Ce spuneti? |
||
Danna_Oh Postat pe 23 August 2009 15:35 |
||
---|---|---|
Barbatul Scorpion si femeia Capricorn sunt compatibili din punct de vedere erotic, dar mai au �n comun si ambitia si dragostea de viata. �n afara de inerentele conflicte minore, �ntre barbatul Scorpion si femeia Capricorn nu ar trebui sa existe probleme. Barbatul Scorpion tinde sa fie mai profund, ceea ce se potriveste perfect cu firea meditativa si introspectiva a femeii Capricorn. Posesivitatea de care da dovada barbatul Scorpion reprezinta o garantie a fidelitatii si stabilitatii pentru femeia Capricorn. �n ceea ce priveste partidele de sex lipsite de romantism, am�ndoi se declara multumiti. �ntre barbatul Scorpion si femeia Capricorn poate exista o relatie plina de tandrete, iar un eventual mariaj are toate sansele sa fie durabil. |
||
pik_nik Postat pe 23 August 2009 17:20 |
||
te rog si eu,, am pus pe post intrebarea, e posibila o relatie ,el balanta ea leu?, multumesc,, | ||
|
||
mylayv Postat pe 23 August 2009 17:23 |
||
Barbatul Balanta si femeia Leu �si satisfac reciproc nevoile si dorintele. Femeia Leu este o senzuala, iar barbatul Balanta este un expansiv. Am�ndoi acorda o atentie deosebita laturii erotice a relatiei. �n dormitor vor iesi cu siguranta sc�ntei. �ntr-o eventuala �nclestare de orgolii, barbatul Balanta trebuie sa cedeze �n fata femeii Leu. Nu-i va veni greu sa o faca, pentru ca el este de regula cooperant. Tactul si strategia sunt punctele forte ale barbatului Balanta. O legatura �ntre barbatul Balanta si femeia Leu se anunta fierbinte si are toate sansele sa se transforme �ntr-un camin destul de calduros. |
||
pik_nik Postat pe 23 August 2009 17:32 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
el leu ea scorpion | 4 | De la: Axl_22 23 Noiembrie 2011 21:20 |
deyutzza23 | 2 | De la: alfheim 3 Septembrie 2011 18:55 |
eu balanta el fecioara | 3 | De la: anitza2006 16 August 2017 12:14 |
|
||
Gemeni cu Scorpion? | 5 | De la: Corina1982 1 Martie 2011 21:47 |
barbatul berbec si femeia capricorn | 6 | De la: garbo004422 7 August 2010 16:14 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn