Sunt gravida in 26 de saptamani si in urma unei culturi a secretiei vaginale mi s-a spus ca am streptococ viridans. Va rog din suflet sa-mi spuneti daca fatul poate fi afectat in vre-un fel de acest streptococ si ce e de facut? | ||
garbo048566 Postat pe 8 Septembrie 2009 11:53 |
||
---|---|---|
nu crezi ca ar fi mai bine sa-ti intrebi medicul care te are in ingrijire cu sarcina??? cred ca e mai avizat sa-ti raspunda la aceasta intrebare decat niste persoane straine de pe un forum, care nici nu sunt medici.....eu te-as sfatui sa nu te iei dupa sfaturi aiurea ci sa vorbesti cu medicul tau si sa urmezi sfaturile lui...e in joc sanatatea si linistea copilului tau... | ||
tutankhamon Postat pe 8 Septembrie 2009 12:01 |
||
![]() |
||
|
||
LILO Postat pe 8 Septembrie 2009 12:04 |
||
Si daca aper complicatii din sfaturi binevoitoare ?Nu crezi ca medicii sunt ajutorul cel mai bun?Daca va avea repercursiuni asupra fatului? Ce faci ? | ||
pshio Postat pe 8 Septembrie 2009 12:10 |
||
consulta un medic.. | ||
daria_ Postat pe 8 Septembrie 2009 12:12 |
||
lilo...mi-ar fi foarte usor sa=i dau sfaturi, pentru ca sunt medic, dar nu pot...nu ma lasa constiinta...pentru ca e in pantecele ei un bebelus nevinovat de 26 de saptamani(aproape 7 luni) si orice greseala de interpretare din ceea ce ii spun eu poate avea consecinte neplacute...asa ca cel mai bine merge la obstetricianul ei, care o poate ghida si ajuta, eventual chiar o tine sub observatie, daca e absolut necesar sa faca acum un tratament... | ||
tutankhamon Postat pe 8 Septembrie 2009 12:16 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
asemanari-deosebiri........sotie-amanta | 30 | De la: garbo011917 8 August 2012 21:10 |
femeia ideala exista??!! | 243 | De la: ameno 28 Iulie 2010 16:02 |
ajutati-ma sa inteleg | 1 | De la: carina_sol75 26 August 2009 12:16 |
|
||
Unghii | 1 | De la: garbo164791 26 Septembrie 2010 14:51 |
MOTEL | 95 | De la: Axl_22 23 Februarie 2012 12:34 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9