Eu capricorn el scorpion

Ce spuneti?
Danna_Oh
Postat pe 23 August 2009 15:35
Barbatul Scorpion si femeia Capricorn sunt compatibili din punct de vedere erotic, dar mai au �n comun si ambitia si dragostea de viata. �n afara de inerentele conflicte minore, �ntre barbatul Scorpion si femeia Capricorn nu ar trebui sa existe probleme.

Barbatul Scorpion tinde sa fie mai profund, ceea ce se potriveste perfect cu firea meditativa si introspectiva a femeii Capricorn.

Posesivitatea de care da dovada barbatul Scorpion reprezinta o garantie a fidelitatii si stabilitatii pentru femeia Capricorn. �n ceea ce priveste partidele de sex lipsite de romantism, am�ndoi se declara multumiti.

�ntre barbatul Scorpion si femeia Capricorn poate exista o relatie plina de tandrete, iar un eventual mariaj are toate sansele sa fie durabil.

pik_nik
Postat pe 23 August 2009 17:20
te rog si eu,, am pus pe post intrebarea, e posibila o relatie ,el balanta ea leu?, multumesc,,
mylayv
Postat pe 23 August 2009 17:23
Barbatul Balanta si femeia Leu �si satisfac reciproc nevoile si dorintele.

Femeia Leu este o senzuala, iar barbatul Balanta este un expansiv. Am�ndoi acorda o atentie deosebita laturii erotice a relatiei. �n dormitor vor iesi cu siguranta sc�ntei.

�ntr-o eventuala �nclestare de orgolii, barbatul Balanta trebuie sa cedeze �n fata femeii Leu. Nu-i va veni greu sa o faca, pentru ca el este de regula cooperant. Tactul si strategia sunt punctele forte ale barbatului Balanta.

O legatura �ntre barbatul Balanta si femeia Leu se anunta fierbinte si are toate sansele sa se transforme �ntr-un camin destul de calduros.

pik_nik
Postat pe 23 August 2009 17:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Femeia Leu - Barbatul Varsator 3 De la: vuvuzela 29 Octombrie 2010 19:15
barbatul berbec si femeia capricorn 6 De la: garbo004422 7 August 2010 16:14
LEOAICELOR cum va place sa fiti curtate? 174 De la: pantera_neagra 7 Mai 2011 20:09
2 raci 23 De la: ad_da09 9 Iunie 2013 19:08
Compatibilitate 1 De la: just_me45 11 Mai 2019 16:30
Setari Cookie-uri