exista suflet pereche?unde pot gasi:))?

bine, acuma, in brate sau intr-o cutiuta sau intr-o chestie din aia speciala pentru transportat cainii da....dar nu o pui pe jos, pe pamant sau pe asfalt...
tutankhamon
Postat pe 4 Septembrie 2009 12:36
tutii!
pik, ce e cu tonul asta la tine?? te doare ceva??.
fleur_de_lis
Postat pe 4 Septembrie 2009 12:39
Draga, vrea si el un suflet pereche gata preparat.Doamnei i-ar manca gurita( cu acceptul ei, bine inteles) si catelului codita, cu conditia sa fie micuta cat un fursec pentru ca si el are o gura mica cat o acadea.
Ioana007
Postat pe 6 Septembrie 2009 07:11
De la: blanca, la data 2009-09-03 10:48:501. Zet-ule tu esti suma unor experiente, sensibilitati, preferinte a unui mod a gandi nu neaparat in ordinea asta...
2. Toate astea se reflecta in alegerile pe care le faci.
3. Parca nu mai e atat de intamplator

1. si 2. OK
3. Ultima fraza nu are logica. Fals total.
Zet
Postat pe 7 Septembrie 2009 10:23
ha??? bah...voi sunteti suflete perechi si o ardeti acia de pomana...
tutankhamon
Postat pe 7 Septembrie 2009 10:26
De la: Ioana007, la data 2009-09-06 07:11:39Draga, vrea si el un suflet pereche gata preparat.Doamnei i-ar manca gurita( cu acceptul ei, bine inteles) si catelului codita, cu conditia sa fie micuta cat un fursec pentru ca si el are o gura mica cat o acadea.

Ioana007, daca asta a fost o gluma, treaca de la mine de data asta, asa tembela cum e, dar te rog sa continui sa glumesti cu mine atunci cand o sa observi ca fac si eu la fel. Deocamdata pentru mine nu existi pentru ca nu am ce sa discut cu tine.
Daca a fost provocare, te sfatuiesc sa nu-mi semnalezi faptul ca existi. Asta presupune ca las din nou de la mine. De data asta.
Acum ca ne-am lamurit ca noi doi nu avem nimic in comun, sper sa nici nu mai auzim unu' de celalalt. Fara suparare, da?
pik_nik
Postat pe 7 Septembrie 2009 11:04
maaaiii...voi va iubiti si sunteti suflete pereche si nu stiti care e calea de mijloc...
tutankhamon
Postat pe 7 Septembrie 2009 12:38
De la: pik_nik, la data 2009-09-07 11:04:28
De la: Ioana007, la data 2009-09-06 07:11:39Draga, vrea si el un suflet pereche gata preparat.Doamnei i-ar manca gurita( cu acceptul ei, bine inteles) si catelului codita, cu conditia sa fie micuta cat un fursec pentru ca si el are o gura mica cat o acadea.

Ioana007, daca asta a fost o gluma, treaca de la mine de data asta, asa tembela cum e, dar te rog sa continui sa glumesti cu mine atunci cand o sa observi ca fac si eu la fel. Deocamdata pentru mine nu existi pentru ca nu am ce sa discut cu tine.
Daca a fost provocare, te sfatuiesc sa nu-mi semnalezi faptul ca existi. Asta presupune ca las din nou de la mine. De data asta.
Acum ca ne-am lamurit ca noi doi nu avem nimic in comun, sper sa nici nu mai auzim unu' de celalalt. Fara suparare, da?

pic??cine te-o suparat?? eu ti-am zis vreodata ca numai cu tine vorbesc???
fleur_de_lis
Postat pe 7 Septembrie 2009 12:57
nu v-ati gasit sufletele perechi? mai cautati
LILO
Postat pe 7 Septembrie 2009 13:39
dar tu Lilo??
blanca
Postat pe 7 Septembrie 2009 13:50
eu,inca mai "cotrobai"
LILO
Postat pe 7 Septembrie 2009 13:52
blanca
Postat pe 7 Septembrie 2009 13:59
mai oameni buni,pana la urma poate sa zica cineva cu mana pe inima ca si-a gasit sufletul pereche??sigur-sigur????
Roxxynela
Postat pe 7 Septembrie 2009 14:54
Da. Exista.Eu am gasit.
garbo019364
Postat pe 7 Septembrie 2009 15:10
-Sufletele pereche se intalnesc intr-un moment critic al existentei lor, unde s-au blocat si nu mai pot evolua spiritual, iar regasirea si iubirea dintre ei are drept scop sa-i ajute sa se deblocheze si sa-si continue menirea spirituala. Intalnirea cu sufletul pereche are un rol in destin: ne schimba viata, viziunea asupra vietii, modul de a intelege destinul, sau rolul lui este concret: ne ajuta sa depasim o mare proba, a venit sa ne arate o cale, sa ne atraga atentia asupra unui pericol.
-
Chiar daca simti ca ti-ai gasit sufletul pereche, nu este obligatoriu ca de aici sa iasa o casatorie. Intalnirea cu sufletul pereche poate dura de la cateva ore pana la cativa ani, dar ni se ofera sansa de a invata o lectie de destin extrem de importanta. Relatia nu beneficiaza intotdeauna de happy-end, desi se spune ca este o binecuvantare sa-ti intalnesti sufletul pereche si nu ai dreptul sa ratezi aceasta sansa. Intalnirea cu sufletul pereche este un eveniment unic in viata. Unii nici nu au aceasta ocazie, asa ca trebuie sa te consideri o persoana norocoasa daca in aceasta viata ai posibilitatea sa-ti cunosti jumatatea.
garbo019364
Postat pe 7 Septembrie 2009 15:15
e trist cum spui tu.
sau inca mai credem noi cativa in povesti cu zane . eu una recunosc ca da
blanca
Postat pe 7 Septembrie 2009 15:23
Eu recunosc - nu cred in suflet pereche...
....credeam in doua jumatati de inima ce se imbina perfect - si de astea s-o ales praful...
....cred in doua suflete singuratice care reusesc intr-o buna zi sa se gaseasca si sa-si aline deziluziile impreuna.....
daria_
Postat pe 7 Septembrie 2009 21:57
blanco si eu..dar incerc sa traiesc in realitate...
kyra
Postat pe 7 Septembrie 2009 21:59
daria ai ceva dreptate dar...lipseste ceva
margelatu_68
Postat pe 7 Septembrie 2009 22:25
..Ce?
daria_
Postat pe 8 Septembrie 2009 00:35
Fara discutie, Kyro! Dar din cand in cand te intrebi daca-i corect asa...
blanca
Postat pe 8 Septembrie 2009 08:31
ati sarit peste curcan, si era sa zic ca l-ati lasat nelamurit, in ceatza, sau neterminat. apoi mi-am amintit ca asa s-a nascut el
pik_nik
Postat pe 8 Septembrie 2009 09:28
margelutzaaaa....corect!!! lipseste ....calul tau!!!...iar a disparut.....mai, te dau la protectia animalelor ca nu ai grija de bietul cal....
tutankhamon
Postat pe 8 Septembrie 2009 11:30
De la: garbo019364, la data 2009-09-07 15:15:06-Sufletele pereche se intalnesc intr-un moment critic al existentei lor, unde s-au blocat si nu mai pot evolua spiritual, iar regasirea si iubirea dintre ei are drept scop sa-i ajute sa se deblocheze si sa-si continue menirea spirituala. Intalnirea cu sufletul pereche are un rol in destin: ne schimba viata, viziunea asupra vietii, modul de a intelege destinul, sau rolul lui este concret: ne ajuta sa depasim o mare proba, a venit sa ne arate o cale, sa ne atraga atentia asupra unui pericol.
-
Chiar daca simti ca ti-ai gasit sufletul pereche, nu este obligatoriu ca de aici sa iasa o casatorie. Intalnirea cu sufletul pereche poate dura de la cateva ore pana la cativa ani, dar ni se ofera sansa de a invata o lectie de destin extrem de importanta. Relatia nu beneficiaza intotdeauna de happy-end, desi se spune ca este o binecuvantare sa-ti intalnesti sufletul pereche si nu ai dreptul sa ratezi aceasta sansa. Intalnirea cu sufletul pereche este un eveniment unic in viata. Unii nici nu au aceasta ocazie, asa ca trebuie sa te consideri o persoana norocoasa daca in aceasta viata ai posibilitatea sa-ti cunosti jumatatea.

bun...si de unde stii cand intalnesti sufletul pereche,cum iti dai seama ca el e??
Roxxynela
Postat pe 8 Septembrie 2009 15:10
pe mine ma distreaza convingerea ca-i musai asa
blanca
Postat pe 8 Septembrie 2009 15:13
Totul tine de perceptia fiecaruia dintre noi. Poti avea atat de multe suflete pereche cate vrei sa ai sau poate nici unul. Viata poate fi un lung sir de relatii menite sa te aduca in cele din urma in fata acelei iubiri desavarsite sau poate avem mai multe suflete pereche ( vreau eu sa cred). Fiecare partener a reprezentat sufletul nostru pereche pentru ca ne-am potrivit la un moment dat, ne-am intregit pentru o perioada de timp. Pentru unii �sufletul pereche� inseamna ceva, pentru altii cu totul altceva, depinde de experientele de viata ale fiecaruia dintre noi dar nu putem nega faptul ca aceasta notiune ne flateaza oarecum, ne induce o stare de bine, de siguranta.

Una dintre cele mai frumoase carte din literatura romana, �Adam si Eva� de Liviu Rebreanu vine sa intareasca ideea existentei sufletelor pereche. �Dar e doar fictiune� veti spune. Poate ca da, poate ca nu. Insa aceasta carte va va schimba cu siguranta perceptia despre sufletul pereche.
garbo019364
Postat pe 8 Septembrie 2009 15:13
eu credeam ca sufletul pereche este doar unul singur in toata viata ,poti sa-l intalnesti sau nu,poti sa-l recunosti sau nu....

daca mi se pare ca ma potrivesc ca toti barbatii cu care am o relatie la un moment dat,asta nu inseamna ca ei imi sunt suflet pereche...asta e parerea mea
Roxxynela
Postat pe 8 Septembrie 2009 17:26
Sunt oameni care se agreeaza si altii care nu.Tot asa sunt si unii care nu au simtul umorului.Nu cred ca vorbele mele au fost atat de ticaloase incat sa creeze o stare de alerta.Reactia mi se pare insa interesanta, deoarece pot sa vad cine imi este prieten si cine nu.Nu asta se intampla permanent in viata?
Ioana007
Postat pe 8 Septembrie 2009 22:18
...cine se iubeste, se dueleaza sau se pupa ...- parca asa ceva- nush ca am uitat
daria_
Postat pe 9 Septembrie 2009 00:54
panty_C
Postat pe 9 Septembrie 2009 00:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
dilema 16 De la: fleurdelis 6 Iunie 2010 10:55
buna 45 De la: tutankhamon 12 Iunie 2009 23:40
Antibiotice in sarcina 4 De la: garbo_384649 7 Octombrie 2013 22:45
LA CINE TINE BARBATUL MAI MULT ? 148 De la: VOIAJOR 13 Martie 2013 16:00
sal 13 De la: Defendia 28 Februarie 2011 17:07
Setari Cookie-uri