totusico, da' daca se uita la tine luuung, asa... si se scarpina in cap, in timp ce ridica o spranceana, ce inseamna? | ||
garbo_C Postat pe 12 Octombrie 2009 14:12 |
||
---|---|---|
n are bani ...zic io | ||
nazirra Postat pe 12 Octombrie 2009 14:14 |
||
nu. cand se uita fix la tine, te analizeaza. nu ti-a gasit o buba dimpotriva. il interesezi si il fascinezi. e semn ca discutia il intereseaza. se poate sa il intrigi. isi imagina ca esti intr-un anume fel si realitatea e alta. oricum, vezi cum tine mainile. daca-s incrucistate in fata , se pare ca ceva e in neregula |
||
|
||
si_totusi Postat pe 12 Octombrie 2009 14:16 |
||
neee... aia e cand se scarpina in nas... | ||
garbo_C Postat pe 12 Octombrie 2009 14:17 |
||
tusel, crez ca este studiu facut pe taranoi,adecatelea dupa ce ca nu are elastic bun la sosete,se mai si cracaneaza ,si isi mai pun si mainile in solduri.... lasand rasu' la o parte,cred ca multi isi aranjeaza sosestele din cauza timiditatii,desi, in opinia mea este un gest gresit,hai sa-mi trag si eu tanga din popou atunci... |
||
iasomia Postat pe 12 Octombrie 2009 14:17 |
||
faina interpretare | ||
blanca Postat pe 12 Octombrie 2009 14:20 |
||
io zic ca daca...se uita fix la tine..si deschide si gura.....nu i ceva ok!!!!!!!!!!!!!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 12 Octombrie 2009 14:21 |
||
asta zic si eu iaso. astia ce fac articole nu prea stiu ce si cum le scriu pe genunghi eu zic ca, de se tot apleaca sa-si ridice sosetele, e un aiurit. auzi, tu nu trebuie sa-ti tragi tanga. cica tre sa-ti dai pletele de pe gat si sa i-l oferi. asta e semn ca-l placi |
||
si_totusi Postat pe 12 Octombrie 2009 14:21 |
||
naziru, daca sta unu si se uita fix si-i mai intra mustele in gura, e adevarat. nu-i ok. e oligofren | ||
si_totusi Postat pe 12 Octombrie 2009 14:26 |
||
intradevar se spune ca incrucisarea mainilor,este un semn de dezordine interioara.... tusel, nu-mi dau chilotii jos usor,chiar daca sunt o tzara exhibitionista.... nu inteleg,ce "sa-l ofer" tanga? sau gatul? da' ce aveti mami?intrarati in calduri? |
||
iasomia Postat pe 12 Octombrie 2009 14:27 |
||
facem si noi haz de necaz da, sa stii ca povestea cu bratele incrucistate asa e. aveam un director. de cate ori facea o sedinta a consiliului de administratie si avea o anumita pozitie vis a vis de o oarecare decizie, isi tinea picioarele stranse si isi incrucisa bratele. stiam sigur ca va propune ceva si ca va face tot ca el. inchidea din stard transferul de idei |
||
si_totusi Postat pe 12 Octombrie 2009 14:32 |
||
iaso....nu me mai inteleg cu fetili...io crez ca de cind o bagat alexandra...cu drag...toapicu ala cu cpenisul....nu stiu ce sa m,a mai fac cu iele...nu mai raspunde la intrebari serioase...e toate acolo si trage....de lungimime bre....zi si mata ...io propun sa l innviem pe nea nelu cotrocelu sa le facem un congres.... | ||
nazirra Postat pe 12 Octombrie 2009 14:32 |
||
tusel...te cred... naz... chiar n-am idee ce si cum... |
||
iasomia Postat pe 12 Octombrie 2009 14:34 |
||
da' di ce trebui inviat ,mai ??? a muriiiiit?? | ||
blanca Postat pe 12 Octombrie 2009 14:35 |
||
n a murit blanco...io zic ca tat cucuveaua aia io hi facut ceva...la tastatura ca n a mai dat pe aciiiii..ddi loc.... | ||
nazirra Postat pe 12 Octombrie 2009 14:39 |
||
n-a murit dar, era la al 5 lea cont si s-a plictisit de el. il asteptam la al 6 lea pardon. nu cont ci, mandat |
||
si_totusi Postat pe 12 Octombrie 2009 14:39 |
||
adica ...nici nea cotrotrocelu...nu i numa nea nelu...ii si thor...si mai cini????zii mami.... ca ma trintesc acu in balta!!!! | ||
nazirra Postat pe 12 Octombrie 2009 14:43 |
||
|
||
zambila Postat pe 12 Octombrie 2009 15:09 |
||
Eu m-am gandit ca-i asa.Era el foaaaaarte degajat pentru un nou venit. As fii insa curioasa sa stiu cine era. | ||
blanca Postat pe 12 Octombrie 2009 18:28 |
||
zambilico, de ce razi ? ghicitoare in taroate ma fac, sa moara.. veta... |
||
melanie Postat pe 12 Octombrie 2009 18:34 |
||
de ce ziceau totusica si nazzi , mai . | ||
blanca Postat pe 12 Octombrie 2009 18:36 |
||
aia stiu .. |
||
melanie Postat pe 12 Octombrie 2009 18:51 |
||
Ambasadorul irakian la Na�iunile Unite tocmai a terminat un discurs �i iese pe hol, unde se �nt�lne�te cu pre�edintele Bush. κi str�ng m�inile �i irakianul zice: - �ti�i, am �i eu o �ntrebare apropo de cultura Americii. - Excelen��, dac� pot s� v� ajut o s� o fac cu mare pl�cere, r�spunde Bush. - Fiul meu se uit� la filmul �sta, Star Trek, �i acolo s�nt �i rusi, �i negri, �i asiatici, dar niciodat� arabi. La care pre�edintele Bush r�de, se apleac� la urechea irakianului �i-i �opte�te: - P�i asta e din cauz� c� ac�iunea se petrece �n viitor..................... |
||
sophia1971 Postat pe 14 Octombrie 2009 18:02 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-10-11 19:51:24ia hushcheala de aici si nu va mai bagati ! mi-am gasit si eu dragostea pe net , la distanta si sariti sa-mi stricati ploile |
||
rosioara61 Postat pe 14 Octombrie 2009 19:34 |
||
anunturi matrimoniale : Berbec Ve�nic t�n�r, caut o persoan� care s� nu oboseasc�, nici m�car c�nd o alerg prin cas�. Nu am prejudec��i �i am obiceiul de a fi direct, f�r� ocoli�uri. M� aprind repede, nu stau pe g�nduri ca nehot�r��ii aia din Balan�� si nu pierd vremea cu un preludiu interminabil ca Racii. Avantajul este c� �tiu ce vreau �i ac�ionez ca atare. Dac� m� iei cu nu �tiu c�te crize interioare ce te �mpiedic� s� fii fericit, uit�-te la Pe�ti c� s-ar putea s� fie mai receptivi. Eu ��i aduc optimismul, �ncrederea �n for�ele proprii �i mult� distrac�ie �n dormitor. Am men�ionat dormitor, dar poate fi la fel de bine un lift, iarba din parc, un copac sau ma�ina.. Sunt generos �i s�ritor la nevoie, nu m� prefac c� plou� atunci c�nd �i s-a stricat ma�ina sau ai r�mas f�r� medicamente. Te sus�in �n tot ce �ntreprinzi fiindc� nu-mi place s� tai frunza la c�ini �i s� m� pl�ng de un destin e�uat lamentabil. Nu garantez �ns� fidelitatea mea, nu am ce face, sunt cea mai aprins� creatur� din univers. Am uneori reputa�ia de scandalagiu, dar eu nu �in furia ca ranchiuno�ii aia de Scorpioni, a�a ca mai bine scurt �i intens, dec�t epuizant �i pe termen lung. �mi place s� fiu cocolo�it ca un copil uneori, a�a c� nu fi rece� dar nici prea cald�, pentru c� �mi place s� cuceresc, s� fiu provocat, s� fac surprize, nu s� m� culc pe o ureche �i s� m� bucur de c�min ca plictisitorii �ia de Tauri. Ador excursiile, mun�ii, gr�dina zoologic�, provoc�rile �i toate jocurile cu suspans. Dac� vrei intensitate, caut�-m�! |
||
si_totusi Postat pe 14 Octombrie 2009 20:00 |
||
Taur Da, am citit anun�ul de mai sus al Berbecului� obositoare fiin��! Nu st� locului, deloc. Eu sunt un om serios �i �tiu c� o rela�ie se formeaz� �n timp, cu pricepere �i r�bdare. Nu ard p�n� la scrum ca Berbecul �i nu scriu poezii de vr�jeal� ca Gemenii. La mine dureaz� p�n� iau hot�r�ri, dar sunt pe termen lung sau definitive. Apreciez o mas� gustoas�, o atmosfer� romantic�, m�ng�ierile, nu sunt genul de �una scurt� pe coridor� ca bezmeticii de S�get�tori. Trebuie s� ��i spun c� am tabieturi, nu m� deranjeaz� rutina �i nu �mi plac prea mult schimb�rile de orice fel.. Asta e de bine, cu mine nu te treze�ti �n situa�ii imprevizibile sau obositoare de genul ie�irilor �n club la 2 noaptea sau exerci�ii de yoga la 5 diminea�a. Cum m� g�se�ti azi, sunt �i m�ine. Nu �ncerca idei abracadabrante de genul �libertate f�r� frontiere�, eu �n�eleg prin cuplu o via�� �n comun, cu bune sau cu rele, cu ie�iri �n parc, vizite, bunici, rate, copii, nu fiecare cu lumea lui �i s� filozofam despre spiritul ne�ngr�dit. M� enervez greu. Eu nu sar ca ars precum Berbecul �i nu vorbesc f�r� minte ca S�get�torul. A�a c�, dac� ai nevoie de o persoan� calm�, de �ncredere �i natural�, eu sunt aceea.. Recunosc, nu prea spun direct ce m� nemul�ume�te, trebuie s� mai lucrez la acest capitol. Dac� vrei stabilitate, caut�-m�! |
||
si_totusi Postat pe 14 Octombrie 2009 20:03 |
||
Gemeni Sunt un fluture viu colorat �i cu mine te vei sim�i cea mai iubit� f�ptur�. Mergem peste tot, zbur�m pretutindeni. Nu garantez c� ajungem undeva, dar eu sunt adeptul zicalei �tr�ie�te clipa�, nu sunt rigid precum Taurul. Nu am re�ineri ca scor�o�ii aia de Capricorni, eu r�d cu tine, vorbesc, te sun, dar trebuie s� fii o persoan� activ� social, cu sim�ul umorului �i f�r� prea multe complexe. Dac� e�ti inteligent�, m� cucere�ti, �ns� �ncearc� s� nu m� eclipsezi, altfel �mi iei ce am eu mai de pre�, informa�iile multe �i diverse pe care le folosesc �n momentele-cheie. Eu ��i declar iubirea nebun�, nu a�tept ca Taurul p�n� ��i cade p�rul de nervi �i nici nu m� retrag ca Racul la primul semn de duritate. Ei bine, cred �n libertatea emo�iilor �i a sentimentelor, de aceea te voi �n�elege dac� a doua zi nu m� mai iube�ti, doar a�a pot fi �i eu c�teodat�. Solicit�rile de orice fel m� s�c�ie, mai ales daca sunt prea multe� �i nu te �in legat� de piciorul patului ca Taurul! Excesele emo�ionale m� �in doar zece minute, prin urmare dac� e�ti �n c�utarea unei povesti romantice f�-le cu m�na Racilor sau Pe�tilor.. Sunt spontan, amuzant �i irezistibil. �n pat am imagina�ie.. �tiu valoarea unei surprize. Dac� dore�ti varietate, caut�-m�! |
||
si_totusi Postat pe 14 Octombrie 2009 20:05 |
||
Rac Nu a� merge cu un Geam�n nicio clip�, nu are profunzime �i nu �tie ce este aceea tr�ire interioar�. Dac� vrei aventur�, du-te spre Lei sau spre S�get�tori. Nu te iau ca s� te las �i nu te �mpart cu nimeni. Eu te ocrotesc, sunt grijuliu, atent �i ��i intuiesc st�rile de spirit. Nu m� uit prin tine ca Geam�nul, ci la tine, la expresivitatea ochilor t�i. Nu �tiu dac� tu cau�i un om sensibil, dar mi-ar pl�cea s� m� supor�i a�a cum sunt, am uneori capricii �i m� sup�r ca un copil� vrei s� fii din c�nd �n c�nd mama mea? Pun suflet �i nu mi-e deloc indiferent ce se petrece �n lumea pe care noi o construim. Dac� vrei siguran�� �i intimitate, dac� �acas� are greutate pentru tine, eu sunt omul potrivit. Nu te dezbrac precum apucatul de Berbec �i nici nu fac din amor un experiment ca Geam�nul. Eu aduc lum�n�ri, �ncui u�ile, trag perdeaua �i ador preludiul �ndelungat. M� deschid cam greu, sunt u�or timid, dar �tiu s� iau ini�iativ� c�nd trebuie. Dac� �i tu cau�i pe cineva care s� nu fie prea independent, dac� �i se pare normal s� ie�i �n ora� cu iubitul, nu cu prietenii, sunt aici. Eu nu �dau papucii� u�or ca cei din Gemeni sau V�rs�tor, dar am nevoie de tandre�e, r�bdare �i multa �n�elegere. Prefer s� mergem la mare, s� contempl�m apusul, s� cre�tem c��ei sau pisici �i s� lu�m din c�nd �n c�nd cina cu mamele noastre. Daca vrei siguran��, caut�-m�! |
||
si_totusi Postat pe 14 Octombrie 2009 20:09 |
||
Leu L�sa�i-l pe Rac cu emo�iile lui ad�nci cu tot! Via�a este aici, acum �i trebuie tr�it� din plin. �n plus, este prea econom, pe c�nd eu sunt generos, te duc la cel mai select restaurant, ��i iau cel mai scump parfum, iar dac� totu�i nu �mi permit (deh, i se mai petrece �i Leului) promit s� ai m�car senza�ia c� din clip� �n clip� urmeaz� s� te �mbog��e�ti. Eu nu stau �ntre patru pere�i ca Racul sau ca Fecioara, eu ��i ar�t via�a de noapte, ultimele nout��i �n ora� �i te prezint ca pe o regin� cercului meu de prieteni. Or fi Gemenii juc�u�i, dar eu sunt �i juc�u� �i hot�r�t, nu sunt instabil ca ei. Dac� vrei un �ndr�gostit palid �i cuminte, ia o Fecioar�, eu sunt romantic p�n� �n v�rful urechilor �i apreciez poezia, serenadele sub clar de lun�, mesajele pe telefon bombastice. Da, nu �mi place s� �mi tai elanul vorbindu-mi despre datorii, facturi sau s� m� compari cu nu �tiu cine, ar fi bine s� m� lauzi m�car din c�nd �n c�nd. Nu caut o femeie care s� m� pun� la col�, s� m� educe, s� m� cheme acas� �ip�nd. Eu sunt p�n� la urm� �eful �i �mi place s� mi se dea aten�ia cuvenit�. Sunt optimist, am voie bun�, omenos �i pot purta cu tine orice fel de conversa�ie. Nu spun minciuni ca Geam�nul �i nu sunt evaziv ca Pe�tele. Eu merg direct la �int� �i dau dovad� de corectitudine. �mi plac petrecerile, jocurile de noroc, filmele, spectacolele �i tot ce presupune umor �i creativitate. Dac� dore�ti romantism, caut�-m�! |
||
si_totusi Postat pe 14 Octombrie 2009 20:10 |
||
Scorpion Eu nu m� joc, ci fac strategii, eu nu flirtez, ci fac obsesii. Iubirea �nseamn� furtun�, emo�ii intense, cobor�re �n infern �i extaz �n paradis. Daca nu e�ti o natur� erotic�, nu m� c�uta, eu nu vorbesc despre amor ca Geam�nul, ci trec la fapte. Sunt discret �i pun mare pre� pe �ncredere, nu m� apuc s� spun altora toate pove�tile tale intime �i nici nu doresc s� mi se fac� acest lucru.. Eu nu scriu pagini �ntregi, ca Gemenii sau S�get�torii despre ceea ce simt pentru tine, dar �n interior fierb ca un vulcan. Vreau o fuzionare magic�, mistic�, nu o aprindere de paie.. Sunt loial �i merg p�n� la cap�t �ntr-o rela�ie indiferent de obstacole. Nu m� r�ni, nu m� dezam�gi, fiindc� nu �mi trece ca la Berbec, nu uit ca Geam�nul �i nu sunt dispus la prea multe dialoguri ca Balan�a. Am viata mea secret� �i mi se pare normal, trebuie s� r�m�n� mereu ceva enigmatic �n fiin�a noastr�. Dac� ��i place s� discu�i despre natura uman�, mistere, ocultism, istorie, sunt omul potrivit. Nu m� tem de pericol, de pasiunea extrem�, nu dau cinci pa�i �napoi c�nd m� a�tep�i �n dormitor cu juc�rii erotice necunoscute. Dar nu m� �n�ela, umili sau trata cu indiferen��, te voi p�r�si sau te voi chinui fiindc� am o natura f�cut� pentru totul sau nimic. Dac� dore�ti pasiune, caut�-m�! |
||
si_totusi Postat pe 14 Octombrie 2009 20:12 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
relatii | 94 | De la: gabi1981 25 Martie 2011 11:32 |
sex | 34 | De la: Axl_22 11 Decembrie 2011 15:02 |
de ce un barbat face sex ca dragoste nu o poti numi chiar daca iti spune ca nu te iubeste? | 174 | De la: kaladris 19 Aprilie 2010 06:33 |
|
||
Ajutorrrrrrrrrr,hemoragie dupa cezariana | 3 | De la: bau 26 Iulie 2010 14:15 |
Dragoste sau amagire? | 4 | De la: ameno 21 Martie 2011 22:17 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural