a fost odata, ca de n-ar fi fost, nu s-ar povesti

totusico, da' daca se uita la tine luuung, asa... si se scarpina in cap, in timp ce ridica o spranceana, ce inseamna?
garbo_C
Postat pe 12 Octombrie 2009 14:12
n are bani ...zic io
nazirra
Postat pe 12 Octombrie 2009 14:14
nu. cand se uita fix la tine, te analizeaza. nu ti-a gasit o buba dimpotriva. il interesezi si il fascinezi. e semn ca discutia il intereseaza.

se poate sa il intrigi. isi imagina ca esti intr-un anume fel si realitatea e alta. oricum, vezi cum tine mainile. daca-s incrucistate in fata , se pare ca ceva e in neregula
si_totusi
Postat pe 12 Octombrie 2009 14:16
neee... aia e cand se scarpina in nas...
garbo_C
Postat pe 12 Octombrie 2009 14:17
tusel,

crez ca este studiu facut pe taranoi,adecatelea dupa ce ca nu are elastic bun la sosete,se mai si cracaneaza ,si isi mai pun si mainile in solduri....

lasand rasu' la o parte,cred ca multi isi aranjeaza sosestele din cauza timiditatii,desi, in opinia mea este un gest gresit,hai sa-mi trag si eu tanga din popou atunci...
iasomia
Postat pe 12 Octombrie 2009 14:17
faina interpretare
blanca
Postat pe 12 Octombrie 2009 14:20
io zic ca daca...se uita fix la tine..si deschide si gura.....nu i ceva ok!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nazirra
Postat pe 12 Octombrie 2009 14:21
asta zic si eu iaso. astia ce fac articole nu prea stiu ce si cum

le scriu pe genunghi

eu zic ca, de se tot apleaca sa-si ridice sosetele, e un aiurit.

auzi, tu nu trebuie sa-ti tragi tanga. cica tre sa-ti dai pletele de pe gat si sa i-l oferi. asta e semn ca-l placi
si_totusi
Postat pe 12 Octombrie 2009 14:21
naziru, daca sta unu si se uita fix si-i mai intra mustele in gura, e adevarat. nu-i ok. e oligofren
si_totusi
Postat pe 12 Octombrie 2009 14:26
intradevar se spune ca incrucisarea mainilor,este un semn de dezordine interioara....

tusel,

nu-mi dau chilotii jos usor,chiar daca sunt o tzara exhibitionista....

nu inteleg,ce "sa-l ofer" tanga?
sau gatul?

da' ce aveti mami?intrarati in calduri?
iasomia
Postat pe 12 Octombrie 2009 14:27
facem si noi haz de necaz

da, sa stii ca povestea cu bratele incrucistate asa e. aveam un director. de cate ori facea o sedinta a consiliului de administratie si avea o anumita pozitie vis a vis de o oarecare decizie, isi tinea picioarele stranse si isi incrucisa bratele. stiam sigur ca va propune ceva si ca va face tot ca el. inchidea din stard transferul de idei
si_totusi
Postat pe 12 Octombrie 2009 14:32
iaso....nu me mai inteleg cu fetili...io crez ca de cind o bagat alexandra...cu drag...toapicu ala cu cpenisul....nu stiu ce sa m,a mai fac cu iele...nu mai raspunde la intrebari serioase...e toate acolo si trage....de lungimime bre....zi si mata ...io propun sa l innviem pe nea nelu cotrocelu sa le facem un congres....
nazirra
Postat pe 12 Octombrie 2009 14:32
tusel...te cred...

naz...

chiar n-am idee ce si cum...
iasomia
Postat pe 12 Octombrie 2009 14:34
da' di ce trebui inviat ,mai ??? a muriiiiit??
blanca
Postat pe 12 Octombrie 2009 14:35
n a murit blanco...io zic ca tat cucuveaua aia io hi facut ceva...la tastatura ca n a mai dat pe aciiiii..ddi loc....
nazirra
Postat pe 12 Octombrie 2009 14:39
n-a murit dar, era la al 5 lea cont si s-a plictisit de el. il asteptam la al 6 lea

pardon. nu cont ci, mandat
si_totusi
Postat pe 12 Octombrie 2009 14:39
adica ...nici nea cotrotrocelu...nu i numa nea nelu...ii si thor...si mai cini????zii mami.... ca ma trintesc acu in balta!!!!
nazirra
Postat pe 12 Octombrie 2009 14:43

zambila
Postat pe 12 Octombrie 2009 15:09
Eu m-am gandit ca-i asa.Era el foaaaaarte degajat pentru un nou venit. As fii insa curioasa sa stiu cine era.
blanca
Postat pe 12 Octombrie 2009 18:28
zambilico, de ce razi ?

ghicitoare in taroate ma fac, sa moara.. veta...
melanie
Postat pe 12 Octombrie 2009 18:34
de ce ziceau totusica si nazzi , mai .
blanca
Postat pe 12 Octombrie 2009 18:36
aia stiu ..

melanie
Postat pe 12 Octombrie 2009 18:51
Ambasadorul irakian la Na�iunile Unite tocmai a terminat un discurs �i iese pe hol, unde se �nt�lne�te cu pre�edintele Bush. κi str�ng m�inile �i irakianul zice:
- �ti�i, am �i eu o �ntrebare apropo de cultura Americii.
- Excelen��, dac� pot s� v� ajut o s� o fac cu mare pl�cere, r�spunde Bush.
- Fiul meu se uit� la filmul �sta, Star Trek, �i acolo s�nt �i rusi, �i negri, �i asiatici, dar niciodat� arabi.
La care pre�edintele Bush r�de, se apleac� la urechea irakianului �i-i �opte�te:
- P�i asta e din cauz� c� ac�iunea se petrece �n viitor.....................
sophia1971
Postat pe 14 Octombrie 2009 18:02
De la: si_totusi, la data 2009-10-11 19:51:24ia hushcheala de aici si nu va mai bagati ! mi-am gasit si eu dragostea pe net , la distanta si sariti sa-mi stricati ploile

rosioara61
Postat pe 14 Octombrie 2009 19:34
anunturi matrimoniale :

Berbec
Ve�nic t�n�r, caut o persoan� care s� nu oboseasc�, nici m�car c�nd o alerg prin cas�. Nu am prejudec��i �i am obiceiul de a fi direct, f�r� ocoli�uri. M� aprind repede, nu stau pe g�nduri ca nehot�r��ii aia din Balan�� si nu pierd vremea cu un preludiu interminabil ca Racii. Avantajul este c� �tiu ce vreau �i ac�ionez ca atare.

Dac� m� iei cu nu �tiu c�te crize interioare ce te �mpiedic� s� fii fericit, uit�-te la Pe�ti c� s-ar putea s� fie mai receptivi. Eu ��i aduc optimismul, �ncrederea �n for�ele proprii �i mult� distrac�ie �n dormitor. Am men�ionat dormitor, dar poate fi la fel de bine un lift, iarba din parc, un copac sau ma�ina.. Sunt generos �i s�ritor la nevoie, nu m� prefac c� plou� atunci c�nd �i s-a stricat ma�ina sau ai r�mas f�r� medicamente. Te sus�in �n tot ce �ntreprinzi fiindc� nu-mi place s� tai frunza la c�ini �i s� m� pl�ng de un destin e�uat lamentabil. Nu garantez �ns� fidelitatea mea, nu am ce face, sunt cea mai aprins� creatur� din univers.

Am uneori reputa�ia de scandalagiu, dar eu nu �in furia ca ranchiuno�ii aia de Scorpioni, a�a ca mai bine scurt �i intens, dec�t epuizant �i pe termen lung. �mi place s� fiu cocolo�it ca un copil uneori, a�a c� nu fi rece� dar nici prea cald�, pentru c� �mi place s� cuceresc, s� fiu provocat, s� fac surprize, nu s� m� culc pe o ureche �i s� m� bucur de c�min ca plictisitorii �ia de Tauri. Ador excursiile, mun�ii, gr�dina zoologic�, provoc�rile �i toate jocurile cu suspans. Dac� vrei intensitate, caut�-m�!
si_totusi
Postat pe 14 Octombrie 2009 20:00
Taur

Da, am citit anun�ul de mai sus al Berbecului� obositoare fiin��! Nu st� locului, deloc.

Eu sunt un om serios �i �tiu c� o rela�ie se formeaz� �n timp, cu pricepere �i r�bdare. Nu ard p�n� la scrum ca Berbecul �i nu scriu poezii de vr�jeal� ca Gemenii. La mine dureaz� p�n� iau hot�r�ri, dar sunt pe termen lung sau definitive. Apreciez o mas� gustoas�, o atmosfer� romantic�, m�ng�ierile, nu sunt genul de �una scurt� pe coridor� ca bezmeticii de S�get�tori.

Trebuie s� ��i spun c� am tabieturi, nu m� deranjeaz� rutina �i nu �mi plac prea mult schimb�rile de orice fel.. Asta e de bine, cu mine nu te treze�ti �n situa�ii imprevizibile sau obositoare de genul ie�irilor �n club la 2 noaptea sau exerci�ii de yoga la 5 diminea�a. Cum m� g�se�ti azi, sunt �i m�ine. Nu �ncerca idei abracadabrante de genul �libertate f�r� frontiere�, eu �n�eleg prin cuplu o via�� �n comun, cu bune sau cu rele, cu ie�iri �n parc, vizite, bunici, rate, copii, nu fiecare cu lumea lui �i s� filozofam despre spiritul ne�ngr�dit.

M� enervez greu. Eu nu sar ca ars precum Berbecul �i nu vorbesc f�r� minte ca S�get�torul. A�a c�, dac� ai nevoie de o persoan� calm�, de �ncredere �i natural�, eu sunt aceea.. Recunosc, nu prea spun direct ce m� nemul�ume�te, trebuie s� mai lucrez la acest capitol. Dac� vrei stabilitate, caut�-m�!
si_totusi
Postat pe 14 Octombrie 2009 20:03
Gemeni

Sunt un fluture viu colorat �i cu mine te vei sim�i cea mai iubit� f�ptur�. Mergem peste tot, zbur�m pretutindeni. Nu garantez c� ajungem undeva, dar eu sunt adeptul zicalei �tr�ie�te clipa�, nu sunt rigid precum Taurul.

Nu am re�ineri ca scor�o�ii aia de Capricorni, eu r�d cu tine, vorbesc, te sun, dar trebuie s� fii o persoan� activ� social, cu sim�ul umorului �i f�r� prea multe complexe.

Dac� e�ti inteligent�, m� cucere�ti, �ns� �ncearc� s� nu m� eclipsezi, altfel �mi iei ce am eu mai de pre�, informa�iile multe �i diverse pe care le folosesc �n momentele-cheie. Eu ��i declar iubirea nebun�, nu a�tept ca Taurul p�n� ��i cade p�rul de nervi �i nici nu m� retrag ca Racul la primul semn de duritate. Ei bine, cred �n libertatea emo�iilor �i a sentimentelor, de aceea te voi �n�elege dac� a doua zi nu m� mai iube�ti, doar a�a pot fi �i eu c�teodat�.

Solicit�rile de orice fel m� s�c�ie, mai ales daca sunt prea multe� �i nu te �in legat� de piciorul patului ca Taurul! Excesele emo�ionale m� �in doar zece minute, prin urmare dac� e�ti �n c�utarea unei povesti romantice f�-le cu m�na Racilor sau Pe�tilor.. Sunt spontan, amuzant �i irezistibil. �n pat am imagina�ie.. �tiu valoarea unei surprize. Dac� dore�ti varietate, caut�-m�!
si_totusi
Postat pe 14 Octombrie 2009 20:05
Rac

Nu a� merge cu un Geam�n nicio clip�, nu are profunzime �i nu �tie ce este aceea tr�ire interioar�. Dac� vrei aventur�, du-te spre Lei sau spre S�get�tori.

Nu te iau ca s� te las �i nu te �mpart cu nimeni. Eu te ocrotesc, sunt grijuliu, atent �i ��i intuiesc st�rile de spirit. Nu m� uit prin tine ca Geam�nul, ci la tine, la expresivitatea ochilor t�i. Nu �tiu dac� tu cau�i un om sensibil, dar mi-ar pl�cea s� m� supor�i a�a cum sunt, am uneori capricii �i m� sup�r ca un copil� vrei s� fii din c�nd �n c�nd mama mea?

Pun suflet �i nu mi-e deloc indiferent ce se petrece �n lumea pe care noi o construim. Dac� vrei siguran�� �i intimitate, dac� �acas� are greutate pentru tine, eu sunt omul potrivit. Nu te dezbrac precum apucatul de Berbec �i nici nu fac din amor un experiment ca Geam�nul. Eu aduc lum�n�ri, �ncui u�ile, trag perdeaua �i ador preludiul �ndelungat. M� deschid cam greu, sunt u�or timid, dar �tiu s� iau ini�iativ� c�nd trebuie.

Dac� �i tu cau�i pe cineva care s� nu fie prea independent, dac� �i se pare normal s� ie�i �n ora� cu iubitul, nu cu prietenii, sunt aici. Eu nu �dau papucii� u�or ca cei din Gemeni sau V�rs�tor, dar am nevoie de tandre�e, r�bdare �i multa �n�elegere. Prefer s� mergem la mare, s� contempl�m apusul, s� cre�tem c��ei sau pisici �i s� lu�m din c�nd �n c�nd cina cu mamele noastre. Daca vrei siguran��, caut�-m�!
si_totusi
Postat pe 14 Octombrie 2009 20:09
Leu

L�sa�i-l pe Rac cu emo�iile lui ad�nci cu tot! Via�a este aici, acum �i trebuie tr�it� din plin. �n plus, este prea econom, pe c�nd eu sunt generos, te duc la cel mai select restaurant, ��i iau cel mai scump parfum, iar dac� totu�i nu �mi permit (deh, i se mai petrece �i Leului) promit s� ai m�car senza�ia c� din clip� �n clip� urmeaz� s� te �mbog��e�ti. Eu nu stau �ntre patru pere�i ca Racul sau ca Fecioara, eu ��i ar�t via�a de noapte, ultimele nout��i �n ora� �i te prezint ca pe o regin� cercului meu de prieteni.

Or fi Gemenii juc�u�i, dar eu sunt �i juc�u� �i hot�r�t, nu sunt instabil ca ei. Dac� vrei un �ndr�gostit palid �i cuminte, ia o Fecioar�, eu sunt romantic p�n� �n v�rful urechilor �i apreciez poezia, serenadele sub clar de lun�, mesajele pe telefon bombastice. Da, nu �mi place s� �mi tai elanul vorbindu-mi despre datorii, facturi sau s� m� compari cu nu �tiu cine, ar fi bine s� m� lauzi m�car din c�nd �n c�nd. Nu caut o femeie care s� m� pun� la col�, s� m� educe, s� m� cheme acas� �ip�nd. Eu sunt p�n� la urm� �eful �i �mi place s� mi se dea aten�ia cuvenit�.

Sunt optimist, am voie bun�, omenos �i pot purta cu tine orice fel de conversa�ie. Nu spun minciuni ca Geam�nul �i nu sunt evaziv ca Pe�tele. Eu merg direct la �int� �i dau dovad� de corectitudine. �mi plac petrecerile, jocurile de noroc, filmele, spectacolele �i tot ce presupune umor �i creativitate. Dac� dore�ti romantism, caut�-m�!
si_totusi
Postat pe 14 Octombrie 2009 20:10
Scorpion

Eu nu m� joc, ci fac strategii, eu nu flirtez, ci fac obsesii. Iubirea �nseamn� furtun�, emo�ii intense, cobor�re �n infern �i extaz �n paradis.

Daca nu e�ti o natur� erotic�, nu m� c�uta, eu nu vorbesc despre amor ca Geam�nul, ci trec la fapte.

Sunt discret �i pun mare pre� pe �ncredere, nu m� apuc s� spun altora toate pove�tile tale intime �i nici nu doresc s� mi se fac� acest lucru.. Eu nu scriu pagini �ntregi, ca Gemenii sau S�get�torii despre ceea ce simt pentru tine, dar �n interior fierb ca un vulcan. Vreau o fuzionare magic�, mistic�, nu o aprindere de paie.. Sunt loial �i merg p�n� la cap�t �ntr-o rela�ie indiferent de obstacole. Nu m� r�ni, nu m� dezam�gi, fiindc� nu �mi trece ca la Berbec, nu uit ca Geam�nul �i nu sunt dispus la prea multe dialoguri ca Balan�a. Am viata mea secret� �i mi se pare normal, trebuie s� r�m�n� mereu ceva enigmatic �n fiin�a noastr�.

Dac� ��i place s� discu�i despre natura uman�, mistere, ocultism, istorie, sunt omul potrivit. Nu m� tem de pericol, de pasiunea extrem�, nu dau cinci pa�i �napoi c�nd m� a�tep�i �n dormitor cu juc�rii erotice necunoscute. Dar nu m� �n�ela, umili sau trata cu indiferen��, te voi p�r�si sau te voi chinui fiindc� am o natura f�cut� pentru totul sau nimic. Dac� dore�ti pasiune, caut�-m�!
si_totusi
Postat pe 14 Octombrie 2009 20:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
relatii 94 De la: gabi1981 25 Martie 2011 11:32
sex 34 De la: Axl_22 11 Decembrie 2011 15:02
de ce un barbat face sex ca dragoste nu o poti numi chiar daca iti spune ca nu te iubeste? 174 De la: kaladris 19 Aprilie 2010 06:33
Ajutorrrrrrrrrr,hemoragie dupa cezariana 3 De la: bau 26 Iulie 2010 14:15
Dragoste sau amagire? 4 De la: ameno 21 Martie 2011 22:17
Setari Cookie-uri