acum cunoscut un baiat intr-o seara la discoteca .ne-am sarutat intr-o seara apoi nu a mai fost nimik doar telefoane si mesaje .el imi spune ca ma place dar nu vrea sa fie cu mine ca nu e pt mine citva timp nu am mai auzit de el apoi a inceput sa ma sune.mie mi-a ramas in minte si nu pot sa mi-l scot de acolo inca mai sper ca o sa mai fim impreuna ce sa fac? |
||
nicola252 Postat pe 15 Septembrie 2009 21:04 |
||
---|---|---|
cumpara-i o sticla de sampanie..ori vin bun...si da o fuga pe la el!!!! fii cat mai sexy...sigur va da roade!!!! | ||
superbus Postat pe 15 Septembrie 2009 21:16 |
||
superbule...o sampanie sau un vin?!? da' lu' matale tz-ar ajunge "o" si "un" din licorile alea ca sa treci cu vederea noaptea din capu' lu' fetitza asta? io cred,totusi,c-ai vrut sa zici "o lada de sampanie" sau "un butoi de vin"... |
||
|
||
preciouss Postat pe 16 Septembrie 2009 18:43 |
||
bre, domn profesor...ce faci, bre ? cum educi mata tinerele sperante, ha ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Septembrie 2009 18:48 |
||
superbule,daca bea flacaul si nu are antrenament s-ar putea sa nu mai fie bun de nimic.... | ||
Roxxynela Postat pe 16 Septembrie 2009 23:01 |
||
stai lina Roxy ..nu se mai imbata lumea asa usor!!! si sunt 2 la o stilca!si nu tre s-o bea pe toata! oricum era o gluma...ideea e ca tre' sa se arate interesata de el! e logic daca s-ar duce la el ar demonstra ca e foooarte sau prea interesata!!! si nu cred ca ar da bine!! decat daca vrea o aventura!!! preciouss...mi-ar ajunge un pahar si domnisoara!!! |
||
superbus Postat pe 17 Septembrie 2009 10:47 |
||
socrella....tot nu ai explicat faza cu bunaciunea aceea de la avatarul tau!!bruneta care ne trata cu spatele !! a fost o eroare? nu o mai vad | ||
superbus Postat pe 17 Septembrie 2009 10:49 |
||
adica te tot suna sa iti spuna ca nu te vrea, sau cum? |
||
quasaria Postat pe 18 Septembrie 2009 01:07 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cum se spala creierii barbatilor? | 54 | De la: eu_geminy 30 August 2010 16:41 |
E chiar asa de greu sa ma privesc in oglinda si sa imi zambesc? | 3 | De la: krinka2005 10 Septembrie 2009 15:05 |
secretul meu murdar | 63 | De la: mielutza 17 Iulie 2009 12:16 |
|
||
Intrebare.. | 55 | De la: garbo265762 24 Februarie 2012 07:03 |
BARBATII...II IUBIM,II URAM SI NU NE SUNT INDIFERENTI | 276 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:52 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice