta milenara de vreo 3 zile |
||
Thor Postat pe 19 August 2009 16:48 |
||
Greu, greu.... tataie Thor! Ii zisesi fetii ce au mai spus si altii. Dar ai scuza. Stiu ca batranii uita repede ce citesc! |
||
picaturaderoua Postat pe 19 August 2009 16:55 |
||
poi ce sa fac, picaturico, io cetii doar postarea fietii, 'ai de batranetile mele! | ||
Thor Postat pe 19 August 2009 16:58 |
||
De la: mariaremetan, la data 2009-08-19 10:25:34Buna ziua tuturor, Incepi frumos prin a cere sfatul apoi esti hotarata sa spionezi. Ai incercat sa vezi ce s-a schimbat in ultimul an si cine e responsabil de schimbari? Sa discuti deschis cu el? Eu am fost la un pas de a distruge o casnicie de 13 ani datorita lipsei de comunicare. Te mai iubeste? Discuta cu el si nu incerca sa faci o tragedie din faptul ca a fost cu o alta femeie. Discuta sau spioneaza - pana la urma e alegerea ta. Sfatul meu este, indiferent ce decizi, sa o faci cat mai repede. Te distruge nesiguranta si neincrederea. |
||
dctvR Postat pe 19 August 2009 17:16 |
||
Cand te iubeste si simti asta nu apar suspiciuni, cand exista incredere reciproca lucrurile merg ok dar, cand te gandesti la spy ca sa salvezi o relatie... deja se produce o fisura mica.. mai devreme sau mai tarziu compromisurile nu vor mai fi de folos. Parerea mea ? trateaza-l cu indiferenta, ignora-l ! O zi buna sa aveti ! |
||
Bunica Postat pe 20 August 2009 13:03 |
||
De la: Thor, la data 2009-08-19 16:38:59hmmm... ia stati voi acilishea, pre pozitii, sa se docomenteze si moshu' cu ce si cum... Ai incercat sa vezi ce s-a schimbat in ultimul an si cine e responsabil de schimbari? Sa discuti deschis cu el?... Eu am fost la un pas de a distruge o casnicie de 13 ani datorita lipsei de comunicare............. Te mai iubeste? Discuta cu el si nu incerca sa faci o tragedie din faptul ca a fost cu o alta femeie. Discuta sau spioneaza - pana la urma e alegerea ta.............. Sfatul meu este, indiferent ce decizi, sa o faci cat mai repede. Te distruge nesiguranta si neincrederea. |
||
sophia1971 Postat pe 21 August 2009 21:32 |
||
cascati ochii acilea...ambele sexe !! | ||
kyra Postat pe 21 August 2009 21:39 |
||
la ce, kyritzo? |
||
lady_corina Postat pe 21 August 2009 21:41 |
||
corino, la ce scrise sophia.. e o idee buna, dupa mine! | ||
kyra Postat pe 21 August 2009 21:44 |
||
S-a mai spus si inainte Kyrut. Dar ea luase deja hotararea. | ||
blanca Postat pe 21 August 2009 21:47 |
||
da, dar parca am mai citit asta | ||
lady_corina Postat pe 21 August 2009 21:47 |
||
Mielu, am vazut. Sa speram ca poate sa duca.. | ||
kyra Postat pe 21 August 2009 21:48 |
||
Ce sa duca ?? efectele ? poate aberez eu ..dar am impresia ca unii se poarta ca niste "propretari" , cu oameni pe care pretind ca-i iubesc ... |
||
blanca Postat pe 21 August 2009 21:55 |
||
cam asa, mielutzo, nu gresesti | ||
lady_corina Postat pe 21 August 2009 21:57 |
||
Mielu, mare adevar..aia nu-i iubire.. | ||
kyra Postat pe 21 August 2009 21:59 |
||
Eu cred ca iti poti da seama daca este infidel si fara sa ii pui microfoane ! Daca zici ca sotul tau isi conduce acasa colega respectiva, ai putea sa ii faci o vizita supriza la munca inainte sa plece si sa mergi cu ei cu masina...sau nu stiu, sa ii propui sa va intalniti toti 3 si atunci vei vedea reactiile lui ! | ||
Summer_ Postat pe 21 August 2009 22:24 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
as dori si eu un sfat! | 16 | De la: anonima20 16 Mai 2012 18:38 |
buna seara tuturor | 1 | De la: garbo077323 25 Ianuarie 2010 22:23 |
tatuaje timisoara | 18 | De la: iasomia 29 Aprilie 2010 10:45 |
|
||
Cum tratez acneea fara medicamente | 3 | De la: garbo_7980 12 Noiembrie 2013 13:22 |
buna | 6 | De la: blaa 3 Ianuarie 2010 19:07 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară