Ai cazut in plasa nu a fost "el" pe mess a fost "ea" si bine ti-a facut , ce fel de prieteni de familie erati? a mirosit ea ceva si a vrut sa se convinga, si s-a convins cu cine are de aface. acum ferestete din calea ei sa nu iei si o tigaie in cap .ca eu asa as face sa fiu in locul ei. | ||
tantzy_s Postat pe 5 Aprilie 2010 20:13 |
||
---|---|---|
Macar sa fie luata proaspat de pe foc. | ||
Doara Postat pe 5 Aprilie 2010 20:15 |
||
|
||
fleurdelis Postat pe 5 Aprilie 2010 20:19 |
||
esti naiva draga mea. | ||
leyla22 Postat pe 5 Aprilie 2010 22:54 |
||
banc : un nebun alerga dupa o femeie noaptea pe strada. pana ala urma o prinde si vazand-o sugrumata de emotie o intreaba: esti vie ? ea : da. - atunci de ce nu faci struguri? |
||
bluelight Postat pe 5 Aprilie 2010 22:59 |
||
|
||
Tylly Postat pe 5 Aprilie 2010 23:02 |
||
o fi terminat cu razbunarea? |
||
liaiedera Postat pe 11 Aprilie 2010 22:32 |
||
De la: bluelight, la data 2010-04-05 22:59:28 banc : un nebun alerga dupa o femeie noaptea pe strada. pana ala urma o prinde si vazand-o sugrumata de emotie o intreaba: esti vie ? ce nebunieeeeeeeeeeeee |
||
fleurdelis Postat pe 11 Aprilie 2010 22:34 |
||
De la: tantzy_s, la data 2010-04-05 20:13:05Ai cazut in plasa nu a fost "el" pe mess a fost "ea" si bine ti-a facut , ce fel de prieteni de familie erati? a mirosit ea ceva si a vrut sa se convinga, si s-a convins cu cine are de aface. acum ferestete din calea ei sa nu iei si o tigaie in cap .ca eu asa as face sa fiu in locul ei. Daca nu este o iventie acest topic, tu,ai sesizat corect, este posibil sa fi scris si intretinut conversatiea pe ID, chiar sotia inculpatului si asta doar ca sa se convinga ce prietena are. **pazeste-ma doamne de prieteni, ca de dusmani am eu grija**.D--na spune: *am facut medicina** La cursurile de medicina, a studiat chimie la greu, dar; aici fiind vorba de Nutritionisti, eu dau un sfat aceste-i d-ne. sa treaca pe naturiste si anume; , In cazul ei singura rezolvare este ; ardeiul iute. Ardeiul se cresteaza , se zdrobeste usor cu un sucitor si se introduce foarte atent si cu grija in locul unde o mananca. Astfel va avea raspuns la intrebarea ei insistenta *de ce*??. Sper ca am fost de folos. va doresc la toti distractie fructuasa, daca ma asculta si aplica reteta mea naturista, va scapa de obsesia ei *de ce*?? Dorina |
||
dorina27 Postat pe 28 Iunie 2010 10:19 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cel mai sanatos aliment de pe piata | 36 | De la: MadMax 21 Decembrie 2016 10:55 |
vreau sa mai pun cateva kg | 1 | De la: garbo_492558 25 August 2018 09:51 |
stie cineva detalii despre diet club? | 19 | De la: andalexkor 20 Octombrie 2009 14:23 |
|
||
Despre radicalii liberi si influenta lor nefasta asupra sanatatii ! | 1 | De la: fittnescoffe 20 Martie 2012 16:08 |
ce trebuie sa facii sa obtii ceea ce vrei | 68 | De la: Lady_Di 19 Ianuarie 2011 15:16 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară