te sun eu | ||
nefertiti_dana Postat pe 4 Septembrie 2009 00:07 |
||
---|---|---|
stai putin ..ce spui ?...nu prea aud ...nu am semnal( inchide) | ||
blanca Postat pe 4 Septembrie 2009 00:09 |
||
te iubesc si vreau sa ma insor cu tine si sa-mi faci o fetita cu ochii tai... | ||
|
||
snowflake Postat pe 4 Septembrie 2009 00:09 |
||
sau, el, in masina la 12 noaptea, primind un mesaj, si *(crezand ca Tie nu iti mai pasa, cd de fapt, tie ti'e rusine de cate stii, si vezi si simti si presimti):....uite ce imi scrie una: buna, ce faci! da eu nici NU STIU CINE E! la 12 noaptea....zau!! | ||
fleur_de_lis Postat pe 4 Septembrie 2009 00:09 |
||
vrei sa te certi cu mine? eu nu vreau... (si inchide) |
||
snowflake Postat pe 4 Septembrie 2009 00:10 |
||
pai mai eeee mai e! |
||
fleur_de_lis Postat pe 4 Septembrie 2009 00:10 |
||
suna mobilul, el cu ea in masina. el nu raspunde zicandu-i ei: nu cunosc numarul, o fi gresit. ce, tu raspunzi la numere necunoscute? |
||
nefertiti_dana Postat pe 4 Septembrie 2009 00:11 |
||
dap! asta-i nacazu.. hai, somnic pufos.. |
||
kyra Postat pe 4 Septembrie 2009 00:11 |
||
De la: loveactually, la data 2009-09-04 00:09:43sau, el, in masina la 12 noaptea, primind un mesaj, si *(crezand ca Tie nu iti mai pasa, cd de fapt, tie ti'e rusine de cate stii, si vezi si simti si presimti):....uite ce imi scrie una: buna, ce faci! da eu nici NU STIU CINE E! la 12 noaptea....comme on! mai exista si varianta. uite imi scrie una: "o sa gasesti si tu pe cineva pe care sa-l iubesti cum te iubesc si eu si sa se poarte cu tine cum te-ai purtat tu cu mine." si-ti spune: "vezi, draga? nici n-am bagat-o in seama. eu doar pe tine te iubesc..." |
||
snowflake Postat pe 4 Septembrie 2009 00:12 |
||
"eiii, ti se nazare, ai innebunit si vrei sa ma innebunesti si pe mine" | ||
Ciresica Postat pe 4 Septembrie 2009 00:14 |
||
el sms: "sunt foarte bolnav, era sa mor" ea suna, el bine merci: ma gandeam ca ma inviti la o cafea la tine sa ma tratezi ca numai tu ma poti face bine... |
||
nefertiti_dana Postat pe 4 Septembrie 2009 00:17 |
||
sau...tu zdrobita dupa o zi de munca, stie ca muncesti, doar pt atsa ai fost destinata, nuu?? te duce cu masina acasa, si prin fata unui restaurant incetineste si zice: uite, vezi aici, este cel mai scump restaurant din tara, acii am fost eu "cu una"....si dezvolta si dezvoltaa... si tu te gandesti? cee...cauta el aici cu mine?? daca e asa fain restaurantul acela pe dinauntru, cu toate..."decorurile" lui?? ti=l mai doresti? glumeste? te crede proasta?? e un test?? pb nimic, e doar... barbat! | ||
fleur_de_lis Postat pe 4 Septembrie 2009 00:17 |
||
doamne fereste!!!!da tu crezi tot ce zice lumea !!toti ne vor raul! | ||
nazirra Postat pe 4 Septembrie 2009 00:17 |
||
buna, ce faci? ce bine ca m-ai sunat, chiar mi-era dor de tine... stai putin ca am un apel in asteptare... e sefu... TRANC!!!! |
||
snowflake Postat pe 4 Septembrie 2009 00:18 |
||
"cine pune botul la toate miciunile fraierilor invidiosi e mai fraiera ca ei" | ||
nefertiti_dana Postat pe 4 Septembrie 2009 00:20 |
||
eu am deschis odata un topic,,,nene astia chiar iubesc sau...nimeni nu stie? cu ce confunda ei iubirea uneori! | ||
fleur_de_lis Postat pe 4 Septembrie 2009 00:20 |
||
De la: loveactually, la data 2009-09-04 00:17:13sau...tu zdrobita dupa o zi de munca, stie ca muncesti, doar pt atsa ai fost destinata, nuu?? te duce cu masina acasa, si prin fata unui restaurant incetineste si zice: uite, vezi aici, este cel mai scump restaurant din tara, acii am fost eu "cu una"....si dezvolta si dezvoltaa... si tu te gandesti? cee...cauta el aici cu mine?? daca e asa fain restaurantul acela pe dinauntru, cu toate..."decorurile" lui?? ti=l mai doresti? glumeste? te crede proasta?? e un test?? pb nimic, e doar... barbat! shit, cred ca intr-adevar exista un ghid al minciunilor pentru barbati... ca prea se intampla multe chestii asemanatoare... la mine insa a fost mai modest... restaurant etc... si e aici o chelnerita misto cu care-am iesit. trecem sa vedem daca mai e in tura?... cred ca era umor negru |
||
snowflake Postat pe 4 Septembrie 2009 00:21 |
||
o fi acelasi snow! | ||
fleur_de_lis Postat pe 4 Septembrie 2009 00:22 |
||
ea ii spune ca nu mai exista cale de impacare iar el cu o alura spasita, cu lacrimi in ochi: "eu n-am pierdut niciodata nimic in viata mea, decat femeile care erau foarte importante pentru mine..." |
||
nefertiti_dana Postat pe 4 Septembrie 2009 00:22 |
||
love, eu inca ma stradui sa inteleg daca iubirea are legatura sau nu cu chimia cum zic unii... ca atunci sunt tare mica si proasta ca sunt inginer chimist si tot n-o inteleg | ||
snowflake Postat pe 4 Septembrie 2009 00:23 |
||
De la: loveactually, la data 2009-09-04 00:20:47eu am deschis odata un topic,,,nene astia chiar iubesc sau...nimeni nu stie? cu ce confunda ei iubirea uneori! ...cu iubirea mamei pentru fiul lor. si asteapta o iubire materna ca sa aiba de ce se plinge ...ca nu sunt iubiti cu pasiune de femeie! |
||
Ciresica Postat pe 4 Septembrie 2009 00:23 |
||
sau....el...cu mine trebuie sa te mariti!!! ce mai astepti?? nu vezi k ai trecut de 30 si nu te mai ia nimeni?? | ||
fleur_de_lis Postat pe 4 Septembrie 2009 00:23 |
||
De la: loveactually, la data 2009-09-04 00:22:25 o fi acelasi snow! ii ieseau urechile de sub caciula? (de mare magar ce era)... ca sa fiu politicoasa... |
||
snowflake Postat pe 4 Septembrie 2009 00:24 |
||
Si uite asa a aparut miscarea feminista care la o scara mult mai larga exista si azi si se dezvolta si creste..... | ||
Ciresica Postat pe 4 Septembrie 2009 00:24 |
||
unii nu recunosc relatile trecute (ai jura ca tu esti max. a 3-a in viata lui, desi...): am fost doar amici, nimic mai mult |
||
nefertiti_dana Postat pe 4 Septembrie 2009 00:25 |
||
fraieri...invidiosi????nu prea merge!!!! | ||
nazirra Postat pe 4 Septembrie 2009 00:25 |
||
nus tiu snow...acela nu purta caciula....purta un q nu stiu de care... | ||
fleur_de_lis Postat pe 4 Septembrie 2009 00:26 |
||
nu e... vagabondul nu e asa dotat... | ||
snowflake Postat pe 4 Septembrie 2009 00:27 |
||
in concentrarea lui mai scapa... | ||
nefertiti_dana Postat pe 4 Septembrie 2009 00:27 |
||
atunci hai sa verificam altfel ia zi, cate parfumuri avea....k mai mi=am amintit una! avea 200?? (asta nu de altceva, dar sa pari tu no one ca nu aveai decat vreo cateva sticlute!) |
||
fleur_de_lis Postat pe 4 Septembrie 2009 00:29 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
13.06.2009 | 28 | De la: sammy 22 Iunie 2009 20:23 |
relatie intre femeia capricorn si un peste | 6 | De la: vax 27 Octombrie 2009 09:33 |
BUNA | 43 | De la: clau2005 24 Martie 2010 20:21 |
|
||
Glume proaste..care distrug un univers intreg.. | 14 | De la: iasomia 2 Noiembrie 2009 17:47 |
coopiii | 19 | De la: snowflake 17 August 2009 13:21 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară