http://www.antena3.ro/stiri/hightech/site-ul-lui-traian-basescu-a-fost-clonat-de-ce-ti-e-frica-pasarica-pe-post-de-slogan_84034.html | ||
daria_ Postat pe 6 Noiembrie 2009 01:55 |
||
---|---|---|
...pe teritoriul romaniei s-a facut 3.500 sectii de votare in plus....oare de ce? (intrebare retorica)... ...aproape s-au dublat sectiile de votare din strainatate....intrebare asisderea... ...deci, de votari, romaneii, in loc sa stea pe la caselelor vor face turism prin strainataturi......prin obscure localitati cu primari pd .... basescu a pregatit doua sectii suplimentare intr-un minuscul satut, in semn de pretuire pentru taranul care l-a rugat sa candideze la presedentie si el i-a zis, stergand o lacrima: "Da, bade. Pentru ca m-ai rugat dumneata, candidez"....teatru de zero lei, zero bani.... |
||
daria_ Postat pe 7 Noiembrie 2009 21:49 |
||
...hi, hi, hi....io centrez, io dau cu capul..... | ||
|
||
daria_ Postat pe 7 Noiembrie 2009 21:50 |
||
de ce oare? mai tineti minte reclama cu baietelul ce facea pipi pe canapea? |
||
LILO Postat pe 7 Noiembrie 2009 21:51 |
||
...asa cum am anticipat, aglomeratie mare si multi oameni care nu si-au putut exercita dreptul de vot in Gara de Nord din pricina faptului ca a existat o singura sectie de votare cu 3 cabine de vot.... ...minciunea ridicata la rang mare in stat - basescu se uita in camerele de luat vederi si ne spune ca referendumul a validat numarul de parlamentari.... ...numarul de parlamentari romani si unicameralul a fost aprobat de conducatorii comunisti, la indemnul lui Stalin, in anul 1946.... bravos, natiune ...o mare dezamagire azi - discursul lui Crin la aflarea, candidatul pe care l-am votat pentru ca sunt antibasescu, iar Geoana nu m-a convins... |
||
daria_ Postat pe 22 Noiembrie 2009 23:09 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-09-07 23:20:59daria....zi-mi mama mai pe intelesul meu....nu le am cu politichia.... da taica.... tutankhamon... pe vremea ta nu se facea atata politica! |
||
marceltuky Postat pe 6 Decembrie 2010 15:48 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
NU CRED IN DESTIN. | 102 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:00 |
sex dupa operatie de cancer la san | 29 | De la: florin_c76 17 August 2009 23:12 |
divort civilizat sau nu | 424 | De la: Freya__ 29 August 2011 11:04 |
|
||
cine vrea sa slabeasca?? | 2 | De la: LILO 11 August 2009 17:54 |
ajungi sa faci orice pt bani | 45 | De la: elle 24 Iunie 2011 13:55 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural