am implinit zilele astea un an de cand suntem impreuna iar anul viitor in 21 august ar trebui sa aibe loc o nunta ce ziceti vom ajunge acolo?sau cat va continua?eu mi-am facut o idee dar vreau sa vad si alte pareri sau exemple | ||
herminairina Postat pe 24 August 2009 16:56 |
||
---|---|---|
De la: herminairina, la data 2009-08-24 16:56:57am implinit zilele astea un an de cand suntem impreuna iar anul viitor in 21 august ar trebui sa aibe loc o nunta ce ziceti vom ajunge acolo?sau cat va continua?eu mi-am facut o idee dar vreau sa vad si alte pareri sau exemple Depinde unde o sa fie nunta, cit de departe e de voi(ca km) si daca va permitetiun belet pina acolo(in cazul in care n-ati fi vrut sa plecati de pe acum, pe jos).Prin banat, nuntile tin vreo 4 zile, la tigani si o stamina, prin alte parti se face si la mire si la mireasa...de n-o prindeti pe una, o prindeti pe cealalta...de exemplu. |
||
iar_eu Postat pe 24 August 2009 17:05 |
||
sa inteleg ca asta ar fi singurul impediment, in opinia ta? | ||
|
||
herminairina Postat pe 24 August 2009 17:24 |
||
Din fisa expusa de tine, da. Poate ai omis ceva...esential. | ||
iar_eu Postat pe 24 August 2009 17:31 |
||
intrebari gen oracol: - am cumparat masina de spalat acum o zi. ce ziceti ? peste 3 luni se strica? sau - am vazut o rochie alba intr-o vitrina. care e parerea voastra? o sa mi-o cumpar? - suntem impreuna de un an. la anul facem nunta. ce ziceti? cum va continua? adica, noi deschidem cartea si-ti citim viitorul uite asa va continua: o sa facti o nunta frumoasa. o sa mearga darul mare si o sa va cumparati un apartament cu trei camere . o sa vi-l mobilati si cand totul va fi aranjat, o sa aveti un bebe. primul va fi baiat. peste 2 ani o sa mai fie unul . fata. pe baiat o sa-l cheme vlad iar pe fetita raluca. sotul tau te va iubi nespus insa, dupa 15 ani de la casatorie, cam prin luna septembrie o sa se tina una bruneta dupa el. sa nu intri in alerta ca nici nu o sa stii asta. copiii se vor casatori si tu vei avea 3 nepoti. unul de la baiat si doi de la fata. |
||
si_totusi Postat pe 24 August 2009 17:41 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-08-24 17:41:19 intrebari gen oracol: Tare de tot! |
||
Good_Boy Postat pe 21 Iulie 2011 18:35 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Va rog!!!!Femeia berbec-barbatul taur?Va implor | 14 | De la: grigoras69 9 Martie 2011 13:19 |
TIZI - 13.09.1976 | 9 | De la: laura31c 17 Iunie 2009 17:16 |
femeia RAC +barbat TAUR | 7 | De la: rheiush 29 Martie 2011 17:02 |
|
||
barbatul leu | 356 | De la: garbo_483193 15 Mai 2018 00:08 |
clarvazator | 2 | De la: Helen29 10 Decembrie 2009 16:47 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară