Uite ca ma bag si eu in vorba desi nimeni nu m-a chemat. Pentru informarea unor sceptici vreau sa va spun ca sunt dovada mergatoare (inca!!!) a tratamentului cu interferon contra hepatitei C. Si culmea ca mai sunt si negativa de vreo 4 ani de zile.Deci tratamentul a functionat. Nu a avut urmari de nici un fel pentru mine. In timpul tratamentului e fost ca si cind as fi facut chemo dar dupa si de atunci incoace....multumesc lui Dumnezeu. Studiile de care vorbeste Ilussel sunt practicate in vest si da, lumea e pe post de cobai dar stii ceva? Cind nimeni nu-ti mai da nici o sansa la o boala incurabila ce alegi? Sa mori atunci sau sa dai o sansa unui tratament care...ar putea fii benefic. E usor sa vorbesti de pe pozitia celui car enu a trecut prin asta. |
||
Ciresica Postat pe 15 Septembrie 2009 18:16 |
||
---|---|---|
Deh..suntem romani..ne pricepem f bine sa facem mishto-uri de prost gust , ieftine , sa..facem...''caterinca''... , sa ne luam de oameni absolut aiurea si complet gratuit..., pt ca atat pot unii , atat ii duce capul si nu tre sa ne suparam , eu am postat un anunt , daca e cineva interesat..ok , daca nu..sa-si vada de-ale lor ca nu i-am deranjat cu nimic ! Sanatate ciresica !si numai bine ! |
||
llussel Postat pe 16 Septembrie 2009 15:49 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=b1xnyzm7iQk | ||
|
||
bluelight Postat pe 13 Octombrie 2010 22:00 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
alesandrea | 2 | De la: babycryss 13 Octombrie 2010 21:52 |
Anemia | 8 | De la: garbo_397639 9 Martie 2014 12:18 |
Abecedar de Nutritie | 1 | De la: garbo_1303 14 Iunie 2012 12:44 |
|
||
cauterizare cu anestezie generala?! | 5 | De la: iasomia 12 Iunie 2009 17:50 |
ce poate fi??? | 7 | De la: babycryss 13 Octombrie 2010 21:40 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice