Ce spuneti? |
||
Danna_Oh Postat pe 23 August 2009 15:35 |
||
---|---|---|
Barbatul Scorpion si femeia Capricorn sunt compatibili din punct de vedere erotic, dar mai au �n comun si ambitia si dragostea de viata. �n afara de inerentele conflicte minore, �ntre barbatul Scorpion si femeia Capricorn nu ar trebui sa existe probleme. Barbatul Scorpion tinde sa fie mai profund, ceea ce se potriveste perfect cu firea meditativa si introspectiva a femeii Capricorn. Posesivitatea de care da dovada barbatul Scorpion reprezinta o garantie a fidelitatii si stabilitatii pentru femeia Capricorn. �n ceea ce priveste partidele de sex lipsite de romantism, am�ndoi se declara multumiti. �ntre barbatul Scorpion si femeia Capricorn poate exista o relatie plina de tandrete, iar un eventual mariaj are toate sansele sa fie durabil. |
||
pik_nik Postat pe 23 August 2009 17:20 |
||
te rog si eu,, am pus pe post intrebarea, e posibila o relatie ,el balanta ea leu?, multumesc,, | ||
|
||
mylayv Postat pe 23 August 2009 17:23 |
||
Barbatul Balanta si femeia Leu �si satisfac reciproc nevoile si dorintele. Femeia Leu este o senzuala, iar barbatul Balanta este un expansiv. Am�ndoi acorda o atentie deosebita laturii erotice a relatiei. �n dormitor vor iesi cu siguranta sc�ntei. �ntr-o eventuala �nclestare de orgolii, barbatul Balanta trebuie sa cedeze �n fata femeii Leu. Nu-i va veni greu sa o faca, pentru ca el este de regula cooperant. Tactul si strategia sunt punctele forte ale barbatului Balanta. O legatura �ntre barbatul Balanta si femeia Leu se anunta fierbinte si are toate sansele sa se transforme �ntr-un camin destul de calduros. |
||
pik_nik Postat pe 23 August 2009 17:32 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Femeia Leu - Barbatul Varsator | 3 | De la: vuvuzela 29 Octombrie 2010 19:15 |
barbatul berbec si femeia capricorn | 6 | De la: garbo004422 7 August 2010 16:14 |
LEOAICELOR cum va place sa fiti curtate? | 174 | De la: pantera_neagra 7 Mai 2011 20:09 |
|
||
2 raci | 23 | De la: ad_da09 9 Iunie 2013 19:08 |
Compatibilitate | 1 | De la: just_me45 11 Mai 2019 16:30 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară