Caut femei intre 18-37 ani , interesate de o discutie despre dieta , intr-un cadru organizat ; discutia dureaza 2 ore , si recompensa este de 60 ron . persoanele care participa la acest studiu trebuie sa fi folosit macar o data pastile de slabit sau ceaiuri; cinr doreste amanunte , ma poate contacta la adresa [email protected] |
||
llussel Postat pe 8 Septembrie 2009 15:16 |
||
---|---|---|
60 de roni zici? si apoi le racolati pt ce? |
||
iasomia Postat pe 8 Septembrie 2009 16:17 |
||
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
LILO Postat pe 8 Septembrie 2009 16:19 |
||
Iasomia..e ridicol ce spui ; inainte sa judeci , citeste putin ce inseamna o firma de cercetare si studiu de piata , ok ? dar..in fine , de unde nu e..nici Dumnezeu nu cere !!! | ||
llussel Postat pe 8 Septembrie 2009 16:23 |
||
ooo?! te-ai nevrozat? asa mami,baga gimnastica... |
||
iasomia Postat pe 8 Septembrie 2009 16:26 |
||
![]() ![]() ![]() |
||
LILO Postat pe 8 Septembrie 2009 16:28 |
||
al draq studiu...intre 18-37....ehe,he,he.... | ||
iasomia Postat pe 8 Septembrie 2009 16:29 |
||
![]() ![]() ![]() |
||
LILO Postat pe 8 Septembrie 2009 16:30 |
||
![]() ![]() |
||
LILO Postat pe 8 Septembrie 2009 16:31 |
||
lilo, ioi,ma facusi sa dau din craci...si eu nu fac d-astea ![]() ![]() ![]() cum mai iasimoco?ehe,he,he |
||
iasomia Postat pe 8 Septembrie 2009 16:31 |
||
![]() ![]() |
||
LILO Postat pe 8 Septembrie 2009 16:33 |
||
corect.... ![]() |
||
iasomia Postat pe 8 Septembrie 2009 16:37 |
||
nu este o firma fantoma , este o firma mare , iar studiul are loc intr-o institutie publica , si in timpul zilei..asta pt mintile bolnave care in afara de a sta pe chat , si dea a-si da cu parerea..nu stiu sa faca altceva , dar..cum spuneam..gradina e maaaare !... | ||
llussel Postat pe 8 Septembrie 2009 16:46 |
||
in loc sa zici merci ca iti fac vad acilea.... esti cam tontovanca,babe....jignesti cam mult,puteai sa explici frumos,stii ca traim intr-o lume destul de complicata,este normal ca userii sa fie circumspecti. da' oare de ce ma obosesc sa-ti explic? hai pas... |
||
iasomia Postat pe 8 Septembrie 2009 16:50 |
||
![]() ![]() |
||
LILO Postat pe 8 Septembrie 2009 16:59 |
||
Da , vad ca e distractie site-ul asta ; inteligenta ta se limiteaza doar la distractie si clipuri , creierul ala mic si rarefiat nu poate gandi prea departe . | ||
llussel Postat pe 8 Septembrie 2009 17:10 |
||
pentru cele care doresc informatii despre studiul despre dieta , grupurile sunt intre 18-26 ani si 26-36 ani , pt grupul cu varsta mai mare , conditia este sa aiba copii ; persoanele din ambele grupuri trebuie sa fi folosit medicamente : CLARINOL , CROMDIET , NORMOPONDEROL , FITOMAGRA < CELUFEMININ , SUPER SLIM , NATUR CAPS , dar sa nu fi mers niciodata la medic nutritionist , mai multe amanunte dau pe mail | ||
llussel Postat pe 8 Septembrie 2009 17:15 |
||
ia uite ce ai patit tu daca ai pus botu' imediat: "Buna ziua ! M-am hotarat cu greu sa cer ajutor , de regula incerc sa rezolv o problema tinand cont de circumstante , de suflet , de..mai multe ! Pe scurt : daca afli dupa cateva luni ca omul caruia te-ai daruit cu toata fiinta ta , are alt nume decat cel pe care tu il stii , are alta varsta si..legi de faptul ca nu ti-a dat niciodata numarul de telefon de acasa , ce poti sa crezi ? ce poti sa faci ? cum poti sa intelegi si cum poti depasi momentul ? Simt ca mi-a zdruncinat nu numai incredera in el , ci si in oameni , in general , si asta ma sperie foarte mult ! Sigur..povestea ar fi lunga , dar as vrea un raspuns ..strict la intrebarea mea . Multumesc ! " pareai sa ai logica,draci... |
||
iasomia Postat pe 8 Septembrie 2009 17:18 |
||
nu stii sa faci afaceri,lasa-te... macar enuntul de la "incredere" era satisfacator... fa amor ,babe.... |
||
iasomia Postat pe 8 Septembrie 2009 17:20 |
||
Iasomie , nu ti-am cerut parerea , fa chat in continuare si ignora-ma ! Esti marunta si ingusta si am pierdut deja timp pretios raspunzand uneia care pierde vremea pe chat ! |
||
llussel Postat pe 8 Septembrie 2009 17:24 |
||
vai de steaua ta... ai suferit fato,este normal s-o iei pe aratura. hai bafta! fii tare ca o stanca, si nu uita ca esti romanca.... |
||
iasomia Postat pe 8 Septembrie 2009 17:26 |
||
He , He..acum am priceput eu cum sta treaba ,am atins la corzile sensibile una si grasa si urata si....; deh...c'este la vie..''babe'' | ||
llussel Postat pe 8 Septembrie 2009 17:26 |
||
corect .... sunt urata rau si nu incap in lift...ehe,he,he.... |
||
iasomia Postat pe 8 Septembrie 2009 17:28 |
||
pacat ca nu-mi accepta si de-astea de 47..poate te mai limpezeai si tu la creieras , dar..poate te intereseaza un studiu de detergenti ..mai am locuri acolo ; si..apropos..musai sa ai studii, altfel..nici la detergenti nu te pot lua... ![]() |
||
llussel Postat pe 8 Septembrie 2009 17:29 |
||
te mananca pisi... ehe,he,he... |
||
iasomia Postat pe 8 Septembrie 2009 17:30 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Daca vrei sa slabesti,sa-ti mentii(controlezi) greutatea !!! | 1 | De la: fittnescoffe 7 Decembrie 2010 14:40 |
Acai berry | 1 | De la: Ciresica 10 Martie 2010 18:59 |
reductil | 1 | De la: garbo_2826 8 Mai 2012 00:19 |
|
||
Bomboane cu efecte benefice pentru organism de la Amarelli | 1 | De la: LuxuryBoutique 11 Iunie 2012 15:58 |
sa ne amuzam cu profesorul Leonida Bucium | 6 | De la: ready_vivus 17 Decembrie 2009 11:41 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9