Niciodata sa nu spui : "Niciodata!"

Am facut greseala de multe ori sa spun "Niciodata!"...Si, de fiecare data cand am facut asta, viata mi-a administrat vreo doi dupaci dupa cap, ca sa ma cumintesc... De ex.: in "epoca de aur" am crezut ca o sa murim noi toti si n-o sa scapam niciodata de ea(cine nu stie ce-i aia sa stai la coada la lapte de la 3 noaptea, nu stie ce-i aia criza!)...Apoi, pe alt plan, ca nu voi fi niciodata in stare sa ma descurc singura...Sau , ca n-o sa-mi placa niciodata sa conduc o masina...sau...etc.,etc.,etc. Si, s-a dovedit ca am gresit, folosindu-l pe "niciodata"...Ati patit si voi la fel? M-ar interesa f. mult si experientele altora, in acest sens, daca ele exista...Va pup si va multumesc, anticipat...
Nathaly_Albu
Postat pe 6 Septembrie 2009 17:24
De multe ori Nathaly.Si cu siguranta fiecare are in viata multi de "niciodata" in functie de cit de pesimist/optimist este.
Daca eu care sunt o optimista incurabila, am lista mea de "niciodata" cum arata lista unui pesimist?
Ciresica
Postat pe 6 Septembrie 2009 17:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Am nevoie de indrumare 31 De la: madita 21 Februarie 2011 09:49
Apa alcalina, consumati? 13 De la: caleidoscop 24 Iunie 2012 14:47
Casatoria in romania este un risc?La cat de rai sunt vecinii si rudele?Mai ales parintii baiatului...Ca vor ca nora sa il slugareasca si pe barbat dar si pe ei 19 De la: luptatoareacurajoasa 15 Iulie 2010 19:47
Fericirea,stare de spirit? 79 De la: jeanette40 27 Noiembrie 2011 10:38
Dupa atitea sarbatori a venit si rindul lui IOAN sa dea cep la butoi ! 8 De la: VOIAJOR 10 Ianuarie 2013 21:46
Setari Cookie-uri