nu?sa nu uitam ca revistele zic..de genul te culci cu el la prima intalnire la a doua sau la a treia?deci nu ai cum sa cunosti un om in cateva zile . trebuie timp , intalniri mai intai in context social , fara obligatii adica fara sa o vada el si sa ceara imediat o inatlnire ca a vazut o doar .trebuie sa discute intr un context sa se cunoasca ca oameni. apoi daca cunoscandu si mentalitatile caracterul perosnalitatea se plac, inseamna ca amandoi sunt de acord ca se plac si el o sa o invite undeva , dupa obicei, caci barbatul trebuie sa faca primul pas, sa ceara in casatorie etc..si atunci femeia stie ca e apreciata si dorita ca partenera de viata.dar nu asa..trods pleosc ii ceri o intalnire si ea bucuroasa..accepta ceea ce inseamna ca a cucerit o deja partial..desi el poate fi respins pe loc sau la urmatoarele intalniri, asa ca daca ii convine sa fie refuzat..ha ha si asta e pe drept..e una peste nas..adica cum sa si permita sa invite undeva o femeie abia cunoscuta , da ce suntem pe strada | ||
mrnastasia Postat pe 29 August 2009 12:44 |
||
---|---|---|
excelent sintetizat! pacat ca n-am inteles nimic... |
||
pik_nik Postat pe 29 August 2009 12:50 |
||
Asta ce a vrut sa fie???????? | ||
|
||
any_chiriac74 Postat pe 29 August 2009 12:51 |
||
ioi, ia-ma doamne, stinge-mi neamu'... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 29 August 2009 13:41 |
||
nastasio mai lasa paharu` din mana, ce draq.. |
||
kyra Postat pe 29 August 2009 13:55 |
||
he he he! ce-aveti, bre, sunteti impotriva libertatii de iesprimare? cre' ca tipa visa la barfa de az' noapte cu vecina de la 3 si amu' i-o scapat deshtele pe taste |
||
Thor Postat pe 29 August 2009 13:57 |
||
pai sa se iesprime, bre...da` asa, treosc pleosc, cum zice colosha.. | ||
kyra Postat pe 29 August 2009 14:00 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
La intrebarea generala | 43 | De la: Laura_M 27 Septembrie 2010 21:06 |
Nu stiu:(... | 49 | De la: blondina_X 12 Iunie 2011 14:38 |
Nulitatea sentimentelor ofera echilibru | 559 | De la: _blondyna 29 Iulie 2013 13:00 |
|
||
Sunt super geloasa si nu stiu cum pot controla acest sentiment | 36 | De la: alba 9 Iulie 2012 01:30 |
ce sa faci, cand stii ca..... iubesti fara speranta? | 18 | De la: garbo168736 20 Septembrie 2010 12:36 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice