Pipa pacii

adelo, din pacate acum am voie sa fumez...

ceasu' rau, fata...n-a fost sa fie
wife_de_zmeu
Postat pe 11 Noiembrie 2009 11:05
ceasu rau wife
yanyacharberet
Postat pe 11 Noiembrie 2009 15:39
ia sa fumez o tigara si sa ascult o melodea...

http://www.youtube.com/watch?v=LT_IjXNyZsw
Anouk
Postat pe 10 Decembrie 2009 00:00
muzica fara tigari.

un pic de pace,ca m-au apucat dracii si am scos toate hainele de peste tot,inot in haine p-acilea.

imi place zapacita asta ca la balamuc.

luati si voi.

http://www.youtube.com/watch?v=MdtoY3Fv_8M
iasomia
Postat pe 10 Decembrie 2009 09:22
ia sa trag io ici sha o pipa...daca tot nu poci sa fac sarmele in sera asta, macar sa ma odihnesc...
Anouk
Postat pe 23 Decembrie 2009 21:24
iti spun un secret
eu le fac maine, rapid si fara efort. merg la restaurantul romanesc si le iau
pik_nik
Postat pe 23 Decembrie 2009 21:27
mdea, sarme ca ale mele nu face nimerica, bre

ca m-am rupt in figuri ca le fac in seara asta si nu mi s-a acrit varza...
maine am sa fiu lesinata, viata mea...
Anouk
Postat pe 23 Decembrie 2009 21:29
iaca cred ca te intrec, wif.
si_totusi
Postat pe 23 Decembrie 2009 22:16
arunca o sarma la je...sa testez marfa
Anouk
Postat pe 23 Decembrie 2009 23:05
iote acu'. potriheste-te in directia moldova -banat . o trimit cu prashtia
si_totusi
Postat pe 23 Decembrie 2009 23:08
stai sa-mi bag gipiesu'

totushel, ia zi-mi tu drept...calesti ceapa la ele, este ?
Anouk
Postat pe 23 Decembrie 2009 23:10
garbo079866
Postat pe 23 Decembrie 2009 23:12
Sis, imi pare rau sa te dezamagesc dar EU nu am egal la facut sarme
Vei fi si tu o maestra in domeniu... pe undeva pe urmatorul loc dupa mine
ready_vivus
Postat pe 23 Decembrie 2009 23:13
atunci vino tu si fa-le si p-ale mele....please...please...please...

ceapa calita si sunca afumata, ioi, ishtenem...papa bun...

Anouk
Postat pe 23 Decembrie 2009 23:15
anouk..sarmalele sunt mai gustoase cu ceapa calita si cu boia...
LILO
Postat pe 23 Decembrie 2009 23:15
buey, numai la mancare va e gandul la ora asta? ca ma facurati de salivez pe tastatura...
sora_ilsi
Postat pe 23 Decembrie 2009 23:16
wif, jumatate calesc, jumatate nu.

calesc jumatate din compozitia de ceapa, postarnac, morcov. sting cu bulion, adaug putin arpacash si orez . jumatate de compozitia de ceapa o pun cruda
si_totusi
Postat pe 23 Decembrie 2009 23:17
io pun si orezul acolo, sa infloreasca cica...
asa m-a invatat coana mare
si musai pun cimbru in compozitie

totushico, arpacash ?

n-am mancat niciodata cu arpacash...ia da sarma aia sa vaz ce gust are
Anouk
Postat pe 23 Decembrie 2009 23:18
da. si orezul. adauga si putin arpacash. iese cevea minunat. si cimbru si floare de marar si mult patrunjel
pune la fundul oalei, tulpini de leustean. oala sa fie de lut, unsa cu grasime. dai la cuptor
si_totusi
Postat pe 23 Decembrie 2009 23:22
bre maestrelor, cate feluri de carne bagati la sarmalele alea?
normal, trei feluri: de porc, de porc si de porc ...
ready_vivus
Postat pe 23 Decembrie 2009 23:22
arpacas ? pastarnac ?

ready, dooo, mami..porc si bou..aaaa..vita !
Tinkerbell_
Postat pe 23 Decembrie 2009 23:23
Tink, pe aproape mami
ready_vivus
Postat pe 23 Decembrie 2009 23:26
intotdeauna carne de porc...alea-s sarme adevarate...nu cu carne amestec

totushel, am avut o oala de-aia de lut, speciala pentru sarme...da' ma pocni o criza de temperament cu exu si-am dat cu ea de pamant...

si-acu' nu mai gasesc una la fel de mare
am uitat sa zic ca io nu ma incurc sa fac 20 de sarmale, 20 se mananca la o masa, he, he, he...

bro, se baga afumatura, mamicule...
Anouk
Postat pe 23 Decembrie 2009 23:26
si io pun legume la sarmale....morcov, ardei rosu, telina, pastarnac, ceapa.....le calesc cu orezul impreuna - si mama mea zice ca ies mai gustoase...io nu am sesizat diferenta.....si pun in compozitie cimbru uscat maruntit, cuburi de sunca si o tara de slana afumata.....si, daca am, in mijlocul oalei, un ciolan maaare afumat si, pe langa ele, sarmele.....desupra musai bulion si crenguta de cimbru....

p.s. sa va mai spun ca io abia acuma am terminat si eu doua oale de sarmale de gacut???? cam 80-85 de sarme??? si ca al meu manca la o masa 10-14....si nu le fac mici, ca mi-s jumate ardeleanca.....
tutankhamon
Postat pe 23 Decembrie 2009 23:27
mai, vivus, 4 feluri de carne : porc, vita , manzat si purcel


tink,
aropacashul e graul pisat.
p0astarnacul e o radacinoasa aromata. cand faci sarmale, musai sa pui radacini de pastarnac, patrunjel, morcov
si_totusi
Postat pe 23 Decembrie 2009 23:28
a!!! si, mai nou, am descoperit ca ies si mai bune fierte in zaibar.....molan...ce-o fi...vin rosu sa fie.....si sec....
tutankhamon
Postat pe 23 Decembrie 2009 23:30
totusico, stiu ce-s alea

doar ca n-am auzit sa fie puse la sarmale, atat tot..
in rest, legume pun si eu, tot calite..verdeata multa, si oleac de afumatura..
Tinkerbell_
Postat pe 23 Decembrie 2009 23:31
totushico, wrong answer
da' iti dau circumstante atenuante ca i-ai explicat lui Tink cum e cu materia aia prima pentru coliva
ready_vivus
Postat pe 23 Decembrie 2009 23:32
tut, esti sigura cu molanu' ala ?

manci 3 sarme si te-mbeti
Anouk
Postat pe 23 Decembrie 2009 23:32
eu inca nu le-am pregatit...pana maine..
o sa "fur" cate o idee de la fiecare...
va povestesc ce va iesi
LILO
Postat pe 23 Decembrie 2009 23:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Prima intilnire...devine ultima 118 De la: rapsody33 25 Octombrie 2012 22:26
Menage a trois 32 De la: garbo_411444 23 Aprilie 2015 14:12
Prietenul meu este nebun 37 De la: garbo_1155 29 Martie 2013 15:29
China 437 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:19
val .. de scumpiri si taxe 40 De la: bestia 6 Ianuarie 2010 22:40
Setari Cookie-uri