Micass, toamna e ca o femeie cocheta! Incepe racoroasa, distanta, continua cu arome de gutuie si dulceta de struguri copti si sfirseste cu lacrimi de ploie si furie de vint de seara. Cum sa nu-ti placa toamna? |
||
Ciresica Postat pe 2 Septembrie 2009 06:35 |
||
---|---|---|
A venit, a venit toamna... Acopera-mi inima cu ceva.... Hey, ce faceti oameni buni? Beti must la cafenea si cafea la mustarie???? |
||
Ciresica Postat pe 2 Septembrie 2009 18:17 |
||
fiecare...cu ce-l doare | ||
|
||
LILO Postat pe 2 Septembrie 2009 18:21 |
||
Eu mananc struguri toamana. Nu must, nu vin. Dar pe putin 1 kg de struguri pe zi. | ||
Micass Postat pe 2 Septembrie 2009 18:39 |
||
vreau si io... | ||
kyra Postat pe 2 Septembrie 2009 18:43 |
||
Gura vad ca ai cascat-o. Acum prinde boaba. | ||
Micass Postat pe 2 Septembrie 2009 18:48 |
||
Arunc-o ! | ||
kyra Postat pe 2 Septembrie 2009 18:49 |
||
sa casc si eu gura sa sa dau de-a azvarlita cu boabe de struguri? | ||
lady_corina Postat pe 2 Septembrie 2009 20:21 |
||
Mie imi plac strugurii in orice anotimp, dar toamna merge un must la un purcel de lapte sau carne de noatina fripta in cuptorul de caramida al bunicii - evident ca in timp ce sfaraie in tava se arunca peste carne must si usturoi....un deliciu | ||
daria_ Postat pe 2 Septembrie 2009 21:20 |
||
eu as degusta o canutza mica,mica de vin vechi frantuzesc ce merge linga? spuneti voi | ||
LILO Postat pe 2 Septembrie 2009 21:24 |
||
a stati ca va zik tot eu...o bucatica de cozonac..cu stafide,nuci si alte bunatati | ||
LILO Postat pe 2 Septembrie 2009 21:26 |
||
Ba eu n-as da fructele pe nimic - poate un cocktail de fructe cu frisca si inghetata de ciocolata (eventual tort de fructe? ) | ||
lady_corina Postat pe 2 Septembrie 2009 21:27 |
||
....carne de pui impanata cu usturoi si bucatele de slanina, stropita cu vin negru- la vin negru.. .....peste stropit cu mujdei de usturoi - la vin alb... ....carne de porc impanata cu usturoi si stropita cu vin rosu - la vin rosu |
||
daria_ Postat pe 2 Septembrie 2009 21:29 |
||
....fructele sau inghetata - dupa | ||
daria_ Postat pe 2 Septembrie 2009 21:30 |
||
Cind mi-a batut in geam toamna nu am stiut cum sa-i raspund si am lasat-o pe afara si nu am scos nici un cuvint. Cind bruma groasa si-nghetata mi-a captusit privirea grea nu am stiut ca o sa doara si am ramas in gind cu ea. Acum cind calc pe frunze moarte si ma gindesc la ce a fost imi pare ca zimbesc aparte si-ncet, incet...ma-ndragostesc. |
||
Ciresica Postat pe 3 Septembrie 2009 21:50 |
||
ce frumos cireaso.... | ||
fleur_de_lis Postat pe 3 Septembrie 2009 21:54 |
||
fleur, esti love, mama? | ||
daria_ Postat pe 7 Septembrie 2009 22:02 |
||
cum adica?? | ||
fleur_de_lis Postat pe 9 Septembrie 2009 11:18 |
||
Ruga catre Toamna Buna dimineata toamna singerie!Da-mi pace si lasa-mi Soarele si ziua si da-mi puterea sa intelg si sa ascult.Da-mi linistea padurii la rasarit si misterul apei din adincuri.Si lasa-mi Toamna inima in piept ca m-am saturat sa o tot port in brate. Buna dimineata Toamna aramie cu miros de gutui coapte si mere ionatane.Te rog Toamna, da-mi zimbetul inapoi! |
||
Ciresica Postat pe 13 Septembrie 2009 08:59 |
||
Ciresico, pentru tine: http://www.youtube.com/watch?v=Oj0VBGKCZRY |
||
pik_nik Postat pe 13 Septembrie 2009 09:10 |
||
Mi-am pierdut cercelul aseara printre frunzele din parc hai sa-l cautam degraba pina nu e inserat. Vrei sa fii cu mine cind prin frunze ma strecor? vrei sa-ti para bine ca nu sunt decor? Strige-ma in brate parul mi-l desfa Toamna gratioasa umple-ma de dor! |
||
Ciresica Postat pe 14 Septembrie 2009 21:11 |
||
De la: Ciresica, la data 2009-09-13 08:59:38Ruga catre Toamna Frumoasa ruga! |
||
rosioara61 Postat pe 14 Septembrie 2009 21:13 |
||
Toamna imi ineaca ,sufletul in fum Toamna-mi toarna-n suflet roiuri de frunzare, Dansul trist al toamnei,il dansam acum Tragica betie ,moale leganare. Sangera vioara neagra-ntre oglinzi Simturile-s moarte vrerile supuse Fara nici o soapta numai sa-mi intinzi , Bratele de aer ale clipei duse Maine dimineata ,o sa fim straini Vei privi tacuta maine dimineata, Cum prin descarnare,tufe din gradini, Vor privi fuioare vestede de ceata. |
||
sunset474 Postat pe 14 Septembrie 2009 21:20 |
||
Am gasit un gindacel mic si pricajit pe o frunza l-am luat si-n san l-am pitit. Cind la mine in iatac usa am deschis gindacelului i-am dat un sarut pripit. Si sa vezi ce s-a-ntimplat cum dintr-un gindac iata acum imi sta pe pat mindru...un brotac... Un brotac cu ochii tristi si cu zimbet sters care nu spune nimic si-atunci dau sa ies. Oac, oac, oac aud incet pe broscoi strigind m-am intors, l-am mingiiat si el mi-a zimbit. |
||
Ciresica Postat pe 14 Septembrie 2009 21:37 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=SbT-9_mdx8c&feature=related | ||
sunset474 Postat pe 14 Septembrie 2009 21:43 |
||
Micassule, ai mincat? Am scos piinea calda din masina si pot sa-ti fac repede o tartina cu unt si o cana de lapte batut.Ce zici? | ||
Ciresica Postat pe 16 Septembrie 2009 06:31 |
||
sar'mana, ciresico, fur si eu ceva din bunatatile tale, sa fug la slujba seara faina si noapte buna |
||
pik_nik Postat pe 16 Septembrie 2009 07:12 |
||
Fura-mi Picnicele bunatatile...toate! Ca dupa ce mi-ai furat inima...ce mai conteaza. |
||
Ciresica Postat pe 16 Septembrie 2009 18:27 |
||
mico, greu te mai vede omu'...ce faci, soro ? | ||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Septembrie 2009 18:28 |
||
Wife, eu m-am dat cu lumea buna si mi-am schimbat numele. Mi-s Cireasa acum.Gata cu Mica! Daca pentru mine era intrebarea. In rest.... ale toamnei vinturi line imi tin gindurile-n friu! |
||
Ciresica Postat pe 16 Septembrie 2009 18:33 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
O rugaminte...... | 4 | De la: Jojolin 25 Septembrie 2011 20:09 |
maine seara sunt invitata lui la masa! | 10 | De la: garbo054030 24 Septembrie 2009 01:31 |
HI ALL | 2 | De la: Dor_marunt 1 Decembrie 2009 18:50 |
|
||
sex in 3 | 453 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:19 |
1 Martie : traditionalul buchet de ghiocei sau...? | 42 | De la: Laura_Baldini 29 Februarie 2012 19:59 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn