buna, eu nu sunt maritata, dar am trecut prin asa ceva cu cineva si am si terminat-o tot de aia. l-am lasat in pace sa-si faca damblalele pe mes si pe nu stiu ce site-uri ca am zis ca poate e o stratagema sa ma faca geloasa si daca vede ca nu merge ii trece. nu numai ca nu i-a trecut, dar a inceput sa-mi scoata ochii ca el iese numai cu gagici tinere, nu ca mine. atunci i-am spus ca are calea libera sa plece si a intors foaia ca a glumit. din pacate a glumit o data prea mult, asa ca la ultima discutie de acest gen l-am trimis la "minunatele" de pe net cu arme si bagaje, am sters numar de telefon, id de mes si orice de pe unde am putut. astazi daca as mai ajunge in aceeasi situatie as fi mai putin liberala si nu as sterge eu contactele, ci l-as pune pe el sa le stearga: eu sau ele? ca din cate stiu eu teoria universurilor paralele spune ca nu poti trai in doua universuri in acelasi timp... |
||
snowflake Postat pe 28 August 2009 01:13 |
||
---|---|---|
lady_corina Postat pe 28 August 2009 01:15 |
||
iara topicuri la shto ? bre adminilor...credeti ca murim de plictiseala pe-acilea ? |
||
|
||
wife_de_zmeu Postat pe 28 August 2009 09:46 |
||
poi ce vrai bre, wifo, altfel cum dreaq am mai vedea si noi ce angoase au unele ciudatenii care traiesc pe langa casa omului, ha? | ||
Thor Postat pe 28 August 2009 09:48 |
||
am zis si eu asta dar lumea mi-a sarit in cap. ca nu si nu fata sufera, ca sta cu-n ochi la calculatorul cu femei si cu altul pe tasta dilit | ||
si_totusi Postat pe 28 August 2009 09:53 |
||
totusico...noi ne prindem repede, fetitza... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 28 August 2009 09:56 |
||
sufere pe dreaq! da' raman si io la parerea mea, ca unii/ unele o musca si isi dau arama pe fata pe aici... si dupa aia se mira ca li se intampla ceva "bun" in viata |
||
Thor Postat pe 28 August 2009 10:09 |
||
De la: mihaela_cristian, la data 2009-08-21 16:58:43Buna fetelor, Daca a ajuns sa depinda de viata virtuala,nu-l mai poti dezbara oricate argumente de dragoste i-ai aduce tu....sa spunem ca doar dialogheaza...este imposibil sa nu fie atras de un dialog care sa i se para mai altfel decat celelalte si sa nu-si doreasca sa se si intalneasca, cu acea persoana;acum depinde de jobul lui,de timp si cat de mare-i este curiozitatea.De-aiaci,nu mai este mult pana la usoara schimbare acasa.Ai grija! |
||
rosioara61 Postat pe 5 Septembrie 2009 23:18 |
||
De la: mihaela_cristian, la data 2009-08-21 16:58:43Buna fetelor, |
||
Nathaly_Albu Postat pe 6 Septembrie 2009 23:09 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
DANTURA SANATOASA | 11 | De la: garbo_9499 29 Martie 2013 16:55 |
cei 40 de mucenici | 0 | De la: 9 Martie 2010 15:07 |
Mai credeti in superstitii?? | 71 | De la: garbo_19362 23 Ianuarie 2014 21:08 |
|
||
Invitatie la studiu - dezvoltarea in firme | 1 | De la: Ander 14 Februarie 2012 23:45 |
�edin�e gratuite la psiholog �n luna iunie | 22 | De la: garbo213616 11 Iunie 2012 20:17 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural