pai base este la putere nu psd-ul si ne da ce a promis in campania din 2000, asa cum arata si lincul trimis de ecou http://www.youtube.com/watch?v=M8TOZCzQvTQ |
||
daria_ Postat pe 8 Septembrie 2009 22:27 |
||
---|---|---|
zet, nu eu ci cei care sunt la putere trebuie sa faca...noi ar trebui sa le umplem blogurile de aceleasi sugestii in fiecare zi pana se vor plictisi si poate vor realiza o parte din ele. Daca eu as avea putere de decizie, as reducere numarul de ministere cel putin cu sapte, cele aproape inutile, (tineret si sport, turism, cultura - se pot incadra ca directii la educatie - IMM-uri, mediu (se pot incadra ca directii la ministerul industriei- comunicatii - directie la transport - relatiei cu parlamentul - nu cred ca este necesar ) ar fi o dovada ca Guvernul intelege sa stranga cureaua incepand de la el si nu de la noi. |
||
daria_ Postat pe 8 Septembrie 2009 22:40 |
||
Ca sa dau un exemplu : ministerul tineretului si sportului a fost desfiintat in 2000, cand nu era criza, de mult hulitul la noi psd si mult apreciatul de 2-3 ani de institutii internationale, si transformat in directie in cadrul ministerului invatamantului. In an de criza este infiintat special pentru ca doamna Ritzi sa poata face inginerii in campania europarlamentara ce urma sa vina si in cea prezidentiala (ce bine ca nu a mai apucat) si, stupoare, are 24 de directii. Acum inmultiti si voi de cati directori generali, adjuncti, secretare soferi, consilieri pe diverse probleme, operatori calculator, informaticieni,femei de serviciu....este nevoie plus cheltuieli cu logistica : masini, birouri, scaune, mese, calculatoare, telefoane, perdele, hartie..... Este logic sa arate asa o tara in plina criza? si inca nu ne-a lovit aisbergul...se pregateste sa ne atace dupa alegeri, indiferent cine va veni la presedentie. |
||
|
||
daria_ Postat pe 8 Septembrie 2009 22:48 |
||
NE-AM SATURAT GATA! bieti romani umiliti si batjocoriti..ne ajunge..ne-a ajuns cutitul la os | ||
LILO Postat pe 8 Septembrie 2009 22:53 |
||
..cand faceti inmultirea, nu va ganditi va rog la un singur minister cu directiile lui, ci la 7 ministere cu directiile lor si veti vedea ce uriasa gaura in bugetul, si asa sarac, produc.... ..poate asa va veti gandi de mai multe ori cand ii luati apararea lui base... Recunosc ca fac parte dintre cei multi si prosti care l-au votat in 2004 pentru ca au crezut in schimbare - din pacate a fost schimbare, dar din rau in si mai rau...Acum voi merge la vot si voi pune stampila pe oricare din contracandidatii lui - oricare rau va fi un rau mult mai mic decat clica base... |
||
daria_ Postat pe 8 Septembrie 2009 22:55 |
||
Daria, nu te mai mira..platformele si doctrinele pe care le afiseaza cu atata mandrete, sunt doar de parada, n-am vazut un partid care sa-si puna in practica doctrina..le tzatzaie courul ca face romanul scandal.. de fapt, totul se lega de interese mult mai "pamantesti", mai meschine..corb la corb nu-si scoate ochii..se fac albie de porci in fata, dar pe la spate fac niste afaceri, de-ti sta mintea-n loc... relax.. |
||
kyra Postat pe 8 Septembrie 2009 22:56 |
||
suntem "vinduti" stapinirilor straine.suntem ca pe timpul domniilor fanariote.7 piei se iau de pe urgisitul nostru popor ,si nu le ajunge. | ||
LILO Postat pe 8 Septembrie 2009 23:00 |
||
kyra, acesta este si motivul pentru care am deschis topicul pe sex..din 90 si pana acum ne-au fufu cum au vrut | ||
daria_ Postat pe 8 Septembrie 2009 23:01 |
||
pai mama, cand e vorba de fufu, sunt doua parti intotdeauna. . mie asta imi suna a viol, deja.... |
||
kyra Postat pe 8 Septembrie 2009 23:03 |
||
De la: daria_pet, la data 2009-09-07 23:48:37....si mai pe inteles : din pricina faptului ca Olanda a publicat o scrisoare descrisa despre coruptia de la varf din Romania, cu referire clara la faptul ca guvernul nostru si ministerul de resort au incheiat un contract de furnizare rachete cu raza medie de actiune fara licitatie publica (licitatie la care isi anuntase participarea si statul olandez)cu o firma franceza care realizase un prototip (deci o racheta care nu a mai fost testata nici unde in lume), prin intermediul faimoasei, de acum, firme in care actionar este Mircea Basescu, Base si Boc au hotarat ca vizita ministrului de externe, Cristian Diaconescu, in Olanda sa fie suspendata ..Asta inseamna consecinte grave pe termen lung, avand in vedere faptul ca Olanda, tara pretina, are mai multa influenta in UE decat noi... si nu vor mai fi ca la ultima intalnire la varf cand Berlusconi l-a impins din calea lui pe Base ca sa poata discuta cu Merkel, ci mult mai grave........................... sa dea D-zeu sa avem liniste in tara....... |
||
sophia1971 Postat pe 8 Septembrie 2009 23:04 |
||
De la: LILO, la data 2009-09-08 23:00:18 suntem "vinduti" stapinirilor straine.suntem ca pe timpul domniilor fanariote.7 piei se iau de pe urgisitul nostru popor ,si nu le ajunge. LILO, tu esti de la PRM? NOI ne vindem, ne cumparam si ne taiem si craca de sub picioare, cu manutele noastre. apoi tot NOI ii votam pe cei mai cei dintre noi |
||
pik_nik Postat pe 8 Septembrie 2009 23:04 |
||
pikulane, aia ziceam si io.. cand vrei sa nu te mai fufu cineva ai cateva optiuni: primo - faci scandal secundo - pleci la mama tertio - bagi divort noi suntem doar la faza cu scandalul, dar e tot degeaba o fi dragoste d-aia cu nabadai. |
||
kyra Postat pe 8 Septembrie 2009 23:09 |
||
pik nik comunista am fost facuta de "blindul" anakin.tu ma faci prm-ista.nush cine m-o facut "sora"(apartinatoarea unei orientari religioase).mama (saraca) m-o facut romanca.. spuneti-mi si mie ce sunt? ca nu mai stiu help!pierdut identitate | ||
LILO Postat pe 8 Septembrie 2009 23:09 |
||
kyra, eu vad altfel optiunile alea - ii atentionezi - faci scandal - ii strangi de gat, dupa ce dai cu ei de toate fabricile si ogoarele. daca un traficant de masini furate in vest si vandute in moldova a ajuns sa fie prim ministru, cum a fost tariceanu, iar acum cica e un respectabil om de afaceri si politician, daca un tradator de tara dar si infractor de drept comun, basescu, a ajuns chiar presedinte, daca unu' care a tras efectiv in multime la cluj, un fost sef de-al meu, dege(ne)ratu, a ajuns parlamentar, consilier al presedintelui pentru aparare sau ceva de genul asta, ce dreaq ne plangem de straini??? |
||
pik_nik Postat pe 8 Septembrie 2009 23:15 |
||
Buna seara si... http://www.youtube.com/watch?v=lvY8yHvVe2c |
||
panty_C Postat pe 8 Septembrie 2009 23:19 |
||
ei pikulane, aia era o traducere romantata, he, he... si atunci care e concluzia? ne place sa ne fufu, de fapt... |
||
kyra Postat pe 8 Septembrie 2009 23:19 |
||
q.e.d. | ||
pik_nik Postat pe 8 Septembrie 2009 23:20 |
||
Concluzia: http://www.youtube.com/watch?v=3ta4MQ5j_WY |
||
panty_C Postat pe 8 Septembrie 2009 23:21 |
||
mi-ai sutit pisicu`.. d-ala |
||
kyra Postat pe 8 Septembrie 2009 23:21 |
||
Q.E.D care va sa zika ne-o facura? ne violara mama lor de | ||
LILO Postat pe 8 Septembrie 2009 23:23 |
||
De la: kyra, la data 2009-09-08 23:21:27mi-ai sutit pisicu`.. coincidenta |
||
panty_C Postat pe 8 Septembrie 2009 23:24 |
||
lasa ,kyruto,creste pantera neagra,mare-mare...si ne razbuna ea raison | ||
LILO Postat pe 8 Septembrie 2009 23:25 |
||
De la: LILO, la data 2009-09-08 23:23:52 Q.E.D care va sa zika ne-o facura? ne violara mama lor de HOTI |
||
panty_C Postat pe 8 Septembrie 2009 23:26 |
||
De la: LILO, la data 2009-09-08 23:25:29 lasa ,kyruto,creste pantera neagra,mare-mare...si ne razbuna ea raison aham |
||
panty_C Postat pe 8 Septembrie 2009 23:27 |
||
auzi bre, dar tu tot un mesaj ai? aloo! directia ? pai e drept.. ioi vazui pe cineva, he, he.. |
||
kyra Postat pe 8 Septembrie 2009 23:28 |
||
panty_C Postat pe 8 Septembrie 2009 23:29 |
||
vazusi,vazusi.kyrutzo,pa cineva!normaaal! ca de-aia te miri asa! pupa mama fatuca | ||
LILO Postat pe 8 Septembrie 2009 23:31 |
||
neee, stiu io... |
||
kyra Postat pe 8 Septembrie 2009 23:32 |
||
secret? | ||
panty_C Postat pe 8 Septembrie 2009 23:33 |
||
nu spui nimic | ||
kyra Postat pe 8 Septembrie 2009 23:36 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ejaculare | 32 | De la: garbo_415324 15 Septembrie 2015 12:42 |
sal lume!!! | 6 | De la: tutankhamon 10 Noiembrie 2009 00:21 |
cum o satisfaci daca ai penisul mic? | 1234 | De la: allexanndrra 8 Februarie 2016 22:23 |
|
||
. | 3 | De la: garbo257947 9 Aprilie 2012 21:30 |
PROSTIA E LA MODA SAU MADE ROMANIA | 131 | De la: violeta1981 3 Februarie 2010 18:23 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice