am avut cel mai frumos tata ..destept..pacat ca era prea romantic langa o femeie ..mama..care nu stie asta prea mult ..si a murit tanar..ma durut multi ani asta..am trecut peste doar cand prima data in viata am iubit... ce credeti...tata si fata sant mai apropiati? |
||
AGAPI_MOU Postat pe 22 August 2009 12:25 |
||
---|---|---|
depinde de relatie, dar am vazut multe cazuri....... | ||
ana02 Postat pe 22 August 2009 12:27 |
||
Eu cand eram mica eram topita dupa tata ! Dupa care m-am dat de partea mamei mele ! Insa de vreo 2 ani a trebuit sa ma apropii de el intrucat mama a decedat...Oricum, avem o relatie deschisa, nu il mint cu nimic, stie totul despre mine ( ca nu cumva sa afle din alte parti ), ne intelegem cu bune sau cu rele ! | ||
|
||
Summer_ Postat pe 22 August 2009 12:29 |
||
ce frumos..mie mereu mi-a lipsit asa sa ma vada ..sa vada ce copil frumos si destept am..sa stie...ceva de mine..si totusi au fost zile cand am simtit ca e langa mine si vede... | ||
AGAPI_MOU Postat pe 22 August 2009 12:31 |
||
din pacate nu am avut norocul de a avea un asa tata ,eu inca il am dar parca as fi singura ,in afara de faptul ca stie sa ma jigneasca si sa-mi inchida telefonul in nas nu stie;dureros e faptul ca ambii parinti sunt la fel ,nici unul nu ma ajuta cu o vorba buna ,financiar numai zic ,cat despre drumul croit in viata ,nu am cuvinte sa spun ,nu m-au ajutat cu absolut nimic ,ei cred ca e de ajuns sa-ti dea viata si sa te creasca pona la 18 ani si apoi sa-ti faci singurul drum . ce nu as da sa am un parinte cum a fost al tau . |
||
garbo043532 Postat pe 27 August 2009 14:07 |
||
nici tata nu ma prea ajutat cu banii dar era un om cu suflet doar ca l-am pierdut de tanara..pai uneori poti gasi inlocuitori mai buni ca pafrinti..uite eu acum 5 ani am cunoscut o femeie o numeam mama si ea fata mea..ne intelegem ca un vis..atat ca viata ne-a despartit.. | ||
AGAPI_MOU Postat pe 27 August 2009 17:25 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
demoralizat | 22 | De la: Scorpio13 20 Februarie 2010 17:21 |
O iubesc a plecat si a gasit pe altul dar tot pe mine ma iubeste | 43 | De la: garbo_477459 19 Decembrie 2017 02:39 |
de ce inselam? | 61 | De la: adinagia 2 Martie 2012 21:25 |
|
||
Buna dimineata ! | 109 | De la: garbo_468271 20 Iulie 2017 14:36 |
CUNOASTETI MULTE FEMEI CARE FAC COPII DOAR PENTRU A FI LUATE IN CASATORIE? | 209 | De la: pik_nik 7 Aprilie 2010 17:06 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice