se poate ierta infidelitatea?

pai nu-l ierta
cine face din astea isi bate pur si simplu joc de celalalt.
Ori, DACA ii trebuie alta, cu tine relatia s-a schimbat, a ramas doar inertia, si teama de schimbare, poate.

desi trist si dur, recomandabil e sa ii dai papucii urgent si definitiv, fara cale de intoarcere, pune-i nr de mobil in lista de filtrate, ignore pe mess,...

Mortii trebuie sa ramana ingropati, altfel put si fac epidemii.
si iti strica tie sansele de a gasi pe cineva OM adevarat.
Clientu
Postat pe 19 Septembrie 2009 03:06
Categoric, nu,nu se poate ierta infidelitatea mai ales cand este urmata si de minciuna.Te sfatuiesc sa nu-l iei cu tine in Grecia..nu merita.Are un caracter slab,fara personalitate si care gandeste cu ce are in pantaloni.Ca si tine ,si eu traiec o mai mare drama.
G53
Postat pe 19 Septembrie 2009 03:09
dai un picior in fund,cine stie cu cine se mai vede asa sunt ei mincinosi din nastere nu-i vezi pe la tv la infidelitati,nici un moment nu se gandesc ca iau ceva boala se arunca ca prostii, ca de prosti sunt numai noi nu vrem sa recunoastem
BEL_60
Postat pe 19 Septembrie 2009 03:51
fata bine i-ai facut. ....si chestia asta cu ''lui ai trece mie nu ''tre'sa i-o zic lu'barbatumeo cand zice ca ma omoara in bataie daca ma prinde cu altu ...'dragi baieti sa nu va umflati la stomac cand cititi postarea mea dar care face ca el ca el sa pateasca..eu de maine incep sa merg la sala...incep antrenamentu'' cu sacu de box....revin cu noutati..va pupacesc si n-o luati in serios pe fata asta ca a luat-o firu; iubirii si i-a umflat buza la crestinu'asta...asa e in deragoste..hai pa
garbo008012
Postat pe 19 Septembrie 2009 04:17
Draga mea, intr-o relatie , tine minte ca nu sunteti "care pe care" face gelos , tu daca incerci sa-l faci gelos ... nu rezolvi nimic , ii ranesti si lui orgoliul si iti faci rau singura, el se poate gandii in felul urmator " si ea face, eu de ce sa nu fac?" ...raspunsul il ai singura! nu iti trebuie parerea cuiva ca sa poti sa iei o decizie! Asculta ce-ti spune inima si incearca sa fi mai matura in fapte, bataia nu e o rezolvare si nici metodele tale de a-l face gelos! stati de vorba ca doi prieteni si spuneti-va of-urile unul celuilalt , spune-i ce te doare si asculta-l si pe el pt ca si ei au suflet si probabil face el asta cu un motiv anume dar poate nu ti-l spune ca sa nu te supere! invatza sa-i fi prietena mai intai si apoi iubita! Incearca sa te gandesti cum se simte el acum si cauta sa intelegi de ce face asta! si daca iti spune ceva care te va durea , asculta-l in continuare fara sa ai iesiri violente (fizic si verbal) incearca asta si apoi poti sa iei o decizie ... cu calm, rabdare si maturitate! Mult succes si sper sa iei in seama mesajul meu!
buburuzza
Postat pe 19 Septembrie 2009 05:10
imi place cum gandesti!
pik_nik
Postat pe 19 Septembrie 2009 05:27
iti place...
fleur_de_lis
Postat pe 19 Septembrie 2009 05:31
teoretic, totul e simplu si frumos
cat despre lumea in care traim si modul in care ne manifestam in situatii limita, sau mai speciale, sa asteptam experientza.
fata e tanara, si teoretic gandeste bine. restul o sa-l afle cu timpul, desi nu-i doresc sa le afle pe toate
pik_nik
Postat pe 19 Septembrie 2009 05:37
fata...a avut ocazia sa experimenteze frumosul asta...
fleur_de_lis
Postat pe 19 Septembrie 2009 05:44
Cine are "STOMAC" accepta infidelitatea. Cine are DEMNITATE NU O ACCEPTA.
cnbernath
Postat pe 19 Septembrie 2009 06:07
De la: blanca, la data 2009-08-23 12:17:03pai vezi fetita ca n-ai prea rezolvat mare lucru?? totusi daca a-ti plans amandoi v-ati mai descarcat ... puteti incerca un dialog
garbo001423
Postat pe 19 Septembrie 2009 06:29
Nu linge unde scuipi, niciodata! Un barbad infidel v-a ramine pentru totdeauna infidel.Trebuie sa intelegi ca nu sunt sanatosi la creer, acesti barbati nu vad altceva in ochi decit sex cu oricine, se hranesc cu asta si pentru ei nu e viata fara.Odata ce un barbat s-a demonstrat infidel, asa v-a ramine toata viata, cu toate ca se jura si joaca rol de martir.Da-i brinci, la vale, pleaca singura la Grecia, si poate o sa cunosti situ pe cineva acolo ca sa incepi un episod nou in viata ta.Nu uita, grecii sunt barbati frumosi, dragastosi si mai fideli ca romanii.Lasa romanul sa se duca la ,, vinat'' si uita-l, nu linge unde scuipi.El nu ar trebui iertat numai tinind cont de faaptul ca ti-a pus viata si sanatatea in pericol din punct de vedere medical,boli venerice etc. la o adica.Nu lua ca atare totul, superficial..........gindeste!
garbo028746
Postat pe 19 Septembrie 2009 07:38
daca ar fi sa iti dau un sfat prietenesc,un sfat de la cineva care te intelege si care a trecut prin asa ceva acela ar fi|mergi inainte capul sus fii tare ofemeie este puternica uita tot si refati viata ,astfel de persoane nu merita nici macar o lacrima,nu merita sa suferi ptr.cineva care si-a batut joc de sentimentele tale si a calcat in picioare tot ce ai investit in acea relatie.Capul sus nu te lasa prada disperarii>.Nu merita
fulg_de_nea
Postat pe 19 Septembrie 2009 07:46
Nu asculta nici un sfat, asculta-ti doar sufletul tau. Sunt situatii diverse, uneori se poate ierta infidelitatea, uneori nu. Depinde de multe detalii, in primul rand daca merita barbatul acesta sa lupti pentru el, daca-l iubesti. Oricum, gandeste-te cu realism ca altul mai bun nu prea sunt sanse sa gasesti si fa tot ce poti pentru a-ti salva relatia, ca sa nu regreti mai tarziu, daca ai nesansa sa traiesti dezamagiri si mai mari cu altul, sau singura.
Bony
Postat pe 19 Septembrie 2009 07:47
Nu stiu c��i ani ai, dar se pare ca nu ai experien�� de via��.
Am citit c�teva mesaje �i imi permit s�-�i spun c� intr-un cuplu dac� perechea ta calc� str�mb jum�tate din vin� este a ta...
Prietenul t�u te iubeste, s-ar putea ca el s� fie jumatatea ta, daca renun�i ai sa cau�i toata via�a ceva ce ai avut �i ai aruncat la gunoi...
nirosdan
Postat pe 19 Septembrie 2009 07:56
Atunci se poate aplica si invers. Poate si ea sa mearga acum la inselat ca deja jumatate de vina este a lui.
Micass
Postat pe 19 Septembrie 2009 07:59
Nu-mi permit sa dau sfaturi cuiva...este doar o simpla parere : Raspunsul e-n tine!...inima iti spune daca merita sa lupti sau nu pt acest barbat...si ei ca si noi,fac greseli (uneori din curiozitate,alteori din faptul ca vor sa-si demonstreze ca mai au acel sex/appel)...in fine!Daca simti ca nu se merita sa lupti pt aceasta relatie,impune-ti auto/controlul si nu ramane ancorata...risti sa devii o epava sentimentala in timp ce el isi traieste viata.
Accepta-l daca merita si mergi mai departe....in fond,viata-i o continua lupta ,nu?
Bafta si vointza!
rosioara61
Postat pe 19 Septembrie 2009 08:02
Ioi ce bine ca avem liber,la inselat!
Flor60
Postat pe 19 Septembrie 2009 08:02
Cu putina intelegere si cu o gandire spre viitor,se poate ierta totul,inclusiv infidelitatea.In aceasta situatie,consider ca si tu ai partea ta de vina,intreaba-te de ce te-a inselat,si vei gasi raspunsul.Consider ca tu trebuie sa fii nucleul,si el electronul,atrage-l puternic,incat sa nu paraseasca orbita.Lasa putin timp ,timpul rezolva totul.SUCCES
baciu_mitica
Postat pe 19 Septembrie 2009 08:03
Deci daca celalat partener e un pervers si inseala, sa ne gandim ca noi suntem vinovati, sa-l pupam pe crestet si sa ne cerem scuze.
Micass
Postat pe 19 Septembrie 2009 08:06
Baciu Mitica :

Consideri un lucru corect?...stii tu ce!
Off topic
rosioara61
Postat pe 19 Septembrie 2009 08:10
scuza cea mai la indemana: e si vina ta.

cum s-ar zice, daca te buzunareste unul sau iti da in cap, e si vina ta ca ai avut buzunare sau ca ai cap. logic. nu e asa, nenea dan?
si_totusi
Postat pe 19 Septembrie 2009 08:11
daca iti spune ca te iubeste sa il crezi e f posbil o singura noapte nu poate inlocui noptile petrecute cu tine ..dar zic sa fi fost doar una
garbo008782
Postat pe 19 Septembrie 2009 08:21
mai incearca o data
garbo008782
Postat pe 19 Septembrie 2009 08:24

hei, baciu!!! daca te-ar insela nevasta ai fi tot la fel de sfatos si ingaduitor? sau sfaturile astea-s pentru oi?
si_totusi
Postat pe 19 Septembrie 2009 08:29
De la: Micass, la data 2009-09-19 07:59:09Atunci se poate aplica si invers. Poate si ea sa mearga acum la inselat ca deja jumatate de vina este a lui.

Depinde de sistemul de referin��... dac� �ti cum vine asta... c� dac� stai in tren �i te ui�i pe geam vei vedea cum se mi�c� copacii iar dac� stai intr-unul din copaci vei vedea cum se misc� trenul... Adic� poate s� mearga �i ea "la in�elat" dac� spiritul ei este tot at�t de "mediocru" iar partenerul nu simte, nu poate sau nu stie cum s� rezolve situa�ia de criz�, nu exist� o re�et� de aceea e at�t de imprevizibil� �i minunat� via�a...
nirosdan
Postat pe 19 Septembrie 2009 08:29
De la: garbo001158, la data 2009-08-23 11:42:03relatie inceputa cu stangul? daca ii accepti acum infidelitatea, se va repeta!
lasa-l fata!
lupul isi schimba parul.........

DU-te singura in Grecia si poate te poti gandi mai bine ce vrei sa faci.Asa ii dai si lui timp sa vada ce vrea. Dar nu prea cred ca te vrea pe tine el vrea mai multe.Nu tu ai inceput cu stangul relatia ci el pentru ca se agata de ceva ce nu trebuia,.
garbo011427
Postat pe 19 Septembrie 2009 08:39
Am citit si parerile celorlalti si nu am gasit pe nimeni sa recunoasca faptul ca unele dintre noi sunt atat de proaste pana la pierderea personalitatii. Cum sa spui ca il iubesti daca tot timpul il suspectezi si implicit ii transmiti ca altele ar putea fi mai bune, mai intelegatoare si in plus umbli cu altii pentru a-l face gelos? Il iubesti dar il desfiintezi prin comportament! De ce nu-l iei asa cum apare si nu-i respecti firea? Indiferent pe cine vei descoperi mai tarziu ca intra in sablonul pretentiilor tale, la un moment dat tot o sa descoperi o fisura in vaiata lui secreta. Eu am avut un sot pe care l-am respectat, nu l-am suspectat in niciun fel iar dupa opt ani am descoperit ca are un copil procreat chiar in timpul casatoriei cu mine. Am divortat imediat si l-am trimis sa-si vada de copil si de mama lui. Ce vreau sa comunc: Atata timp cat am fost impreuna si nu i-am scormonit timpul pe care nu-l petrecea cu mine a fost extraordinar de frumos! Deci nu am pierdut timul cu distrugerea nervilor amandurora. Ce s-ar fi intamplat daca ne-am fi batut in parte, spre ex.? Acum aleg amintirile frumoase din inchipuitele lui intalniri cu mama copiluluisi si merg mai departe. El inca mai scheauna la usa mea pentru ca nu a cautat ceva de viitor in acea femeie ci doar o aventura iar ea a vrut sa-l prinda cu acel copil. Nu am cum sa-l iert nici daca nu ar fi aparut complicatiile. Ceea ce vreau sa remarc este ca trebuie sa avem si noi putina mandrie si mai multa intelepciune! Cand vrei sa fii cu persoana iubita trebuie sa fii si putin egoista in sensul ca poti trai cu ceea ce iti ofera si nu cu ceea ce vrei sa-i smulgi impotriva vointei lui. Cand apar certurile repetate, cand apare starea de nervi pe care nu o poti tine in frau, s-a dus dracului iubirea din suflet si numai cu "tavaleala" pe care ai subliniat-o la fosta prietena a lui netinand seama ca acelasi lucru il faci si tu, nu vei renaste dragostea adevarata. Numai legatura sufleteasca tine o pereche in casa cu respectul si apoi cudragostea fizica.Aceasta din urma intamplare trebuie sa se produc doar ca o completare ca oimplinire a ceea ce ati devenit.
De la: Ella34, la data 2009-08-25 10:24:56Mai, oameni buni, da' nu mai sustine nimeni a doua sansa...?

Eu intreb doar, nu sustin...
comarta
Postat pe 19 Septembrie 2009 08:40
De la baciu: sfaturile nu le-am dat pentru oi si nici pentru "calu�i inaripa�i" pentru ca nu au cum s� priceap�... e mult peste condi�ia lor, este prea profund... dar sunt unii sau unele care chiar dac� nu recunosc stiu c� asa este.
nirosdan
Postat pe 19 Septembrie 2009 08:40
Dianarux, asta este o relatie otravita care-ti va toca nervii si viata! Daca tot ii spui, la nervi, ca mergi cu alti barbati, chiar ar trebui s-o faci! Mai bine fa in asa fel incat sa-l seci o perioada de timp, apoi scapa de el! ... Si n-ar strica sa-i mai tragi inca o bataie...ha ha ha!
Darksukkubus69
Postat pe 19 Septembrie 2009 08:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
va rog ajutati'ma cu un sfat! 7 De la: magdabeauty 13 Iunie 2010 16:00
O intrebare....Ce inseamna casatoria pt voi? 216 De la: fleurdelis 26 Iunie 2010 18:57
Femeia! Mama, iubita, sotie sau amanta. Ea intruchipeaza totul. 60 De la: betty37 25 Aprilie 2011 23:09
sexul stimuleaza sistemul imunitar 7 De la: ufishor 7 Decembrie 2010 11:59
de ce este necesar compromisul? 49 De la: si_totusi 10 Septembrie 2010 21:30
Setari Cookie-uri