nu bantui. vanez ![]() sunt comori pe care numai razele lunii le pot fura misterelor noptii. cand termin, imi arunc tolba goala si plec sa dorm... |
||
pik_nik Postat pe 3 Septembrie 2009 03:40 |
||
---|---|---|
vanator de comori? ![]() |
||
nefertiti_dana Postat pe 3 Septembrie 2009 03:44 |
||
nu. de mistere ![]() si uneori de misses ![]() |
||
|
||
pik_nik Postat pe 3 Septembrie 2009 03:47 |
||
si esti eficient? ![]() |
||
nefertiti_dana Postat pe 3 Septembrie 2009 03:49 |
||
ti-am spus ca termin cu tolba goala. ca sa ies si maine noapte. scopul in sine nu mai conteaza de mult. ![]() |
||
pik_nik Postat pe 3 Septembrie 2009 03:51 |
||
placerea vanatorii? sau din vanator devii vant? ![]() |
||
nefertiti_dana Postat pe 3 Septembrie 2009 03:55 |
||
depinde de miza. adesea ma multumesc sa fiu doar "sburator" | ||
pik_nik Postat pe 3 Septembrie 2009 03:57 |
||
miza? un joc? de sah? ![]() te las sa faci mat in seara asta. ![]() |
||
nefertiti_dana Postat pe 3 Septembrie 2009 04:01 |
||
imi pare rau, nu-mi place sa termin jocul ![]() |
||
pik_nik Postat pe 3 Septembrie 2009 04:02 |
||
![]() urgenta ma solicita. vise inspiratoare. pe curand ![]() |
||
nefertiti_dana Postat pe 3 Septembrie 2009 04:03 |
||
...asta insemnand ca merg la somn ![]() noapte buna, cat a mai ramas din ea ![]() |
||
pik_nik Postat pe 3 Septembrie 2009 04:04 |
||
De la: lady_corina, la data 2009-09-02 23:07:07eu mai cred ca nimic nu este intamplator... eu cred ca totul e intamplator, ca in fiecare secunda iti poti schimba destinul in functie de alegerile/actiunile facute... |
||
Zet Postat pe 3 Septembrie 2009 07:42 |
||
zet, daca in fiecare secunda fiecare din noi poate face alegeri si poate sa/si schimbe destinul,nu inseamna ca fiecare, prin alegerea sa, il poate schimba pe al celorlalti ? | ||
elodia Postat pe 3 Septembrie 2009 09:32 |
||
Zet-ule tu esti suma unor experiente, sensibilitati, preferinte a unui mod a gandi nu neaparat in ordinea asta...Toate astea se reflecta in alegerile pe care le faci. Parca nu mai e atat de intamplator ![]() |
||
blanca Postat pe 3 Septembrie 2009 10:48 |
||
tuthilici....am cel mai cumintel catel din lumee si cel mai frumusel...si mai romantic, si mai nostalgic, ci cel...mai plin de offfftat sufletel! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
fleur_de_lis Postat pe 3 Septembrie 2009 14:26 |
||
love, sa-i faci poze sa o vedem si noi | ||
daria_ Postat pe 3 Septembrie 2009 23:20 |
||
pai da o sa0i fac! mai ales ca de azi....avem o zgarditza rozzzzzzzzzzz...cu inimoare albe, si cu un clopotel din ala ca la vacutze....de o culoare si mai un roooozz, care zangane, ....asa la fiecare miscare:)! da avem o privire cam tristutza de care ma simt exrem de vinovata si pana nu o sa zambeasca...nu pot sa o pozez ![]() |
||
fleur_de_lis Postat pe 3 Septembrie 2009 23:25 |
||
pik, raule, de ce nu te-i oferit tu sa adopti unul din sufletele? O duceai sub smochin.... sau acolo ai locul ocupat ? ![]() |
||
daria_ Postat pe 3 Septembrie 2009 23:30 |
||
![]() ![]() |
||
blanca Postat pe 3 Septembrie 2009 23:30 |
||
ioi lovo....ma innebunesti cu zgarditza aia roz.....imi aduci aminte de mine acum trei ani cand i-am luat zanghitei mele zgarda rosie cu clopotel rosu de zdranganea asta de i l-am scos pana la urma ca noaptea ne trezea....si dupa aia ham rosu....ca la husky.... | ||
tutankhamon Postat pe 3 Septembrie 2009 23:59 |
||
haam???? ne trebe si ham?? stiti ce mi-a zis marilena?? caly??? ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
fleur_de_lis Postat pe 4 Septembrie 2009 00:03 |
||
![]() ![]() ![]() |
||
blanca Postat pe 4 Septembrie 2009 00:04 |
||
De la: garbo043444, la data 2009-09-03 09:32:08 zet, daca in fiecare secunda fiecare din noi poate face alegeri si poate sa/si schimbe destinul,nu inseamna ca fiecare, prin alegerea sa, il poate schimba pe al celorlalti ? Da, totusi depinde de distanta... E ca la fizica, daca magnetii sunt de dimensiuni mici si la distante mari...nu interactioneaza... |
||
Zet Postat pe 4 Septembrie 2009 07:21 |
||
cateodata e doar chestie de vointa si de alegere,..conditia e sa existe..dorinta! | ||
kyra Postat pe 4 Septembrie 2009 07:45 |
||
Neata! Am intarziat.Dorinta, bat/o vina.... | ||
elodia Postat pe 4 Septembrie 2009 09:37 |
||
lovo..daca vrei ca aia mica sa-ti ia cine stie ce boala de prin tufe, pana nu-i faci vaccinurile, du-o acolo.....sotului meu i-a murit o catea lup - sara - in brate , de parvoviroza.....avea numai 3 luni si a murit facand sange pe toate partile, in niste chinuri groaznice....si da...acuma, cat e mica, de la faptul ca inca nu e invatata in lesa, va trage ca apucata si face laringita, sugrumandu-se cu lesa.....de aceea e mai indicat hamul care vine pe dupa picioaresi lesa se prinde in spatele omoplatilor.... | ||
tutankhamon Postat pe 4 Septembrie 2009 12:25 |
||
iubitaaa...da n-avem noi doua maine zi de vaccin?? ziceam doar asaa...hai k ma intorc la...treaba mai! ![]() ![]() |
||
fleur_de_lis Postat pe 4 Septembrie 2009 12:27 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
tutankhamon Postat pe 4 Septembrie 2009 12:31 |
||
daaaaaaaaaaaa??/ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
fleur_de_lis Postat pe 4 Septembrie 2009 12:33 |
||
pana atunci pot primi vizite acasa ![]() stapana si sufletelul cu coditza ![]() |
||
pik_nik Postat pe 4 Septembrie 2009 12:35 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Pauza in relatie | 14 | De la: garbo_413382 13 Septembrie 2015 08:40 |
Cine crede in proverbul ca capul plecat sabia nu il taie? | 48 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 11:40 |
de ce incepeti subiecte din astea de sex ..si apoi atacati? vrem si noi sa citim sa vedem ce vreti..nu de asta ati abordat subiectul? | 8 | De la: Sal_a_toi 24 Septembrie 2011 16:26 |
|
||
Stiati ca infidelitatea poate afecta serios dantura? | 25 | De la: Sassette 21 Noiembrie 2013 23:47 |
ajutati-ma si pe mine cu niste sfaturi. | 26 | De la: tutankhamon 2 Septembrie 2010 11:40 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9