se poate ierta infidelitatea?

Lasa-l k nu merita crede-ma k stiu ce spun http://www.garbo.ro/comunitate/forum/post_reply/6262.html#
iuliapisicutza
Postat pe 19 Septembrie 2009 10:17
De la: Micass, la data 2009-09-19 09:41:09Da. Suntem nascute sa ne asiguram ca cocoselul vostru mic si prapadit e fericit.

ntz!...ntz!..ntz!....ce acida esti in dimineata asta micuta
rosioara61
Postat pe 19 Septembrie 2009 10:17
Orice barbat inseala, nu prea exista exceptii de la regula asta nescrisa.

Dupa parerea mea o singura data nu se pune, dar daca o face repetat, NEXT din prima secunda.
no_identify
Postat pe 19 Septembrie 2009 10:20
De la: eladaela, la data 2009-09-19 10:17:17"daca un barbat poate ierta o femeie ,pt o femeie e mult mai usor sa ierte."

ia dezvolta

pai cica noi, femeile suntem sexul slab, unii inteleg prin asta prost, nicidecum la ce face referire expresia, si anume, mai fragile, sensibile, etc
ctwmn
Postat pe 19 Septembrie 2009 10:20
nu cred ca nea suraju' la asta facea referire.
cred ca e si el unu' dintre cei care gandesc ca berbatul are voie ca de, e berbat.
femeia daca o face e courva si trebuie omorata cu pietre.
eladaela
Postat pe 19 Septembrie 2009 10:23
eu cred ca..atunci cand iubesti...nu o'ntalnesti....(pe eaa, infidelitateaa) dar sunt stari si stari,situatii si situatii...momente de tot felul...si atunci....cred ca ar fi frumos sa intelegi ce vrea si de ce a facut-o si ce a fost in sufletul lui, cum vede viitorul, ...si apoi abia dupa aceea decizi ce veti face..
fleur_de_lis
Postat pe 19 Septembrie 2009 10:26
viata este lunga..
uneori nu poti rupe o relatie pentru ca a avut o aventura...sau mai mult...atata timp cat a cautat sa nu aflii ,esti cea mai importanta...incearca sa renunti la gelozie,posesivitate,plateste cu indiferenta.
asta in cazul in care vei ramane cu el....se vor schimba multe...
detty
Postat pe 19 Septembrie 2009 10:36
fata,mea nu te cunosc nustiu cine esti,am citit si mesajul cam tarziu nustiu cu va este acum,dar eu spun ca nu merita sa-l ierti,uite asa am facut eu am iertat odata si dupa aia sa repetat de nenumarate ori,ultima data chiear ma socat si tot pe mine gasit vinovata ca iam deranjat,lieam stricat linistea dua ce a cunoscuto in autobuz,a vazuto venind la plaja si aconduso tot in aceieasi zi la plaja dupa care au si facut dragoste tot in aceieas zi,a stat o saptamna la constanta tipa din cluj venind cu un tir,si a locuit la tipul cu tirul o saptamna pe cand timul era la servici al ducea in casa pe pretenul meu si feceau tot felul de orgii sexsuale se indragostise domnul meu ca la 18 ani au stat in caldurile astea 5 zile si de atunci nu a mai vazuto nici o data dar la telfon au mai vb,dar eu am suferit ca nustiu cum sa ma exsprim cred ca ma intelegi daca si tu ai suferit la fel.si acum sunt cu el dar nu trebuiea sal iert ca si acum imi sun in urechi ce imi spune el cand era cu ea in acele 5 zile ma scchieaza ce miea auzit urechile asa ca tu sti cum sa faci daca al ierti sau nu ati urez multa dragoste de la silvioara cta
garbo044905
Postat pe 19 Septembrie 2009 10:36
"atata timp cat a cautat sa nu aflii ,esti cea mai importanta..."

cred ca ma duc sa ma enervez
eladaela
Postat pe 19 Septembrie 2009 10:46
nu cred ca ar trebui sa astepti sa te lase el..lasa-l tu ..va fi o perioada grea pt inceput ...daca astepti sa te lase el..o sa iti para rau ca nu ai facut tu asta inainte.ideea este ca ar trebui sa discutati si sa ajungeti la un acord.el a gresit si asta te-a marcat oarecum pt ca, cu totii suntem dispusi sa facem promisiuni...dar a gresi este foarte usor iar la capitolul asta barbatii cad usor...sau depinde de barbat..:-?
gellya
Postat pe 19 Septembrie 2009 11:07
nu stiu ce sa zic,am trecut si eu prin ceva asemanator de f multe ori,tot ce pot spune e ca atata timp cat pt tine conteaza f mult faptul ca sa culcat cu ea in patul vostru,cat ai vazut tot ce ii zicea ei(intimitati)nu cred ca vei putea trece peste asta,chiar dak o iei de la inceput vei avea mereu in cap si in creier faputl ca a facuto cu ea,ca o intreba dak o are dulce,ca ii zicea ca vrea sa o guste etc...lucrurile astea nu mi se par chiar normale sa le zici oricui....le zici si le simti doar fata de cineva care il(o)iubesti cu adevarat....imi pare rau sincer de ceea ce simti acum...ramane la alegerea ta ce sa faci si dak esti pregatita sau nu sa o faci...oricum nu vei putea uita si te va marca mereu mai ales cand veti face dragoste
ada051453
Postat pe 19 Septembrie 2009 11:16
De la: eladaela, la data 2009-09-19 10:23:47nu cred ca nea suraju' la asta facea referire.
cred ca e si el unu' dintre cei care gandesc ca berbatul are voie ca de, e berbat.
femeia daca o face e courva si trebuie omorata cu pietre.

mda, cunosc, al meu nu am aflat sa ma insele inca, dar si el are impresia ca el are voie tot, si cand eu ii cer socoteala il sufoc si sunt stresata, cred ca ar trebui sa fiu scoasa in piata orasului si omorata cu petre. adevar graiesti
ctwmn
Postat pe 19 Septembrie 2009 11:27
vorbe vor aparea in timp aducerile aminte sint mai tarziu mai grele decat acum dar viata se rasbuna cind ti-e lumea mai draga
mai tarziu vin regrete pe care k cosa le ai degeaba ca nu se incheie o relatie care de la inceput nu merge Decizia apartine fiecaruia
garbo000824
Postat pe 19 Septembrie 2009 11:41
De la: garbo000824, la data 2009-09-19 11:41:38vorbe vor aparea in timp aducerile aminte sint mai tarziu mai grele decat acum dar viata se rasbuna cind ti-e lumea mai draga
mai tarziu vin regrete pe care k cosa le ai degeaba ca nu se incheie o relatie care de la inceput nu merge Decizia apartine fiecaruia[/qu
ote]
Doua sentimente ar trebuisa avem totdeauna:
recunostinta pentru trecut
speranta pentru viitor
garbo000824
Postat pe 19 Septembrie 2009 11:46
sincer,daca a ajuns sa te insele numai din acele motive,al lipsei de incredere si al geloziei obsesive,il cam inteleg....am trecut si eu cam prin aceeasi situatie,doar ca eu nu am inselet,dar am ajuns in stadiu de a mintii f mult....pt ca numai asa eram crezuta....se pare ca unii nu pot accepta realitatea...numai minciuna...pana cand,intr-un final ne-am despartit...nu poti rezista f mult alaturi de o asemenea pers...
garbo000963
Postat pe 19 Septembrie 2009 11:57
De la: eladaela, la data 2009-09-19 10:46:58"atata timp cat a cautat sa nu aflii ,esti cea mai importanta..."

cred ca ma duc sa ma enervez

nu tedu, stai aciia
fleur_de_lis
Postat pe 19 Septembrie 2009 12:11
pai nu mai pot citi atatea aberatii....
stai ca am mai vazut una...daca-l surprinzi mereu cu ceva(sau poate cu cineva???),ca nu mai stiu de fapt ce vor sa zica fetele astea,cica nu pleaca la alta...ramane.. surprins.
te doare mintea umana
eladaela
Postat pe 19 Septembrie 2009 12:15
dap...retete de succes, nu gluma
wife_de_zmeu
Postat pe 19 Septembrie 2009 12:18
ela, ce sa doara? ca mie imi trebuie dictionarul sa citesc... dictionarul limbii sparge... ador democratia in care orice licenta e permisa...

INFIDELITATEA NU SE IARTA SI NICI NU SE UITA. POATE MAI INCHIZI OCHII, ATAT... ALA E MAXIMUL DE "IERTARE"...

s-acum ma scuzati, ma duc sa lucrez la proiectul prin care sa-mi creez propria moneda de schimb, ca daca tot putem sa schimbam limba romana fiecare dupa posibilitati, de ce naiba sa n-am si eu propria mea moneda de schimb?
snowflake
Postat pe 19 Septembrie 2009 12:22
snow, da' cu cine faci schimbul, scumpo, si ce moneda ceri la schimb?
Ella34
Postat pe 19 Septembrie 2009 12:25
bre, snow...lasa ca e faina licenta poetica

iote la mine cum o folosesc, hi...hi...da' io am voie, ca=s nevasta de scriitor

elado...am cetit si io panseul doamnei de care ziceai...foarte profund...atat de profund ca nu am inteles nica

oi fii blonda azi
wife_de_zmeu
Postat pe 19 Septembrie 2009 12:26
blonde... cu spume... si reeeeci.... he he heeeiiii, tovarashi si tovarashici, ce tinerete revolutionara imi evoca blondele astea!
Nelu_Cotrocelu
Postat pe 19 Septembrie 2009 12:31
ela, inca lucrez la proiect... il elaborez, trece prin parlament, alea alea...

(nici eu nu stiu , dar daca astia inventeaza o noua limba ca mijloc de comunicare, nea Ion, ergo io, care e omu, nu poate inventa un nou mijloc de schimb? )
snowflake
Postat pe 19 Septembrie 2009 12:33
cred ca la mine e o lampa cu ultraviolete direct pe ceafa... full power...
snowflake
Postat pe 19 Septembrie 2009 12:33
blondele astea
ctwmn
Postat pe 19 Septembrie 2009 12:36
wife si eu am momente cand...sunt blonda
snow stiu exact ce am scris(sunt blonda doar cand vreau eu)
eladaela
Postat pe 19 Septembrie 2009 12:37
ela, ma refeream la g905... a taste aiurea mai bat si eu... dar chiar asa... mai bine nu mai scrii..

sorry daca s-a inteles altceva...
snowflake
Postat pe 19 Septembrie 2009 12:50
nici nu sti-ti cat va merita-ti de bine.asa este iubirea pasionala.ca il faci gelos, asta isi si doreste(chiar daca nu constient,asa te iubeste pasional si mai mult) este un fel de joaca care pe care. pentru unii joaca asta dureaza cativa ani.se invata multe despre tine (ce vrei,ce tolerezi si ce nu) si despre celalalt.
depinde cat te tin nervii,pe tine sau pe el .bafta. si ai de grija sa nu ramai insarcinata nu cred ca este loc de un copil.
garbo035697
Postat pe 19 Septembrie 2009 12:56
apropo de blonde, ia ce revelatie am avut stand la lucru degeaba, nu va mai legati de blonde ca poate ma frustrez si devin o alta irinuca terminator!!
si o sa exterminam garbo, ea barbatii, eu toate femeile care nu au podoaba capilara alta decat blonda, hitler era invatacel
ctwmn
Postat pe 19 Septembrie 2009 12:59
mai dragi tovarashi, dar pana si gramatica au schimbat-o veroshii aia de imperialisti?

tovarasha 35697, dumneata cu ce femeie de serviciu "a-ti" facut limba si literatura "gramaticala"? si cine a organizat licitatia pentru cadrul de nadejde care sa ti-o predea? Marean cumva?
Nelu_Cotrocelu
Postat pe 19 Septembrie 2009 13:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
iubesc un barbat insurat... 3 De la: cricat 6 Mai 2011 08:42
:( 7 De la: elisabeta_boia 19 Ianuarie 2012 21:08
gemeni-capricorn 1 De la: Hydra 15 August 2009 07:32
Suferă mai mult cine? Amanta sau Soția? 3 De la: sunsset 22 Aprilie 2020 11:27
de ce inselam? 61 De la: adinagia 2 Martie 2012 21:25
Setari Cookie-uri