mai, unde e tanti aia c studiile ei des[pre minciunile barbatilor?? ee cam asa ii si cu inselatul BARBATILOR! ei o fac din pura placere, femeileee....o doamne...femeile o fac din furie, din inclestare dintilor, a creierilor a orgoliului....sau macar sa vada ce dracu poate simti un om cand e imbratisat de altul si nu de jumatatea lui! | ||
fleur_de_lis Postat pe 14 Octombrie 2009 11:01 |
||
---|---|---|
cell, si noi ii credem, asa-i??? si nici barbatii nu inseala cand iubesc, numa ca se prind cam greu, si nici dragostea nu tine o vesnicie fleur, si femeile tot de placere inseala, altfel, orice alt motiv mi se pare prostesc! |
||
zambila Postat pe 14 Octombrie 2009 11:05 |
||
fleur, da' ce fetita, nu putem imbratisa pe cineva daca nu-l simtim ca e "jumatatea" noastra? ioi... cat sunt de imorala!!! . |
||
|
||
garbo_C Postat pe 14 Octombrie 2009 11:05 |
||
mai, io una nu inteleg....prin ce mecanisme sau ce mecanisme se deschid atunci cand un barbat isi alege o partenera de viata, pe viata.....si el e atras de alta....nu inteleg nene....pai na, el si-a ales-o...nu i-a bagat-o nimeni pe gat...si, atunci, de ce o inseala????....io asta nu inteleg nici picata cu ceara....a! si se mai intoarce spasit la nevasta-sa si ii plange in fata...mami, eu am gresit, dar pe tine te iubesc, esti soarele meu....bla bla bla... | ||
tutankhamon Postat pe 14 Octombrie 2009 11:05 |
||
tuth....de multe ori barbatii o fac dintr-o anumita ....obligatie si atunci cand isi dau seama,isi cauta adevarata fericire |
||
eladaela Postat pe 14 Octombrie 2009 11:07 |
||
Zambilutz, uneori alegem sa-i credem... de, a doua sansa... | ||
garbo_C Postat pe 14 Octombrie 2009 11:08 |
||
buna la voi...ei....... aici ar trebui deschis un topic cu titlu "CE INSEAMNA A IUBI CU ADEVARAT?" | ||
perluta Postat pe 14 Octombrie 2009 11:08 |
||
tuth, totul e relativ, nu te mai necaji, n-ai sa intelegi niciodata, si nici nu-i nevoie! idiot e el ca nu-i suficient de istetz sa tina numai pentru el, daca tot nu vrea sa se desparta... cell, asta cu sansele e degeaba, au mai incercat si altii... ela, nu-i neaparat obligatie, poate atunci asa au simtit, altfel n-ar fi plecat la drumul asta, decat ca omul se mai schimba pe parcurs, nu-i nimeni vinovat de asta! nici macar el.... |
||
zambila Postat pe 14 Octombrie 2009 11:14 |
||
dupa mini....io crez ca iei e foarte imaturi.....ei iubesc...mult fata deci....iubirea de sotie e una si de amanta e alta!!!!!intelgeti????io nu!!!! | ||
nazirra Postat pe 14 Octombrie 2009 11:18 |
||
nu e diferita, e doar alta | ||
zambila Postat pe 14 Octombrie 2009 11:24 |
||
iexact....e paralele...nu se intilnesc niciodata!!!!deci inima o are juma la una ...juma la alta....????!!!! | ||
nazirra Postat pe 14 Octombrie 2009 11:26 |
||
nope, o zi la una, 2 la alta | ||
zambila Postat pe 14 Octombrie 2009 11:27 |
||
mami, tu crezi ca ei inteleg?? nu-si fac ei probleme de genu... suntem naive! |
||
zambila Postat pe 14 Octombrie 2009 11:29 |
||
dati mi voie sa va contrazic.....nu ca nu va lipsi noaptea de acasa....deci pina la 5 la amanta de la 5 cu nevasta....mde treburili domestice...sti tu...calu...capra..iezi.... | ||
nazirra Postat pe 14 Octombrie 2009 11:30 |
||
nazi, e bine cat inca mai are grija de cal, capra si iezi mai grav e cand i se urca la cap, si pleaca si anume cu amanta, si crede ca aia nu mai poate de dragul lui |
||
zambila Postat pe 14 Octombrie 2009 11:32 |
||
nazi, mie asta nu-mi place... eu l-as trimite noaptea la amanta, dupa ce s-a ocupat de "treburile casnice"... | ||
garbo_C Postat pe 14 Octombrie 2009 11:32 |
||
De la: Celleste, la data 2009-10-14 11:05:07 NUUUUUUUUUU...cel [putin nu cred!! k toti inseala asta0-i clar...dar durerea inselarii lor e in pieptul femeilor...so...ele nu cred ca pot insela cu inima neafectata! nu ....e posibil asa ceva! |
||
fleur_de_lis Postat pe 14 Octombrie 2009 11:36 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-10-14 11:05:08mai, io una nu inteleg....prin ce mecanisme sau ce mecanisme se deschid atunci cand un barbat isi alege o partenera de viata, pe viata.....si el e atras de alta....nu inteleg nene....pai na, el si-a ales-o...nu i-a bagat-o nimeni pe gat...si, atunci, de ce o inseala????....io asta nu inteleg nici picata cu ceara....a! si se mai intoarce spasit la nevasta-sa si ii plange in fata...mami, eu am gresit, dar pe tine te iubesc, esti soarele meu....bla bla bla... tutii cd isi aleg o partenera pe viata...se deschid cerurile mami! iar cd isi aleg una de o noapte...eu cred ca se inchid |
||
fleur_de_lis Postat pe 14 Octombrie 2009 11:39 |
||
eu una nu inteleg domle...oi fi eu mai batuta in cap.....cum poate sa ii jure uneia credinta vesnica si dragoste eterna ...dupa ceva timp face pasiune pentru alta si o uita pe prima si, cand se stinge fiorul cu a doua, se intoarce la prima si zice ca a fost un prost si ca tot pe ea o iubeste....nu inteleg mai...poate sunt eu mai dusa si mai de moda veche... | ||
tutankhamon Postat pe 14 Octombrie 2009 11:45 |
||
bine mai....si dupe aia daca se inchid....cade lacatu' sau ce???de se intorc la prima???si spasiti... | ||
tutankhamon Postat pe 14 Octombrie 2009 11:47 |
||
tu n-auzi mai??? alt gen de forte actioneaza acolo....la una sunt fortele luminii...iar la cealalta....coboara in the dark...constiinta...ce nu pricepii?? | ||
fleur_de_lis Postat pe 14 Octombrie 2009 11:48 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-10-14 11:47:38bine mai....si dupe aia daca se inchid....cade lacatu' sau ce???de se intorc la prima???si spasiti... pai...unii raman forever in the dark...iar pe altii ii chinuie rau lipsa luminii |
||
fleur_de_lis Postat pe 14 Octombrie 2009 11:49 |
||
tuth...sunt si cazuri cand nu se mai intorc.... | ||
eladaela Postat pe 14 Octombrie 2009 11:52 |
||
eee, eco! fleur, esti o idealista...nu-i rau, decat pentru tine, ca rau vei fi dezamagita |
||
zambila Postat pe 14 Octombrie 2009 11:54 |
||
iar cand se intorc, o fac pentru ca ar avea prea multe de pierdut, si nu de sentimente vorbesc... | ||
garbo_C Postat pe 14 Octombrie 2009 11:54 |
||
mai fleur...mama mi-a zis ca dupa noapte vine si zi.......nu-i asa??? | ||
tutankhamon Postat pe 14 Octombrie 2009 11:56 |
||
celleste..subscriu | ||
eladaela Postat pe 14 Octombrie 2009 12:00 |
||
da....tuth pai sa e zambiii...daca ma mai faci vreodata idealista ma supar sa stii! macar datorita diferentei de varsta as prefera eu sa nutzi permiti! merci |
||
fleur_de_lis Postat pe 14 Octombrie 2009 12:00 |
||
De la: Celleste, la data 2009-10-14 11:54:57iar cand se intorc, o fac pentru ca ar avea prea multe de pierdut, si nu de sentimente vorbesc... au de pierdut fix ceea ce inseamna partea pozitiva morala si luminoasa a vietii! in intuneric nu poti trai prea mult! |
||
fleur_de_lis Postat pe 14 Octombrie 2009 12:01 |
||
fleur, sa stii ca niciodata nu ma uit la varste pe la profil...si nici nu-mi permit sa te jignesc! imi cer scuze daca asa ai inteles tu... n-o sa se mai intample |
||
zambila Postat pe 14 Octombrie 2009 12:04 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Legalizarea prostituției | 9 | De la: tutankhamon 10 Noiembrie 2009 00:27 |
va rog dac poate cineva sa ma ajute cu un sfat | 172 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:00 |
Doi barbati si eu la mijloc????? | 132 | De la: ungardelia 28 Ianuarie 2010 20:06 |
|
||
cum sa trec peste durere? | 92 | De la: garbo071563 22 Ianuarie 2010 13:14 |
Ce nu pot suferi eu citatele...sunt de fapt lozinci si lozincile sunt demagogice | 20 | De la: nathalie 29 Septembrie 2011 08:48 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară