am inteles totusico ne jucam in continuare - eu una respect regulile jocului - gresesc sau nu...asta este |
||
lady_corina Postat pe 30 August 2009 23:59 |
||
---|---|---|
De la: loveactually, la data 2009-08-30 23:42:51care granita?? intre iubire si nebunie?? si asta... Si intre normal si anormal. De ex., acum pot sa spun ca era anormal de control-freak de cind l-am cunoscut - dar atunci nu mi-am dat seama. |
||
quasaria Postat pe 31 August 2009 00:01 |
||
De la: rushhour, la data 2009-08-30 13:21:44Judecata divina.... daca va ajunge preot si se va cai... va fi iertat, mai ales ca el nu se considera vinovat cu nimic.... tu chiar crezi partea cu sfintenia fetei bisericesti? imi pare rau ca ai pierdut, ca multi dintre noi, fiind cinstit. Insa cu popii ar fi trebuit sa ai grija,zic ei multe, dar sunt cei mai pacatosi. nu are sens sa mai plngi dupa munca, bani, etc. Fiecare sac isi are petecul, tu vezi-ti de drumul tau, decat sa iti mai pese de asa un specimen. |
||
|
||
Clientu Postat pe 31 August 2009 00:12 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=rEeYz1m1FI4 |
||
lady_corina Postat pe 31 August 2009 01:29 |
||
Chiar asa mai fetelor, oare ajungi sa te vindeci de aceasta durere sufleteasca intr-un timp anume? Ori pur si simplu te impaci cu situatia si mergi mai departe? Oare in timp scapi de intrebarile la care nu ai raspuns? toate de ce-urile, ori trebuia sa reactionez asa, trebuia sa fiu mai tare, trebuia sa fiu mai blanda,............................... Oare atunci cand viitorul il ai planuit deja, sa ti-l petreci cu o persoana anume iar apoi esti atat de dezamagit de persoana respectiva, incat ai impresia ca tot universul creat de tine ti se naruie si te simti de parca ai avea o bucata de plumb in brate si tot cazi intr-o groapa fara un punct final. De ce te agati? De divinitate, de cariera, de foamea de a nu-i dezamagii pe cei dragi tie aratand-u-le ca ai puterea de a trece peste? de mandria ori ambitia care te impulsioneaza vrei sa-ti demonstrezi tie insuti ca esti instare sa treci peste? De ce trebuie sa doara atat de tare chestiile astea, mai ales ca le intalnesti la tot pasul? Si totusi viata e frumoasa, poate ca este o stupiditate ceea ce am scris aici, ma gandeam sa sterg, dar apoi daca tot am scris atata............. |
||
persidadamian Postat pe 31 August 2009 02:45 |
||
din pacate,totul este in schimbare.visele sunt vise..realitatea e cruda...suntem intr-un carusel ametitor | ||
LILO Postat pe 31 August 2009 02:54 |
||
LiLo draga! Asa este ai dreptate Cum de nu m-am gandit la asta? |
||
persidadamian Postat pe 31 August 2009 03:00 |
||
cat de bine cunosc senzatia!!!!!!!!!!!!of doamne.... | ||
garbo050283 Postat pe 15 Septembrie 2009 16:29 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
CE VA MAI MIRA CA MAIDANEZII SI CAI SUNT OMORATI CU CRUZIME CAND OAMENII SUNT TRATATI DE ANGAJATORI CA NISTE NUMERE DE STATISTICA SI ATAT . | 0 | De la: 21 Mai 2011 10:44 |
nu cassa blankovici te face | 1 | De la: garbo022890 12 Martie 2010 01:20 |
suferinta...dragoste....suferinta....pana cand? | 9 | De la: kyra 22 August 2009 22:17 |
|
||
un sfat sau o parere va rog frumos..... | 37 | De la: garbo_7591 11 Octombrie 2012 05:14 |
Pierdut brac german par scurt Timisoara | 1 | De la: garbo086313 5 Decembrie 2010 16:23 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară