dar nimic... eu ofer recompensa pentru ghidul de vrajeli al barbatilor... |
||
snowflake Postat pe 11 Septembrie 2009 16:18 |
||
---|---|---|
sa vezi ce ghid o sa se faca aici.... | ||
daria_ Postat pe 11 Septembrie 2009 16:23 |
||
dar de vrajeli diabolice ca unele sunt chiar simpatice si nu intotdeauna "vinovate" |
||
|
||
panty_C Postat pe 11 Septembrie 2009 16:28 |
||
...tre sa mai citesc odata da capo ca sa vaz daca nu lipseste ceva din ce-mi spunea ex-ul | ||
daria_ Postat pe 11 Septembrie 2009 16:30 |
||
... "draga mea, deseara cand ne intoarcem acasa, trebuie sa stam serios de vorba..." |
||
susidallyama Postat pe 11 Septembrie 2009 16:34 |
||
nazirra Postat pe 11 Septembrie 2009 16:36 |
||
fleur_de_lis Postat pe 11 Septembrie 2009 17:59 |
||
De la: daria_pet, la data 2009-09-11 16:30:39...tre sa mai citesc odata da capo ca sa vaz daca nu lipseste ceva din ce-mi spunea ex-ul k... si asteptam sa completezi replicile lipsa... |
||
snowflake Postat pe 11 Septembrie 2009 23:01 |
||
V-am spus-o pe aia cu "mi-am pierdut cheile de la casa si de aia nu am venit azi noapte acasa"? Sau pe aia cu "mi-a furat cineva portofelul si de asta nu am mai adus nici un ban in ziua de salariu" |
||
Ciresica Postat pe 11 Septembrie 2009 23:05 |
||
fleur_de_lis Postat pe 11 Septembrie 2009 23:07 |
||
eu: mai, omule....nu te mai codi atata...daca ai ceva ce nu-ti convine la mine, spune-mi, ca sa stiu, sa incerc sa ma indrept.. el.....a nuuuu...nu am nimic sa comentez....nu am absolut nimic sa-ti reprosez...eu sunt de vina.... eu: mai, vad ca te macina ceva si imi raspunzi in doi peri...spune-mi daca am gresit cu ceva... el:..nuu...stai linistita.... si a stat bosumflat o seara intreaga fara sa-mi spuna de ce... |
||
tutankhamon Postat pe 11 Septembrie 2009 23:08 |
||
da asta o stiti: m a rugat draga x sa ma duc cu el cu masina pina intr un loc si s a dat jos ..a plecat si m a lasat ca pe un fraier toata noaptea sa stau in masina si sa l astept !!!!!doar nu puteam sa l las acolo...nu???? |
||
nazirra Postat pe 11 Septembrie 2009 23:10 |
||
Tuta, dar peste noapte v-ati impacat? Ca asta conteaza cel mai mult! | ||
Ciresica Postat pe 11 Septembrie 2009 23:10 |
||
sii..n'ai aflat?? faza eeste caaa...aproape toti mint asa de tare, incat cred ca o beau eu cucuta.. | ||
fleur_de_lis Postat pe 11 Septembrie 2009 23:11 |
||
tutanko...poi daca ierea bosunflat poate-l durea maseaua si-i fu groaza sa te deranjeaza sa i-o scoti asea tarliu... | ||
preciouss Postat pe 11 Septembrie 2009 23:11 |
||
"daraga mea, nevasta lui X a plecat in delegatie si el nu a vrut sa stea singur asa ca am stat la o bauta cu el pina....dimineata" | ||
Ciresica Postat pe 11 Septembrie 2009 23:12 |
||
De la: preciouss, la data 2009-09-11 23:11:56tutanko...poi daca ierea bosunflat poate-l durea maseaua si-i fu groaza sa te deranjeaza sa i-o scoti asea tarliu... esti cri-mi-na-laaa! nu pot sa cred! |
||
fleur_de_lis Postat pe 11 Septembrie 2009 23:13 |
||
cine,io? se vede tare?!? hait! care m-ati dat in gat?!? aud sirene si girofare ! |
||
preciouss Postat pe 11 Septembrie 2009 23:16 |
||
io preci.....vine po-li-ti-a...iti ia toata marfaaa...s-ascunzi dolarii si marcile....sa nu-ti faca negre zilele.... | ||
tutankhamon Postat pe 11 Septembrie 2009 23:18 |
||
