citeam acum presa si aflai. george dinica e la terapie intensiva in stare foarte grava. parca a fost un facut anul acesta cu marii nostri actori are el un cantec frumos. daca aveti timp si dispozitia necesara, merita ascultat. e un CV extraordinar http://www.youtube.com/watch?v=A4Mod8Yx0iA |
||
si_totusi Postat pe 26 Octombrie 2009 13:43 |
||
---|---|---|
multzam totusico ![]() din pacate, toti ajungem acolo... |
||
zambila Postat pe 26 Octombrie 2009 15:25 |
||
..mda!..grea boala.... Am citit ca a mai fost plecat cu ceva ani in urma...disparut efectiv vreo cateva zile ,nestiind nimeni de el...nici macar familia;a fost gasit in subsolul teatrului,in cabina costumelor...statea pitit,cu privirea ratacita, printre acestea....pacat!....maine/poimaine aflam ca l-am pierdut si pe el....asta e! |
||
|
||
rosioara61 Postat pe 26 Octombrie 2009 21:47 |
||
ioi cum incep sa se duca unul cate unul.....ma mai astept la o gramada......radu beligan, olga tudorache, marin moraru, ileana stana ionescu, tamara buciuceanu.....vai viata mea.... | ||
tutankhamon Postat pe 26 Octombrie 2009 22:55 |
||
cica nici gaitan nu se simte prea bine... | ||
zambil Postat pe 26 Octombrie 2009 22:57 |
||
he heee.....gaitan, albulescu, besoiu, motoi, dafineasca, papaiani....... | ||
tutankhamon Postat pe 26 Octombrie 2009 22:59 |
||
...zambil... ![]() ![]() ![]() |
||
preciouss Postat pe 26 Octombrie 2009 23:01 |
||
preci, bag de seama ca ti s-a pus pata pe zambilu ![]() sa vezi ce ti-o iei cand vine iaso ![]() |
||
zambila Postat pe 26 Octombrie 2009 23:03 |
||
relax zambilicooo...se dixtreaza si moshu oleaca... | ||
tutankhamon Postat pe 26 Octombrie 2009 23:05 |
||
tuth, si iti paream stresata? ![]() ![]() ![]() |
||
zambila Postat pe 26 Octombrie 2009 23:07 |
||
mda... si p'orma o sa-mi recitati la capatai : " a fost odata ca niciodata,ca de n-ar fi fost,nu s-ar fi povestit...a fost odata o veveritza,da' acu' nu mai e,gata,s-a petrecut in lumea celor care nu cuvanta..." ![]() |
||
preciouss Postat pe 26 Octombrie 2009 23:08 |
||
era sa spun ca unii se tem de toamne...da' nu mai zic ![]() ![]() ![]() |
||
pik_nik Postat pe 26 Octombrie 2009 23:11 |
||
![]() preci, io sunt linistita, nu scapam noi de tine asa usor ![]() |
||
zambila Postat pe 26 Octombrie 2009 23:13 |
||
si din ceatza ce incepuse sa invaluiasca totul intr-o mantie opaca, apare un cavaler in armura aurie, stralucitoare, calare pe un cal inaripat, ce scotea flacari pe nas... coboara cavalerul, se apropie de veveritza, o saruta lung pe buze, si sub ochii incremeniti ai asistentzei, veveritza se transforma intr-o superba fecioara cu tenul deschis, pàrul ca pana corbului, mladie ca o trestie in adierea vantului, cu niste ochi precum cerul... |
||
pik_nik Postat pe 26 Octombrie 2009 23:18 |
||
si inelul...ce piatra avea inelul....... ![]() |
||
tutankhamon Postat pe 27 Octombrie 2009 00:15 |
||
ponce | ||
pik_nik Postat pe 27 Octombrie 2009 00:17 |
||
ahaaa...de-aia avea calcaie asa de fine.... ![]() |
||
tutankhamon Postat pe 27 Octombrie 2009 00:20 |
||
era pentru spart alunele ![]() |
||
pik_nik Postat pe 27 Octombrie 2009 00:23 |
||
nu cred ca poncele e mai tare ca aluna.....dar te scuz.....ti-e gandul la frisca... ![]() ![]() ![]() |
||
tutankhamon Postat pe 27 Octombrie 2009 00:32 |
||
oh,cavaleru' meu! ti-as flutura o tura genele,da' n-am iemoticon... ![]() |
||
preciouss Postat pe 27 Octombrie 2009 20:35 |
||
bey pikule calu' ala erea contrafacut : cum naibilui sa scoata flacari pe nas?? doar nu era balaur?? ori sub armura ceea aurie era zmeu nu fat-frumos. ai grija veve cu cin' te pupi! ca vraja nu tine prea mult ![]() ![]() ![]() |
||
bluelight Postat pe 27 Octombrie 2009 20:40 |
||
albastico...da' tine mai mult?!? ![]() io de ce n-am fost informata in prealabil?! ![]() |
||
preciouss Postat pe 27 Octombrie 2009 20:47 |
||
tine mai ceva ,daca-s doi vrajitori acolo sha. minciuna e la forever and ever.ca-s caze rare dar reclama-i buna ![]() ![]() |
||
bluelight Postat pe 27 Octombrie 2009 20:58 |
||
tusica, ochii la mine. a draq urania..arata un bolovan si zicea ca e jale pe femeile din pesti saptamana asta,cica vrea lumea sa le buluceasca rau la corason. hai da deh...haidi bre,ca nu imbatraniram degeaba.... ![]() |
||
iasomia Postat pe 30 Octombrie 2009 17:39 |
||
![]() ii la oarece zodiutza da bini? ![]() |
||
LILO Postat pe 30 Octombrie 2009 17:43 |
||
tanti urania e la spm,deh... plus ca e si cam nf,parerea mea... cica"se declanseaza simptomatologia simturilor",chestii elevate,maimutico... si apoi, mai e o chestie,te face la corason daca ii dai voie..ca s-ar putea sa te doara-n basca... cu alte cuvinte,femeia e pe aratura,are toata indiferenta mea. |
||
iasomia Postat pe 30 Octombrie 2009 17:49 |
||
mai, mie mi s-a mai adeverit ce zice urania acolo . macar le zice frumos. n-am ascultat-o azi dar, este cineva care posteaza emisiunea pe toutube si citesc luni | ||
si_totusi Postat pe 30 Octombrie 2009 19:59 |
||
mie nu mi-i nemerit niciodata borania asta...si da...are o moaca de ar cere......p......alme.... ![]() ![]() ![]() |
||
tutankhamon Postat pe 30 Octombrie 2009 20:14 |
||
ma, io in principiu nu cred in horoscoape, si nu prea pricep ce zice fomeia aia acolo, da' vorba totusicai, zice bine ! ![]() |
||
zambila Postat pe 30 Octombrie 2009 20:18 |
||
io le citesc si realizez dupa ca o avut sau nu dreptate...merg pe principiul ca daca stiu dinainte ce se va intampla, stiu sa ma feresc daca e vreo problema... | ||
tutankhamon Postat pe 30 Octombrie 2009 20:19 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
buna ziua | 1 | De la: maxalina 7 Octombrie 2012 16:41 |
http://www.lacoquette.ro/ | 229 | De la: nazirra 17 Noiembrie 2009 17:21 |
nu imi gasesc jumatatea | 27 | De la: Flor60 23 August 2009 12:11 |
|
||
Nu mai pot accepta un barbat in viata mea... | 105 | De la: garbo011805 17 August 2010 02:19 |
buna | 6 | De la: Helen29 8 Decembrie 2009 19:37 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9