acum cunoscut un baiat intr-o seara la discoteca .ne-am sarutat intr-o seara apoi nu a mai fost nimik doar telefoane si mesaje .el imi spune ca ma place dar nu vrea sa fie cu mine ca nu e pt mine citva timp nu am mai auzit de el apoi a inceput sa ma sune.mie mi-a ramas in minte si nu pot sa mi-l scot de acolo inca mai sper ca o sa mai fim impreuna ce sa fac? |
||
nicola252 Postat pe 15 Septembrie 2009 21:04 |
||
---|---|---|
cumpara-i o sticla de sampanie..ori vin bun...si da o fuga pe la el!!!! fii cat mai sexy...sigur ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
superbus Postat pe 15 Septembrie 2009 21:16 |
||
superbule...o sampanie sau un vin?!? da' lu' matale tz-ar ajunge "o" si "un" din licorile alea ca sa treci cu vederea noaptea din capu' lu' fetitza asta? io cred,totusi,c-ai vrut sa zici "o lada de sampanie" sau "un butoi de vin"... ![]() |
||
|
||
preciouss Postat pe 16 Septembrie 2009 18:43 |
||
bre, domn profesor...ce faci, bre ? ![]() cum educi mata tinerele sperante, ha ? ![]() |
||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Septembrie 2009 18:48 |
||
superbule,daca bea flacaul si nu are antrenament s-ar putea sa nu mai fie bun de nimic.... ![]() |
||
Roxxynela Postat pe 16 Septembrie 2009 23:01 |
||
stai lina Roxy ..nu se mai imbata lumea asa usor!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oricum era o gluma...ideea e ca tre' sa se arate interesata de el! e logic daca s-ar duce la el ar demonstra ca e foooarte sau prea interesata!!! si nu cred ca ar da bine!! decat daca vrea o aventura!!! ![]() ![]() ![]() preciouss...mi-ar ajunge un pahar si domnisoara!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
superbus Postat pe 17 Septembrie 2009 10:47 |
||
socrella....tot nu ai explicat faza cu bunaciunea aceea de la avatarul tau!!bruneta care ne trata cu spatele !! a fost o eroare? nu o mai vad![]() ![]() ![]() |
||
superbus Postat pe 17 Septembrie 2009 10:49 |
||
adica te tot suna sa iti spuna ca nu te vrea, sau cum? ![]() |
||
quasaria Postat pe 18 Septembrie 2009 01:07 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
"Spune-mi unde, cand si cum ".... sa ne gasim? | 563 | De la: Loreta 19 Octombrie 2010 16:31 |
b�rba�i nepricepu�i sau femei frigide....s� vedem | 880 | De la: neculanic 26 Decembrie 2009 14:34 |
Glume proaste..care distrug un univers intreg.. | 14 | De la: iasomia 2 Noiembrie 2009 17:47 |
|
||
este gresit sau cat de rau vi se pare faptul de a face amor online? | 150 | De la: quasaria 20 Martie 2010 16:51 |
un sfat va rog | 96 | De la: anakin 15 Octombrie 2009 16:31 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9