Noi romanii,suntem ori prea plini de noi,ori prea "prea goi'. Printre alte ,indeltniciri.am preluat din comunitatea in care ne-am aliniat in "rand'' si bla bla-ul pe internet.Ca avem sau nu avem ce spune,putem inlocui,ca asa e romanul,umpland vidul culturii,inteligentei sau imaginii pozitive despre noi, cu marele nostru cult "mistocareala".Fara sa tragem cu ochiul la vecini,caci noi suntem ,persoane unicat,cu ambat de oameni care toata viata,nu au iesit din rand,ci am urmat mereu linia"trasata"de sus,nuu,nu copiem vecinii cu sute de ani,mai civilizati ca noi,si stand in rand pe internet,bla bla-uim pe site-uri.Unii dintre noi,ies din rand,ca de nu toti suntem buni la "mistocareala'' si ceilalti din rand,incearca sa ne traga inapoi cu inca,cateva sute de ani.Care e diferenta dintre noi romanii si comunitatea in care ne-am strecurat pe usa din dos,usor de ghicit!Suntem pe locul unu,la site-uri si forumuri,fara esenta si continut,dar dam bine la bla bla- uri si mistocareala,impotriva celor iesiti din multime,din rand.Subiecte care mai de care,de rasul-plansul,noi nu avem , arta,cultura,scriitori,istorie ,geografie,pictori,sport... altii ne fura istoria,bogatiile,scriitorii(Eminescu a trecut Prutul),de mult la fratii nostri care nu ne vor in unire,dar la restul au pretentii.Daca cineva indrazneste sa iasa din randul multimii,e pus la zid cu "mistocareala si bla bla-uri" Unul da tonul,restul tin isonul.Nimic propriu,nimic sa ne deosebeasca intre noi.insa ce ne face unici,ca popor , este "Arta de a sta in rand",precum oile in turma!!Alexandra- ultimul topic scris in acest forum,prefer blogul ,are cultura! |
||
Postat pe 12 Septembrie 2009 00:19 |
||
---|---|---|
bai nene tu vrei sa ma faci sa plang pe 3topicuri?? ce-i asta?? |
||
fleur_de_lis Postat pe 12 Septembrie 2009 00:21 |
||
alexandrrooooooo...iar uitasi deshtu' pe tasta maica???tzi sa lichii bine din cauza de superglue????ioi....calitate garantata!!!!! | ||
|
||
tutankhamon Postat pe 12 Septembrie 2009 04:20 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
vreau s�-mi fac prieteni corecți serioși din rom�nia-grecia indya-egypt danemark -germania -(franța)japonia | 7 | De la: si_totusi 14 Martie 2011 14:34 |
CAMPIONATUL INTERNATIONAL DE GATIT IN AER LIBER | 3 | De la: fernanda 28 August 2008 15:37 |
Festival de arta culinara turceasca, la Techirghiol | 1 | De la: Ridhima 16 Octombrie 2008 14:41 |
|
||
Cum ma dezabonez? | 1 | De la: garbo235598 19 Noiembrie 2011 16:48 |
Exista termeni si conditii de respectat pe acest forum?Cine supravegheaza asta? | 4 | De la: tatoo 24 Iunie 2011 00:13 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice