Miresic, binenteles! Eu sunt nascuta toamna, casatorita toamna si adooooor toamna! |
||
Aemulus Postat pe 21 August 2009 00:40 |
||
---|---|---|
buei... deci si io mi-am pus streangu-n gat tot toamna... clar,e anotimpele cand ies nebunii la promenada... stii ce nu pot io sa-nteleg?! cum dreaq merge toti la nunte cu surlete si trambitze si claxoane,da' la divoartze merge pe furis?!? n-ar fi interesant sa merge invers? |
||
preciouss Postat pe 21 August 2009 00:40 |
||
pai da, cum faceau faceau si stramosii nostri - la inmormantari petreceau si la nasteri boceau - si aveau logica sa stiti! | ||
|
||
lady_corina Postat pe 21 August 2009 00:43 |
||
si eu m-am nenorocit tot toamna, da nu era lumea asa in calduri ca acum | ||
daria_ Postat pe 21 August 2009 00:45 |
||
De la: preciouss, la data 2009-08-21 00:40:52cum dreaq merge toti la nunte cu surlete si trambitze si claxoane,da' la divoartze merge pe furis?!? pen'ca alea se fac primavara, si nu s-au dezmortit inca. |
||
anakin Postat pe 21 August 2009 00:52 |
||
Nap.. la divort sunt mai mari surlele si trambitele. Sa vedeti cum suna cand se incepe licitatia pentru cine trebuie sa primeasca peria de ghete si cine pe cea de wc | ||
daria_ Postat pe 21 August 2009 01:04 |
||
Sunt nascuta primavara ,casatoria toamana iubesc amandoua anotimpurile la nebunieee De la: micabis, la data 2009-08-21 00:40:31Miresic, binenteles! |
||
cinezee Postat pe 21 August 2009 01:12 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=Gsz3mrnIBd0 pentru toti cei carora le place toamna! |
||
Aemulus Postat pe 21 August 2009 03:54 |
||
Din frunzele ce au cazut aseara peste pasii mei sa-mi faci un cos de amintiri si sa il pui in parc, sub tei. Ca ocolindu-l pe-nserat sa stii ca eu tot aia sunt si desi cad iar in pacat la tine este al meu gind. Am vrut sa fug catre apus dar raza soarelui de toamna m-a strins in brate jucaus si mi-a lasat iubiri sa doara. |
||
Aemulus Postat pe 21 August 2009 08:17 |
||
Ne gandim deja la toamana? .. dar nu a trecut vara inca, haideti sa ne bucuram acuma de ultimele zile vara... pentru toamna avem destul timp din septembrie incolo. | ||
anakin Postat pe 21 August 2009 09:48 |
||
nu ne gandnandim la toamanama any.... gandele mele e mult prea inalte si metafizice..hehe |
||
preciouss Postat pe 21 August 2009 21:59 |
||
Mica..ce frumoasa e poezia.. | ||
kyra Postat pe 21 August 2009 22:02 |
||
Vad ca eu sunt cea care se teme de toamna...poate pt ca ma gandesc mai ales la acea senzatie de pustiu pe care ti-o dau copacii goi , ploile marunte si interminabile,lumina gri a acelor dupamieze ... Sunt uimita ca voi o simtiti asa ! frumos Mica ...ma pui pe ganduri |
||
blanca Postat pe 21 August 2009 22:11 |
||
mielutza, toamna copacii canta cea mai frumoasa simfonie de culori: toate nuantele de verde, galben, aramiu, maron... Mergi toamna in padure si ai sa vezi ca nu te vei mai teme de ea.... | ||
daria_ Postat pe 21 August 2009 22:20 |
||
mielu....si mie imi place toamna...tot toamna m-am casatorit....frunzele ce fosnesc sub pasi, culorile incredibile uneori ale frunzelor care se usuca sub promoroaca sau cum s-o numi aia...a...chiciura....dar mooor cand vad copacii goi si ploua.....aproape in fiecare zi.....urasc ploaia ...in rest trec peste goliciune si frunze moarte...dar urasc ploaia....nu pentru ca ploua, ci pentru ca si in maini daca as merge, tot ma stropesc ca porcul.... | ||
tutankhamon Postat pe 21 August 2009 22:21 |
||
Stiu Daria ca-i adevarat tot ce spuneti voi aici ...ma intreb defapt cum de-am ajuns eu sa "o vad" asa ... | ||
blanca Postat pe 21 August 2009 22:22 |
||
De la: micabis, la data 2009-08-21 03:54:35http://www.youtube.com/watch?v=Gsz3mrnIBd0 este atat de frumos, frumos :) |
||
Blue_Tattoo Postat pe 21 August 2009 22:27 |
||
suna extraordinar... | ||
Blue_Tattoo Postat pe 21 August 2009 22:28 |
||
si asta...pt ca ca inca vara http://www.youtube.com/watch?v=N090STPx-2M Micabis stie... |
||
Blue_Tattoo Postat pe 21 August 2009 22:38 |
||
scuzati cacofonia emotia muzicii :) |
||
Blue_Tattoo Postat pe 21 August 2009 22:42 |
||
Tattoo, nu ma innebunesc eu dupa jazz dar sunt citeva bucati care .....ma lasa fara respiratie.Cea aleasa de tine e una din ele! | ||
Aemulus Postat pe 21 August 2009 23:06 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=_Fbx6pyYsX8&feature=related pentru romanticii forumului.... |
||
Aemulus Postat pe 22 August 2009 00:01 |
||
toamna: http://www.youtube.com/watch?v=4VX6gMudhCU |
||
lady_corina Postat pe 22 August 2009 00:24 |
||
Sa ma ierti Toamna c-am fugit si ti-am furat in zbor iubirea. stiu ca ma vrei mai fericit asa ca lasa-mi implinirea. Sa ma ierti Toamna c-am uitat sa-ti spun de visul de-altadata eram in frunze EU cu EA pluteam in pletele-i de fata Sa ma ierti Toamna c-o iubesc mai mult decit nemarginerea si linga ea vreuasa traiesc sa-mi implinesc neimplinirea. Sa ma ierti.... |
||
Aemulus Postat pe 22 August 2009 03:29 |
||
Norii m� sufoc�, vino, Soare, s� m-atingi, Raza ta s�-mi spun� cine m-a l�sat aici; Am fost Phoenix, am fost scrum, ce-s acum nu �tiu s� spun, M-am uitat �i eu �i simt c� sunt b�tr�n acum. S� m� �nal� �ncet, vis�nd s-ajung la Soare? Nu pot s� rezist, c�ci doar timpul nu moare. C�nd soarta m� �ncearc�, m� pl�nge doar natura, Lini�tea �opte�te: vine iar furtuna! Plou� plumb �i �n p�m�nt m-apas�-ncet, treptat, S� nu mai pot ajunge la ceea ce-am visat; Nici penele de foc nu m-ar mai ajuta, Sunt prins �n r�d�cini �i nu mai pot zbura. Fulgere-mi imit� �n cer crengile rupte, V�ntul �mi aduce stropi ce vor s� umple Un nume sc�rjolit �n scoar�a mea de var; Septembrie-i aici �i frunzele-mi cad iar... ( de Ilin Bogdan Alexandru [Bloody-Fox ] ) |
||
lady_corina Postat pe 23 August 2009 05:40 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=9F-6S6FrgUk septembrie... | ||
lady_corina Postat pe 23 August 2009 05:54 |
||
Try to remember the kind of September When life was slow and oh, so mellow. Try to remember the kind of September When grass was green and grain was yellow. Try to remember the kind of September When you were a tender and callow fellow. Try to remember, and if you remember, Then follow. http://www.youtube.com/watch?v=AwTlZts1Fqs |
||
lady_corina Postat pe 23 August 2009 05:58 |
||
Tu sais, je n'ai jamais ete aussi heureux que ce matin-la nous marchions sur une plage un peu comme celle-ci c'etait l'automne, un automne ou il faisait beau une saison qui n'existe que dans le Nord de l'Amerique La-bas on l'appelle l'ete indien mais c'etait tout simplement le notre avec ta robe longue tu ressemblais a une aquarelle de Marie Laurencin et je me souviens, je me souviens tres bien de ce que je t'ai dit ce matin-la il y a un an, y a un siecle, y a une eternite http://www.youtube.com/watch?v=zaj1a_bu--4 |
||
lady_corina Postat pe 23 August 2009 06:04 |
||
Te-astept sa-mi spui ca ma iubesti si sa-mi rosesti de dor obrajii. Sa-mi bata inima in piept sa simt fiori duiosi pe spate sa vreau sa zbor si sa alerg... Sa musc din cer si sa cobor in miezul lavei infierbintate sa ma adun si sa dispar precum un nor pe cer strabate. Sa fie Toamna muza ta iar eu sa fiu aceasi doamna tu sa-mi fi frunza pe altar si sa ma bucur ca e toamna. bla, bla, bla.... |
||
Aemulus Postat pe 23 August 2009 08:44 |
||
"te-astept sa-mi spui ca ma iubesti si sa-mi rosesti de-orgasm obrajii"... nu poti zice ca nu sunt on topic! desi e toamna,preci e in calduri...hihihi |
||
preciouss Postat pe 23 August 2009 08:48 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
hai sa ne intalnim ca sa votam! | 20 | De la: iasomia 20 Noiembrie 2009 14:49 |
O rugaminte...... | 4 | De la: Jojolin 25 Septembrie 2011 20:09 |
Ce m-a uimit...socat...lasat fara cuvinte...azi... | 182 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:21 |
|
||
Singles Party | 9 | De la: garbo_9767 30 Martie 2013 07:30 |
Se mai ofera in ziua de azi buchete de flori? | 114 | De la: chalon 16 Septembrie 2011 22:56 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară