Cum? doar pentru barbati? ce rau imi pare... ca ma facea irezistibila d'aia, inteligenta, tadra, diplomata... |
||
garbo_C Postat pe 14 Octombrie 2009 21:06 |
||
---|---|---|
tre sa le compun eu ca nu le gasesc pe net. n-ai vrea sa citesti ce scriu eu ca tare-s bunuta la suflet | ||
si_totusi Postat pe 14 Octombrie 2009 21:06 |
||
celeste, daca asa zice la barbati, fii sigutra ca la femei zice si mai bine. ei sunt mai putin evoluati decat femeile | ||
|
||
si_totusi Postat pe 14 Octombrie 2009 21:09 |
||
Bestie ce esti. Ma lasi asa cu_curiozitatea-n suflet. | ||
Micass Postat pe 14 Octombrie 2009 21:12 |
||
totusico...sa ma cobor sa iti raspund?? neh...sunt mult mai evoluat!! | ||
superbus Postat pe 14 Octombrie 2009 21:13 |
||
Prima gluma buna a lui Superbus. Bine ma. | ||
Micass Postat pe 14 Octombrie 2009 21:14 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-10-14 20:36:05gata, mai......................adevaros,adevaros......dar ma arata.....parca prea......in desuuri..........lume.... |
||
Tabitta Postat pe 14 Octombrie 2009 21:15 |
||
E cel mai intelept sa nu uiti ca femeia din Varsator e la fel de paradoxala in dragoste cum e in toate celelalte domenii, daca vrei sa incepi o relatie cu ea. Astfel, n-o sa te astepti sa ai parte de Cosinzeana si sa te trezesti cu Pocahontas. Aceasta femeie are toata fidelitatea semnelor de pamint cind e indragostita, dar are si detasarea si lipsa de emotie a semnelor de aer. E posibil sa ai o relatie fericita cu nativa daca ii lasi libertatea de-a se ocupa de nenumaratele ei interese si de a circula printre prietenii ei. Nu incerca niciodata sa o legi de cratita sau de piciorul patului. intreaba-i ce-au patit pe cei care au incercat. Ea poate decide brusc ca vrea sa studieze baletul, sa mediteze singura in munti sau sa se inroleze in Greenpeace. iti amintesti povestea cu printesa cu plete lungi, de aur, care locuia in turn? Asta e femeia din Varsator. Daca ii tai cositele nu se va schimba absolut deloc. Ea are vise cu totul altfel decit restul lumii, aude o muzica ademenitoare in departari si merge dupa o stea pe care majoritatea dintre noi n-au vazut-o niciodata. Aceasta femeie apartine tuturor si nimanui. Iubirea ei poate fi tandra si pasionala, dar va avea intotdeauna ceva nedefinit, care-ti va scapa printre degete, ca un cintec pe care nu reusesti sa ti-l amintesti pe deplin. Poti sa fredonezi melodia, dar versurile iti tot scapa din minte. Varsatoarea pretinde cu insistenta sa fie lasata libera, dar loialitatea ei fata de cineva care accepta o iubire in aceste conditii e fara limite. Iata o trasatura care iti va placea: ea nu va fi prea interesata de contul tau bancar, daca nu are ascendent in Rac, Capricorn sau Taur............ |
||
sophia1971 Postat pe 14 Octombrie 2009 21:15 |
||
Iarasi...am sarit unele randuri...era horoscop pt.barbati.....aha....!!! | ||
Tabitta Postat pe 14 Octombrie 2009 21:16 |
||
uite cateva chestii care diferentiaza femeile de barbati Numele:* Daca Ana, Maria, Cristina si Andreea se intalnesc la o cafea, ele vor dialoga, spunandu-si Ana, Maria, Cristina si Andreea. Daca Radu, Mihai, George si Marius ies la o bere, vor dialoga spunandu-si (afectuos): �Grasule�, �Prostule�, �Testosule�, �Cap� sau �Mosule�. Mariajul:* O femeie se casatoreste cu un barbat, sperand ca acesta sa se schimbe, insa el nu o va face. Un barbat se casatoreste cu o femeie, sperand ca aceasta sa nu se schimbe, insa ea o va face. Natural:* Barbatii se trezesc la fel de atragatori ca atunci cand s-au culcat. Femeile, cumva, se �deterioreaza� in timpul noptii. Argumente si discutii:* Femeia are intotdeauna ultimul cuvant, in orice fel de conflict. Orice ar avea de spus un barbat dupa aceea, este doar inceputul unei noi discutii. Vestimentatia ingrijita:* O femeie este ingrijita cand merge la cumparaturi, cand uda plantele, arunca gunoiul, raspunde la telefon, citeste o carte sau un mail etc. Un barbat va fi aranjat cu ocazia unei nunti sau a unei inmormantari. |
||
si_totusi Postat pe 14 Octombrie 2009 21:18 |
||
sofy...clar esti varsatoare!! nu? taby...baby.. ce ai ciupit in seara asta??? |
||
superbus Postat pe 14 Octombrie 2009 21:20 |
||
De la: superbus, la data 2009-10-14 21:20:18sofy...clar esti varsatoare!! nu? .......yes, my friend....why? |
||
sophia1971 Postat pe 14 Octombrie 2009 21:23 |
||
superbus, ai fost de milioane stai asa, la inaltime. ca bradul | ||
si_totusi Postat pe 14 Octombrie 2009 21:23 |
||
De la: superbus, la data 2009-10-14 21:20:18sofy...clar esti varsatoare!! nu?............nu stiu ce as fii putut ciupi...adica la ce te referi....am crezut ca e horoscop pt.toata lumea.......dar mi se pareau mie multe ciudate......... |
||
Tabitta Postat pe 14 Octombrie 2009 21:26 |
||
totusico....io mereu sunt prea sus pt tine!!de aia greu ma vezi! tabi... ma refeream la un pahar de vinutz... din ala sec! |
||
superbus Postat pe 14 Octombrie 2009 21:33 |
||
super, botoseniul e sus, mai . mi se intind galcile ca sa-l vad pe harta | ||
si_totusi Postat pe 14 Octombrie 2009 21:36 |
||
sofy.. prea le ziceai cu patos despre varsatoare!! era clar ca e zodia ta!! | ||
superbus Postat pe 14 Octombrie 2009 21:43 |
||
De la: superbus, la data 2009-10-14 21:43:31sofy.. prea le ziceai cu patos despre varsatoare!! era clar ca e zodia ta!! da, corect cu ascendent in sagetator. |
||
sophia1971 Postat pe 14 Octombrie 2009 21:45 |
||
tusel, "Daca Radu, Mihai, George si Marius ies la o bere, vor dialoga spunandu-si (afectuos): �Grasule�, �Prostule�, �Testosule�, �Cap� sau �Mosule�." inseamna ca sunt barbat,de cand ma stiu rasfat...de fapt, imi aduc aminte ca atunci cand am intrat aici,va spuneati strict pe nume,tu erai clar:si_totusi,eu te-am facut totusica,totusoiaca,etc....ehe,he,he am avut chiar probleme,se suparau unii pe mine ca le stalcesc nicku',da' vaz ca au inteles pana la urma... |
||
iasomia Postat pe 15 Octombrie 2009 08:19 |
||
si totusi....majoritatea barbatilor nu-s ipocriti...de aia ne alintam asa!! pe cand la femei e invers!! voi vb politicos si ganditi murdar!!! iata cum suna un dialog de al vostru: buna mihaela!! == vai ce proasta esti!!! ce bine arati == bleah ce scroafa! ce amuzanta esti!! == ce glume de 2 bani!! cam asa vb/ gandesc majoritatea femeilor ,nu? |
||
superbus Postat pe 15 Octombrie 2009 21:18 |
||
asa-i superbus...la fel cum majoritatea barbatilor e "porci" asa-i?? |
||
zambila Postat pe 15 Octombrie 2009 21:25 |
||
pai care-s argumentele tale??? sau vb/ scrii ...ca sa nu adormi??!! | ||
superbus Postat pe 15 Octombrie 2009 21:32 |
||
mai, superbus, matale nu stii de gluma? parafrazandu-l pe creanga al nost', as putea zice ca, tare-mi sunt dragi fetele si ficiorii care au simtul unorului ! e o dovada de intelegenta sa pricepi ca nimeni n-are nika cu cei barbati si doar ne tachinam. |
||
si_totusi Postat pe 15 Octombrie 2009 21:38 |
||
in cazul in care n-ai observat, am pus ghilimele...nu cred eu asta, daca asa credeam, m-as fi reprofilat si argumentele tale pt cum gandessc majoritatea femeilor, care sunt?? probabil ca doar de femei din astea ai tu parte, iar in cazul asta te compatimesc! in celalat caz, ma faci sa cred ca puterea ta de intelegere e cam limitata... |
||
zambila Postat pe 15 Octombrie 2009 21:39 |
||
iote la super,ce veninos e! deci,dupa tine,daca io zic: "naseara superbica,cum va simteti azi?" inseamna ca gandesc ceva de genu': "cade-ti-ar netu' ca ma disperi!"??!! |
||
preciouss Postat pe 15 Octombrie 2009 21:51 |
||
si_totusi Postat pe 15 Octombrie 2009 21:51 |
||
preci, cred ca s-a prins blestemu, ca nu mai vorbeste cu noi! | ||
zambila Postat pe 15 Octombrie 2009 21:52 |
||
pretioaso, te iubesc ! | ||
melanie Postat pe 15 Octombrie 2009 21:53 |
||
nu cred s-avem noi norocu' ala... | ||
preciouss Postat pe 15 Octombrie 2009 21:53 |
||
melanio,da cu radiera iute! adica-mi spui ca ma iubesti,da' defapt gandesti : "fire-ai a dreaq"? |
||
preciouss Postat pe 15 Octombrie 2009 21:55 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
relatii | 94 | De la: gabi1981 25 Martie 2011 11:32 |
sinceritate,sentimente, momente si clipe de fericire | 179 | De la: Axl_22 30 Iunie 2011 07:26 |
Topicul "singuraticilor" -- pentru cei ce nu apartin nici unui grup de pe Garbo | 632 | De la: tutankhamon 16 Februarie 2010 00:51 |
|
||
absinenta! | 66 | De la: garbo_430294 14 Martie 2016 00:20 |
ce va excita?? | 10 | De la: Alexa_alexutza 25 August 2016 20:43 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural