Ce atrage mai mult un barbat:fetita-femeie dragalasa si delicioasa care ani multi tine viguros barbatul sau femeia-fetita independenta,matura,sexi si eleganta care motiveaza barbatul? ![]() ![]() |
||
lisa1313 Postat pe 2 Septembrie 2009 12:39 |
||
---|---|---|
ce te nervozasi? depinde de barbat..bey, masculii, ia pareri acilea .. | ||
kyra Postat pe 2 Septembrie 2009 12:41 |
||
kyra, am citit titlul, ti-am vazut nickul la postari si am aflat raspunsul... | ||
|
||
pik_nik Postat pe 2 Septembrie 2009 12:44 |
||
In primul rand maturitatea (nu am scris"matura", ca sa nu interpretati pe baza de paronime ![]() |
||
Poison Postat pe 2 Septembrie 2009 12:47 |
||
Mai vrei? Raspunsul -cel putin al meu- nu are nici o legatura cu fluturashii insirati de tine, aia cu "dragalasa', "delicioasa", "motivanta" etc. M-ar tine langa ea cea care mi-ar arata ca are nevoie de mine. Cea care ar sti permanent, numai uitandu-se in ochii mei, fara sa i-o spun eu, ca o iubesc . Cea care nu ar avea nevoie de declaratii verbale ca sunt langa ea intotdeauna cand are nevoie. Ar intelege singura acest aspect. |
||
Poison Postat pe 2 Septembrie 2009 12:51 |
||
Lisa, eu, ca femeie, nu mai am intrebari din astea existentiale. .iubita..recomandarea mea e sa fii tu, cea care esti, autentica, in fiecare clipa a vietii tale..vei intilni barbatul care sa ti se potriveasca ,mai devreme sau mai tarziu.. |
||
kyra Postat pe 2 Septembrie 2009 12:56 |
||
kyralino, esti trista,mami? fruntea sus... ![]() |
||
iasomia Postat pe 2 Septembrie 2009 12:59 |
||
![]() ma mai desteptai intre timp, slava cerului... |
||
kyra Postat pe 2 Septembrie 2009 13:03 |
||
chiar asa, Lisa, tu de fapt ce doresti, sa inveti sa joci un rol? ![]() |
||
lady_corina Postat pe 2 Septembrie 2009 13:04 |
||
din start se pune intrebarea pentru femeia ce danseaza in club la bara . femeia fetita in diferite ipostaze ![]() ![]() ai uitat femeia fetita sora medicala, femeia fetita rea, femeia fetita bosumflata , etc |
||
si_totusi Postat pe 2 Septembrie 2009 13:08 |
||
![]() |
||
kyra Postat pe 2 Septembrie 2009 13:11 |
||
![]() ![]() Lisa, zic si eu - fii tu insati, nu incerca sa pari altfel decat esti pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, vei obosi si...nu va fi bine ![]() |
||
lady_corina Postat pe 2 Septembrie 2009 13:16 |
||
iti pierzi identitatea ![]() |
||
kyra Postat pe 2 Septembrie 2009 13:17 |
||
De la: Poison, la data 2009-09-02 12:47:22In primul rand maturitatea (nu am scris"matura", ca sa nu interpretati pe baza de paronime oare asta sa fie ordinea?? ![]() |
||
eladaela Postat pe 2 Septembrie 2009 13:20 |
||
ei, acuma, exista si o varsta la care esti tentata sa joci roluri, sa-ti incerci "puterile"...e ok, dar trebuie sa ai grija sa nu te implici emotional pentru ca altfel te arzi...rau de tot ![]() |
||
lady_corina Postat pe 2 Septembrie 2009 13:26 |
||
cred ca ii atrage femeia care nu-si pune probleme din astea: si e frumoasa ca asa este de la mama ei, si eleganta ca asa se simte bine, si despre ce o face barbatul "ani multi" - e strict problema lui. |
||
quasaria Postat pe 5 Septembrie 2009 19:09 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
care este opinia voastra despre barbatii romani? | 75 | De la: charmelen 27 Martie 2017 18:57 |
iubire adevarata sau iubire falsa? | 43 | De la: Reflex 30 Ianuarie 2010 20:10 |
ce ma fac? | 14 | De la: garbo015979 21 Ianuarie 2010 18:36 |
|
||
Relaxare | 36 | De la: nathalie 15 Octombrie 2011 19:21 |
Barbatii la 35 ani, ce vor oare? | 8 | De la: snowflake 11 Septembrie 2009 01:30 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9