![]() |
||
margelatu_68 Postat pe 8 Septembrie 2009 17:51 |
||
---|---|---|
Nea Confucius, oare cum o fi senzatia aia de consegventa? | ||
anakin Postat pe 8 Septembrie 2009 17:52 |
||
cum iti spuneam de cineva care a sarit la cuvantul trei!iata si tu repede sa vezi de doare sau nu!bravos amigos! | ||
|
||
margelatu_68 Postat pe 8 Septembrie 2009 17:52 |
||
anakin,ce parere ai de asta? avem F.B.I sau altceva? | ||
margelatu_68 Postat pe 8 Septembrie 2009 17:54 |
||
Anakine, nu stiu cum e, dar stiu un singur lucru: nu doare! ![]() |
||
Poison Postat pe 8 Septembrie 2009 17:56 |
||
Vrei sa spui ca nu IL doare, nu-i asa? ![]() ![]() Margica, ia treci bre mai incolo, ca ne stropesti cu cojile de la seminte.. alt loc unde sa tragi cu urechea la discutiile oamenilor mari nu-ti gasisi? |
||
anakin Postat pe 8 Septembrie 2009 17:58 |
||
normal, Anakine! nu am folosit pronumele pentru ca acea constatare era indubitabila: iti dai seama cum ar fi facut daca l-ar fi durut? Stirile de la ora 5 sunt minciuna pe langa ce am fi auzit de la el ![]() iote d-aia stiu ca nu doare ![]() |
||
Poison Postat pe 8 Septembrie 2009 18:03 |
||
mey copii, nush despre ce vorbiti acilea...pentru mine e un triumf ca am reusit sa imi deschid pagina pe garbo...nu va spun ce artificii a trebuit sa fac pentru asta, cu tz taburi deschise, si alea alea ![]() confucius, am reusit sa citesc mesajul tau, asta intr-un final glorios...problema e ca nu poci sa-ti raspunz ![]() si ce-aveti, bre, cu margelatu? ha? margica, nu te uita, mami, la baietii astia, ca este rai si este invidiosi pe stilul tau literar, he...he... ![]() |
||
wife_de_zmeu Postat pe 8 Septembrie 2009 18:05 |
||
Poisoane, wife, noi radem-glumim, dar omul are un umor involuntar extrem de delicios.. . Daca si vorbeste cum gandeste, sunt clare multe aspecte. Vorba cuiva, l-ai baga in san sa il iei acasa, dar nu incape de urechi. | ||
anakin Postat pe 8 Septembrie 2009 18:08 |
||
inteleapta wife, noi il iubim de-a dreptul. a se vedea si raspunsul lui Anakin. nu stiu ce invidios (oasa) spunea ca noi ne certam... ![]() |
||
Poison Postat pe 8 Septembrie 2009 18:16 |
||
poiseidon trecem la fapte ?la povestea noastra de mai apoi... |
||
margelatu_68 Postat pe 8 Septembrie 2009 18:17 |
||
sincer daca la asta nu va mai ganditi la ce scriam eu!am o intrebare mai serioasa!ma puteti ajuta? |
||
margelatu_68 Postat pe 8 Septembrie 2009 18:23 |
||
Eu nu pot, dar incearca cu Poison. | ||
anakin Postat pe 8 Septembrie 2009 18:24 |
||
![]() ![]() ![]() |
||
kyra Postat pe 8 Septembrie 2009 19:12 |
||
pan' la urma, nea margica e cel mai ...cel amant? dupa cum vad ca da kira cu capul de perete, cred ca da ![]() |
||
si_totusi Postat pe 8 Septembrie 2009 19:56 |
||
totusico..de poveste, d-ala .. ![]() ![]() |
||
kyra Postat pe 8 Septembrie 2009 19:58 |
||
Cel mai bun amat este acela care, atunci cand il gaseste in casa un sot care nu este gelos si-i spune : - Nu va deranjati, continuati! mai poate sa continue� ![]() |
||
daria_ Postat pe 9 Septembrie 2009 17:02 |
||
Dariuto crez c-ai incurcat topicele...da trebe sa spun ca-i buna ![]() |
||
blanca Postat pe 9 Septembrie 2009 17:07 |
||
helooou!!!!!!!!pina la urma ce voia margelatu??ce poveste cu fosta si amanta si care cea facut????eram si io curioasa.....da vad ca nu ma baga nimeni in seama.... ![]() |
||
nazirra Postat pe 9 Septembrie 2009 17:26 |
||
![]() |
||
daria_ Postat pe 9 Septembrie 2009 17:31 |
||
incepuse, da s-a luat cu vorba. sau poate n-o fi intalnit pe cea mai aiurea amanta si mai asteapta. | ||
si_totusi Postat pe 9 Septembrie 2009 17:34 |
||
auuuu!!!!!!!!bre ,da nici nevasta! ..facuse ea ceva....sau cind l a intilnit tot asa era??????? ![]() |
||
nazirra Postat pe 9 Septembrie 2009 18:24 |
||
..azi ma apuca cititul topicului de la capat..ma gandi ca reusesc sa inteleg ceva ....intrebare intrebatoare: ce vrusa el oare? ![]() |
||
daria_ Postat pe 10 Septembrie 2009 20:43 |
||
a fost odata ca niciodata,ca de n-ar fi,nu s-ar povesti... a fost odata o fata de imparat asea de sensibila,incat simtzea pana si margeua pusa subt doozeci de saltele groase relaxa,si aia o-nvinetzea de ciuda... tatal ei,poseidon imparat,vru s-o scuteasca pe pretioasa-i fiica de asea calvar,dar oricata sfoara-n tara dadu,nu se gasi niciun anakin vrednic sa implinesca task-ul scoaterii margicii din forum... drept care,filosofand fata imparatului in varful a inca 10 perini puse peste saltelele relaxa,ajuse la concluzia ca "rau cu rau,da-i mai rau fara,ca n-as avea de la ce ma invineti de-atata ras"... si au trait fericiti pana la adanci genuni de prostie... ![]() |
||
preciouss Postat pe 13 Septembrie 2009 16:24 |
||
totusoaico... alea e toate caze reale mami? vieatza mea! ![]() |
||
preciouss Postat pe 13 Septembrie 2009 16:28 |
||
pretiosu, reale, mama. asa cel putin sustineau useritele ce ne povesteau cum sta chestia amantului sau cu amantul ![]() |
||
si_totusi Postat pe 13 Septembrie 2009 17:52 |
||
preci, fata, aveam material de lucru in tara asta, vorba povestii, pana la adanci batranete ![]() |
||
kyra Postat pe 13 Septembrie 2009 18:10 |
||
era o postare simpatica dar a fost stearsa. povestea una ca a intalnit cel ma prost "amant" abia cand s-a maritat. era barbat-su da, cica avea alte calitati ![]() |
||
si_totusi Postat pe 13 Septembrie 2009 18:15 |
||
daca tot e pe intamplari hazlii, petrecute in tarisoara asta, ia cetiti aici: "Intamplarea pe care v-o povestesc este 100% reala, s-a intamplat saptamana trecuta. Sotul meu a obtinut si categoria A, drept urmare s-a dus sa-si schimbe permisul. Dupa ce a strans toate actele necesare si a platit taxa la CEC, s-a prezentat la biroul pentru eliberari permise. Acolo a primit o fisa de completat. A bifat adaugare categorie si a depus actele. I s-a spus sa revina peste 2 ore sa-si ia permisul (totul frumos si civilizat pana aici). Cand si-a primit permisul avea numai cat B pe el, ca si inainte. O intreaba pe doamna de la ghiseu (alta decat cea la care depusese actele ce s-a intamplat) Doamna: Pai i-ati spus fetei? Sotul: Ce sa-i spun? Doamna: Ce vreti de la ea! Sotul: Pai am bifat pe fisa ce vreau! Doamna: Trebuia sa-i spuneti fetei, ea de unde sa stie?! Sotul: Am completat o fisa, iar ea nu m-a intrebat nimic. Doamna: Nu conteaza, trebuia sa-i spuneti! Sotul: Bine, ce-i de facut? Doamna: Mergeti la CEC, platiti taxa si mai veniti o data Sotul: Nu se poate, vreau sa vb cu seful eliberari permise Doamna: E plecat acum, asteptati-l aici, o sa revina in 5 min Dupa 10 min de astepta, nimic. Se duce la informatii sa intrebe de sef Sotul: Puteti sa-mi spuneti, va rog, cum il cheama pe seful biroului eliberari permise? Omul de la informatii: Nu stiu Sotul: Cum nu stiti, nu e birou de informatii? Omul: De unde sa stiu cine-i azi pe tura? Sotul: Pai e birou de informatii... Omul: Dom'le, ce n-ai inteles?! Sotul: Singura chestie pe care am inteles-o e ca va doare in pix de mine Tipete, urlete, bufnituri din spatele ghiseului.... Vine unul in uniforma. Ala in uniforma: Da dom'le, care-i pb? sotul povesteste tarasenia . Ala: De ce nu i-ati spus, e vina dvs. Sotul ii zice de fisa Ala: Dom'le, fisa aia e asa, orientativa, nu se uita nimeni pe ea, puteati sa n-o completati Sotul: Pai de ce nu m-a intrebat femeia ca sa stie ce are de facut? Ala: pai e datoria ei sa intrebe? Sotul: Eu de unde sa stiu ca are nev de info suplimentare din mom ce-am completat? Ala: pai dom'le, dumneata cand mergi sa te inscrii la master nu completezi daca ai mai facut un master? Sotul: (?!) Nu inteleg analogia Ala: Bine, nu e exemplul potrivit dar ziceam si eu... Discutia continua in felul asta. intr-un final a ramas tot ca ei: sotul va plati taxa din nou etc." |
||
si_totusi Postat pe 13 Septembrie 2009 18:31 |
||
viata mea, totusico ![]() ![]() ![]() |
||
kyra Postat pe 13 Septembrie 2009 18:36 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
oare sunt insarcinata? | 45 | De la: tusi_Oli 17 Februarie 2011 10:49 |
o parere , va rog | 33 | De la: si_totusi 5 August 2010 12:59 |
De oamenilor nu le plac oamenii directi? | 364 | De la: garbo109411 19 Iunie 2010 20:34 |
|
||
Mi-am inselat jumatatea, dupa casatorie...Dar am avut urmatoarele motive: | 363 | De la: fleurdelis 2 Iunie 2010 19:11 |
pastile de slabit | 14 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 08:45 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9