AM avut o relatie cu un tip imp de 2 ani, frumoasa relatie, picurata cu mult emomente frumoase si multe amaraciuni. AM incercat s afacem ceva impreuna, am fost plecati pste tot impreuna, am realizat proiecte care sa ne aduca bani siplecari numai noi... am mulcit pe branci( mai mult eu ) pentru toate si aveam si o viata sexuala extraordinara... Cand....el imi zice... ma INSOR cu alta, sa ramanem prieteni, s ane mai vedem, stau cu tine pana iti gasesti pe cineva.... chestii din astea. M-am ingrozit de cele auzite de la omul iubit....si pentru care am creat si am facut atat de multe chestii. AM renuntat la a fi amanta sau prietena din umbra pentru ca mi-am dat seama ca minte frumos.. Am refuzat sa-l mai ajut la proiecte, sa mai fac ceva, el nici macar nu a recunoscut ca as fi avut vreun rol si m-a cautat pana cu 2 saptamani inainte de nunta. A cautat tot felul de tertipuri sa ma intalneasca...dar nu am raspuns....si-a facut ID-uri false sa ma poata gasi si mi-a vorbit sub orice critica... Imi lasa mereu mesaje cat de fericit este si ca nimic nu-l va desparti de iubita lui , in timp ce-mi trimitea pe tel ca sunt iubirea vietii lui si ca a renuntat la tot pentru mine.... Cum poate Dumnezeu suporta atat nedreptate , tradare si lasitate.... ????? Acum dupa nunta e liniste.... dar am eu o stare nefireasca ... ca si cum as fi pierdut iubirea vietii mele, ca.... nu am facut totul ca sa-l recastig.... ca am lasat prea mult de la mine DAR simt si ciuda ca toata munca mea i-a ramas lui, acum sa-si plimbe nevasta pe munca mea.... Ce sa fac: sa incerc sa-mi recastig proi4ectele spunand tuturor cat de incompetent este??? Nu ar parea ca o fac din gelozie??? |
rushhour Postat pe 30 August 2009 12:25 |
---|
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
lucruri de care ne-am saturat.... | 111 | De la: iasomia 27 August 2011 09:41 |
Vreau sa iubesc si sa fiu iubit... | 114 | De la: Ioana007 30 Iulie 2009 17:36 |
What if ?? | 40 | De la: quasaria 11 Aprilie 2010 16:58 |
|
||
justitia trebuie sa functioneze !!! | 1 | De la: garbo008388 30 August 2009 12:25 |
voi credeti in prietenie? | 31 | De la: Ioana007 22 Aprilie 2009 16:48 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn