te sun eu ![]() |
||
nefertiti_dana Postat pe 4 Septembrie 2009 00:07 |
||
---|---|---|
stai putin ..ce spui ?...nu prea aud ...nu am semnal( inchide) | ||
blanca Postat pe 4 Septembrie 2009 00:09 |
||
te iubesc si vreau sa ma insor cu tine si sa-mi faci o fetita cu ochii tai... ![]() |
||
|
||
snowflake Postat pe 4 Septembrie 2009 00:09 |
||
sau, el, in masina la 12 noaptea, primind un mesaj, si *(crezand ca Tie nu iti mai pasa, cd de fapt, tie ti'e rusine de cate stii, si vezi si simti si presimti):....uite ce imi scrie una: buna, ce faci! da eu nici NU STIU CINE E! la 12 noaptea....zau!! ![]() |
||
fleur_de_lis Postat pe 4 Septembrie 2009 00:09 |
||
vrei sa te certi cu mine? eu nu vreau... (si inchide)![]() |
||
snowflake Postat pe 4 Septembrie 2009 00:10 |
||
pai mai eeee mai e!![]() |
||
fleur_de_lis Postat pe 4 Septembrie 2009 00:10 |
||
suna mobilul, el cu ea in masina. el nu raspunde zicandu-i ei: nu cunosc numarul, o fi gresit. ce, tu raspunzi la numere necunoscute? ![]() |
||
nefertiti_dana Postat pe 4 Septembrie 2009 00:11 |
||
dap! asta-i nacazu.. hai, somnic pufos.. |
||
kyra Postat pe 4 Septembrie 2009 00:11 |
||
De la: loveactually, la data 2009-09-04 00:09:43sau, el, in masina la 12 noaptea, primind un mesaj, si *(crezand ca Tie nu iti mai pasa, cd de fapt, tie ti'e rusine de cate stii, si vezi si simti si presimti):....uite ce imi scrie una: buna, ce faci! da eu nici NU STIU CINE E! la 12 noaptea....comme on! mai exista si varianta. uite imi scrie una: "o sa gasesti si tu pe cineva pe care sa-l iubesti cum te iubesc si eu si sa se poarte cu tine cum te-ai purtat tu cu mine." si-ti spune: "vezi, draga? nici n-am bagat-o in seama. eu doar pe tine te iubesc..." ![]() |
||
snowflake Postat pe 4 Septembrie 2009 00:12 |
||
"eiii, ti se nazare, ai innebunit si vrei sa ma innebunesti si pe mine" | ||
Ciresica Postat pe 4 Septembrie 2009 00:14 |
||
el sms: "sunt foarte bolnav, era sa mor" ea suna, el bine merci: ma gandeam ca ma inviti la o cafea la tine sa ma tratezi ca numai tu ma poti face bine... ![]() |
||
nefertiti_dana Postat pe 4 Septembrie 2009 00:17 |
||
sau...tu zdrobita dupa o zi de munca, stie ca muncesti, doar pt atsa ai fost destinata, nuu?? te duce cu masina acasa, si prin fata unui restaurant incetineste si zice: uite, vezi aici, este cel mai scump restaurant din tara, acii am fost eu "cu una"....si dezvolta si dezvoltaa... si tu te gandesti? cee...cauta el aici cu mine?? daca e asa fain restaurantul acela pe dinauntru, cu toate..."decorurile" lui?? ti=l mai doresti? glumeste? te crede proasta?? e un test?? pb nimic, e doar... barbat! ![]() |
||
fleur_de_lis Postat pe 4 Septembrie 2009 00:17 |
||
doamne fereste!!!!da tu crezi tot ce zice lumea !!toti ne vor raul! ![]() |
||
nazirra Postat pe 4 Septembrie 2009 00:17 |
||
buna, ce faci? ce bine ca m-ai sunat, chiar mi-era dor de tine... stai putin ca am un apel in asteptare... e sefu... TRANC!!!!![]() |
||
snowflake Postat pe 4 Septembrie 2009 00:18 |
||
"cine pune botul la toate miciunile fraierilor invidiosi e mai fraiera ca ei" | ||
nefertiti_dana Postat pe 4 Septembrie 2009 00:20 |
||
eu am deschis odata un topic,,,nene astia chiar iubesc sau...nimeni nu stie? cu ce confunda ei iubirea uneori! | ||
fleur_de_lis Postat pe 4 Septembrie 2009 00:20 |
||
