exista suflet pereche?unde pot gasi:))?

.....Sufletul pereche... nu este neaparat o iubire de la care se invata, caci de cele mai multe ori este asemanator, ci este ...o iubire test, in care se pune problema daca cei doi sunt suficient de evoluati pentru a merita un destin comun pe pamant, in care iubirea neconditionata, toleranta, intelegerea, respectul sunt -insusiri spirituale- ce se ridica deasupra oricaror trasaturi negative ce sunt, in definitiv, firesti omului...
sophia1971
Postat pe 17 Septembrie 2009 20:19
immmmda...asa se pare...
fleur_de_lis
Postat pe 17 Septembrie 2009 20:23
bine, zat!
si_totusi
Postat pe 17 Septembrie 2009 20:30
Totusico, eu zic ca a complectat bine cu ce-a zis.
Micass
Postat pe 17 Septembrie 2009 20:33
cine, totusica?
panty_C
Postat pe 17 Septembrie 2009 20:35
Nu conteaza acum Conteaza ca a complectat.
Micass
Postat pe 17 Septembrie 2009 20:43
panty_C
Postat pe 17 Septembrie 2009 20:47
Suzuka se ruga intr-o seara lui Dumnezeu:
-Doamne, da-mi te rog si mie un suflet pereche.
-Uita-te in strada,-i-a spus Dumnezeu.
Pe strada, trecea Suzuki cu un bou.
-Ce vezia intrebat-o Dumnezeu.
-Vad un bou si o belea.
-Foarte bine.Fii foarte atenta la alegerea pe care o faci, ca unul dintre ei este sufletul tau pereche.
Ioana007
Postat pe 25 Septembrie 2009 18:38
Sigur ca exista pentru fiecare sufletul pereche... Rabdare, incredere si multa atentie! Poate fi primul sau al nu stiu catelea barbat pe care il cunosti. Depinde de tine daca tu vrei sa fie unul anume si atunci incepi sa il "imbraci" in haina sufletului pereche sau, il recunosti dupa gandurile lui, faptele lui, sentimentele lui si ceea ce simti tu alaturi de el; nu ce iti inchipui tu despre el, orbita de iubire si dorinta de a-l fi gasit. Cand apare, ar trebui sa il recunoasteti, dar fetele vad ceea ce vor ele sa vada, interpreteaza toate semnele asa cum vor ele si il denumesc suflet pereche pe cel pe care ele il iubesc si il vor de sot, fara sa vada cum este cu adevarat si nici nu asculta pe cei care le iubesc si le vor binele (parinti, frati, prieteni). Eu, de pilda mi-am gasit sufletul pereche dupa cativa ani de casatorie, un divort si o singuratate de ani buni, vreo 17. In acesti 17 ani mi-am crescut copilul si m-am bucurat cu el de viata si am fost doar MAMA. Dupa ce s-a insurat fiul meu, l-am gasit pe El, printr-o intamplare atat de ciudata si minunata, incat de 7 ani multumesc bunului Dumnezeu ca am avut rabdare si incredere ca sufletul pereche exista undeva si daca trebuie sa apara, va aparea; daca nu, atunci imi voi trai viata senina alaturi de copii mei(fiul unic si sotia lui) si de nepotei si, nu voi muri daca in viata mea nu va aparea El. Sufletul meu pereche era in Portugalia... Vedeti, nu exista granite atunci cand doi oameni trebuie sa se intalneasca. Acesta a fost darul meu de sus, din cer! 7ani de fericire, iubire, tandrete, intelegere, grija reciproca si, mai urmeaza ani... Va doresc sa fiti atat de intelepte incat sa aveti rabdare si atunci cand sufletul pereche v-a aparea, sa il recunoasteti!
Giovana2005
Postat pe 25 Decembrie 2011 17:54
Buna fetelor. Legat de relatia de cuplu, am gasit un material foarte interesant despre egoism http://www.7relatii.ro/resurse/egoismul-in-relatia-de-cuplu..psihologul Radu Nicolae-Cocea are materiale foarte bune pe site-ul dumnealui, va invit sa le cititi si voi. Enjoy!
Carena
Postat pe 29 Decembrie 2011 11:00
Pe Garbo?ai incercat?
Glumesc...
elisabeta_boia
Postat pe 18 Ianuarie 2012 20:33
De la: elodia, la data 2009-08-31 19:11:09 Buna!Daca ma intrebai cand aveam varsta ta,ti/as fi raspun ca sigur exista suflet pereche si ca daca il cauti,il gasesti.
Raspunsul meu de azi suna cam asa
Exista suflet pereche.el poate fi la mii de km distanta de tine, poate fi in vecinul care se va muta anul viitor in blocul tau,poate fi in sotul unei prietene, intr/un corp care tocmai se afla intre viata si moarte, in barbatul pe care il vei intalni intr/o zi si atunci vei sti,sau poate n/o sa/l intalnesti niciodata...
Eu cred ca sufletul pereche nu se cauta, exista doar oameni care au norocul sa/l gaseasca si oameni care nu au acest noroc.
Si,mai rau decat atat, exista suflete pereche care se gasesc prea tarziu, cand fiecare din ei crezuse ca cel de alaturi e si fusese,de fapt,o iluzie...

Dar viata se intrece cu timpul
http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=VhfCp6Jwq1w
VOIAJOR
Postat pe 13 Februarie 2012 09:55
ca sa il gasesti ar trebui sa cauti, ceea ce nu prea iti pot recomanda in cazul sufletului pereche. daca va veti ciocni unul de celalalt, te poti considera unul dintre putinii norocosi. ;)
al_ma
Postat pe 27 Februarie 2012 10:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Relatia sotul meu-mama soacra ;)) 44 De la: garbo_girl 18 Iunie 2013 11:25
unsfat 8 De la: anastasya 25 Septembrie 2010 18:52
Cum sa-mi recapat increderea in mine? 69 De la: garbo064415 25 Noiembrie 2012 12:47
ce sa fac?? 34 De la: elisabeta_boia 9 Septembrie 2011 21:34
Rezista o relatie la distanta? 48 De la: bestia 22 Decembrie 2009 19:39
Setari Cookie-uri