Mea culpa.Nu stiu daca a fost sau nu dezbatut acest subiect, dar mi se pare o tema ascunsa sub tacerea multor cupluri din Romania de azi. | ||
elodia Postat pe 10 Septembrie 2009 03:29 |
||
---|---|---|
Ascuns sub tacere? De ce? De ce trebuie acceptata inchisoarea asta pentru doi? Cine ii obliga? | ||
panty_C Postat pe 10 Septembrie 2009 04:20 |
||
De la: garbo043444, la data 2009-09-10 03:29:24 Mea culpa.Nu stiu daca a fost sau nu dezbatut acest subiect, dar mi se pare o tema ascunsa sub tacerea multor cupluri din Romania de azi. acest subiect este des intalnit,trait,in viata reala.eu consider ca acest aspect apare,din lipsa de comunicare,dintre cei care traiesc singuratatea in doi.mai bine singur,de unul singur,decat singur in de aceeaconsider ca este bine pt cupluri ,sa traiasca ,mai intai ca si concubini.pt a vedea daca sunt copatibili.abia cand traiesc in aceeasi casa,cuplurile,realizeaza.mai usor defecte si calitati. casatoria,aranjata in general de parinti,"fortata",poate duce la nefericirea in cuplu.tot in concubinaj ,exista si "proba de foc" a cuplului.proba de foc=compatibilitate.este gresit spus,dupa parerea mea;mi-am gasit jumatatea!!!.nu exista jumatati.exista doar intreg,referitor la dragoste si casatorie.nu trebuie sa stai cu cineva pt ca te satisface sexul,in rest nu exista alte sentimen- te.nici unul nu va fi fericit in acest caz.sau alt aspect,desi sunt nefericiti dar au copii nu sedespart,pt okii copiilor,sau ce zice societatea,mai ales rurala.trebuie ca aceste cupluri,care constata ca in doi se simt singuri,sa comunice intre ei,sa recunoasca fiecare,ca leeste mai bine poate ,intr-o alta relatie,si sa isi ofere libertatea,in termeni amiabili.pot ramane ,insa ,buni prieteni.deci comunicati unul cu celalat cu sinceritate,si daca sunteti singuri in doi,oferiti-va unul altuia libertatea,chiar daca poate unul din cei doi chiar isi iubeste partenerul,dar dragostea nu este impartasita si de celalat.tot din dragoste,poti reda libertatea,bucurandu-te ca cel iubit,poate isi gaseste ferici rea adevarata,intr-un alt cuplu.este greu dar din dragoste,faci orice,pt fericirea celuilalt.exista si intelegeri conjugale. intre soti,liber consfintite,ca sa ramana impreuna,dar viata de cuplu se consuma separat,fiecare,cu o alta persoana.aici intervine averea,etnia sau alte considerente,cumar fi o boala de pilda. daca nu aveti sentimente profunde ,unulpt celalat,mai bine redati- va librtatea.,unul altuia,decat sa fiti singuri in doi!!! . |
||
|
||
allexanndrra Postat pe 10 Septembrie 2009 04:47 |
||
De la: allexanndrra, la data 2009-09-10 04:47:26bravoo ti-ai facut lectile ...cu drag alexaDe la: garbo043444, la data 2009-09-10 03:29:24 Mea culpa.Nu stiu daca a fost sau nu dezbatut acest subiect, dar mi se pare o tema ascunsa sub tacerea multor cupluri din Romania de azi. |
||
yanyacharberet Postat pe 11 Septembrie 2009 15:13 |
||
De la: garbo043444, la data 2009-09-10 03:29:24 Mea culpa.Nu stiu daca a fost sau nu dezbatut acest subiect, dar mi se pare o tema ascunsa sub tacerea multor cupluri din Romania de azi. despre singuratate gasesti un articol aici si cateva pareri, sper sa te ajute: http://www.exposhop.ro/Code/Applications/web/index.cgi?action=blog§ion=0&art=11 Ca sa iti creasca moralul, ai si un concurs in dreapta, iar premiul e pentru tine, pentru o personalitate puternica. |
||
exposhop Postat pe 11 Septembrie 2009 16:31 |
||
Ar fi multe de spus dar concluzia e simpla: e mai usor de dus povara singuratatii de unul singur decat in doi. |
||
Ella34 Postat pe 24 Septembrie 2009 10:25 |
||
de acord cu tine ella... |
||
eladaela Postat pe 24 Septembrie 2009 10:28 |
||
Ella, iti dau dreptate in blogul meu | ||
pik_nik Postat pe 24 Septembrie 2009 10:29 |
||
Pik , nu stiam ca ai postari pe blog. Abia acum descopar... Ma bag la lecturat... |
||
Ella34 Postat pe 24 Septembrie 2009 10:34 |
||
texte... (ce am eu pe acolo) |
||
pik_nik Postat pe 24 Septembrie 2009 10:38 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Relatia cu un strain! Merge sau nu merge? Ajutor! | 297 | De la: daniilia 25 Februarie 2010 22:10 |
cum ti-ai cunoscut fat frumosul ? | 2 | De la: vuvuzela 29 Ianuarie 2011 18:40 |
Dragoste in 3 | 297 | De la: darlene 14 Iunie 2011 12:42 |
|
||
soacra,soacra...poama acra rau | 283 | De la: adelina20 3 Octombrie 2012 14:21 |
de cate ori e normal? | 147 | De la: elisabeta_boia 4 Septembrie 2011 00:35 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară