femeia capricorn / barbatul scorpion

am implinit zilele astea un an de cand suntem impreuna iar anul viitor in 21 august ar trebui sa aibe loc o nunta ce ziceti vom ajunge acolo?sau cat va continua?eu mi-am facut o idee dar vreau sa vad si alte pareri sau exemple
herminairina
Postat pe 24 August 2009 16:56
De la: herminairina, la data 2009-08-24 16:56:57am implinit zilele astea un an de cand suntem impreuna iar anul viitor in 21 august ar trebui sa aibe loc o nunta ce ziceti vom ajunge acolo?sau cat va continua?eu mi-am facut o idee dar vreau sa vad si alte pareri sau exemple

Depinde unde o sa fie nunta, cit de departe e de voi(ca km) si daca va permitetiun belet pina acolo(in cazul in care n-ati fi vrut sa plecati de pe acum, pe jos).Prin banat, nuntile tin vreo 4 zile, la tigani si o stamina, prin alte parti se face si la mire si la mireasa...de n-o prindeti pe una, o prindeti pe cealalta...de exemplu.
iar_eu
Postat pe 24 August 2009 17:05
sa inteleg ca asta ar fi singurul impediment, in opinia ta?
herminairina
Postat pe 24 August 2009 17:24
Din fisa expusa de tine, da. Poate ai omis ceva...esential.
iar_eu
Postat pe 24 August 2009 17:31
intrebari gen oracol:

- am cumparat masina de spalat acum o zi. ce ziceti ? peste 3 luni se strica?

sau

- am vazut o rochie alba intr-o vitrina. care e parerea voastra? o sa mi-o cumpar?

- suntem impreuna de un an. la anul facem nunta. ce ziceti? cum va continua?

adica, noi deschidem cartea si-ti citim viitorul

uite asa va continua:

o sa facti o nunta frumoasa. o sa mearga darul mare si o sa va cumparati un apartament cu trei camere . o sa vi-l mobilati si cand totul va fi aranjat, o sa aveti un bebe. primul va fi baiat. peste 2 ani o sa mai fie unul . fata. pe baiat o sa-l cheme vlad iar pe fetita raluca. sotul tau te va iubi nespus insa, dupa 15 ani de la casatorie, cam prin luna septembrie o sa se tina una bruneta dupa el. sa nu intri in alerta ca nici nu o sa stii asta.
copiii se vor casatori si tu vei avea 3 nepoti. unul de la baiat si doi de la fata.

si_totusi
Postat pe 24 August 2009 17:41
De la: si_totusi, la data 2009-08-24 17:41:19 intrebari gen oracol:

- am cumparat masina de spalat acum o zi. ce ziceti ? peste 3 luni se strica?

sau

- am vazut o rochie alba intr-o vitrina. care e parerea voastra? o sa mi-o cumpar?

- suntem impreuna de un an. la anul facem nunta. ce ziceti? cum va continua?

adica, noi deschidem cartea si-ti citim viitorul

uite asa va continua:

o sa facti o nunta frumoasa. o sa mearga darul mare si o sa va cumparati un apartament cu trei camere . o sa vi-l mobilati si cand totul va fi aranjat, o sa aveti un bebe. primul va fi baiat. peste 2 ani o sa mai fie unul . fata. pe baiat o sa-l cheme vlad iar pe fetita raluca. sotul tau te va iubi nespus insa, dupa 15 ani de la casatorie, cam prin luna septembrie o sa se tina una bruneta dupa el. sa nu intri in alerta ca nici nu o sa stii asta.
copiii se vor casatori si tu vei avea 3 nepoti. unul de la baiat si doi de la fata.

Tare de tot!
Good_Boy
Postat pe 21 Iulie 2011 18:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Va rog!!!!Femeia berbec-barbatul taur?Va implor 14 De la: grigoras69 9 Martie 2011 13:19
TIZI - 13.09.1976 9 De la: laura31c 17 Iunie 2009 17:16
femeia RAC +barbat TAUR 7 De la: rheiush 29 Martie 2011 17:02
barbatul leu 356 De la: garbo_483193 15 Mai 2018 00:08
clarvazator 2 De la: Helen29 10 Decembrie 2009 16:47
Setari Cookie-uri