In urma unui control la ginecolog, mai exact in urma unei ecografii si a unei discutii, medicul mi-a recomandat pilule CHLOE, pe langa alte medicamente: vit A, vit.E, FEMICUR si OSTEOZONE(ca+mg+zn).Acestea mi le-a recomandat pentru ca pe ovare, respectiv sani mi-au aparut niste chisturi mici, respectiv o mastoza, e posibil sa nu ma fi exprimat tocmai bine in termeni medicali, dar in mare cam despre asta e vorba, plus o pilozitate nu excesiva, insa care tinde sa fie excesiva.Intrebarea mea e urmatoarea, daca cineva a luat pilule respective-CHLOE, sa-mi dea mai multe detalii despre cum se simte, daca a mai luat cateva kg in plus, efecte, etc.Stiu ca difera de la pers la pers, in functie de organism;am cautat si pe google, dar nu am gasit f multe inf, e un contraceptiv nou din cate am inteles. Va multumesc |
||
mandruta Postat pe 2 Septembrie 2009 12:11 |
||
---|---|---|
Nimeni nu zice nimic? | ||
mandruta Postat pe 15 Septembrie 2009 14:32 |
||
deci chloe, carevasazica... | ||
|
||
zambil Postat pe 15 Septembrie 2009 14:41 |
||
ia da un gogule sa vezi ce-ti spune si dupa aia mai intreaba daca nu te-ai lamurit. http://www.google.ro/search?hl=ro&source=hp&q=pilule+CHLOE&btnG=C%C4%83utare+Google&meta=&aq=null&oq= |
||
Micass Postat pe 15 Septembrie 2009 19:13 |
||
Am citit cam tot ce era de citit pe net si in mare sunt lamurita, doar ca as fi vrut si parerea cuiva care le-a incercat, una scrie in prospect si alta e cand le si iei.Stiu deasemenea ca difera mult de la pers la pers, dar m-ar fi ajutat mult si alte pareri, oricum multumesc pt raspuns :) | ||
mandruta Postat pe 16 Septembrie 2009 12:55 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
TURKY SI SEXI BRAILEANCA : VEDETE CE SUNT PROMOVATE DE TV | 3 | De la: dafffne 2 Ianuarie 2009 17:20 |
psiholog bun? | 144 | De la: daniilia 19 Martie 2010 10:50 |
apel umanitar | 1 | De la: besv 15 Martie 2009 19:50 |
|
||
:) | 31 | De la: nazirra 11 Octombrie 2009 08:21 |
Secretie vaginala | 3 | De la: lovedesire 19 Decembrie 2008 10:10 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară