am avut cel mai frumos tata ..destept..pacat ca era prea romantic langa o femeie ..mama..care nu stie asta prea mult ..si a murit tanar..ma durut multi ani asta..am trecut peste doar cand prima data in viata am iubit... ce credeti...tata si fata sant mai apropiati? |
||
AGAPI_MOU Postat pe 22 August 2009 12:25 |
||
---|---|---|
depinde de relatie, dar am vazut multe cazuri....... | ||
ana02 Postat pe 22 August 2009 12:27 |
||
Eu cand eram mica eram topita dupa tata ! Dupa care m-am dat de partea mamei mele ! Insa de vreo 2 ani a trebuit sa ma apropii de el intrucat mama a decedat...Oricum, avem o relatie deschisa, nu il mint cu nimic, stie totul despre mine ( ca nu cumva sa afle din alte parti ), ne intelegem cu bune sau cu rele ! | ||
|
||
Summer_ Postat pe 22 August 2009 12:29 |
||
ce frumos..mie mereu mi-a lipsit asa sa ma vada ..sa vada ce copil frumos si destept am..sa stie...ceva de mine..si totusi au fost zile cand am simtit ca e langa mine si vede... | ||
AGAPI_MOU Postat pe 22 August 2009 12:31 |
||
din pacate nu am avut norocul de a avea un asa tata ,eu inca il am dar parca as fi singura ,in afara de faptul ca stie sa ma jigneasca si sa-mi inchida telefonul in nas nu stie;dureros e faptul ca ambii parinti sunt la fel ,nici unul nu ma ajuta cu o vorba buna ,financiar numai zic ,cat despre drumul croit in viata ,nu am cuvinte sa spun ,nu m-au ajutat cu absolut nimic ,ei cred ca e de ajuns sa-ti dea viata si sa te creasca pona la 18 ani si apoi sa-ti faci singurul drum . ce nu as da sa am un parinte cum a fost al tau . |
||
garbo043532 Postat pe 27 August 2009 14:07 |
||
nici tata nu ma prea ajutat cu banii dar era un om cu suflet doar ca l-am pierdut de tanara..pai uneori poti gasi inlocuitori mai buni ca pafrinti..uite eu acum 5 ani am cunoscut o femeie o numeam mama si ea fata mea..ne intelegem ca un vis..atat ca viata ne-a despartit.. | ||
AGAPI_MOU Postat pe 27 August 2009 17:25 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
criza tot mai profunda pe continent | 28 | De la: eu_geminy 2 Decembrie 2011 23:16 |
Natura femeii | 43 | De la: Daniel71 11 Septembrie 2012 12:36 |
Mergeti cu mine, in pelerinaj la Cuvioasa Paraschiva? | 31 | De la: caleidoscop 28 Noiembrie 2013 23:20 |
|
||
De ce oare apoape toti oamenii te invata lucruri rele...Oamenii se inraiesc unii pe altii.Greu gasesti pe cineva ca sa te invete ceva de bine,ca sa iti mearga bine.. | 52 | De la: ingerasulluptator 17 Martie 2012 21:12 |
Craciun fericit! | 6 | De la: tutankhamon 27 Decembrie 2009 11:46 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9