a fost odata, ca de n-ar fi fost, nu s-ar povesti

bravo!iata de ce se ocupa uniiiiiiiiii!daia nu mi-ai mai raspuns!de ce nu mai intrebat?sa inteleg ca ai un caracter tare deosebit si doi obrajori!
margelatu_68
Postat pe 8 Septembrie 2009 17:51
Nea Confucius, oare cum o fi senzatia aia de consegventa?
anakin
Postat pe 8 Septembrie 2009 17:52
cum iti spuneam de cineva care a sarit la cuvantul trei!iata si tu repede sa vezi de doare sau nu!bravos amigos!
margelatu_68
Postat pe 8 Septembrie 2009 17:52
anakin,ce parere ai de asta? avem F.B.I sau altceva?
margelatu_68
Postat pe 8 Septembrie 2009 17:54
Anakine, nu stiu cum e, dar stiu un singur lucru: nu doare!
Poison
Postat pe 8 Septembrie 2009 17:56
Vrei sa spui ca nu IL doare, nu-i asa?

Margica, ia treci bre mai incolo, ca ne stropesti cu cojile de la seminte.. alt loc unde sa tragi cu urechea la discutiile oamenilor mari nu-ti gasisi?
anakin
Postat pe 8 Septembrie 2009 17:58
normal, Anakine! nu am folosit pronumele pentru ca acea constatare era indubitabila: iti dai seama cum ar fi facut daca l-ar fi durut? Stirile de la ora 5 sunt minciuna pe langa ce am fi auzit de la el
iote d-aia stiu ca nu doare
Poison
Postat pe 8 Septembrie 2009 18:03
mey copii, nush despre ce vorbiti acilea...pentru mine e un triumf ca am reusit sa imi deschid pagina pe garbo...nu va spun ce artificii a trebuit sa fac pentru asta, cu tz taburi deschise, si alea alea

confucius, am reusit sa citesc mesajul tau, asta intr-un final glorios...problema e ca nu poci sa-ti raspunz

si ce-aveti, bre, cu margelatu? ha?

margica, nu te uita, mami, la baietii astia, ca este rai si este invidiosi pe stilul tau literar, he...he...
wife_de_zmeu
Postat pe 8 Septembrie 2009 18:05
Poisoane, wife, noi radem-glumim, dar omul are un umor involuntar extrem de delicios.. . Daca si vorbeste cum gandeste, sunt clare multe aspecte. Vorba cuiva, l-ai baga in san sa il iei acasa, dar nu incape de urechi.
anakin
Postat pe 8 Septembrie 2009 18:08
inteleapta wife, noi il iubim de-a dreptul. a se vedea si raspunsul lui Anakin. nu stiu ce invidios (oasa) spunea ca noi ne certam...
Poison
Postat pe 8 Septembrie 2009 18:16
poiseidon trecem la fapte ?la povestea noastra de mai apoi...
margelatu_68
Postat pe 8 Septembrie 2009 18:17
sincer daca la asta nu va mai ganditi la ce scriam eu!am o intrebare mai serioasa!ma puteti ajuta?
margelatu_68
Postat pe 8 Septembrie 2009 18:23
Eu nu pot, dar incearca cu Poison.
anakin
Postat pe 8 Septembrie 2009 18:24
kyra
Postat pe 8 Septembrie 2009 19:12
pan' la urma, nea margica e cel mai ...cel amant? dupa cum vad ca da kira cu capul de perete, cred ca da
si_totusi
Postat pe 8 Septembrie 2009 19:56
totusico..de poveste, d-ala ..

kyra
Postat pe 8 Septembrie 2009 19:58
Cel mai bun amat este acela care, atunci cand il gaseste in casa un sot care nu este gelos si-i spune :
- Nu va deranjati, continuati!
mai poate sa continue�
daria_
Postat pe 9 Septembrie 2009 17:02
Dariuto crez c-ai incurcat topicele...da trebe sa spun ca-i buna
blanca
Postat pe 9 Septembrie 2009 17:07
helooou!!!!!!!!pina la urma ce voia margelatu??ce poveste cu fosta si amanta si care cea facut????eram si io curioasa.....da vad ca nu ma baga nimeni in seama....
nazirra
Postat pe 9 Septembrie 2009 17:26
uita calu sa ne traduca
daria_
Postat pe 9 Septembrie 2009 17:31
incepuse, da s-a luat cu vorba. sau poate n-o fi intalnit pe cea mai aiurea amanta si mai asteapta.
si_totusi
Postat pe 9 Septembrie 2009 17:34
auuuu!!!!!!!!bre ,da nici nevasta! ..facuse ea ceva....sau cind l a intilnit tot asa era???????
nazirra
Postat pe 9 Septembrie 2009 18:24
..azi ma apuca cititul topicului de la capat..ma gandi ca reusesc sa inteleg ceva ....intrebare intrebatoare: ce vrusa el oare?
daria_
Postat pe 10 Septembrie 2009 20:43
a fost odata ca niciodata,ca de n-ar fi,nu s-ar povesti...

a fost odata o fata de imparat asea de sensibila,incat simtzea pana si margeua pusa subt doozeci de saltele groase relaxa,si aia o-nvinetzea de ciuda...

tatal ei,poseidon imparat,vru s-o scuteasca pe pretioasa-i fiica de asea calvar,dar oricata sfoara-n tara dadu,nu se gasi niciun anakin vrednic sa implinesca task-ul scoaterii margicii din forum...

drept care,filosofand fata imparatului in varful a inca 10 perini puse peste saltelele relaxa,ajuse la concluzia ca "rau cu rau,da-i mai rau fara,ca n-as avea de la ce ma invineti de-atata ras"...

si au trait fericiti pana la adanci genuni de prostie...
preciouss
Postat pe 13 Septembrie 2009 16:24
totusoaico...
alea e toate caze reale mami?

vieatza mea!
preciouss
Postat pe 13 Septembrie 2009 16:28
pretiosu, reale, mama. asa cel putin sustineau useritele ce ne povesteau cum sta chestia amantului sau cu amantul
si_totusi
Postat pe 13 Septembrie 2009 17:52
preci, fata, aveam material de lucru in tara asta, vorba povestii, pana la adanci batranete
kyra
Postat pe 13 Septembrie 2009 18:10
era o postare simpatica dar a fost stearsa. povestea una ca a intalnit cel ma prost "amant" abia cand s-a maritat. era barbat-su

da, cica avea alte calitati
si_totusi
Postat pe 13 Septembrie 2009 18:15
daca tot e pe intamplari hazlii, petrecute in tarisoara asta, ia cetiti aici:

"Intamplarea pe care v-o povestesc este 100% reala, s-a intamplat saptamana trecuta.
Sotul meu a obtinut si categoria A, drept urmare s-a dus sa-si schimbe permisul. Dupa ce a strans toate actele necesare si a platit taxa la CEC, s-a prezentat la biroul pentru eliberari permise. Acolo a primit o fisa de completat.

A bifat adaugare categorie si a depus actele. I s-a spus sa revina peste 2 ore sa-si ia permisul (totul frumos si civilizat pana aici).

Cand si-a primit permisul avea numai cat B pe el, ca si inainte. O intreaba pe doamna de la ghiseu (alta decat cea la care depusese actele ce s-a intamplat)

Doamna: Pai i-ati spus fetei?
Sotul: Ce sa-i spun?
Doamna: Ce vreti de la ea!
Sotul: Pai am bifat pe fisa ce vreau!
Doamna: Trebuia sa-i spuneti fetei, ea de unde sa stie?!
Sotul: Am completat o fisa, iar ea nu m-a intrebat nimic.
Doamna: Nu conteaza, trebuia sa-i spuneti!
Sotul: Bine, ce-i de facut?
Doamna: Mergeti la CEC, platiti taxa si mai veniti o data
Sotul: Nu se poate, vreau sa vb cu seful eliberari permise
Doamna: E plecat acum, asteptati-l aici, o sa revina in 5 min

Dupa 10 min de astepta, nimic.
Se duce la informatii sa intrebe de sef
Sotul: Puteti sa-mi spuneti, va rog, cum il cheama pe seful biroului eliberari permise?
Omul de la informatii: Nu stiu
Sotul: Cum nu stiti, nu e birou de informatii?
Omul: De unde sa stiu cine-i azi pe tura?
Sotul: Pai e birou de informatii...
Omul: Dom'le, ce n-ai inteles?!
Sotul: Singura chestie pe care am inteles-o e ca va doare in pix de mine
Tipete, urlete, bufnituri din spatele ghiseului....

Vine unul in uniforma.
Ala in uniforma: Da dom'le, care-i pb?
sotul povesteste tarasenia .
Ala: De ce nu i-ati spus, e vina dvs.
Sotul ii zice de fisa
Ala: Dom'le, fisa aia e asa, orientativa, nu se uita nimeni pe ea, puteati sa n-o completati
Sotul: Pai de ce nu m-a intrebat femeia ca sa stie ce are de facut?
Ala: pai e datoria ei sa intrebe?
Sotul: Eu de unde sa stiu ca are nev de info suplimentare din mom ce-am completat?
Ala: pai dom'le, dumneata cand mergi sa te inscrii la master nu completezi daca ai mai facut un master?
Sotul: (?!) Nu inteleg analogia
Ala: Bine, nu e exemplul potrivit dar ziceam si eu...

Discutia continua in felul asta. intr-un final a ramas tot ca ei: sotul va plati taxa din nou etc."

si_totusi
Postat pe 13 Septembrie 2009 18:31
viata mea, totusico
kyra
Postat pe 13 Septembrie 2009 18:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
baieti sunt sexy ptr ca ...............................sunt destepti? 14 De la: tutankhamon 1 Noiembrie 2009 03:10
femeia buna la pat! 182 De la: pantera_neagra 18 August 2010 15:53
ADORA FETELE SEXUL ORAL? 194 De la: Timidul 22 Octombrie 2009 20:26
imbunatatirea creierului 81 De la: Ciresica 3 Iunie 2010 18:58
Ce s-a intamplat de fapt? Ma doreste sau nu? 29 De la: garbo096571 7 Mai 2010 17:13
Setari Cookie-uri