De la: loveactually, la data 2009-09-04 00:17:13sau...tu zdrobita dupa o zi de munca, stie ca muncesti, doar pt atsa ai fost destinata, nuu?? te duce cu masina acasa, si prin fata unui restaurant incetineste si zice: uite, vezi aici, este cel mai scump restaurant din tara, acii am fost eu "cu una"....si dezvolta si dezvoltaa... si tu te gandesti? cee...cauta el aici cu mine?? daca e asa fain restaurantul acela pe dinauntru, cu toate..."decorurile" lui?? ti=l mai doresti? glumeste? te crede proasta?? e un test?? pb nimic, e doar... barbat! shit, cred ca intr-adevar exista un ghid al minciunilor pentru barbati... ca prea se intampla multe chestii asemanatoare... la mine insa a fost mai modest... restaurant etc... si e aici o chelnerita misto cu care-am iesit. trecem sa vedem daca mai e in tura?... cred ca era umor negru ![]() |
||
snowflake Postat pe 4 Septembrie 2009 00:21 |
||
![]() ![]() |
||
fleur_de_lis Postat pe 4 Septembrie 2009 00:22 |
||
ea ii spune ca nu mai exista cale de impacare iar el cu o alura spasita, cu lacrimi in ochi: "eu n-am pierdut niciodata nimic in viata mea, decat femeile care erau foarte importante pentru mine..." ![]() |
||
nefertiti_dana Postat pe 4 Septembrie 2009 00:22 |
||
love, eu inca ma stradui sa inteleg daca iubirea are legatura sau nu cu chimia cum zic unii... ca atunci sunt tare mica si proasta ca sunt inginer chimist si tot n-o inteleg ![]() |
||
snowflake Postat pe 4 Septembrie 2009 00:23 |
||
De la: loveactually, la data 2009-09-04 00:20:47eu am deschis odata un topic,,,nene astia chiar iubesc sau...nimeni nu stie? cu ce confunda ei iubirea uneori! ...cu iubirea mamei pentru fiul lor. si asteapta o iubire materna ca sa aiba de ce se plinge ...ca nu sunt iubiti cu pasiune de femeie! |
||
Ciresica Postat pe 4 Septembrie 2009 00:23 |
||
sau....el...cu mine trebuie sa te mariti!!! ce mai astepti?? nu vezi k ai trecut de 30 si nu te mai ia nimeni?? | ||
fleur_de_lis Postat pe 4 Septembrie 2009 00:23 |
||
De la: loveactually, la data 2009-09-04 00:22:25 ii ieseau urechile de sub caciula? (de mare magar ce era)... ca sa fiu politicoasa... ![]() |
||
snowflake Postat pe 4 Septembrie 2009 00:24 |
||
Si uite asa a aparut miscarea feminista care la o scara mult mai larga exista si azi si se dezvolta si creste..... | ||
Ciresica Postat pe 4 Septembrie 2009 00:24 |
||
unii nu recunosc relatile trecute (ai jura ca tu esti max. a 3-a in viata lui, desi...): am fost doar amici, nimic mai mult ![]() |
||
nefertiti_dana Postat pe 4 Septembrie 2009 00:25 |
||
fraieri...invidiosi????nu prea merge!!!! ![]() |
||
nazirra Postat pe 4 Septembrie 2009 00:25 |
||
nus tiu snow...acela nu purta caciula....purta un q nu stiu de care...![]() |
||
fleur_de_lis Postat pe 4 Septembrie 2009 00:26 |
||
nu e... vagabondul nu e asa dotat... ![]() |
||
snowflake Postat pe 4 Septembrie 2009 00:27 |
||
![]() ![]() |
||
nefertiti_dana Postat pe 4 Septembrie 2009 00:27 |
||
atunci hai sa verificam altfel ![]() avea 200?? ![]() |
||
fleur_de_lis Postat pe 4 Septembrie 2009 00:29 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Idee criminala | 164 | De la: garbo061190 4 Noiembrie 2009 16:28 |
ORE TOTI BARBATI SUNT LA FEL??CE ISI DORESC EI IN PRIMUL RIND DE LA O FATA?? | 148 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:50 |
peniss mai mare!!! | 44 | De la: Rha 30 Iunie 2010 14:08 |
|
||
Barbatul...fiintza cea mai nefericita? | 129 | De la: charmelen 11 Octombrie 2014 05:53 |
de ce barbati judeca cu?????? | 38 | De la: garbo_382645 18 Septembrie 2013 14:30 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9