Sunt casatorita de 12 ani si avem 2 copii. 2 luni in urma am aflat ca sotul meu de doi ani are amanta,si pe linga aceasta multe fapte de tradare de care nu am crezut ca e in stare un barbat.El spune ca ma iubeste,ca nu o sa se mai repete niciodata,ca a fost o gresala mare si se-a cerut mii de scuze.Eu am hotarit sa-l ert,sa-i mai dau o sansa.Insa durerea ce mia cuprins sufletul nu trece,permanent ma intreb cum a putut?Acuma stau si ma gindesc ce sa fac mai departe-sa-l insel si eu,sa astept sa ma insele iara,ori sa ma starui cu orice pret sa uit totul.Astept raspuns si de la barbati,sa-mi spuna:Poate lucrul acesta sa nu se mai repete? | ||
alesea Postat pe 2 Septembrie 2009 15:43 |
||
---|---|---|
o amanta timp de doi ani ti se pare o greseala??nu crezi ca e prea mult ptr a fi fost doar o aventura,o ratacire?? | ||
eladaela Postat pe 2 Septembrie 2009 15:49 |
||
|
||
lady_corina Postat pe 2 Septembrie 2009 15:59 |
||
daca a avut doi ani amanta, si zice ca tot pe tine te iubeste, poti sa uiti si sa ierti. omu' a vrut sa se convinga ca tot ce are el acasa e mai valoros, deci esti o castigatoare! | ||
pik_nik Postat pe 2 Septembrie 2009 16:19 |
||
Auzi Pik? Si i-au trebuit doi ani sa-si dea seama? | ||
picaturaderoua Postat pe 2 Septembrie 2009 16:21 |
||
omu' a vrut documentare serioasa, fundamentata in timp, nu sub imperiul impulsurilor de moment. ba poate o sa mai caute si alte dovezi, sa fie foarte sigur! si evident, mandru de sotia lui | ||
pik_nik Postat pe 2 Septembrie 2009 16:23 |
||
picaturico,a vrut omu' sa nu mai aiba nici un dubiu | ||
eladaela Postat pe 2 Septembrie 2009 16:23 |
||
poate va reusi sa ierte,dar nu cred ca va uita | ||
any_chiriac74 Postat pe 2 Septembrie 2009 16:24 |
||
Confucius spune: Trebuie s� �tii s� perseverezi pentru a ajunge la echilibru. Trebuie s� fii echilibrat pentru a avea posibilitatea s� examinezi cu calm �i limpezime. Trebuie s� examinezi cu calm �i vedere clar� pentru a ajunge la lini�te, la �ncredere. Trebuie s� fi ob�inut lini�tirea, �ncrederea, pentru a putea discerne esen�ialul lucrurilor. C�nd se discerne esen�ialul lucrurilor, se poate atinge scopul. |
||
Poison Postat pe 2 Septembrie 2009 16:24 |
||
bre poison, confuzul ala, sau cum se numeste, daca ar fi trait dupa mine, m-ar fi citat el pe mine | ||
pik_nik Postat pe 2 Septembrie 2009 16:26 |
||
da,da....sigur pe ce spunea Confucius s-a bazat si domnu' | ||
eladaela Postat pe 2 Septembrie 2009 16:26 |
||
Poison-ule! Adevarata otrava...! Mi se plimba limba-n gura citind cele scrise de tine...! De gandit..., ce sa zic? La ora asta? Si mai greu... Scopul nu prea stiu eu sa-l ating acu... ca nu intelesei esenta... |
||
picaturaderoua Postat pe 2 Septembrie 2009 16:28 |
||
inteleptule poison,din pacate(sau din fericire )confucius nu o trait in zilele noastre.ce s-ar face dc ar trai in prezent? ce s-ar alege de"intelepciunea sa"? unde ar avea rezonanta? vb aceea "bate toba la urechea surdului" | ||
LILO Postat pe 2 Septembrie 2009 16:33 |
||
daca ar fi trait in zilele noastre, ar fi zis ce a zis si acum aproximativ 2500 de ani: Lilo: Sc�pa�i-v� de �n�elep�i, alunga�i profesorii: atunci poporul va fi de o sut� de ori mai c�tigat. picaturaderoua: S� �nve�i f�r� s� g�nde�ti este f�r� sens; s� g�nde�ti f�r� s� �nve�i este periculos. |
||
Poison Postat pe 2 Septembrie 2009 16:37 |
||
As fi preferat sa imi spui ceva "debitat" de tine. Nu ma ridic la "nivelul" tau! Astept maria sa sa se coboare de acolo de sus, la nivelul meu... Pentru ca a te coboari la nivelul altora este insasi o virtute. |
||
picaturaderoua Postat pe 2 Septembrie 2009 16:39 |
||
da mie mi-s dragi inteleptii si dascalii si invataturile(sanatoase) | ||
LILO Postat pe 2 Septembrie 2009 16:43 |
||
Revenind la subiect... Draga Alesea,bine ai revenit la realitate Daca il ierti,nu se va linisti... Eu propun sa-i spui ca il ierti daca te lasa sa-ti faci un amant pentru 2 ani,mai tanar decat el,si evident ,mai simpatic...Vezi apoi cum reactioneaza...O tradare de o seara,doua,mai merge dar una care a durat doi ani...e mult de tot!! |
||
eva_sweet Postat pe 2 Septembrie 2009 16:49 |
||
Si mie Lilo... Si nu-i spun cu rautate. Si nici n-as vrea sa se supere... Dar cateodata parca nu merge... Daca sunt eu deplasata... Nu ma bagati in seama! |
||
picaturaderoua Postat pe 2 Septembrie 2009 16:51 |
||
pt pic.de roua ca si asa "lumea ii cum ii" | ||
LILO Postat pe 2 Septembrie 2009 16:56 |
||
merci Lilutzo! Va pup fetili, plec acasa... mai vb maine! O seara placuta va doresc! Rectific! Pup si baietii! O seara placuta va doresc TUTULOR! |
||
picaturaderoua Postat pe 2 Septembrie 2009 17:03 |
||
Alesea,cred ca Eva ti-a dat un sfat bun - cere-i permisiunea sa-ti faci si tu un amant timp de 2 ani... ..sotul meu ma insela, dar erau doar aventuri pe care le-am trecut cu vederea...apoi si-a facut o amanta si pana sa se dumireasca daca ea este mai buna decat mine au trecut 5 ani... ..acum suntem despartiti, dar au trecut anii pe langa mine si-mi este greu mai accept pe cineva in viata mea... ..nu pierde timpul - exista undeva un suflet care vrea sa te iubeasca fara sa aiba nevoie de cativa ani de viata traita in minciuna.. |
||
daria_ Postat pe 2 Septembrie 2009 22:54 |
||
Daria, | ||
lady_corina Postat pe 2 Septembrie 2009 22:56 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=uEX2xlq6A9g sigur nu doresti un asemenea final |
||
daria_ Postat pe 2 Septembrie 2009 22:58 |
||
dar urmeaza... http://www.youtube.com/watch?v=2JcvjNuvbKQ |
||
lady_corina Postat pe 2 Septembrie 2009 23:01 |
||
cel mai bine e sa iti asculti sufletul. Nu exista retete. Daca simti ca nu poti sa il ierti, divorteaza. Daca poti sa il ierti, inseamna ca inca nu ti-a gresit suficient de rau. Si daca iti pui problema "ce sa fac", probabil nici nu ti-a gresit suficient de rau, altfel ai fi stiut imediat ce sa faci. |
||
quasaria Postat pe 3 Septembrie 2009 00:55 |
||
Inselatul se vindeca la barbati cand nu mai pot si la femei cand nu mai sunt cautate. | ||
Micass Postat pe 3 Septembrie 2009 06:27 |
||
Sint deacord ca e un timp lung,si ca e o fapta foarte urita,dar in momentul in care am aflat am citit in ochii lui dragoste si o frica mare,frica ca sa nu ma piarda.Dar timpul trece si incetisor relatiile se reintorc,si mi-e frica ca o sa se inceapa iara minciunile,o sa apara interesul pentru nefidelitate. | ||
alesea2008 Postat pe 3 Septembrie 2009 09:10 |
||
HHGG | ||
RONNA Postat pe 3 Septembrie 2009 09:32 |
||
Inselatul nu este o boala si evident nu se vindeca. Am un foarte bun amic, care este un adevarat fante. De cand il cunosc l-am vazut indragostit de doua ori, in rest umbla cu tot ce apuca, de preferinta cu doua-trei deodata. Dar atunci cand se indragosteste, pentru el nu mai exista decat femeia respectiva. Nu mai iese cu alta, nu-l mai intereseaza alta. Una din tipe, de exemplu, era maladiv de geloasa si i-a cerut sa nu-mi mai raspunda nici mie la telefon, desi stia ca suntem doar amici, locuim in orase diferite si eu aveam pe altcineva. Si asa a facut. Ce sa faci cu sotul tau, tu stii mai bine. Asa cum a spus si quasaria nu exista retete. Dar nu te amagi cu ideea ca e o boala si ca nu se poate abtine, ca-l impinge boala sau ceva de genul. Nu e si vei suferi mai mult asa. Cat despre sfatul cu amantul... ... eu in locul tau nu l-as incerca. S-ar putea chiar sa-l tenteze. Daca ti-ar sugera o casatorie deschisa, cum ai reactiona, sa zicem?... Iti doresc multa bafta, si imi pare sincer rau de situatie. |
||
snowflake Postat pe 3 Septembrie 2009 11:12 |
||
e simpatica alesea. nici prin cap nu-i da sa fie suparata. n-ar avea nici de ce.e doar un subiect propus de garbo . ca studiu de caz : pana la urma cozii, ce inseamna o amanta de 2 ani vechime , de o zi sau de o viata ? ca sunt si din astia care mor si la cap le plange atat amanta cat si nevasta, ca nu mai stii care-i una si care-i cealalta. in fine problema ei e alta. se intreaba si ne intreaba daca tre' sa insele si ea aici e o chichitza. cand inseli si tu, speri ca ai sa treci mai usor peste necaz,ca o sa te consideri razbunata. merita coarne, ce-i drept insa, exista 2 alternative : o sa ai un gust amar dupa asa trebusoara sau o sa consideri ca e scor egal. depinde . aparent, pare ca ar fi solutia perfecta. insa, nu e asa. chiar daca inseli, tot nu ierti, nu uiti. tot o sa-i scoti ochii berbecului, tot o sa-i faci viata amara cand nu se asteapta. poate chiar merita asta. dar tu, ca om, meriti sa te tot intorci intr-un trecut ce nu-ti aduce decat resentimente? |
||
si_totusi Postat pe 3 Septembrie 2009 12:58 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Viata langa un bisexual e posibila? | 63 | De la: mep_mychel 3 Februarie 2016 16:08 |
viitoarea soacra nu ma vrea | 91 | De la: garbo_8115 10 Noiembrie 2012 10:16 |
Vaccinul impotriva cancerului de col uterin | 2 | De la: evasweet 25 Aprilie 2010 12:51 |
|
||
Cereri in casatorie... ! | 16 | De la: barboneli 23 Iulie 2012 21:23 |
singuratate in doi | 35 | De la: Cassey 9 Iulie 2009 14:40 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice