a fost odata, ca de n-ar fi fost, nu s-ar povesti

bravo!iata de ce se ocupa uniiiiiiiiii!daia nu mi-ai mai raspuns!de ce nu mai intrebat?sa inteleg ca ai un caracter tare deosebit si doi obrajori!
margelatu_68
Postat pe 8 Septembrie 2009 17:51
Nea Confucius, oare cum o fi senzatia aia de consegventa?
anakin
Postat pe 8 Septembrie 2009 17:52
cum iti spuneam de cineva care a sarit la cuvantul trei!iata si tu repede sa vezi de doare sau nu!bravos amigos!
margelatu_68
Postat pe 8 Septembrie 2009 17:52
anakin,ce parere ai de asta? avem F.B.I sau altceva?
margelatu_68
Postat pe 8 Septembrie 2009 17:54
Anakine, nu stiu cum e, dar stiu un singur lucru: nu doare!
Poison
Postat pe 8 Septembrie 2009 17:56
Vrei sa spui ca nu IL doare, nu-i asa?

Margica, ia treci bre mai incolo, ca ne stropesti cu cojile de la seminte.. alt loc unde sa tragi cu urechea la discutiile oamenilor mari nu-ti gasisi?
anakin
Postat pe 8 Septembrie 2009 17:58
normal, Anakine! nu am folosit pronumele pentru ca acea constatare era indubitabila: iti dai seama cum ar fi facut daca l-ar fi durut? Stirile de la ora 5 sunt minciuna pe langa ce am fi auzit de la el
iote d-aia stiu ca nu doare
Poison
Postat pe 8 Septembrie 2009 18:03
mey copii, nush despre ce vorbiti acilea...pentru mine e un triumf ca am reusit sa imi deschid pagina pe garbo...nu va spun ce artificii a trebuit sa fac pentru asta, cu tz taburi deschise, si alea alea

confucius, am reusit sa citesc mesajul tau, asta intr-un final glorios...problema e ca nu poci sa-ti raspunz

si ce-aveti, bre, cu margelatu? ha?

margica, nu te uita, mami, la baietii astia, ca este rai si este invidiosi pe stilul tau literar, he...he...
wife_de_zmeu
Postat pe 8 Septembrie 2009 18:05
Poisoane, wife, noi radem-glumim, dar omul are un umor involuntar extrem de delicios.. . Daca si vorbeste cum gandeste, sunt clare multe aspecte. Vorba cuiva, l-ai baga in san sa il iei acasa, dar nu incape de urechi.
anakin
Postat pe 8 Septembrie 2009 18:08
inteleapta wife, noi il iubim de-a dreptul. a se vedea si raspunsul lui Anakin. nu stiu ce invidios (oasa) spunea ca noi ne certam...
Poison
Postat pe 8 Septembrie 2009 18:16
poiseidon trecem la fapte ?la povestea noastra de mai apoi...
margelatu_68
Postat pe 8 Septembrie 2009 18:17
sincer daca la asta nu va mai ganditi la ce scriam eu!am o intrebare mai serioasa!ma puteti ajuta?
margelatu_68
Postat pe 8 Septembrie 2009 18:23
Eu nu pot, dar incearca cu Poison.
anakin
Postat pe 8 Septembrie 2009 18:24
kyra
Postat pe 8 Septembrie 2009 19:12
pan' la urma, nea margica e cel mai ...cel amant? dupa cum vad ca da kira cu capul de perete, cred ca da
si_totusi
Postat pe 8 Septembrie 2009 19:56
totusico..de poveste, d-ala ..

kyra
Postat pe 8 Septembrie 2009 19:58
Cel mai bun amat este acela care, atunci cand il gaseste in casa un sot care nu este gelos si-i spune :
- Nu va deranjati, continuati!
mai poate sa continue�
daria_
Postat pe 9 Septembrie 2009 17:02
Dariuto crez c-ai incurcat topicele...da trebe sa spun ca-i buna
blanca
Postat pe 9 Septembrie 2009 17:07
helooou!!!!!!!!pina la urma ce voia margelatu??ce poveste cu fosta si amanta si care cea facut????eram si io curioasa.....da vad ca nu ma baga nimeni in seama....
nazirra
Postat pe 9 Septembrie 2009 17:26
uita calu sa ne traduca
daria_
Postat pe 9 Septembrie 2009 17:31
incepuse, da s-a luat cu vorba. sau poate n-o fi intalnit pe cea mai aiurea amanta si mai asteapta.
si_totusi
Postat pe 9 Septembrie 2009 17:34
auuuu!!!!!!!!bre ,da nici nevasta! ..facuse ea ceva....sau cind l a intilnit tot asa era???????
nazirra
Postat pe 9 Septembrie 2009 18:24
..azi ma apuca cititul topicului de la capat..ma gandi ca reusesc sa inteleg ceva ....intrebare intrebatoare: ce vrusa el oare?
daria_
Postat pe 10 Septembrie 2009 20:43
a fost odata ca niciodata,ca de n-ar fi,nu s-ar povesti...

a fost odata o fata de imparat asea de sensibila,incat simtzea pana si margeua pusa subt doozeci de saltele groase relaxa,si aia o-nvinetzea de ciuda...

tatal ei,poseidon imparat,vru s-o scuteasca pe pretioasa-i fiica de asea calvar,dar oricata sfoara-n tara dadu,nu se gasi niciun anakin vrednic sa implinesca task-ul scoaterii margicii din forum...

drept care,filosofand fata imparatului in varful a inca 10 perini puse peste saltelele relaxa,ajuse la concluzia ca "rau cu rau,da-i mai rau fara,ca n-as avea de la ce ma invineti de-atata ras"...

si au trait fericiti pana la adanci genuni de prostie...
preciouss
Postat pe 13 Septembrie 2009 16:24
totusoaico...
alea e toate caze reale mami?

vieatza mea!
preciouss
Postat pe 13 Septembrie 2009 16:28
pretiosu, reale, mama. asa cel putin sustineau useritele ce ne povesteau cum sta chestia amantului sau cu amantul
si_totusi
Postat pe 13 Septembrie 2009 17:52
preci, fata, aveam material de lucru in tara asta, vorba povestii, pana la adanci batranete
kyra
Postat pe 13 Septembrie 2009 18:10
era o postare simpatica dar a fost stearsa. povestea una ca a intalnit cel ma prost "amant" abia cand s-a maritat. era barbat-su

da, cica avea alte calitati
si_totusi
Postat pe 13 Septembrie 2009 18:15
daca tot e pe intamplari hazlii, petrecute in tarisoara asta, ia cetiti aici:

"Intamplarea pe care v-o povestesc este 100% reala, s-a intamplat saptamana trecuta.
Sotul meu a obtinut si categoria A, drept urmare s-a dus sa-si schimbe permisul. Dupa ce a strans toate actele necesare si a platit taxa la CEC, s-a prezentat la biroul pentru eliberari permise. Acolo a primit o fisa de completat.

A bifat adaugare categorie si a depus actele. I s-a spus sa revina peste 2 ore sa-si ia permisul (totul frumos si civilizat pana aici).

Cand si-a primit permisul avea numai cat B pe el, ca si inainte. O intreaba pe doamna de la ghiseu (alta decat cea la care depusese actele ce s-a intamplat)

Doamna: Pai i-ati spus fetei?
Sotul: Ce sa-i spun?
Doamna: Ce vreti de la ea!
Sotul: Pai am bifat pe fisa ce vreau!
Doamna: Trebuia sa-i spuneti fetei, ea de unde sa stie?!
Sotul: Am completat o fisa, iar ea nu m-a intrebat nimic.
Doamna: Nu conteaza, trebuia sa-i spuneti!
Sotul: Bine, ce-i de facut?
Doamna: Mergeti la CEC, platiti taxa si mai veniti o data
Sotul: Nu se poate, vreau sa vb cu seful eliberari permise
Doamna: E plecat acum, asteptati-l aici, o sa revina in 5 min

Dupa 10 min de astepta, nimic.
Se duce la informatii sa intrebe de sef
Sotul: Puteti sa-mi spuneti, va rog, cum il cheama pe seful biroului eliberari permise?
Omul de la informatii: Nu stiu
Sotul: Cum nu stiti, nu e birou de informatii?
Omul: De unde sa stiu cine-i azi pe tura?
Sotul: Pai e birou de informatii...
Omul: Dom'le, ce n-ai inteles?!
Sotul: Singura chestie pe care am inteles-o e ca va doare in pix de mine
Tipete, urlete, bufnituri din spatele ghiseului....

Vine unul in uniforma.
Ala in uniforma: Da dom'le, care-i pb?
sotul povesteste tarasenia .
Ala: De ce nu i-ati spus, e vina dvs.
Sotul ii zice de fisa
Ala: Dom'le, fisa aia e asa, orientativa, nu se uita nimeni pe ea, puteati sa n-o completati
Sotul: Pai de ce nu m-a intrebat femeia ca sa stie ce are de facut?
Ala: pai e datoria ei sa intrebe?
Sotul: Eu de unde sa stiu ca are nev de info suplimentare din mom ce-am completat?
Ala: pai dom'le, dumneata cand mergi sa te inscrii la master nu completezi daca ai mai facut un master?
Sotul: (?!) Nu inteleg analogia
Ala: Bine, nu e exemplul potrivit dar ziceam si eu...

Discutia continua in felul asta. intr-un final a ramas tot ca ei: sotul va plati taxa din nou etc."

si_totusi
Postat pe 13 Septembrie 2009 18:31
viata mea, totusico
kyra
Postat pe 13 Septembrie 2009 18:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cum trebuie sa fie sperma ca si consistenta pt a fi sigura ca barbatul de langa tine este apt pt procreere? Exista o astfel de catalogare? 44 De la: mika_mika 28 August 2009 15:10
sunt insarcinata ?? 18 De la: tutankhamon 1 Iulie 2009 00:24
relatii 94 De la: gabi1981 25 Martie 2011 11:32
o viata in paralel 162 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 08:55
Ce parere aveti despre calugaritele care traiesc in munastiri dar ele cand se convertesc la Hristos trebuie sa respecte regulile lui Papa sau capul altor religii,,care nici ala nu este un sfant 24 De la: ingerasulluptator 7 Mai 2012 21:20
Setari Cookie-uri