cireasooo...ne-am impacat nu-i vorba.....ca amu merem pe-al 7-lea an impreuna....dar nu cred ca-si mai aduce aminte ca atunci era cam mache....ma-ntelegi.... | ||
tutankhamon Postat pe 11 Septembrie 2009 23:19 |
||
maii..stati, k mi-am amintit io una...stati asa! centrul bucurestiului, noapteee....adanca...noi 2 in fata si un aminc in spate pe mijloc...ne chinuiam sa iesim dintr'o parcare....si ca sa vezi ce chestie nu mai stiam cum...dupa ce ma gratuleaza cu un..."esti buna de copilot " nu se sfieste totusi sa intrebe si o duducutza care'si incepea programul la ora aia, de pe trotuar...daca are loc sa treaca masinutza..io: las'o ma....ca e la munca fata, daca vrei ceva scoti bani si'i dai, da' nu cred ca-'i pasa ei de masinutza ta el:(cu o fata extrem de mirata, se uita prelung la mine, si nu'i vine a crede ca l-am dibuit) seriooooooooooooooos?????????? comme on....(oricum arata bine si se credea misterul pamantului....daaa...fata era la treaba, si mai eram si eu pe acolo...off) |
||
fleur_de_lis Postat pe 11 Septembrie 2009 23:27 |
||
ioi doamne.....seriousslyyyyy????...asta cred ca imi va ramane pe viata din serialul anatomia lui grey......seriouslyyyy???? | ||
tutankhamon Postat pe 12 Septembrie 2009 04:19 |
||
cea mai ciudata chestie pe care am auzit-o a fost: "sunt mai multe lucruri care nu-mi plac la tine, dar nu pot sa ti le spun. schimbarea trebuie sa vina din interior, sa ti-o doresti tu. nu trebuie sa-ti spun eu ce nu-ti place, ci sa te lumineze Dumnezeu..." si uite asa am aflat de unde au regiile de monopol resurse... |
||
snowflake Postat pe 12 Septembrie 2009 16:49 |
||
...alta: "doar stii cat tin eu la tine, cum poti sa crezi ce spune lumea?" | ||
fleur_de_lis Postat pe 14 Septembrie 2009 08:14 |
||
"tu esti cea mai frumoasa femeie din viata mea... dupa mama" |
||
snowflake Postat pe 14 Septembrie 2009 16:04 |
||
ualiuuu! da' va mint aia ca la balamuc.... |
||
iasomia Postat pe 14 Septembrie 2009 16:14 |
||
pai cum altfel ar mai sta ele pe garbo? | ||
Nelu_Cotrocelu Postat pe 14 Septembrie 2009 16:15 |
||
Ie-te si la Nelu Cotrocelu ce fatza are! Si cum a aruncat el cu intelepciunea zilei si a fugit. A intrat si el in viteza pe un forum de femei seduse si abandonate doar asa, ca sa dea o lectie la astea care in loc sa ingrijeasca de barbatii care ii au pierd timpul in birfa ieftina pe net. Tze, tze, tze.... |
||
Ciresica Postat pe 14 Septembrie 2009 19:17 |
||
seduse? hmmm ... abandonate? neeee! te dai tu mare si ce ai cu fatza mea? asa e de cand m-a ciupit cucuvaua aia, ca nu am vrut sa i-o las lui Baselu, ca avea el destule ciori in jurul lui |
||
Nelu_Cotrocelu Postat pe 14 Septembrie 2009 19:33 |
||
si tu, de gol | ||
panty_C Postat pe 14 Septembrie 2009 19:35 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cat adevar...despre femei!!! | 52 | De la: racovus 18 Iulie 2010 14:33 |
http://www.garbo.ro/comunitate/forum/new_topic/993.html# | 13 | De la: tutankhamon 29 Decembrie 2009 00:42 |
sa iubesti e poate tot cei mai frumos pe acest pamint..dar poti si suferi mult...doare doare si iarasi doare................ranile nu se pot vindeca usor.... | 39 | De la: garbro3 7 Mai 2012 21:05 |
|
||
Hit Golf with Good Clubs | 1 | De la: jiaopi111 21 Octombrie 2010 11:34 |
Ce ati alege? | 57 | De la: fleur_du_mal 2 Noiembrie 2009 12:27 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară