fleur_de_lis Postat pe 11 Octombrie 2009 22:53 |
||
---|---|---|
no...shacum ma-nntorc la moonca, daca tot s=o lamurit treaba cu gigeii | ||
fleur_de_lis Postat pe 11 Octombrie 2009 22:55 |
||
i-ai gasit bre????i-ai adunat??noa ii bine atunci....leaga-i bine cu ilastecul de la nazzi...sa nu mai fuga.... | ||
|
||
tutankhamon Postat pe 11 Octombrie 2009 22:58 |
||
da mei, mercii mercii....o lot, vorba frantzuzului si mi-am formatat si laptopul, de-acumaa...lucrez si io k oamenii normali cu ochii in televizor... nu mai stau asa...k o pedepsita, imna! |
||
fleur_de_lis Postat pe 11 Octombrie 2009 23:12 |
||
ai reusit pana la urma sa=i prinzi si cu ilastecu??? | ||
tutankhamon Postat pe 12 Octombrie 2009 01:14 |
||
pik_nik Postat pe 12 Octombrie 2009 01:21 |
||
........"TRAIND IN CERCUL VOSTRU STRIMT, NOROCUL VA PETRECE- CI EU IN LUMEA MEA MA SIMT, NEMURITOR SI RECE"................. |
||
sophia1971 Postat pe 12 Octombrie 2009 12:00 |
||
sofico, te repeti... vino si tu cu ceva nou si daca e posibil, interesant... |
||
garbo_C Postat pe 12 Octombrie 2009 12:03 |
||
buuueeeyyyyy...gagicilooor...ce se aude cu guvernul mai???? | ||
tutankhamon Postat pe 12 Octombrie 2009 12:03 |
||
sofica, hai sa-l lasam pe eminescu acolo unde-i este locul si sa nu cautam samanta de scandal . da? | ||
si_totusi Postat pe 12 Octombrie 2009 12:04 |
||
n-ai vaz't......sufera prea tare ca nu-i bagata in seama.....si voi ii faceti jocul.... | ||
tutankhamon Postat pe 12 Octombrie 2009 12:07 |
||
....."Caracterul fara intelepciune poate mult , dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic..."CICERO | ||
sophia1971 Postat pe 12 Octombrie 2009 12:13 |
||
asa, si ??? | ||
nelly05 Postat pe 12 Octombrie 2009 12:15 |
||
tuta, eu vorbesc cu toata lumea. nimeni nu mi-i dusman . consider ca prin comunicare se rezolva totul. discut atata timp cat omul respectiv e deschis dialogului si cat nu se depaseste o masura. daca vad ca cineva isi bate joc, raspund cu aceeasi moneda. nu prea raman datoare . |
||
si_totusi Postat pe 12 Octombrie 2009 12:19 |
||
totusico....si eu mama...dar uneori nu prea se poate stabili un dialog.....daca ma intelegi... | ||
tutankhamon Postat pe 12 Octombrie 2009 12:35 |
||
ziua buna ..si aici la doamne | ||
cely Postat pe 12 Octombrie 2009 12:37 |
||
mai, sa vedeti. primesc pe mail tot felul de articole. de multe ori nu le deschid. ieri, am primit de pe feminis- parca- un articol cu limbajul non verbal. l-am deschis din curiozitate. spune acolo ca un barbat care te place, isi aranjeaza tot timpul cat sta cu tine sosetele. sa ma bata dumnezeu daca am vazut asta la un barbat. poate ca nu m-a placut apoi, cica atunci cand te vede prima oara si te place, ridica sprincenele si intredeschide gura. asta tine cam o secunda.pai, cum naiba sa vezi daca ala si-a ridicat sprincenele? cat e o secunda? abia daca ai timp sa-l zaresti. uite ca s-a dus si verificarea asta apoi, spune autoarea articolului ca isi va indeparta picioarele daca sta intr-o pozitie opusa tie. pai, cam asa stau toti barbatii. inseamna ca, toti te plac? e grele cu limbajul ista |
||
si_totusi Postat pe 12 Octombrie 2009 12:40 |
||
totusico, m-ai spart cu sosetele tale!! ioi, da' sa stii tu ca tare ma iubeste pe mine baiatu asta, ca-i obsedat de sosete |
||
zambila Postat pe 12 Octombrie 2009 12:46 |
||
mai, io, la faza cu sosetele, nu aveam cum sa ma uit, pentru ca la prima intalnire cu cel ce avea sa-mi devina sot, picioarele lui erau sub masa....iar mainile pe masa...incercand sa ma prinda de mana sau sa ma mangaie mai tot timpul......eh..daca mainile mele sunt sosete...... | ||
tutankhamon Postat pe 12 Octombrie 2009 12:48 |
||
zambilici, daca-si aseaza sosetele, cica e 100% dus. dus dupa tine nu mai e nici un dubiu. asa zic pisalogii . da trebuie coroborat cu celelalte semne uite punctul 11 si 12 11. Isi va departa picioarele in timp ce sta intr-o pozitie opusa tie pentru a-ti arata ce are intre picioare. Te lasa sa vezi bine ce are de oferit. Cu noroc, el inca mai are ginsii sau pantalonii pe el in acel moment. 12. Va sta cu mainile pe solduri. Acest lucru accentueaza marimea sa fizica si sugereaza increderea in propriul sau corp |
||
si_totusi Postat pe 12 Octombrie 2009 12:50 |
||
tuta, uite cum e cu mainile daca le tine cu palma in sus, cica e deschis spre dialog si sincer. daca incearca sa te atinga, te vrea |
||
si_totusi Postat pe 12 Octombrie 2009 12:51 |
||
tusico, ala cu mainile in solduri nu-i buna....daca ma fac odata spre el, asa, uita si de sosete!! ioi, ce rea mi-s! e clar, e topit |
||
zambila Postat pe 12 Octombrie 2009 12:52 |
||
ioi totusico.... ma vroia de prima data??? | ||
tutankhamon Postat pe 12 Octombrie 2009 12:56 |
||
din prima, tuta. i-ai cazut cu tronc. dragoste la prima vedere. da, ia spune? isi mangaia obrazul de sus in jos cu spatele degetelor? isi freca barbia?tragea mai des din tigara? ca nu merge asa doar cu atingeri |
||
si_totusi Postat pe 12 Octombrie 2009 13:01 |
||
titiana, la domnie se vine cu peschesul, nu cu mainile in buzunare si cu buna ziua. da, ia spune? al tau ce facea la prima intalnire? sa-l testam |
||
si_totusi Postat pe 12 Octombrie 2009 13:04 |
||
tragea din tigara ca sarpele comunist...o iesit sa-si ia tigari si i-o luat si mie....se juca asea....cu deshtu pe bricheta si pe pachetul de tigari...cerculete...optulete....si statea tare sexy cu tigara aia intre deshte.....si imi sorbea cuvintele.....ca imi aduc aminte ca acuma ca am tocanit amandoi vreo 4 ceasuri....fara febra musculara.... | ||
tutankhamon Postat pe 12 Octombrie 2009 14:02 |
||
ce frumooooooooos tutth....of doamnee/// cu cel din facultate asa am patit si eu...am iesit dela bal si paan la 6dimineata am palavragit in singura cafenea deschisa si pustie...din oras |
||
fleur_de_lis Postat pe 12 Octombrie 2009 14:05 |
||
mai, asta stiu eu ca stiu. nu mai e de prin situl acela cand se fac miscari circulare , inseamna clar simpatie . si tot asta inseamna gesturile in oglinda omul te-a placut din prima. clar |
||
si_totusi Postat pe 12 Octombrie 2009 14:08 |
||
si daca se uita fix la tine din cand in cand, inseamna ca ti-a gasit "o buba"...si vrea sa vada daca ti-a trecut?? | ||
blanca Postat pe 12 Octombrie 2009 14:09 |
||
ia urmariti voi ce manzgaliti intr-o sedinta plicticoasa. daca aveti o stare de bine, veti desena linii serpuite, rotocoloale, cerculete...ma rog. in mare, parte linii curbe. cand ceva va deranjeaza, sigur cele manzgaleli vor fi colturoase. predomina liniile frante |
||
si_totusi Postat pe 12 Octombrie 2009 14:11 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
O scrisoare draguta pt barbati | 8 | De la: ameno 22 Iunie 2010 15:01 |
ajutati-ma...oare ce sa fac :( | 52 | De la: cricat 3 Mai 2011 19:30 |
CUM SE PASTREAZA O RELATIE!! | 48 | De la: garbo106156 2 August 2011 23:36 |
|
||
UN FOST VIOLATOR AJUTA ACUM FEMEI AGRESATE SEXUAL!!! | 99 | De la: daria_pet 8 Septembrie 2009 00:33 |
Oare nu ma iubeste? atunci de ce s-a casatorit cu mine? | 13 | De la: garbo185704 8 Februarie 2011 13:28 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural