a fost odata, ca de n-ar fi fost, nu s-ar povesti

pana ma blagosloveste si pe mine o amica_comuna(la)
pik_nik
Postat pe 30 Octombrie 2009 21:11
Eu nu-mi stiu ascendentu
AMELYY
Postat pe 30 Octombrie 2009 21:11
(d)racusoarei...

Careul dintre Saturn si Pluto pare sa puna o presiune considerabila asupra caminului si a mariajului. Sau a relatiei, daca ai o relatie stabila, chiar daca nu este una oficializata.

Ai tendinta de a lua lucrurile cam prea dramatic. Poti gasi insa impliniri intr-o noua dragoste sau intr-o sexualitate dezinhibata. Sexul ar putea avea chiar rol terapeutic, risipind tensiunile si atenuand disensiunile.

Horoscop Rac, noiembrie 2009: Cariera si bani

Banii sunt in topul preocuparilor. In zona profesionala, apele tind sa se agite, iar mobilul agitatiei pare sa fie tot unul pecuniar.

Lucrurile se leaga mai bine in a doua parte a lunii si mai ales in ultima decada din noiembrie 2009, care poate fi una de succes.

Cu Marte si Jupiter pe axa finantelor (la tine, Leu-Varsator), este posibil sa apara castiguri mari, dar exista si riscul unor pierderi sau cheltuieli neplanificate. Nu te hazarda, nu specula!

Horoscop Rac, noiembrie 2009: Forma fizica si echilibru psihic

Exista o tendinta la imprudenta, accidentari si boli acute, care se accentueaza pe parcursul lunii noiembrie 2009, ultima decada fiind cea mai riscanta.

Psihic, te simti insa confortabil. Stii sa-ti folosesti timpul in mod placut, ceea ce are un efect foarte relaxant.

Horoscop Rac, noiembrie 2009: Sfatul pik_nik

Cand e vorba de bani, judeca limpede, fara a te lasa influentat(a) de copii, dragoste sau gustul aventurii!
pik_nik
Postat pe 30 Octombrie 2009 21:12
AMY, data si ora nasterii...
pik_nik
Postat pe 30 Octombrie 2009 21:14
Multam fain !
garbo041083
amy...parca erau 10.....
tutankhamon
Nik, spune si de fecioare ceva, sa vad are dreptate ori nu
persidadamian
Postat pe 30 Octombrie 2009 21:15
Trigoanele pe care le fac Soarele, Mercur si Venus la Uranus din casa cuplului iti promit surprize placute: intalniri romantice neasteptate, mesaje sau declaratii care te iau prin surprindere sau, poate, aparitia fara de veste in calea ta a unui personaj care iti acapareaza atentia.

Daca doresti sa intreprinzi ceva pentru a lega o noua relatie sau pentru a o imbunatati pe cea veche, acum este momentul, fiindca ai in aceasta privinta o inspiratie si o inventivitate de zile mari.

Horoscop Fecioara, noiembrie 2009: Cariera si bani

O luna dinamica, marcata de drumuri, intalniri, discutii, demersuri. Preocuparile intelectuale sunt favorizate, dar pot deveni stresante. Actele, documentele, comunicarea verbala sau scrisa risca sa provoace incidente.

Ti-ar prinde bine mai multa discretie, fiindca noiembrie 2009 poate scoate la iveala cu mare usurinta lucruri care ar trebui sa ramana secrete sau confidentiale.

Finantele trebuie supravegheate indeaproape.

Horoscop Fecioara, noiembrie 2009: Forma fizica si echilibru psihic

Saturn a plecat din Fecioara si ar trebui sa te relaxezi si sa privesti viata cu mai mult optimism. Dar nu cu prea mult, fiindca excesele, de orice fel, iti fac rau.

Ai grija, mai ales daca ai un sistem hepato-biliar sensibil sau daca ai o tendinta la hiperfunctii (hipertensiune, hipercolesterolemie, hipertiroidism etc.)!

Cat timp Marte se va afla in Leu (pana in iunie 2010), fereste-te de bolile transmisibile, de dependente si alte pericole ascunse!

Horoscop Fecioara, noiembrie 2009: Sfatul pik_nik

Evita tot ce miroase a barfa, conspiratie, implicare in actiuni clandestine sau suspecte!
pik_nik
Postat pe 30 Octombrie 2009 21:16
amy.....si orasul mama.....ce e faza cu ora si cu GMT-ul.....cauta pe goagal...
tutankhamon
Postat pe 30 Octombrie 2009 21:17
melanie
Postat pe 30 Octombrie 2009 21:17
tuth, sunt si lucruri pe care le stiu
pik_nik
Postat pe 30 Octombrie 2009 21:18
le ceteste ca de pe cer. ce mai, le stie si cunoaste
si_totusi
Postat pe 30 Octombrie 2009 21:20
Trigoanele pe care le fac Soarele, Mercur si Venus la Uranus din casa cuplului iti promit surprize placute: intalniri romantice neasteptate, mesaje sau declaratii care te iau prin surprindere sau, poate, aparitia fara de veste in calea ta a unui personaj care iti acapareaza atentia.

multumesc
persidadamian
Postat pe 30 Octombrie 2009 21:20
crede-ma pikule ...ca nu esti singurul care le stie....mai stim si noi astia mici cate ceva....vrei sa-mi spui tu mie ca doua persoane diferite nascute in aceeasi zi...la aceeasi ora - adica in acelasi moment...dar in orase diametral opuse....los angeles si roma....de ex.....au acelasi ascendent?????....iti spun eu ca nu prea.....ca unu e nascut dupa o pozitie a planetelor/astrelor si celalalt dupa alta...si atunci trebuie o mica corectie....ca intr-un fel se vede o constelatie pe cerul romei si intr-un fel pe cerul los angelesului...
tutankhamon
Postat pe 30 Octombrie 2009 21:21
Pik ,asa`n direct?
AMELYY
Postat pe 30 Octombrie 2009 21:21
Cat timp Marte se va afla in Leu (pana in iunie 2010), fereste-te de bolile transmisibile, de dependente si alte pericole ascunse!

De astea nu am cum sa ma feresc pentru ca lucrez cu ele
persidadamian
Postat pe 30 Octombrie 2009 21:22
cum vrei, AMY
merge si privatu' azi
pik_nik
Tuti, 10 zici? Mai caut vreo 4?
Da` tot eram pe`aproape
AMELYY
tuth, vorbeam de date despre AMY, nu te intzepa asa, stiu ca stii, chiar prea multe!
pik_nik
Postat pe 30 Octombrie 2009 21:23
Evita tot ce miroase a barfa, conspiratie, implicare in actiuni clandestine sau suspecte!

In barfe nu ma amestec de obicei, dar am pe cineva in minte de care clar trebuie sa ma feresc.
persidadamian
Postat pe 30 Octombrie 2009 21:25
DA chiar Nik, daca iti spun data mea de nastere si ora in privat, imi trimiti mai multe detalii? sunt curioasa
persidadamian
Postat pe 30 Octombrie 2009 21:28
Persoana nascuta la data******* ora ***** este in zodia Gemeni (decada 3), cu ascendent in Balanta.
Ascendentul in Balanta
Balanta nu este o zodie foarte puternica, motiv pentru care influenta unui Ascendent in Balanta poate fi usor eclipsata de alte influente, mai puternice, din tema natala.

Principala caracteristica a nativului cu Ascendent in Balanta este dorinta nestavilita de a avea prieteni. Din aceasta cauza, nativul cu Ascendent in Balanta se grabeste sa stabileasca relatii dintre cele mai nepotrivite, considerand ca e mai bine sa ai orice fel de prieteni decat sa nu ai niciunul.

Pe plan sentimental, daca nativul din zodia Balantei este de obicei un indragostit perpetuu, nativul cu Ascendent in Balanta are in plus un apetit sexual deosebit.

Nativul cu Ascendent in Balanta este o persoana sociabila, placuta si amabila, dar uneori "isi fura singur caciula", iar in situatii delicate nu prea ii place sa isi asume reponsabilitati.

pik_nik
Postat pe 30 Octombrie 2009 21:29
De la: pik_nik, la data 2009-10-30 21:18:27tuth, sunt si lucruri pe care le stiu

pikule asta e postarea.....deci cui i te-ai adresat??? nu mie???? atunci specifica dragule...
tutankhamon
Postat pe 30 Octombrie 2009 21:30
amy.... si io am ascendentul in balanta....he he...numa ca sunt leusor...pur...
tutankhamon
Postat pe 30 Octombrie 2009 21:31
mai tuth... ...ziceam ca nu-mi trebuie toate datele lui AMY pentru ca pe unele le stiu, asta-i tot
nici prin minte nu mi-a trecut sa ma gandesc ca stiu eu mai multa astrologie decat tine. ba, daca ma gandesc bine, sunt lemn tanase, da' stiu sa dau copy/paste
pik_nik
Postat pe 30 Octombrie 2009 21:33
asa mamica...specifica.... ai uitat ca sunt blonda si imi mai intra neuronu' in stand by ca se supraincalzeste???
tutankhamon
eu zic ca nu conteaza ascendentul si nici zodia ci educatia si mediul in care ai crescut
dana_1
Biiiiiiiiiiinnneeeee DAna, no asta nu am stiut-o
persidadamian
Postat pe 30 Octombrie 2009 21:36
danule...conteaza mama si ascendentul.......nici nu iti dai seama cat......influenteaza muuuult zodia...
tutankhamon
Postat pe 30 Octombrie 2009 21:37
pai, daca mediul meu e apa, cum sa nu dau din inotatoare?
si_totusi
Postat pe 30 Octombrie 2009 21:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
CE PARERE AVETI DESPRE BARBATI CARE FAC SEX CU ALTE FEMEI IN TIMPUL CASATORIEI DAR SI DUPA DIVORT? 69 De la: mariusboss 9 Iunie 2010 10:20
sunt libera si-mi traiesc viata 1 De la: elisabeta_boia 7 Ianuarie 2012 18:28
CANTITATE VS CALITATE 97 De la: lady_corina 10 August 2009 00:56
de ce un barbat face sex ca dragoste nu o poti numi chiar daca iti spune ca nu te iubeste? 174 De la: kaladris 19 Aprilie 2010 06:33
1st time 23 De la: vuvuzela 12 Octombrie 2010 10:04
Setari Cookie-uri