De la: blairwitch, la data 2009-09-22 23:30:22uite mesajul prin care si spune ca banuim bine: |
||
sophia1971 Postat pe 22 Septembrie 2009 23:34 |
||
---|---|---|
ce vorbesti sophico??? si dark shadow nu-ti spune nimic? cand mi-ai dat mesaj privat acum vreo cateva luni si mi-ai zis sa nu ma sperii ca tot tu esti, nu-ti aduci aminte??? oh, pardon, scuze, erai sub influenta medicamentelor si nu mai stiai ce faci....he..he...pe cine crezi matale ca duci cu presul????...ai facut tu niste prietene dragi sa plece de pe forum, dar cu mine nu-ti merge sa stii...nu ma intimidezi...si poti trimite cate mesaje vrei pe privat.....le tin acolo si, la un moment dat, voi face un topic special numai cu ele, ca sa vada toata lumea ce fel de om esti...asta daca esti om cu ratiune/inteligenta... p.s. nu ma vei face sa iti vorbesc urat nici aici, si nici in particular...asa ca las-o jos, ca macane....nu incerca sa ma raportezi la admini...au mai fost si altii care se credeau buricul pamantului si m-au injurat si m-au facut in fel si chip...ei bine eu mai sunt....acele persoane nu.....asa ca mai gandeste-te...daca vrei razboi sau ignoranta totala.... |
||
tutankhamon Postat pe 22 Septembrie 2009 23:36 |
||
sophico, pe langa faptul ca esti plecata cu sorcova, dar departe rau de tot, mai esti si mitomana. Bine, tu cica esti avocat, dar esti unul fara discernamant, care nu face doar baroul constantei de rusine, ci intreaga tagma avocatiala doar pentru faptul ca ai fost acceptata acolo unde nici nu credeai ca vei ajunge vreodata. | ||
|
||
blairwitch Postat pe 22 Septembrie 2009 23:37 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-09-22 23:36:34ce vorbesti sophico??? si dark shadow nu-ti spune nimic? cand mi-ai dat mesaj privat acum vreo cateva luni si mi-ai zis sa nu ma sperii ca tot tu esti, nu-ti aduci aminte??? oh, pardon, scuze, erai sub influenta medicamentelor si nu mai stiai ce faci....he..he...pe cine crezi matale ca duci cu presul????...ai facut tu niste prietene dragi sa plece de pe forum, dar cu mine nu-ti merge sa stii...nu ma intimidezi...si poti trimite cate mesaje vrei pe privat.....le tin acolo si, la un moment dat, voi face un topic special numai cu ele, ca sa vada toata lumea ce fel de om esti...asta daca esti om cu ratiune/inteligenta... chiar daca te ascunzi sub o masca......deja" intreci masura"......NU AM VB CU TINE DECAT PE FORUM...ATAT........ NU" MANIPULA ."....PE OAMENII CINSTITI CARE VOR SA SPUNA INTR-ADEVAR CEVA AICI.....DA, AM LUAT PASTILE -ANTICONCEPTIONALE....CE NU AM VOIE???? |
||
sophia1971 Postat pe 22 Septembrie 2009 23:39 |
||
blanca Postat pe 22 Septembrie 2009 23:40 |
||
De la: la 22 Septembrie 2009, 11:02 Pentru : Subiect: [fara subiect] Mesaj: ha, ha, ha.......... nebuna esty tu, "draga"... asta mi l-ai trimis azi dimineata ....il recunosti???? nu sunt sterse.....sa stii...cele de cateva zile nu le-am sters.... |
||
tutankhamon Postat pe 22 Septembrie 2009 23:42 |
||
buunnnn....ma bag si eu..pot?/ avocata sau psiholog? te decizi? ca daca le-ai facut pe amandoua mda...probabil de asta ai dubla ( sau " n " personalitate |
||
garbo032370 Postat pe 22 Septembrie 2009 23:44 |
||
si asta e primul....cand ai inceput circul pe aici acum ceva zile.... De la: la 19 Septembrie 2009, 23:44 Pentru : Subiect: TUTA........... Mesaj: TUTANK.........VINE CUMVA DE LA FAPTUL CA ESTY......."TUTA RAU", ASA-I??? sunt pastrate bine in cutia mea de mesaje.....asa ca nu mai minti atata - vad ca la capitolul asta esti as ........adminii au acces oricand la ele....de aia nu le sterg.... |
||
tutankhamon Postat pe 22 Septembrie 2009 23:45 |
||
Mai fetelor, Iasomia avea dreptate... noi suntem cei care alimentam existenta acestor personaje duse cu pluta. Noi ne punem mintea cu ele si le raspundem la provocari. Daca ii ignoram, ce credeti ca vor face dupa un timp in care vor vorbi singure ca televizorul? Asta-i singura solutie. |
||
Ella34 Postat pe 22 Septembrie 2009 23:46 |
||
deci, desteapto......nu imi mai vizita profilul in fiecare zi ca nu ai ce vedea....pentru tine nu mai exist...sub nici o forma.....si nu incerca sa intri din nou in lista mea de prieteni, pentru ca nu au acces decat cei verificati....iar comentariile la poze le-am moderat....asa ca daca scrii vreo prostie trebuie intai sa o accept eu si dupa aceea intra la poza.....iar mesajele nu ti le-am cenzurat, ca vreau sa adun cat mai multe probe impotriva ta...asa ca ofera-mi te rog cateva mostre din inteligenta ta de avocata sau de psiholoaga sau ce oi fi.... | ||
tutankhamon Postat pe 22 Septembrie 2009 23:49 |
||
De la: garbo032370, la data 2009-09-22 23:44:14 avocata sau psiholog? te decizi? Avocat MEGA DANIELA SOFIA BD. DUCA I.G. nr.(bip) bl. (bip) sc. (bip) ap. (bip) CONSTAN�A Domeniul principal de activitate: Prestari servicii Descriere activitate: Consultanta, asistenta si reprezentare juridica, drept civil, penal, comercial si litigii de munca. Ca idee, tipa e recunoscuta pe la instante ca alergand cu cererile de amanare la grefe, fiind un avocat care isi amana des cauzele pe motive de sanatate, pana cand clientul decide sa renunte. |
||
blairwitch Postat pe 22 Septembrie 2009 23:49 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-09-22 23:42:11De la: la 22 Septembrie 2009, 11:02 Pentru : CINE A INCEPUT PRIMA SA JIGNEASCA? MAI TII MINTE? UITE-TE MAI ATENT PE FORUM, VEZI CE-AI ZIS DESPRE MINE, SI, ULERIOR, ORA, DATA CE AM ZIS EU.......ASA CA....FACI RECLAMA GRATUITA UNEI D-NE AVOCAT CARE INTR-ADEVAR, E O FEMEIE SERIOASA....ASA AM AFLAT "PE SURSE" CHIAR ASTAZI.............. |
||
sophia1971 Postat pe 22 Septembrie 2009 23:51 |
||
De la: Ella34, la data 2009-09-22 23:46:10 cum pot exista asemenea specimene? adica...da...intelelg..sunt oameni si oameni...dar sa ajunga pe un forum sa faca asemenea lucruri de fapt...ce mai....mai bine ne innebuneste pe noi decat sa ii innebuneascaa pe cei de langa ea///dna psiholog a ajuns la concluzia ca este o persoane cu multiple personalitati si ca sa se abtina in fata celor din jurul ei...fam etc..si sa nu o trimita la nebuni, s-a gandit ca cel mai bine ar fi sa-si canalizeze energiile negative asupra unui forum...as se certe cu morile ...sa-si descarce si e a cumva frustrarile ai dreptate ela pe mine...sincer..ma amuza...am senzatia ca ma joc |
||
garbo032370 Postat pe 22 Septembrie 2009 23:53 |
||
aoleu soficooooo sa fie asta din cauza ca sofia...alias nu mai stiu cum , ca's pre multe conturi...si-o fi pierdut slujba?...pardon...slujbele din cate vad ai destul timp as sta aici si sa scrii tot felul de porcarii |
||
garbo032370 Postat pe 23 Septembrie 2009 00:00 |
||
SI, AM SA INCHEI TOT CU EMINESCU....... ......... 'CE E V A L , CA V A L U L T R E C E , TOATE-S VECHI SI NOUA TOATE, DE TE-NDEAMNA, DE TE CHEAMA, T U RAMAI LA TOATE RECE................." O SEARA FRUMOASA IN CONTINUARE..... |
||
sophia1971 Postat pe 23 Septembrie 2009 00:00 |
||
2370....mamica.....macar noi ne jucam dreaq dintr-un singur cont.....nu din mai multe si cu mai multe identitati.... | ||
tutankhamon Postat pe 23 Septembrie 2009 00:01 |
||
asa e tuta nu ma refeream ca ma joc pe forum...ci cu sofi honey...vezi sofi?mai bine te-ai numi asa?poate te si cuplam ...e mai atractiv sofi honey tuta...noi ne jucam de pe un singur cont...ca oamenii normali mai au si alte treburi decat sa-si faca toata ziua conturi si sa debiteze prostii pentru mine una...forumul reprezinta un loc unde pot sa intru si sa mai conversez cu oamenii...idei de viata , chestii..nu strica cu nimic...mai auzi si alte lucruri... dar sa-ti pierzi timpul asa aiurea....feresca sfantul |
||
garbo032370 Postat pe 23 Septembrie 2009 00:07 |
||
si eu la fel scumpici, 2370.....intru seara dupa o zi de munca si incerc sa ma delectez....dar gasesc pe toate topicurile numai contre, cuvinte aruncate aiurea, citate care se repeta obsedant de le visez si noaptea, bancuri postate numai pe jumatate.....si multe dintre postari care nu au nici o legatura cu subiectul topicului.... | ||
tutankhamon Postat pe 23 Septembrie 2009 00:12 |
||
mda...eu una nici nu citesc ce scrie...cateva cuvinte, si cand vad ca o ia pe aratura ma uit mai departe acum ma uitam pe un alt topic cu multiple personalitati ceva de genu...am vazut ca dezbateti acolo nu plecaaaaatttiiii si nu va stergeti conturile v-am mai zis...eu citesc forumul asta de vreo 3 luni...si deja va recunosc nu prea stiu eu acum sa-mi aranjez profilul...o sa incerc cand o sa am timp intr-o zi dar nu plecatiii |
||
garbo032370 Postat pe 23 Septembrie 2009 00:17 |
||
De la: albastrea, la data 2009-08-23 11:28:10sunt distrusa, din toate punctele de vedere.... m-a terminat, nu ma asteptam la asa ceva, nu din partea lui, nu in conditiile-n care-mi jura ca ma iubeste, ca sunt totul pt el, ca sunt ceea ce-si doreste de la viata si persoana cu care vrea sa ramana pt totdeauna. |
||
tyna72 Postat pe 23 Septembrie 2009 09:14 |
||
pana acum o luna credeam ca nu voi insela in viata mea,caci am fost inselata si stiu cum e.Dar daca un barbat te tot cauta (de 18 ani ne cunoastem)si mai cu seama ca relatia cu sotul e una tensionata am zis de ce nu?Si ce bine imi merge acum si cu sotul.Nu intreb nimic,nu vreau sa stiu la stadiu va ramane relatia mea cu amantul.Pur si simplu traiesc cilpa.Am gresit in privinta lui,cand nu l-am vrut poate alta era situatia mea ,dar cand esti tanar nu iei deciziile corecte.As fi avut acum un copil de 16 ani cu el,si de atunci nu am mai ramas insarcinata.Ma gandesc ca poate nu intamplator se tine de capul meu.Va pup. | ||
tyna72 Postat pe 23 Septembrie 2009 09:22 |
||
De la: Lady_Di, la data 2009-09-22 16:48:05De la: pik_nik, la data 2009-09-22 16:40:10cred ca n-a gresit Bravooooo, buna intrebare !!! Sa vedem avem raspunsuri sincere!!! |
||
miruta Postat pe 23 Septembrie 2009 11:01 |
||
De la: Lady_Di, la data 2009-09-22 16:38:08De la: miruta, la data 2009-09-22 15:10:13 Nu stiu daca m-ai inteles - dupa asta l-am iertat. ;)[/quote] Nu , nu am inteles asa ceva , parca nu am citit ca l-ai iertat... |
||
miruta Postat pe 23 Septembrie 2009 11:01 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-09-22 17:19:48Lady, am spus ca organul se trezeste inaintea constiintei. |
||
miruta Postat pe 23 Septembrie 2009 11:06 |
||
De la: Lady_Di, la data 2009-09-22 17:26:10OK - acum stiu pentru ce trebuie sa ma rog seara inainte de culcare. esti foarte tare..... |
||
miruta Postat pe 23 Septembrie 2009 11:08 |
||
fetelor!!!!!! gata cu cearta , lasati-o in pace pe sophia nu-i mai dati atata importanta noi discutam de fapt de altceva:infidelitatea sa revenim la subiectul nostru |
||
miruta Postat pe 23 Septembrie 2009 11:29 |
||
dap, si cand ma gandesc ca ieri chiar reuseam sa ne intelegem pe topicul asta...trebuia sa apara sofia | ||
zambila Postat pe 23 Septembrie 2009 11:40 |
||
si vom discuta pana in panzele albe si rezultatul va fi acelasi... | ||
eladaela Postat pe 23 Septembrie 2009 11:40 |
||
ela, pai tocmai asta-i tot farmecul, discutam discutii | ||
zambila Postat pe 23 Septembrie 2009 11:48 |
||
zambiluto | ||
eladaela Postat pe 23 Septembrie 2009 11:52 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
sarcina | 6 | De la: tutankhamon 8 Septembrie 2009 12:16 |
relatii | 5 | De la: annie37 27 Martie 2014 18:09 |
Pt ca oamenii sa poata avea o relatie cu Dumnezeu trebuie sa fie smeriti...Ce este smerenia? | 4 | De la: oktaviatdy 23 Iulie 2011 10:52 |
|
||
Vreau si io o sugesti in legatura cu situatia mea...:( | 262 | De la: andi81 4 Ianuarie 2012 23:16 |
As dori un sfat | 2 | De la: garbo391110 26 Decembrie 2016 19:12 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară